Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Xperia M] Odszyfrowanie pamięci

xperia pamięć c1905 szyfrowanie

• Zamknięty Temat jest zamknięty
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Danonovsky343 15/11/2015 - 20:33

Danonovsky
  • Gracz

Witam.

Sprawa wygląda następująco, idąc na spotkanie telefon zasypał mnie komunikatami o przerwaniu precesów typu google.com.(coś tam), Xperia - strona główna etc. Wróciwszy do domu wyłączyłem i włączyłem telefon, a moim oczom ukazała się godzina 13.00 (obecna jest trochu inna) oraz komunikat "Wpisz hasło, aby odszyfrować pamięć". Problem w tym, że hasło takie nigdy nie zostało przeze mnie założone. Próbowałem wpisania PINu, PUKu, hasła najczęściej używanego przeze mnie. Nic, kaplica. Pytanie następujące, czy jest możliwość "naprawienia" tego bez oddawania na gwarancję/ręcznego flasha systemu? Z góry dziękuję

• Do góry
    • 0

#2 Salatar139 15/11/2015 - 22:30

Salatar
  • Gracz
Napisz na forum xperiasite, tam są prawdziwi eksperci którzy mogą pomóc w miarę szybko.

Ewentualnie hard reset.

Użytkownik Salatar edytował ten post 15/11/2015 - 22:30

• Do góry
    • 0

#3 Garrison1071 16/11/2015 - 19:37

Garrison
  • Gracz

Witam.

Sprawa wygląda następująco, idąc na spotkanie telefon zasypał mnie komunikatami o przerwaniu precesów typu google.com.(coś tam), Xperia - strona główna etc. Wróciwszy do domu wyłączyłem i włączyłem telefon, a moim oczom ukazała się godzina 13.00 (obecna jest trochu inna) oraz komunikat "Wpisz hasło, aby odszyfrować pamięć". Problem w tym, że hasło takie nigdy nie zostało przeze mnie założone. Próbowałem wpisania PINu, PUKu, hasła najczęściej używanego przeze mnie. Nic, kaplica. Pytanie następujące, czy jest możliwość "naprawienia" tego bez oddawania na gwarancję/ręcznego flasha systemu? Z góry dziękuję

http://forum.android...oca-flashtoola/

Wgraj któregoś z ROM (najlepiej najwcześniejszych) dla Twojej wersji Xperii M.

• Do góry
    • 0

#4 Danonovsky343 16/11/2015 - 20:07

Danonovsky
  • Gracz

Oddałem do serwisu, closed.

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: xperia, pamięć, c1905, szyfrowanie

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych