Proszę bardzo Panie władzo to wy ropoczeliście tą gównoburze, to teraz macie
Jak tam moj vgod?
Proszę bardzo Panie władzo to wy ropoczeliście tą gównoburze, to teraz macie
Jak tam moj vgod?
Jak tam moj vgod?
bardzo dobry deeguś, tam na ganton pięknie nagranie wygląda jak w was uderzam a wy odlatujecie bez straty hp
bardzo dobry deeguś, tam na ganton pięknie nagranie wygląda jak w was uderzam a wy odlatujecie bez straty hp
Good job!
Good job!
Ale spokojnie przyjacielu, nie będę upierdalał kogoś kto gra u magnesa ;p, pamiętaj tylko że ja ZAWSZE nagrywam jak gram bo nigdy nie wiadomo co się może stać.
Ale spokojnie przyjacielu, nie będę upierdalał kogoś kto gra u magnesa ;p, pamiętaj tylko że ja ZAWSZE nagrywam jak gram bo nigdy nie wiadomo co się może stać.
Ja rowniez! A co gdybym nie gral u Magnesa?
Ja rowniez! A co gdybym nie gral u Magnesa?
Cóż, wtedy byłoby ciężko meh..meh...meh... ale gadałem z Tobą już kiedyś i wydajesz się spoko, przecież to że mnie ostrzelałeś IC nie znaczy że mam Cię ooc nie lubić
Cóż, wtedy byłoby ciężko meh..meh...meh... ale gadałem z Tobą już kiedyś i wydajesz się spoko, przecież to że mnie ostrzelałeś IC nie znaczy że mam Cię ooc nie lubić
Cho sie poszczelac na 17'.
Cho sie poszczelac na 17'.
deguś, możesz mi wbijać bw ale banshee nie wolno oszczelać! Po prostu nie wolno!
deguś, możesz mi wbijać bw ale banshee nie wolno oszczelać! Po prostu nie wolno!
Szczylam gdzie chcę. Mój ziomek mój ziomek!
Dobra produkcja Olek
Szczylam gdzie chcę. Mój ziomek mój ziomek!
Dobra produkcja Olek
Ty strzelać nie umiesz, także Ciebie nie liczę.
Ty strzelać nie umiesz, także Ciebie nie liczę.
Money wymieniam na amunicję więc nie muszę mieć ręki sztywnej jak drwal bo nie ograniczam się z tym co wyrzuca broń
Ja wiem prezes kto liderem itp ale też wiem, że pisać do Browara i zawracać mu dupę takmi sprawami nic nie da
albo da na pare dni i za dwa/trzy dni znowu będzie źle. Jak coś to ja wybijam i sie nie wypowiadam, bo nie chce nikomu ani sobie zaszkodzić
jak coś prezes to skype i tam można pogadać.
Mistrzu ty mi sie od sasf odpierdol bo prohibicje na tyskie wprowadze i bedzie po imprezie! Akcja byla bardzo fajna, trwala jakos kilka godzin i kazda ze stron odniosla straty, nie ma co sie spinac, fajnie bylo!
Filmik elegancki, tylko szkoda, że trochę krótki, bo materiału było dużo
Co do tej spinki w temacie to uspokójcie się, nikt tu nie dostaje po dupie za żadne kozaczenie.. xd Po prostu raz pd sobie ugra, a raz gangi, no i co się takiego stało? Wy to byście się wzajemnie i w grze i na forum pozabijali, więcej spokoju ludzie.
Użytkownik Trouble Maker edytował ten post 03/01/2016 - 14:33
Hej, wstałem. Stop flame jak to się mówiło. W grze lepiej to załatwić niż na forum, które daje nam tyle co nic. Liczę, że się na tym zakończy forumowa wojna LSPD - Gangi.
bardzo fajny filmik podoba mi sie zostawiam lajka
kozak
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych