Z tej strony ponownie wita Marlon. Nie będę tutaj słodził, więc przejdę do sedna. Parę dni temu przez niekompetencję zarządu straciłem pięć budynków, w tym bar, dwie grupy, jedna biznesowa, druga party oraz strefy. Kosztowało mnie to mnóstwo wirtualnych dolarków, jak i kasy OOC, nie wspominając o wysiłku jaki musiałem przebyć, aby znaleźć się tutaj gdzie jestem. Administracja zamiast poczekać do aktualizacji, która sama by przepuszczała grupy, które mogą przejmować strefy, postanowiła usunąć mi to wszystko, ponieważ nie spełniałem warunków, aby te areny przejąć. Skoro mogłem przejąć strefy, to mogłem, proste. To w ogóle nie trzyma się kupy, po pierwsze najpierw zarząd wydaje skrypt, który mi na to pozwalał, po drugie zaczynają udupiać graczy za to, że się do niego stosują. Błędne koło, podają coś, następnie karzą, za to, że ktoś to wziął od was. Naprawdę nie mogliście poczekać do aktualizacji, znijaczone bloodsy nie mogły już wytrzymać bez tych stref, kiedy mają ich tak wiele? W ogóle cały ten system przejmowania stref jest do bani, nowe organizacje nie mają szans zaistnieć, bo zaraz największa przejmie im strefy bo tak, byle kogoś udupić. Niedługo skończy się to tak, że będą tylko dwie organizacje na serwerze, jedna przestępcza bloodz, druga LSPD. I to między nimi będzie się toczyć największa walka. To już nie chodzi o to ile przegrałem godzin na tej postaci, ale to co zrobiliście było bardzo nie na miejscu. Co z tego, że stworzyliście jakiś temacik, gdzie napisaliście o tym. Tak się po prostu nie robi, na początku odechciało mi się grać tutaj, ale z drugiej strony widocznie nadeszła pora na świeżą historię nowej postaci, bo na tej aktualnej gra już nie ma sensu, gdyż straciłem dosłownie wszystko. Nie zdziwiłbym się, gdybyście znowu próbowali mnie uciszyć. Podobnie z moimi tematami z projektami, magicznym sposobem wyparowały, ciekawe kto maczał w tym palce? Kij was drodzy gracze powinno obchodzić czy gram sam, czy z liczną grupą ludzi, to moja gra, mój styl kreowania wirtualnej rzeczywistości. To czy afczę, czy nie to sprawa moich rachunków za prąd, nie wasza. Przez wasze karygodne zachowanie odechciało mi się w ogóle inwestować w ten serwer. Po prostu szkoda pieniędzy, skoro i tak headzi usuną ci wszystko w jednej chwili, bo wymyślili kolejną sugestywną, wręcz bezensowną zmianę. Jak ktoś przykładowo ma przy sobie kilkadziesiąt tysięcy dolarów przy tworzeniu budynków, bo nikt nie wpadł na to żeby kasa sama się odejmowała od konta bankowego, ktoś napada taką osobę, zabiera wszystko, bo taki mamy skrypt, mówicie, że to gra IC. Kiedy ja używam skryptu, taki jaki daliście nam to jestem karany. Poprzez wasze lenistwo serwer cierpi i cierpią gracze, którzy tutaj grają. Podkreślam to nie jest żaden hejt, tylko konstruktywna krytyka. Zastanówcie się chwilę nad sobą, czy takim zachowaniem polepszacie relacje na lini admin – gracz? Nie sądzę. Podobnie zostałem usunięty z grona Gamemasterów, bo Kamil nie umie czytać. Czekanie dwa tygodnie na usunięcie zabezpieczenia 2FA kiedy byłem GM'em, abym mógł grać było też epickie. Napisałem, że jestem chory na slacku i nie dam rady wbić do gry, a on, że szukam wymówek. Bez komentarza. Jest to już chyba ostatni temat, w którym biorę udział, dyskusja z wami nie ma sensu, skoro to wy zawsze macie rację. Tak jak sami mówiliście, serwer idzie do przodu, to czemu cofacie poziom wstecz? No nic, dalsza koniunkcja słowna nie ma tutaj większego sensu, po prostu musiałem to wyrzucić z siebie, bo to co robicie nie jest zgodnie moralne. Na dniach miałem stworzyć kolejne trzy biznesy na tym serwerze, ale przez was jest to już nieosiągalne. Dziękuję bardzo, że traktujecie tak stałych graczy, którzy wnoszą coś na ten serwer. Zarząd zamiast poprawić skrypt postanowił pójść na łatwiznę i usunąć mi wszystko co posiadałem. A to, że organizacje na tym serwerze nijaczą postacie, w ogóle całe organizacje są nijaczone to już wam nie przeszkadza? Pewnie nie, założę się, że właśnie oni przejmą moje strefy, zastanówcie się chwilę nad sobą. Pozbywacie się dobrych graczy, a później dziwicie się, że hakerzy atakują wasz serwer. Zapoznałem się z tym tematem Termita. Co to ma do rzeczy? Skoro skrypt pozwala to pozwala, zamiast poczekać do aktualizacji, która sama by to regulowała, czyli nie dałoby się przejąć stref przez grupy nie spełniające warunków, to zaczęliście wcześniej psuć rozgrywkę graczom, gratulacje, mądre posunięcie. Podsumowując ten temat jest sklejką moich przemyśleń, nie zależy mi na wyzywaniu was, nic z tych rzeczy, po prostu nawołuję do przemyślenia swojego postępowania. Myślcie o graczach, bo to oni wypełniają serwer. To co usunęliście, nie da się zwrócić, trudno, pora na nowy rozdział mojej gry tutaj. Dzięki wam klub motocyklowy Warlocks upadł definitywnie, może znowu kiedyś powstaną niczym feniksy z popiołu. Pozdrawiam wszystkich trzeźwo myślących. Z poważaniem Tomasz Kulej.

Temat jest zamknięty