~Hawk: Upadek dwóch największych restauracji w centrum, a teraz powrót jednego z najbardziej uwielbianych klubów dawnych czasów? Już myślałem, że nic lepszego nie może się wydarzyć w naszym mieście, a tu proszę. Liczę oczywiście jak zawsze na dawkę, pozytywnej energii muzycznej od klubu, zapewne zjawie się na otwarciu, powodzenia zarówno dla zarządu klubu jak i współpracowników, do zobaczenia.
DAILY NEWS- portal informacyjny. Najświeższe wiadomości z Los Santos.
— 1278
07/02/2016 - 15:26
— 7982
10/02/2016 - 02:03
~DJ Rangy: Zapraszamy wszystkich!
— 6979
14/02/2016 - 00:49

Popularny

Napad gangu na siedzibę Gang Unit!
Dzień 13.02.2016 roku, godzina 21.
Mogłoby się wydawać, że powinien być to kolejny spokojny wieczór w naszym Los Santos tak jak to było do tej pory. W końcu godzina wczesna nie była a miasto sprawiało wrażenie jakby zasypiało wraz z zachodzącym słońcem. A jednak.. pozory mylą.
Około godziny 21 gdy funkcjonariusze spędzali czas w siedzibie Gang Unit wykonując swoje codzienne obowiązki do ich budynku wkroczyły uzbrojone, czarnoskóre osoby należące najprawdopodobniej do lokalnego gangu Crips. Przedstawili swoje żądania a zaraz potem pomiędzy oficerami a gangsterami nastąpiła wymiana ognia w budynku gdzie zostały ranne osoby z obu stron. Po krótszej chwili ogień został wstrzymany a oficer Anthony Valenti wyszedł jako negocjator gdzie finalnie wraz z dwójką innych oficerów: sir Giennadijem Seleznyovem i madam Noelle Cleverly został porwany przez czarnoskórych osobników którzy wzięli trójkę funkcjonariuszy jako zakładników. Przestępcy przejęli siedzibę Gang Unit a reszta dywizji wycofała się z budynku wychodząc tylnymi drzwiami. Po jakimś czasie na miejsce akcji przyjechały dwie dodatkowe dywizje; Detective Division oraz San Andreas Special Forces. Przez dobrą godzinę były prowadzone negocjacje na słuchawce aż w końcu jeden z detektywów jako negocjator wkroczył do środka. Po kilkunastu minutach wyszedł z budynku tym samym dając znak by San Andreas Special Forces, Gang Unit oraz Detective Division wkroczyły do akcji szturmując budynek. Po wymianie ognia pomiędzy trzema dywizjami a czarnoskórymi osobnikami sytuacja w budynku została opanowana, porwani oficerowie odbici a przestępcy zneutralizowani. Jak na razie nam wiadomo funkcjonariusze podczas wszystkich działań i negocjacji byli bici, okaleczani oraz torturowani na wszystkie możliwe sposoby w celach więziennych. Po opanowaniu całej sytuacji zostały wezwane służby medyczne które zajęły się rannymi osobami. Oficer Valenti w stanie ciężkim został przetransportowany do szpitala, o dokładniejszym stanie zdrowia pozostałej dwójki funkcjonariuszy nic nie wiadomo. Nieznana jest nam również liczba rannych. Cała akcja zakończyła się około godziny 23.
Miejmy nadzieję, że poszkodowane osoby szybko powrócą do zdrowia a kolejne takie sytuacje nie będą miały miejsca.

14.02.2016r.
((aby dodać komentarz do tego artykułu wpisz jego tytuł a potem wymyślony nick bądź imię swojej postaci po "~",przykład:
"Napad gangu na siedzibę Gang Unit!"
~Maddie: tekst komentarza))
Użytkownik VVeronika edytował ten post 14/02/2016 - 00:53
— 2958
14/02/2016 - 01:05
~Anonim3811 : Jaki był cel tego ataku?
— 6979
14/02/2016 - 01:09
~Anonim3811 : Jaki był cel tego ataku?
~Madeline Cleverly: Najprawdopodobniej głównym celem ataku było odbicie jednego z członków gangu. Możliwe, że atak miał jeszcze poboczne cele o których niestety nam nie wiadomo.
Użytkownik VVeronika edytował ten post 14/02/2016 - 01:39
— 3747
15/02/2016 - 17:42

"Szczury" w Los Santos!
15.02.2016
((aby dodać komentarz do tego artykułu wpisz jego tytuł a potem wymyślony nick bądź imię swojej postaci po "~",przykład:
"Szczury" w Los Santos!
~Margaret: tekst komentarza))
Użytkownik Dzemblues_ edytował ten post 16/03/2016 - 19:22
— 6979
17/02/2016 - 23:08

Popularny

Służby porządkowe działają na terenach South Central.
Przez ostatnie kilka tygodni dało się słyszeć jak lokalne gangi, mafie czy też szajki napadają na niewinnych ludzi, atakują funkcjonariuszy policji, torturują, katują.. a nawet byli zdolni do tego by zaatakować główną siedzibę Gang Unit i uprowadzić trójkę funkcjonariuszy.. Najwidoczniej organizacje porządkowe przejęły sprawy w swoje ręce!
Dnia 17.02.2016 roku zostały rozpracowane dwie grupy przestępcze. Jeden z dwóch gangów zrzeszał ludzi z Ganton i jego okolic. Członkowie zajmowali się głównie sprzedażą broni i amunicji oraz rozprowadzaniem narkotyków na terenach South Central i nie tylko. Dopuszczali się oni również licznych porwań oraz napadów na inne grupy przestępcze czy też zwykłych obywateli. Gang został rozbity dzięki sprawnie działającemu Detective Division. To właśnie oni odegrali tutaj najważniejszą rolę. W zgarnięciu członków gangu pomogła im dywizja Gang Unit wraz z San Andreas Special Forces.
W tym samym dniu został rozbity gang motocyklowy. Ich głównym miejscem działań były tereny Xoomer. Grupa ta dopuściła się wielu przestępstw: handel amunicją, haracze oraz morderstwa. Jednak ta zorganizowana grupa przestępcza nie została rozbita przez Detective Division. Tą zasługę trzeba przypisać Federal Bureau of Investiganton która również dobrze poradziła sobie ze swoim zadaniem.
Po działaniach organizacji porządkowych można stwierdzić, że nie są one obojętne na to co dzieje się w naszym mieście! Tym bardziej, że ostatnio dało się odczuć wzrost niebezpieczeństwa na terenach South Central które po rozbiciu tych dwóch zorganizowanych grup powinno znacznie zmaleć. Co idzie za rozbiciem tych grup? Rozprowadzanie broni oraz nielegalnych substancji również zmaleje. Przynajmniej tak wynika z informacji do których udało nam się uzyskać dostęp.
17.02.2016r
"Służby porządkowe działają na terenach South Central."
Użytkownik VVeronika edytował ten post 17/02/2016 - 23:10
— -41
18/02/2016 - 16:25
~Goat35: widziałem całe zajście. Sam od wielu obserwowałem zielonych. Wszystkich funkcjonariuszy którzy brali w tym udział powinno postawić się przed sądem wojskym.. Gdy czarnuchy się podały ci dali strzelali im po nogach tak aby zadać im ból.. Banda psychopatów..
— 6979
18/02/2016 - 16:29
'' Służby porządkowe działają na terenach South Central''
~Goat35: widziałem całe zajście. Sam od wielu obserwowałem zielonych. Wszystkich funkcjonariuszy którzy brali w tym udział powinno postawić się przed sądem wojskym.. Gdy czarnuchy się podały ci dali strzelali im po nogach tak aby zadać im ból.. Banda psychopatów..
~Madeline Cleverly: Również byłam uczestnikiem całego zajścia. Do nikogo strzały nie zostały oddane bezpodstawnie, na pewno nie do osób które nie sprawiały problemów i od razu poddały się wykonując polecenia funkcjonariuszy.
— 6979
21/02/2016 - 00:18

Popularny

Ślub agenta federalnego, Jeremyego Nelsona.
„…i ślubuję ci miłość, wierność i uczciwość małżeńską oraz to że Cię nie opuszczę aż do śmierci. Tak mi dopomóż Panie Boże Wszechmogący w Trójcy Jedyny i Wszyscy Święci.”
Takie oto słowa padły tuż po godzinie dziewiętnastej 20 lutego 2016 roku w katedrze Los Santos. Do sakramentu ślubu przystąpił agent federalny Jeremy Nelson wraz ze swoją wybranką Martą Barker. Cała ceremonia odbyła się o godzinie dziewiętnastej którą poprowadził kapłan Prince Moore. Oprócz świadków i rodziny w katedrze pojawili się agenci biura federalnego, członkowie dywizji Gang Unit, San Andreas Special Forces i sam komendant Los Santos Police Department, sir Bassi. Na samym początku Moore wygłosił krótką przemowę po której zaraz zostały wymówione słowa przysięgi oraz nałożenie sobie obrączek przez nowożeńców. Po uroczystości przed katedrą zostały złożone życzenia oraz prezenty ślubne młodej parze przez gości. Przyjęcie weselne odbyło się w Adventure Club.
W imieniu Daily News oraz całego Santos FM gratulujemy młodej parze i życzymy szczęścia na nowej drodze życia!

21.02.2016r
"Ślub agenta federalnego Jeremyego Nelsona."
Użytkownik VVeronika edytował ten post 21/02/2016 - 12:48
— 897
21/02/2016 - 00:23
~GL: Gienek tam ładnie tańcuje z Hansem, haha
— 920
21/02/2016 - 12:30
~Jeremy: Haha, miło czytać o sobie.
— 1250
21/02/2016 - 15:04

Popularny
''Ślub agenta federalnego Jeremyego Nelsona.''
~Hihi: Daje im miesiąc. On nie wytrzyma bez kochanki.
— 6979
21/02/2016 - 23:40

Popularny

Arriva, arriva! Pierwszy Exotic już za nami!
Tak jak zapowiadaliśmy tak też się stało! Exotic powrócił do nas w nowym, niepowtarzalnym stylu! Dokładnie dziś odbyła się pierwsza impreza Exotic Club na Santa Maria. Drzwi do lokalu zostały otwarte równo o godzinie dziewiętnastej a impreza trwała do godziny dwudziestej pierwszej. Całe wydarzenie relacjonowała dyrektorka Santos FM Margaret Doubtfire wraz z dyrektorką Daily News Madeline Cleverly. Obie kobiety nadawały na żywo prosto z clubu który tętnił życiem przez dwie godziny. Parkiet nawet na chwilę nie pozostawał pusty. Na miejscu nie zabrakło niczego! Ani dobrej muzyki, ani dobrej zabawy, alkoholu czy też konkursów! Byli wyławiani najlepsi tancerze którzy za swoją aktywność na parkiecie byli nagradzani niewielkimi sumami pieniężnymi. Nie zabrakło również tradycyjnego, wielkiego losowania! Główną nagrodą był nowy Admiral zasponsorowany przez jednego z partnerów Exotic Club.. Caskay General Motors! Przez całą imprezę zostało sprzedanych około 900 losów. Główną nagrodę w postaci samochodu wygrał nijaki Tomas Sevchenko któremu serdecznie gratulujemy!
Podczas całej imprezy dyrektorka Daily News Madeline Cleverly chodziła po lokalu w celu robienia zdjęć. Poniżej możecie zobaczyć rezultaty jej pracy i to jak bawili się nasi imprezowicze podczas całej zabawy!
Arriva, arriva!

21.02.2016r
"Arriva, arriva! Pierwszy Exotic już za nami."
Użytkownik VVeronika edytował ten post 21/02/2016 - 23:40
— 508
22/02/2016 - 00:15
~Ethan: Nie wiedziałem że taki ze mnie zawodowy tancerz.
— 346
22/02/2016 - 01:21
~Przyjemniaczek1990: Ktoś szuka może towarzystwa? :]))
— 6979
22/02/2016 - 22:39

Popularny

Burmistrz McKenzie nie żyje! FBI zamieszane w morderstwo!
Dnia 22 lutego 2016 roku przed urzędem o godzinie osiemnastej zostało wygłoszone orędzie przez sekretarz Mandy Belmore która przekazała nam szokujące informację. Burmistrz naszego miasta Dylan McKenzie został zamordowany! Wszystko wskazuje na to, że nasz świętej pamięci burmistrz naraził się sporej liczbie nieprawych osób. Pani Belmore zwróciła się z prośbą do zabójców o zwrot ciała zamordowanego burmistrza. Sekretarz otwarcie i publicznie oskarżała Federalne Biuro Śledcze o zamieszanie w śmierć naszego burmistrza..
Na przemowie padały obietnice które dotyczyły poprawy bezpieczeństwa obywateli, zwiększenia walki z przestępczością oraz korupcją. Zaraz po przemowie sekretarz Mandy Belmore przekazała symboliczny klucz do bram miasta nowemu burmistrzowi- Davidowi Bucknerowi który po odebraniu klucza zabrał głos. Zapowiedział on finalizację sprawy zabójstwa swojego poprzednika. Nasz obecny burmistrz był kolejną osobą która oznajmiła, że w morderstwie McKenziego brało udział Federalne Biuro Śledcze. Dowodem sa na to nagrania z kamery które zarejestrowały jednego z agentów w miejscu w którym doszło do morderstwa. Burmistrz Buckner obiecuje, że przekręty w biurze śledczym się skończą a każda osoba poniesie zasłużone konsekwencje.
Na miejscu całego zebrania była dyrektorka Santos FM Margaret Doubtfire która specjalnie dla was relacjonowała całe wydarzenie na bieżąco.
Czy FBI rzeczywiście ma coś wspólnego z zamordowaniem byłego burmistrza? Czy jeden z organów władzy porządkowej jest aż tak skorumpowany? Czy FBI naprawdę współpracuje z przestępcami i pomaga im mordować ludzi? Jaki jest tego cel? Co biuro śledcze chce tym osiągnąć? Takich pytań jest mnóstwo.. A my wciąż nie znamy odpowiedzi.

22.02.2016r
"Burmistrz McKenzie nie żyje! FBI zamieszane w morderstwo!"
Użytkownik VVeronika edytował ten post 22/02/2016 - 22:50
— 346
22/02/2016 - 23:41
~Przyjemniaczek1990: ja go zabiłem
— 244
23/02/2016 - 09:51
"Burmistrz McKenzie nie żyje! FBI zamieszane w mordestwo!"
~pixie1985: za darmo nic nie ma.
— -41
23/02/2016 - 11:39

Popularny
~Goat-69: Piszę ten post do redakcji. Mam parę fotek które mogą udowodnić że w całą akcję i śmierć naszego poprzednika jest wplątane FBI. Nie ujawniałem ich ale to już odpowiedni czas. Czy możemy spotkać się w waszej redakcji aby przekazać wam te oto dowody?
Użytkownik PashaBiceps edytował ten post 23/02/2016 - 11:39
— 3747
23/02/2016 - 11:40
~Goat-69: Piszę ten post do redakcji. Mam parę fotek które mogą udowodnić że w całą akcję i śmierć naszego poprzednika jest wplątane FBI. Nie ujawniałem ich ale to już odpowiedni czas. Czy możemy spotkać się w waszej redakcji aby przekazać wam te oto dowody?
~Margaret: Oczekuje Pana jak najprędzej w naszym biurze, choćby nawet teraz! W razie czego proszę dzwonić na 639-95-94! Bądź skorzystać z skrzynki mailowej!
— 1250
23/02/2016 - 12:44
BR: Bzdury. Prasa nami manipuluje, cóż... nie dziwie się im, że zamieszali w to FBI, skoro 3/4 redakcji to funkcjonariusze LSPD.
((Jestem ciekaw czysto ooc, czy macie dowody na to w postaci SS, czy poprostu wyssaliście to z palca, aby ubarwnić rozgrywkę))
— 3747
23/02/2016 - 12:49
"Burmistrz McKenzie nie żyje![..]"
BR: Bzdury. Prasa nami manipuluje, cóż... nie dziwie się im, że zamieszali w to FBI, skoro 3/4 redakcji to funkcjonariusze LSPD.
((Jestem ciekaw czysto ooc, czy macie dowody na to w postaci SS, czy poprostu wyssaliście to z palca, aby ubarwnić rozgrywkę))
~Margaret: Ta "prasa" postara się za wszelką cene dojść do prawdy! Możecie być spokojni!
((Tego to nie wiem. My przekazujemy tylko info, które w świecie IC zostało podane do informacji. Nic sobie nie wymyśliliśmy, lecz sami dowodów też nie mamy))
— 6979
23/02/2016 - 13:10

Popularny
"Burmistrz McKenzie nie żyje![..]"BR: Bzdury. Prasa nami manipuluje, cóż... nie dziwie się im, że zamieszali w to FBI, skoro 3/4 redakcji to funkcjonariusze LSPD.((Jestem ciekaw czysto ooc, czy macie dowody na to w postaci SS, czy poprostu wyssaliście to z palca, aby ubarwnić rozgrywkę))
((Powiem Ci tak. Wszystko co tutaj opisałam jest oparte na przemówieniu które odbyło się przed urzędem miasta. Jeżeli nie wierzysz w to, że tak było mogę poprzesyłać Ci ssy z całego wydarzenia. Czy te postacie ic kłamały? IC trudno mi to stwierdzić.g OOC wiem swoje. IC wiem tylko to co usłyszała Madi na przemówieniu więc to opisałam specjalnie robiąc ssy żebym niczego sobie nie dodała/nie zmyśliła.))
— 1250
23/02/2016 - 13:32
((To teraz jestem ciekaw skąd burmistrz o tym wie))((Powiem Ci tak. Wszystko co tutaj opisałam jest oparte na przemówieniu które odbyło się przed urzędem miasta. Jeżeli nie wierzysz w to, że tak było mogę poprzesyłać Ci ssy z całego wydarzenia. Czy te postacie ic kłamały? IC trudno mi to stwierdzić.g OOC wiem swoje. IC wiem tylko to co usłyszała Madi na przemówieniu więc to opisałam specjalnie robiąc ssy żebym niczego sobie nie dodała/nie zmyśliła.))
— 6979
23/02/2016 - 13:44
((To teraz jestem ciekaw skąd burmistrz o tym wie))
((Szczerze? Nie mój interes. Ja mam czyste sumienie. Dowiedziałam się ic, opisałam to i tyle.))
— 1250
23/02/2016 - 14:30

Popularny
((Wiem, wiem Werciu. Ale irytuje mnie takie zachowanie, fajnie że takim czymś się zajeliście((Szczerze? Nie mój interes. Ja mam czyste sumienie. Dowiedziałam się ic, opisałam to i tyle.))
— 18
23/02/2016 - 14:48
Anonim197434: To oszczerstwa! FBI nic nie zrobiło to aktualny burmistrz i pani sekretarz maczali w tym palce!
((A ja jestem czystym anonimem i gadam bzdury ))
— 1805
23/02/2016 - 17:37
Pak: Hah śmiechu warte, Przy zabójstwie Komendanta aka DJ'a FBI też stało i nikt z tego afery nie robił! Ścierwa prasowe.
Użytkownik Lokalny NolLajf edytował ten post 23/02/2016 - 17:39
— 3747
23/02/2016 - 17:57

Popularny

Ile brudu Biuro Federalne ma pod paznokciami?!
W ubiegłym tygodniu naszym miastem wstrząsnęła tragedia śmierci burmistrza, a kilka dni później prawdopodobne zabójstwo jego następcy. Na językach większości obywateli tworzą się teraz domniemania jak do tego mogło dojść? Kto jest w to zamieszany? Czy informacje które docierają do nas są wiarygodne?
Wczoraj w godzinach wieczornych pod urzędem miasta odbyło się orędzie nowego burmistrza, w którym zarzekał się, że sprawa zabójstwa burmistrza dojdzie do finału. Obiecywał, że przestępcy zostaną osadzeni, wspomniał też o najbardziej wstrząsającej informacji tego tygodnia! Zdaniem naszego Rządu w śmierć burmistrza Dylana McKenzie zamieszane jest Federalne Biuro Śledcze! Podobno jeden z agentów był widziany w miejscu dokonanej zbrodni, co uwieczniły kamery miejskiego monitoringu. FBI wypiera się oskarżeń! Jeden z członków biura groził nawet konsekwencjami prawnymi zebranym mówcom. Chcąc dogłębniej zbadać sprawę zgłosiłam się dziś do FBI w celu przeprowadzenia krótkiej rozmowy.
Podczas krótkiej rozmowy telefonicznej z nieznanym mi agentem zostałam zbyta. Odmówił jakichkolwiek wyjaśnień, co rzuca coraz jaśniejsze światło na rację urzędu. Zaprzeczył jednak, temu że którykolwiek z agentów federalnych miał jakikolwiek związek z zaginięciem i śmiercią Sir McKenziego. Uznał również, że oskarżenia ze strony rządu są bezpodstawne, gdyż ciało burmistrza nie zostało odnalezione, więc nikt oficjalnie nie powinien mówić o jego śmierci. Agent wyraził również nadzieje, że w ciągu kilku najbliższych dni burmistrz McKenzie odnajdzie się cały i zdrowy. Całą odpowiedzialność śledztwa Biuro Federalne zrzuciło na Detective Division, które teraz zajmuje się dochodzeniem.
Kiedy dowiemy się prawdy? Czy w ogóle się dowiemy? Oczekujcie dalszych informacji!
23.02.2016
Ile brudu ma Federalne Biuro Śledcze pod paznokciami?!
Użytkownik Dzemblues_ edytował ten post 16/03/2016 - 19:23
— 18
23/02/2016 - 19:05

Popularny
Anonim197434: Może odrazu zamknięcie całe FBI i DD hmm ?
— 1250
23/02/2016 - 19:30
BR: Haha. +1
— 360
23/02/2016 - 19:40

Popularny
Ile brudu ma Federalne Biuro Śledcze pod paznokciami?!
Anonim27385: Nagrania zostały zabezpieczone.. Na nich widać, że dwóch zamaskowanych mężczyzn wbiega do lokalu i oddaje strzały w kierunku Burmistrza.. Widać też Chestera Dixon'a który był przy całym zajściu i nawet nie zgłosił tego do najbliższego wydziału Detektywistycznego. - Co za tym idzie, można śmiało stwierdzić, że napastnicy są z jego bliskiego otoczenia stąd wnioski że mogą to być Agenci Biura.
— 18
23/02/2016 - 19:51
Anonim197434: A nie pomysleliście że to Chester Dixon ma powiązania ze światem przestępczym ? Ale po co myśleć lepiej oskarżyć FBI i DD
— 360
23/02/2016 - 19:53

Popularny
@Anonim197434
Anonim27385: Chester Dixon jest członkiem Federalnego Biura Śledczego, stąd te podejrzenia jak mówiłem. Może są i trafne. - Detective Division nikt tutaj nie oskarża, oni zajmują się tą sprawą, bo jak widać.. Na Biurze nie można polegać od dłuższego czasu.
— 18
23/02/2016 - 19:57
Anonim197434: Ale PAN jawnie oskarżył agentów FBI o współpracę z chesterem dixonem.
— 6979
24/02/2016 - 23:12

Popularny

Aresztowanie Sekretarz Mandy Belmore podczas wywiadu! Dyrektor FBI wyraża chęci na wywiad!
To co ostatnio dzieje się w naszym pięknym i na pozór spokojnym mieście przechodzi ludzkie pojęcie. Dziś o dwudziestej w naszej radiostacji można było usłyszeć wywiad który przeprowadzała nasza dziennikarka Mary Lopez z Sekretarz Mandy Belmore. Wywiad dotyczył głównie ostatnich wydarzeń które dotyczą śmierci poprzedniego burmistrza McKenziego oraz przemówienia Pani Sekretarz która już na wstępnie objaśniła, że na swoim przemówieniu nie wyjaśniła się jasno. Nie oskarża ona wszystkich agentów ani całej instytucji. Chodzi tu głównie o Chestera Dixona który był w lokalu parę minut przed tym gdy doszło do zabójstwa burmistrza. Pani Belmore dziękowała jednostkom Detective Division którzy dokładają wszelkich starań by sprawa na temat morderstwa wyszła na jaw. Oznajmiła też, że urząd również angażuje się w całe śledztwo. Z ust naszej dziennikarki padło pytanie co mogło skłonić przestępców do tak brutalnego czynu jak zabójstwo? Pani Belmore powtórzyła to samo co na przesłuchaniu- burmistrz tuż po objęciu swojego stanowiska głośno i wyraźnie wyrażał swój sprzeciw wobec nieprawości i zaburzonego systemu co mogło być jednym z powodów tak tragicznej śmierci. Wywiad niespodziewanie został przerwany. Po chwili nasza dziennikarka Lopez ogłosiła, że Sekretarz Mandy Belmore została aresztowana w siedzibie Santos FM przez FBI! Jaki jest powód zatrzymania? Tego jeszcze nie udało nam się ustalić.
Dziś Dyrektorka Daily News Madeline Cleverly dostała telefon od jednej z agentek. Dyrektor Federalnego Biura Śledczego z własnej inicjatywy wyraził chęci by udzielić wywiadu dla naszego radia Santos FM i wyjaśnić zdarzenia sprzed ostatnich kilku dni. Wywiad ma odbyć się wstępnie jutro, godzina nie jest jak na razie ustalona.
Czy zatrzymanie Pani Belmore ma zmusić ją do milczenia? Czy FBI poczuło się zagrożone i próbuje zamknąć osoby które mówią o tej sprawie najgłośniej? Czy ten czyn można uznać za przyznanie się Biura Śledczego do spisku? Czego możemy się spodziewać w następnych dniach? Czy Dyrektor Federalnego Biura Śledczego będzie usprawiedliwiał swojego agenta Chestera Dixona? Czy w końcu dowiemy się jak naprawdę było?
Śledźcie naszą stronę internetową oraz nastawiajcie radia na częstotliwość Santos FM by dowiedzieć się co tak naprawdę się wydarzyło i kto stoi za zabójstwem burmistrza!
24.02.2016r
Aresztowanie Sekretarz Mandy Belmore podczas wywiadu! Dyrektor FBI wyraża chęci na wywiad!
Użytkownik VVeronika edytował ten post 24/02/2016 - 23:19
— 4717
24/02/2016 - 23:26

Popularny
@maggieq
Dylan nie żyje? To pewnie Richard Crasher i Vincente Arcon mieli coś z tym wspólnego! Jestem ciekaw kiedy odbędzie się pogrzeb, nigdzie o tym nie piszą.
— 6979
24/02/2016 - 23:30
@maggieq
Dylan nie żyje? To pewnie Richard Crasher i Vincente Arcon mieli coś z tym wspólnego! Jestem ciekaw kiedy odbędzie się pogrzeb, nigdzie o tym nie piszą.
~Madeline Cleverly: Informuję, że do tej pory ciało Dylana McKenziego nie zostało odnalezione. Sekretarz Mandy Belmore na przemówieniu przed urzędem które odbyło się parę dni temu prosiła o jego zwrot byśmy mogli godnie pochować naszego zamordowanego burmistrza.
— 2940
25/02/2016 - 13:05
@maggieq
~LC: Chyba sobie żartujesz...
((wybacz za minusa Mielniczku, niechcący "
Użytkownik Pani Chmurka edytował ten post 25/02/2016 - 13:08
Tematy o podobnych tagach: santos fm, daily news, los santos
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych