https://www.youtube.com/watch?v=9g3_8MlI9Qw&feature=youtu.be
Dziękówki dla LSPD za udostępnienie paki i udział w udawanym pościgu, czarnuchom z Eighty-Five tak samo.
Grubas montował.

Popularny
https://www.youtube.com/watch?v=9g3_8MlI9Qw&feature=youtu.be
Dziękówki dla LSPD za udostępnienie paki i udział w udawanym pościgu, czarnuchom z Eighty-Five tak samo.
Grubas montował.
Zajebiste
zajebiste Grubyyyy haha; jak tam giera u was cały czas? - moze wpadne kiedys znowu x]
Użytkownik mad caroline edytował ten post 13/01/2016 - 16:42
pikno
Sztosik!
ale fajne, te fragmenty z murzynami na jeepach sztos wyszły
Ale zajebiste! Sztosik w chuj!
hehe zajebiscie

Popularny
Podziękowania dla Grubego za ogrom czasu aby to zmontować jak i również dla LSPD.
Przez to, że serwer się pieprzył robiliśmy to ponad tydzień, ale w efekcie było warto. Jeszcze raz wielkie propsy.
Piknie chopy! ;3
Zajebiscie mordki kozak tekst, Gruby sie postaral zajebiscie zmontowal, normalnie czego chciec wiecej
2:31 załapałem się gdy mijałem LSPD by ich pitować i pomóc wam w ucieczce BO NIKT! nie poinformował mnie że to jest do klipu!
Nuta mi wpadła w ucho... co to za nuta? Gdybyście przejścia robili częściej, to teledysk mógłby być najlepszy... np na początku 10 sekund jest kamera cały czas z tego samego punktu, powcinali byście co 2 sekundy jakieś nagrywki jak bijecie slooba, albo uciekacie przed pd i było by miodzio - znaczy jak tak pierdziele jak mi sie to widzi, ale teledysk i tak jest git.
Sztosik klip.
Użytkownik Dejvidek edytował ten post 13/01/2016 - 18:20
Nuta mi wpadła w ucho... co to za nuta? Gdybyście przejścia robili częściej, to teledysk mógłby być najlepszy... np na początku 10 sekund jest kamera cały czas z tego samego punktu, powcinali byście co 2 sekundy jakieś nagrywki jak bijecie slooba, albo uciekacie przed pd i było by miodzio - znaczy jak tak pierdziele jak mi sie to widzi, ale teledysk i tak jest git.
Tupac & Eazy-E Payback
Popracuj nad montażem tekstu do wersów wykonawcy. Uzyskasz lepszy efekt. Ogólnie dawno nie było nowości z ESR więc jak najbardziej + Fajno
Użytkownik Qstom edytował ten post 13/01/2016 - 18:36
**Łil Nil obczaja rapsy na jutubach, od razu kopiuje linka i wkleja w konwertera do mp3, wgrywa nutę na płytę i słucha na swoim prawilnym boomboxie**
Dla takich klipów nic nie robiłem, hehe.
Użytkownik Hype75 edytował ten post 13/01/2016 - 19:28
Kozak Gruby !
Profesjonalizm.
Proszę cie bardzo Gruby - Jak będzie trzeba na kolejny raz radiowóz to wiesz gdzie walić, ta
Jestem sławny moja Czarnulka mundurowa no, no ![]()
//zbieram lajki za role
Użytkownik Czakerowy edytował ten post 13/01/2016 - 23:04
Użytkownik Boxidro edytował ten post 13/01/2016 - 22:50
Nic dodać, nic ująć! PERFECTO!
Szacun Gruby za montaż, szacun chłopaki za tekst #2k16 #rozjebany
Hyde Park →
Muzyka →
PioruN - Animal PlanetNapisany przez Original Gangster, 01/05/2019 |
|
|
||
Hyde Park →