O 21:02 zostałem wsadzony za kratki, po czym zostałem poinformowany na czacie IC, że spędzę tutaj 4h, i kaucja dla mnie wynosi $5000. Po tym policjant opuścił lokal, wszedł, i znowu wyszedl. Zawsze po opuszczeniu przez policjanta więźnia to mogę chyba już dac /q bo oni od razu nadają przetrzymke. Po wylogowaniu się i zalogowaniu zrespilem się w domu z czego byłem zdziwiony i napisałem coś takiego na czacie grupy gangu.
[21:05:41] [chat] [Malcolm Brand][OOC:g7997] Ale oni są ułomni. hahahahah nie dali mi przetrzymki, a zakneli do paki
Pomyślałem sobie zarąbiście lepiej dla mnie nie będę musiał zabijać tych 4h.Po tym napisał do mnie gość z PD "Oj nie ładnie, nie ładnie". No i tutaj zaczęły się już schody. Mogłem wrócić na miejsce i żeby mi nałożył tą przetrzymke, ale wiecie jaki człowiek jest człowiek od razu blokada w głowie "Nie czemu ja mam wracać jak on nie nałożył mi ptrzetrzymki" Ale równie dobrze mógł napisać "Kolego wróć do komisariatu dam Ci przetrzymke bo o niej zapomniałem" a nie od razu lecieć na forum i udupiać człowieka żeby bana dostał. Po chwili napisałem do GM co można za to dostać powiedział mi, że bana ale było już za późno. Chciałem odegrać akacje od nowa, ale niestety Dixon ani ten gość nie byli chętni.. Podstanowilem napisać apelacje, ale nie można w niej głosować i nic teraz nie mogę już zrobić.Czuje się pół winny w tej sytuacji. On wyszedł nie dając mi przetrzymki.Krótko i na temat.
Chciałbym dostać możliwość apelacji. Albo proszę o rozpatrzenie tego.
21/03/2015 - 21:34
Dixonek Malcolm Brand
Blokada postaci /q podczas akcji RP.
Ukryty SA-MP Nigdy nie wygasa (1 apelacja)
Użytkownik DeFun edytował ten post 25/01/2016 - 18:45

Temat jest zamknięty