Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Co wybrać] Myszka.

wybrac mysz

• Please log in to reply
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Człowiek Banger163 24/11/2015 - 08:54

Człowiek Banger
  • Gracz

Która z myszek będzie najlepsza?

http://dlagracza.com...s-tomahawk.html

http://dlagracza.com...-raiden-6d.html

http://dlagracza.com...oes-gunner.html

http://dlagracza.com...n-zm-m201r.html

Proszę nie pisać komentarzy typu:

"Lepiej dołożyć ze stówkę i kupić lepszą."

"Wszystkie chu*owe."

"Na lepsze Cie nie stać?"

i tak dalej.

Pytam o te myszki bo mi się podobają wyglądem i nie będzie ich szkoda rozbić na ścianie czy na czymś innym.

• Do góry
    • 0

#2 Calvo2716 24/11/2015 - 11:35

Calvo
  • Gracz
TRACER BATTLE HEROES GUNNER

Niedawno kupiłem tą - Za nieco ponad 30zł, jak dla mnie sprawdza sie znakomicie chociażby dzięki temu że można samemu sobie zmieniać DPI w zależności od upodobania. Elegancki kabel w oplocie, dwa boczne przyciski. 

Jedynym minusem to że... W nocy myszka nakurwia kolorami, bo to jest " wielokolorowa" myszka która co chwila przeskakuje z koloru na kolor :D

• Do góry
    • 0

#3 Kote k583 24/11/2015 - 12:53

Kote k
  • Gracz

Niedawno kupiłem tą - Za nieco ponad 30zł, jak dla mnie sprawdza sie znakomicie chociażby dzięki temu że można samemu sobie zmieniać DPI w zależności od upodobania. Elegancki kabel w oplocie, dwa boczne przyciski. 

Jedynym minusem to że... W nocy myszka nakurwia kolorami, bo to jest " wielokolorowa" myszka która co chwila przeskakuje z koloru na kolor :D

To widze, że myszka na Topie, bo też własnie ją kupiłem, hmm.. w sobote? Jakoś tak i jestem zadowolony :D

• Do góry
    • 0

#4 Człowiek Banger163 24/11/2015 - 14:55

Człowiek Banger
  • Gracz

A mogę mieć do Ciebie prośbę? Jeżeli możesz to byłbym bardzo wdzięczny gdybyś zmierzył jej długość i szerokość, chciałbym porównać z wymiarami mojej obecnej myszki jako iż chcę kupić mniejszą niż dotychczas.

• Do góry
    • 0

#5 Calvo2716 24/11/2015 - 16:07

Calvo
  • Gracz

A mogę mieć do Ciebie prośbę? Jeżeli możesz to byłbym bardzo wdzięczny gdybyś zmierzył jej długość i szerokość, chciałbym porównać z wymiarami mojej obecnej myszki jako iż chcę kupić mniejszą niż dotychczas.

Daj mi godzine, albo jak nie napisze posta za godzine przypomnij sie - Bo dopiero wróciłem z firmy do domu. 

Edit - Zmierzyłem tak na szybko. Długość około 10cm ( no może 10 i troszke więcej), szerokość około 6.5-7cm. 

To widze, że myszka na Topie, bo też własnie ją kupiłem, hmm.. w sobote? Jakoś tak i jestem zadowolony :D

Bo myszka jest dobra, i w miarę tania. Jak dla mnie jest idealna, i nie widzę tutaj jeśli chodzi o mnie sensu kupowania myszki za ponad stówkę czy dwie, skoro dla mnie taka jest idealna. 

Ale przyznaj że te kolory... W nocy czasami denerwują ;p

Użytkownik ŁysYy edytował ten post 24/11/2015 - 16:14

• Do góry
    • 0

#6 Człowiek Banger163 24/11/2015 - 16:19

Człowiek Banger
  • Gracz

Daj mi godzine, albo jak nie napisze posta za godzine przypomnij sie - Bo dopiero wróciłem z firmy do domu. 

Edit - Zmierzyłem tak na szybko. Długość około 10cm ( no może 10 i troszke więcej), szerokość około 6.5-7cm. 

Bo myszka jest dobra, i w miarę tania. Jak dla mnie jest idealna, i nie widzę tutaj jeśli chodzi o mnie sensu kupowania myszki za ponad stówkę czy dwie, skoro dla mnie taka jest idealna. 

Ale przyznaj że te kolory... W nocy czasami denerwują ;p

O no to myślę, że będzie dobra bo moja ma prawie 12 długości na 7 szerokości. 

Dzięki. :D

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: wybrac, mysz

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych