Witam, jak w temacie szukam gry z genialną fabułą. Coś w stylu fabuły z Far Cry'a 3 (uważam że jest genialna). Czyli tak:
- Przemoc
- Czarny-charakter (najlepiej coś w stylu Vaasa troche szaleństwa itd.)
- Zemsta
Witam, jak w temacie szukam gry z genialną fabułą. Coś w stylu fabuły z Far Cry'a 3 (uważam że jest genialna). Czyli tak:
Far Cry 4
Użytkownik MxAdrian edytował ten post 14/12/2015 - 17:14
Grand Theft Auto: San Andreas.
Czarnuch o ksywie CeJot, wpada do Los Santos na pogrzeb zamordowanej matki i zostaje wrobiony w zabójstwo policjanta. Bardzo fajna fabuła!
- Przemoc
- Czarny-charakter (najlepiej coś w stylu Vaasa troche szaleństwa itd.)
- Zemsta
GTA V
GTA V
Zaliczone (Jak każda część tej serii). Jak tak chwile pomyślałem to faktycznie Vaas=Trevor.
A w Gothica grałes? Dość stara gra ale może się wkręćić.
Max Payne cała seria - jak dla mnie genialna, z tym że Max to nie do końca czarny charakter, choć możnaby go za takiego uznać. Motyw zemsty, przemocy dominuje we wszystkich seriach. Na prawdę polecam, trzecia część to już majstersztyk nie tylko pod względem fabuły, ale i grywalności, akcji. Grasz jakbyś oglądał film + muzyka niszczy wszystko, chyba każdy kto przejdzie Maxa i słyszy tą muzykę, to ma ciarki na ciele
https://www.youtube.com/watch?v=PZfaSNoZ6L0
A w Gothica grałes? Dość stara gra ale może się wkręćić.
Grałem, ale fabuła nie jest wciągająca.
Max Payne cała seria - jak dla mnie genialna, z tym że Max to nie do końca czarny charakter, choć możnaby go za takiego uznać. Motyw zemsty, przemocy dominuje we wszystkich seriach.
Na prawdę polecam, trzecia część to już majstersztyk nie tylko pod względem fabuły, ale i grywalności, akcji. Grasz jakbyś oglądał film + muzyka niszczy wszystko, chyba każdy kto przejdzie Maxa i słyszy tą muzykę, to ma ciarki na ciele
https://www.youtube.com/watch?v=PZfaSNoZ6L0
Grałem w każdego max'a, ale nigdy nie miałem okazji zagrać w 3 część! Może sobie zamówię.
Mafia, Mafia II - klasyka, którą warto sobie przypominać
BioShock, Dishonored, L.A. Noire - trochę odbiegają od tego co chcesz, ale myślę, że i tak będziesz zadowolony.
Sleeping Dogs - klimat Hongkongu...
Assassin's Creed - historię Ezio pewnie znasz, ale zawsze warto wrócić.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych