Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Apelacja świąteczna] ursiaK

apelacja świąteczna ursi

• Zamknięty Temat jest zamknięty
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 ursiak2011 — 23 24/12/2015 - 17:19

ursiak2011
  • Gracz

Na samym starcie życzę wszystkim wesołych świąt, bombowego sylwestra i jeszcze lepszego nowego roku!

Moje konto globalne zostało zablokowane wraz z odejściem Karola z ekipy, który nagrodził mnie wieczną blokadą dostępu do forum za wulgarny komentarz w stronę znajomego. Były administrator niestety nie odczuł dystansu między mną a znajomą mi osobą, tym samym nagradzając mnie banem. Nie chcę wyciągać starych brudów na forum całego serwera, jednak mam podejrzenia, że wcale nie to było głównym powodem odrzucenia mnie jako gracza z serwera. Blokada dostępu do forum uniemożliwia mi dezaktywację blokady w grze, automatycznie jestem zablokowany z obydwu stron: forum>gra.
Na serwerze zarejestrowałem się w roku 2012, wtedy też rozpocząłem swoją przygodę z roleplayem. Spędziłem grając tu prawie 4 lata, to dość sporo czasu jak na grę pokroju SAMP. Gdyby nie to, że przez tak spory okres czasu nawiązałem sporo internetowych znajomości darowałbym sobie ubieganie od banicji. Jednak czas potrafi działać na człowieka i czasami po prostu ciężko rozstać się z tym, co było z Tobą zawsze. Każdy doskonale pamięta mnie jako gracza, moje organizacje, czy starania w kierunku rozwoju serwera. Zrobiłem wiele, organizowałem eventy, z których gracze czerpali przyjemność, prowadziłem dobrze prosperujące organizację, wyłaniałem się co jakiś czas z propozycjami, które znalazły swoje zastosowanie na serwerze. Jesteśmy tylko ludźmi, więc nie wypada pisać jedynie o moich pozytywnych stronach. Jak każdy gracz popełniłem kilka błędów, które starałem się naprawić. Święta Bożego narodzenia to czas zmian, być może też się zmienię i do końca będę już wzorcem do naśladowania. Podsumowując dla naszego net4game zrobiłem więcej dobrego, niż złego. Ostatnimi czasy dostrzegłem, że wiele osób z wcześniejszymi banicjami dostało szansę od administracji, chociaż na ich koncie były grubsze przewinienia niż żartobliwy komentarz na forum do znajomego, dlatego też wystawiam Wam moją świąteczną apelację. Mam nadzieję, że wszystko pójdzie po mojej myśli i będę mógł sobie znowu spokojnie pograć. Wesołych świąt!

• Do góry
    • 0

#2 Sagem — 609 24/12/2015 - 17:21

Sagem
  • Gracz

za, dobra morda - brakuje go w Groves. 

• Do góry
    • 0

#3 THE REAL DESTROY — 1111 24/12/2015 - 17:21

THE REAL DESTROY
  • Gracz

Polecam allegrowicza :)

• Do góry
    • 0

#4 lancee — 269 24/12/2015 - 17:25

lancee
  • Gracz

czekam na knock'a :>

• Do góry
    • 0

#5 slodki — 361 24/12/2015 - 17:26

slodki
  • Gracz

za jestem, wracaj ziom.

• Do góry
    • 0

#6 Bóg Kamil — 282 24/12/2015 - 17:28

Bóg Kamil
  • Zbanowani

oj tak.

• Do góry
    • 0

#7 Milioner Various — 2021 24/12/2015 - 17:29

Milioner Various
  • Gracz

*
Popularny

Miło Cię wspominam, wracaj do nas ;)

• Do góry
    • 8

#8 amek — 416 24/12/2015 - 17:31

amek
  • Gracz

W porządku, jestem na tak. 

• Do góry
    • 0

#9 Prostyq — 5341 24/12/2015 - 17:55

Prostyq
  • Zasłużony

Zbyt wiele wiemy o tym koncie. Na dzień dzisiejszy odpada. :)

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: apelacja, świąteczna, ursi

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych