https://www.youtube.com/watch?v=9DKO-iy4-Qc
Użytkownik Krasznal edytował ten post 15/12/2015 - 18:03

Popularny
https://www.youtube.com/watch?v=9DKO-iy4-Qc
Użytkownik Krasznal edytował ten post 15/12/2015 - 18:03

Popularny
https://www.youtube.com/watch?v=SnTu5WecfJ0
Grajcie sobie, ale widzę, że lider 5 dni nieobecny, jakoś to komplikuje z waszymi planami?
Jakaś aktywność?
Mam nadzieję, że nie upadnie jak większość setów po tygodniu-dwóch.
Druga sprawa, czy lider kiedykolwiek grał w organizacji przestępczej tego typu?
Nie traktujcie tego jako hejt, jestem ciekaw, czy macie stabilność, czy jak zwykle upadniecie po krótkim czasie.
Chociaż nie, jak czytam te statusy, to mam jeszcze bardziej mieszane uczucia, tak samo ekipa - praktycznie mało o kim słyszałem. Możecie mnie w tej kwestii jakoś zapewnić?
Użytkownik Chaju edytował ten post 15/12/2015 - 20:38

Popularny
Grajcie sobie, ale widzę, że lider 5 dni nieobecny, jakoś to komplikuje z waszymi planami?
Jakaś aktywność?
Mam nadzieję, że nie upadnie jak większość setów po tygodniu-dwóch.
Druga sprawa, czy lider kiedykolwiek grał w organizacji przestępczej tego typu?
Nie traktujcie tego jako hejt, jestem ciekaw, czy macie stabilność, czy jak zwykle upadniecie po krótkim czasie.
Chociaż nie, jak czytam te statusy, to mam jeszcze bardziej mieszane uczucia, tak samo ekipa - praktycznie mało o kim słyszałem. Możecie mnie w tej kwestii jakoś zapewnić?
Raczej nikt nie ma zamiaru odpowiadać na Twoje głupie pytania, jak nie znasz nikogo z ekipy, to znaczy, że nie powinieneś i tyle. A gang już leci 3 tygodnie i ma się dobrze jak nigdy wcześniej. Aktywność masz chociażby na ssach.

Użytkownik rainyeye edytował ten post 15/12/2015 - 20:44
Raczej nikt nie ma zamiaru odpowiadać na Twoje głupie pytania, jak nie znasz nikogo z ekipy, to znaczy, że nie powinieneś i tyle. A gang już leci 3 tygodnie i ma się dobrze jak nigdy wcześniej. Aktywność masz chociażby na ssach.
To nie są głupie pytania, wasza ekipa w większej lub mniejszej części to nowi gracze, więc jestem ciekaw jak sobie radzicie.
To nie są głupie pytania, wasza ekipa w większej lub mniejszej części to nowi gracze, więc jestem ciekaw jak sobie radzicie.
Zajebiście
Na jakiej podstawie takie wnioski? Daty rejestracji? Trzon gangu tworzą gracze którzy w tej organizacji przegrali setki godzin, a w samym RP wiele lat, więc nie masz się co martwić.
Użytkownik rainyeye edytował ten post 15/12/2015 - 20:47
Na jakiej podstawie takie wnioski? Daty rejestracji? Trzon gangu tworzą gracze którzy w tej organizacji przegrali setki godzin, a w samym RP wiele lat, więc nie masz się co martwić.
Dokładnie oto mi chodziło, dziękuję.
Na przyszłość reaguj trochę spokojniej, bo ja wypowiadam się w sposób normalny.

Popularny

Popularny
fajne ziomki, polecam!

Popularny

Sałntrag:
TAGGIN UP

BLOOD IN

NORTHERN UNION

TENKAICHI BUDOKAI

Użytkownik rainyeye edytował ten post 17/12/2015 - 21:01
ssy bez chatu pff
@up chwalisz się enb?
Użytkownik Krasznal edytował ten post 18/12/2015 - 15:18
ssy bez chatu pff
@up chwalisz się enb?
chwale sie aktywnoscio mojej organizacji! ! ! SCRAPS13K X3K SURK F13K
Użytkownik rainyeye edytował ten post 18/12/2015 - 16:05
chwale sie aktywnoscio mojej organizacji! ! ! SCRAPS13K X3K SURK F13K
13' stki rządzą w tej grze
Na joty nie mamy szans to się na forum wyżyję. xd

Popularny

Użytkownik Tepek edytował ten post 18/12/2015 - 22:23

Popularny

Sałntrag:

Użytkownik rainyeye edytował ten post 19/12/2015 - 07:25

Popularny
Dawno nie wstawiałem ss'ów, więc prosze.

Popularny
Będzie mozna jakoś bardziej Was zauważyć? Ekipe na razie, chyba jakąś mało bo coś mało Was widzę

Popularny
Będzie mozna jakoś bardziej Was zauważyć? Ekipe na razie, chyba jakąś mało bo coś mało Was widzę
Będzie można jakoś bardziej Was zrozumieć? Gramatyka na razie, chyba jakąś słabo bo coś mało Was pojmuję
Użytkownik rainyeye edytował ten post 20/12/2015 - 00:19
Odchodzę od samp'a i tym samym zostawiam chłopaków. Znają się na rzeczy i wiedzą co jest pięć; więc wierzę w nich i powinni się jeszcze sporo czasu utrzymać na scenie tego serwera, no chyba, że wydarzy się coś nieprzewidzianego.
Jeżeli chodzi o mnie, to niestety:
https://www.youtube.com/watch?v=xw_OEU2U4W8

Popularny

Jak są czarni u was traktowani? Cisniecie po takich czy traktujecie jak czarnego latino?
Jak są czarni u was traktowani? Cisniecie po takich czy traktujecie jak czarnego latino?
Czarny latino - są przecież w tej samej rodzinie więc po co mają się nawzajem cisnąć?
Czarny latino - są przecież w tej samej rodzinie więc po co mają się nawzajem cisnąć?
nie wiem jaka tam jest kultura, ale skoro przeważają latynosi to mogłoby i tak być.
Eloo co tam?
Użytkownik miziek99 edytował ten post 21/12/2015 - 21:57
nie wiem jaka tam jest kultura, ale skoro przeważają latynosi to mogłoby i tak być.
to bez sensu taki gang

Popularny

Jak będziecie grzeczni to zawitam.
@żart, dziś do was zawitam :3
Fajnie się dzisiaj grało z waszym kolegą, śmieszny jest xD 

Popularny

**Czytając lokalną gazetę mogłeś dowiedzieć się o amatorskim napadzie na sklep spożywczy na Las Collinas. Złodzieje wbiegli do lokalu żądając od ekspedientki pieniędzy, jeden z nich w tym czasie ukradł cenne produkty. Obojgu udało się zbiec z miejsca zdarzenia, policja bada sprawę.**
Dowody IC;
Użytkownik B0UNTY edytował ten post 23/12/2015 - 17:50
Salvatore największy prawilniak na South Central hehe xd
to jakiś początkujący
Jak tam gra chłopaki? 
Użytkownik ToX3ic edytował ten post 25/12/2015 - 01:30
Jak tam gra chłopaki?
Użytkownik miziek99 edytował ten post 25/12/2015 - 02:13

Popularny
https://www.youtube.com/watch?v=nUWutu8fFQQ