Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Solid Security rekrutuje na stanowiska kierownik/ochroniarz!

• Zamknięty Temat jest zamknięty
32 odpowiedzi w tym temacie

#1 maciekas — 127 29/12/2015 - 21:38

maciekas
  • GameMaster SA-MP

x6lzqDS.png

Witajcie, w dniu dzisiejszym otwieramy rekrutację do ochrony SOLID SECURITY. Jest to nowa firma ochrony osób i mienia działająca na terenie Los Santos. Otwieramy ową rekrutację na stanowisko Ochroniarza oraz Kierownika. Ochroniarz w naszej firmie ma jak się domyślacie ochraniać różne lokale z którymi podpiszemy umowę, Kierownik zaś powinien robić to samo lecz dodatkowo może przyjmować nowych.

Czego od was wymagamy?

- Minimum 15h na postaci.

- Bicia Duty co najmniej 4, 5 razy w tygodniu.

- Noszenia Identyfikatora.

- Przynajmniej trochę ogarnianie zasad RP.

- Poczucia humoru.

Co dla was oferujemy?

- Elastyczne godziny pracy. ( To znaczy pracujesz kiedy chcesz )

- Miłą ekipę.

- Mundur oraz pałkę policyjną.

- Atmosferę.

- Dobry poziom.

- Możliwość Awansu.

Wzory:

Na kierownika:

Ja, [Imię i Nazwisko] pragnę pracować w Solid Security na stanowisku kierownika, ponieważ: 

Na Ochroniarza:

Ja, [Imię i Nazwisko] pragnę pracować w Solid Security na stanowisku ochroniarza i sumiennie wykonywać swoją pracę.

Podania piszecie Pod TYM Tematem!

Sprawdzają: maciekas oraz  wktc

• Do góry
    • 1

#2 Kote k — 583 29/12/2015 - 21:54

Kote k
  • Gracz

Ja, Sean Torress pragnę pracować w Solid Security na stanowisku kierownika, ponieważ mam doświadczenie na tego typu stanowisku. Aktualnie zajmuje posadę kierowniczą w firmach takich jak Play Mobile, Tytan Gym, oraz Prezes w WORD Driving School. Co do przyjmowania nowych osób, jestem zdania, ze każdy powinien dostać szanse, a to czy ją wykorzysta, zależy tylko od Niego. Jestem osobą punktualną, zawsze dostępną oraz wyrozumiałą. 

• Do góry
    • 0

#3 dixaran1406 — -2 29/12/2015 - 21:55

dixaran1406
  • Gracz

Ja, Perry Cicero pragnę pracować w Solid Security na stanowisku kierownika, ponieważ: Chcial bym być kierownikiem i wkońcu mam okazje nim zostać.Bardzo bym chiał

• Do góry
    • -2

#4 Astroo — 286 29/12/2015 - 22:02

Astroo
  • Gracz

Ja, Sean Torress pragnę pracować w Solid Security na stanowisku kierownika, ponieważ mam doświadczenie na tego typu stanowisku. Aktualnie zajmuje posadę kierowniczą w firmach takich jak Play Mobile, Tytan Gym, oraz Prezes w WORD Driving School. Co do przyjmowania nowych osób, jestem zdania, ze każdy powinien dostać szanse, a to czy ją wykorzysta, zależy tylko od Niego. Jestem osobą punktualną, zawsze dostępną oraz wyrozumiałą. 

Akceptuje, zapraszam do gry Telefon: 6249284

• Do góry
    • 1

#5 xZmora — 1 30/12/2015 - 19:01

xZmora
  • Gracz

Ja, [Garrett] pragnę pracować w Solid Security na stanowisku kierownika, ponieważ: Posiadam doświadczenie w tej branży, byłem kierownikiem w firmie zajmującą się ochroną lokalów typu : siłownia, restauracja, sklepy, Jestem osobą doświadczoną, wyrozumiałą oraz miłą.

• Do góry
    • 0

#6 Astroo — 286 30/12/2015 - 19:31

Astroo
  • Gracz

Ja, [Garrett] pragnę pracować w Solid Security na stanowisku kierownika, ponieważ: Posiadam doświadczenie w tej branży, byłem kierownikiem w firmie zajmującą się ochroną lokalów typu : siłownia, restauracja, sklepy, Jestem osobą doświadczoną, wyrozumiałą oraz miłą.

Akceptuje, zapraszam do gry Telefon: 6249284

Dodam, iż ochraniamy Rogers Bar, Rich Bar, Apteke Brave, oraz BvR ASG.

• Do góry
    • 1

#7 Belkowski — 0 30/12/2015 - 21:12

Belkowski
  • Gracz

Ja, Ian Campi pragnę pracować w Solid Security na stanowisku ochroniarza i sumiennie wykonywać swoją pracę.

• Do góry
    • 0

#8 Astroo — 286 30/12/2015 - 21:19

Astroo
  • Gracz

Ja, Ian Campi pragnę pracować w Solid Security na stanowisku ochroniarza i sumiennie wykonywać swoją pracę.

Akceptuje, zapraszam do gry Telefon: 6249284, bądź szukaj kierownika w lokalach np. Rogers.

• Do góry
    • 1

#9 FiveT — 311 31/12/2015 - 12:14

FiveT
  • Gracz

Ja , Isiah Henriquez pragnę pracować w Solid Security na stanowisku ochroniarza i sumiennie wykonywać swoją pracę.

• Do góry
    • 0

#10 Astroo — 286 31/12/2015 - 14:35

Astroo
  • Gracz

Ja , Isiah Henriquez pragnę pracować w Solid Security na stanowisku ochroniarza i sumiennie wykonywać swoją pracę.

Akceptuje, zapraszam do gry Telefon: 6249284, bądź szukaj kierownika w lokalach np. Rogers.

• Do góry
    • 1

#11 ScrollPl — 30 01/01/2016 - 15:43

ScrollPl
  • Gracz
Ja, Howard Cristiano pragnę pracować w Solid Security na stanowisku kierownika, ponieważ: Posiadam doświadczenie w branży ochroniarskiej, pracuje w jednej firmie ochroniarskiej, a jakiś czas temu pracowałem w ochronie rządowej. Posiadam duże doswiadczenie na posadzie kierownika.
  • Do góry
    • 0

#12 Astroo — 286 01/01/2016 - 16:26

Astroo
  • Gracz

Ja, Howard Cristiano pragnę pracować w Solid Security na stanowisku kierownika, ponieważ: Posiadam doświadczenie w branży ochroniarskiej, pracuje w jednej firmie ochroniarskiej, a jakiś czas temu pracowałem w ochronie rządowej. Posiadam duże doswiadczenie na posadzie kierownika.

Akceptuje.
  • Do góry
    • 2

#13 Immortaltoja — 1 01/01/2016 - 20:51

Immortaltoja
  • Świeżak

Ja, Alex Sansone pragnę pracować w Solid Security na stanowisku ochroniarza i sumiennie wykonywać swoją pracę.

• Do góry
    • 1

#14 Astroo — 286 01/01/2016 - 21:04

Astroo
  • Gracz

Ja, Alex Sansone pragnę pracować w Solid Security na stanowisku ochroniarza i sumiennie wykonywać swoją pracę.

• Do góry
    • 2

#15 Belkowski — 0 01/01/2016 - 22:43

Belkowski
  • Gracz
Ja, Ian Campi pragnę pracować w Solid Security na stanowisku kierownika, ponieważ: Jestem odpowiedzalny,Pracowity,zmotywowany aby objać tą funkcję.Można na mnie polegać i powierzyć mi obowiązki.Moje doświadczenie: Praca w firmie ochroniarskiej,strzeżenie obiektu i mienia,zawsze gotowy do akcji.

Użytkownik Belkowski edytował ten post 01/01/2016 - 22:47

• Do góry
    • 0

#16 DJ Norek — -10 02/01/2016 - 15:45

DJ Norek
  • Gracz

Ja, Moses Clark pragnę pracować w Solid Security na stanowisku ochroniarza i sumiennie wykonywać swoją pracę.

• Do góry
    • 0

#17 Astroo — 286 02/01/2016 - 15:52

Astroo
  • Gracz

Ja, Ian Campi pragnę pracować w Solid Security na stanowisku kierownika, ponieważ: Jestem odpowiedzalny,Pracowity,zmotywowany aby objać tą funkcję.Można na mnie polegać i powierzyć mi obowiązki.Moje doświadczenie: Praca w firmie ochroniarskiej,strzeżenie obiektu i mienia,zawsze gotowy do akcji.

Ja, Moses Clark pragnę pracować w Solid Security na stanowisku ochroniarza i sumiennie wykonywać swoją pracę.

Akceptuje, zapraszam do gry Telefon: 6249284, bądź szukaj kierownika w lokalach np. Rogers, Rich BAR.

• Do góry
    • 1

#18 JoPu — 5 02/01/2016 - 19:07

JoPu
  • Gracz

Ja, Gideon Betro pragnę pracować w Solid Security na stanowisku ochroniarza i sumiennie wykonywać swoją pracę.

• Do góry
    • 0

#19 maciekas — 127 02/01/2016 - 19:41

maciekas
  • GameMaster SA-MP

Ja, Gideon Betro pragnę pracować w Solid Security na stanowisku ochroniarza i sumiennie wykonywać swoją pracę.

Akceptuje, zapraszam do gry

Jake Sacco: 6249284

Jeśli go niema szukaj kierownika w lokalach np. Rogers, Rich BAR.

• Do góry
    • 1

#20 Kamil Skorlinski — 0 03/01/2016 - 11:57

Kamil Skorlinski
  • Świeżak

Ja, Mauricio Young pragnę pracować w Solid Security na stanowisku ochroniarza i sumiennie wykonywać swoją pracę.

• Do góry
    • 0

#21 maciekas — 127 03/01/2016 - 12:03

maciekas
  • GameMaster SA-MP

Ja, Mauricio Young pragnę pracować w Solid Security na stanowisku ochroniarza i sumiennie wykonywać swoją pracę.

Akceptuje, zapraszam do gry - zgłoś się do poniższego numeru.

Jake Sacco: 6249284

Jeśli go niema szukaj kierownika w lokalach np. Rogers, Rich BAR.

Użytkownik maciekas edytował ten post 03/01/2016 - 12:39

• Do góry
    • 1

#22 Puszekk — 13 03/01/2016 - 16:09

Puszekk
  • Gracz
Ja, Julian Alvino pragnę pracować w Solid Security na stanowisku ochroniarza i sumiennie wykonywać swoją pracę.
  • Do góry
    • 0

#23 GumczakPL — 0 03/01/2016 - 17:21

GumczakPL
  • Gracz

Ja, Ellis Aria pragnę pracować w Solid Security na stanowisku ochroniarza i sumiennie wykonywać swoją pracę.

• Do góry
    • 0

#24 Astroo — 286 03/01/2016 - 18:23

Astroo
  • Gracz

Ja, Julian Alvino pragnę pracować w Solid Security na stanowisku ochroniarza i sumiennie wykonywać swoją pracę.

Ja, Ellis Aria pragnę pracować w Solid Security na stanowisku ochroniarza i sumiennie wykonywać swoją pracę.

Jeśli go niema szukaj kierownika w lokalach np. Rogers, Rich BAR.

• Do góry
    • 0

#25 ratched — 0 04/01/2016 - 14:34

ratched
  • Gracz

Ja, [Mia Adami] pragnę pracować w Solid Security na stanowisku ochroniarza i sumiennie wykonywać swoją pracę.

• Do góry
    • 0

#26 Astroo — 286 04/01/2016 - 14:53

Astroo
  • Gracz

Ja, [Mia Adami] pragnę pracować w Solid Security na stanowisku ochroniarza i sumiennie wykonywać swoją pracę.

Jeśli go niema szukaj kierownika w lokalach np. Rogers, Rich BAR

• Do góry
    • 0

#27 Cwalk — 32 04/01/2016 - 17:29

Cwalk
  • Gracz

Ja, Jacob Bennett pragnę pracować w Solid Security na stanowisku kierownika, ponieważ: Doskonale zdaję sobie sprawę z powagi owego stanowiska, niejednokrotnie dzierżyłem do brzemię i myślę że bez większych kłopotów poradzę sobie i w  tej firmie, moją zaletą jaka pracownika jest wysportowana sylwetka co może służyć jako wzór dla nowo przyjętych osób. Cechuje się pomysłowością oraz tym że rzucam słów na wiatr.

• Do góry
    • 0

#28 Astroo — 286 04/01/2016 - 17:44

Astroo
  • Gracz

Ja, Jacob Bennett pragnę pracować w Solid Security na stanowisku kierownika, ponieważ: Doskonale zdaję sobie sprawę z powagi owego stanowiska, niejednokrotnie dzierżyłem do brzemię i myślę że bez większych kłopotów poradzę sobie i w  tej firmie, moją zaletą jaka pracownika jest wysportowana sylwetka co może służyć jako wzór dla nowo przyjętych osób. Cechuje się pomysłowością oraz tym że rzucam słów na wiatr.

Jeśli go niema szukaj kierownika w lokalach np. Rogers, Rich BAR

• Do góry
    • 0

#29 Bananidło — 25 07/01/2016 - 19:01

Bananidło
  • Gracz

Ja, Thomas Reina pragnę pracować w Solid Security na stanowisku ochroniarza i sumiennie wykonywać swoją pracę.

• Do góry
    • 0

#30 Gerdioner — 0 08/01/2016 - 14:06

Gerdioner
  • Gracz

Ja, Gaven Mitchell pragnę pracować w Solid Security na stanowisku kierownika, ponieważ: pracuje obecnie w BvR, cieszę się tam bardzo dobrą opinią. Jestem sumienny w wykonywaniu wszystkich powierzonych mi obowiązków. Można na mnie polegać, jestem gotowy do wszelkiej pracy jako kierownika w waszej firmie. W razie potrzeby jestem gotowy użyć wszelkich możliwych środków, aby obezwładnić napastnika.

• Do góry
    • 0

#31 krzykan — -19 10/01/2016 - 23:01

krzykan
  • Gracz

Ja, Sabastian Owen pragnę pracować w Solid Security na stanowisku ochroniarza i sumiennie wykonywać swoją pracę.

• Do góry
    • 0

#32 nowaklewak — 0 15/01/2016 - 01:53

nowaklewak
  • Świeżak

Ja, Maverick Suzuki pragnę pracować w Solid Security na stanowisku kierownika, ponieważ: zdaję sobie sprawę, jak wielką odpowiedzialność kładzie na mnie to stanowisko, potrafię w bardzo prosty, kulturalny i miły sposób dogadać się z każdym człowiekiem. Sama praca jako barman, kasjer czy sprzedawca mi nie wystarcza, chciałbym czerpać z czegoś większą frajdę, i wiem że będąc kierownikiem miałbym ją na każdym kroku pomagając i zatrudniając ludzi, którzy są w ciężkiej sytuacji finansowej. Nie zabraknie także u mnie umiejętności co do samoobrony, bądź obezwładnienia napastnika, lecz mam nadzieję, że na tym stanowisku nie musiałbym ich używać.

• Do góry
    • 0

#33 maciekas — 127 16/01/2016 - 17:43

maciekas
  • GameMaster SA-MP

Działalność zawieszona.

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych