Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Ban/Do zarządu ]

ban niewinny bullet

• Zamknięty Temat jest zamknięty
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 DualQ229 24/01/2016 - 15:08

DualQ
  • Gracz
Witam po miesiącu. Piszę kolejny raz apelacje z jednego powodu "Ban za kupno lub jakieś przekręty na Bulleta o uid. ..." wyjaśniam ponownie sytuację :

- Bullet którego otrzymałem nie był kupiony ani nie był zrobiony żaden przekręt, dostałem go w celu sprzedaży i otworzenia organizacji( Projekt do wglądu )
- Mam świadków na to że dostałem go w celu organizacji (podam jeżeli administracja będzie chciała po przez skrzynkę prywatną)
- Mogę dać do wglądu rozmowy moje oraz JackDanielsa gdzie było planowanie sprzedaży i kupna budynków,stref itd)
Dostałem ja z kilku powodów :
- Miałem być ownerem Organizacji która i tak nie wypalila.
- Siwy nie miał czasu aby stać z bulletem ponieważ nauka,dziewczyna i przelotna praca.

Nie będę owijal w bawełnę, siwy jest tak na mnie nagrzany że szkoda gadać... miała być organizacja A straciliśmy wszystko dzięki gizmoxowi (dziękujemy bardzo :/)

Proszę o pozytywne rozpatrzenie wniosków,z powaźaniem "Dualq" i JackDaniels ;)
  • Do góry
    • 2

#2 Evoriaas593 24/01/2016 - 15:13

Evoriaas
  • Gracz

*
Popularny

Dualek widzę nie odpuszcza :D

Racja, mówi cały czas prawdę, do mnie również pisał z zapytaniem gry z nim i Jackiem. - mogę pokazać ssy gdy będzie to potrzebne

• Do góry
    • 3

#3 DualQ229 27/01/2016 - 19:46

DualQ
  • Gracz
Zajrzy ktoś z czerwonych? ;)
  • Do góry
    • 0

#4 Prostyq5341 28/01/2016 - 09:24

Prostyq
  • Zasłużony

Heh, a zbanowany, który dał tego Bulleta w ogóle się nie odzywa i nie próbuje apelować. Byłem wystarczająco poinformowany o tej sprawie, więc nie licz na odzyskanie tego pojazdu.

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: ban, niewinny, bullet

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych