Takie tam, skrócone bo pościg trwał 35 minut, a nie stać mnie na program do konwertowania.
https://www.youtube.com/watch?v=ZErOsQC-c_w

Popularny
Takie tam, skrócone bo pościg trwał 35 minut, a nie stać mnie na program do konwertowania.
https://www.youtube.com/watch?v=ZErOsQC-c_w
Normalnie emocje jak na grzybobraniu.
PS. Są darmowe programy, nie tylko od obróbki.
Nie oglądałem całego tylko w momentach.. I dlaczego ten pd walił z db cały czas pierw zrobił opone a potem do wybuchu.. Nie dawali rady to strzelali.. I dobrze że to nagrał i powinni polecieć za to.
Nie oglądałem całego tylko w momentach.. I dlaczego ten pd walił z db cały czas pierw zrobił opone a potem do wybuchu.. Nie dawali rady to strzelali.. I dobrze że to nagrał i powinni polecieć za to.
Istnieje coś takiego jak zagrożenie życia, w Ameryce jak ktoś zagraża komuś, np. właśnie w taki sposób to nawet i C4 podłożą mu pod dupę.
Czemu ostatnia?
Czemu ostatnia?
Bo Czereśnia wyrwał bana
Bo Czereśnia wyrwał bana
Smutek i żal. Postawicie mi krzyż na parkingu mam nadzieje Na pożegnanie https://www.youtube.com/watch?v=y6o6QQZotOQ
Istnieje coś takiego jak zagrożenie życia, w Ameryce jak ktoś zagraża komuś, np. właśnie w taki sposób to nawet i C4 podłożą mu pod dupę.
W Ameryce.
Smutek i żal. Postawicie mi krzyż na parkingu mam nadzieje
Na pożegnanie https://www.youtube.com/watch?v=y6o6QQZotOQ
Yh nie spinaj się ja tylko mu normalnie odpowiedziałem zgodnie z prawdą zresztą..
Prowokacja ze strony PD, przecież on tylko uciekał autobusem. #ehehehe
Yh nie spinaj się ja tylko mu normalnie odpowiedziałem zgodnie z prawdą zresztą..
Lol czy ja się spinam przecież normalnie ci odpowiedziałem w żartobliwy sposób.
Lol czy ja się spinam przecież normalnie ci odpowiedziałem w żartobliwy sposób.
A no to chyba, że tak ok

Popularny
W sumie dobrze że to nagrałeś, bo widać te specjalne tarany autobusem w radiowozy pod koniec zanim dostał opony
Nie wiem czy teraz jest dozwolone takie strzelanie do wybuchu podczas ucieczki, ale kiedy ja byłem w LSPD za to się wylatywało. Moim zdaniem powinni Ci zrobić tylko opony, a nie strzelać przez cały czas z DB. Już nie wspomnę o tym gościu, który wysiadł z radiowozu i zaczął do Ciebie naparzać z M4/MP5. Tragedia...
I zobaczcie, jacy Wy jesteście fałszywi i nieznośni. Gardzicie jednym drugim, wyzywacie jednego, nic tylko "outa mu dać! Wyjebać!" , "ach co za poziom, OMGGGG!!!!!!!~!!!!!!". Nawet nie rozumiecie tego faktu, że to jest tylko gra. Gramy tutaj dla zabawy, dla funu, żeby się zrelaksować. A Wy ciągle narzekacie, ciągle obrzucacie kogoś błotem. Z TEGO CO JA PAMIĘTAM, Mister reVoo, to jak Ty grałeś w LSPD, to nie miałeś takiego podejścia, jak teraz.. Że wszystko, co robi LSPD to "brak poziomu" i
Tylko razem z nami to robiłeś. Ja się nie dziwię, że niektórzy boją się cokolwiek zrobić. Ja się nawet im nie dziwię, bo jak coś zrobią i leci to na forum, to zaraz dziesięć stron hejtu "wywalić go!" , "#poziom #lspd".
Czy ja mam teraz podejście, że wszystko co robi LSPD to brak poziomu? No chyba nie. Mówię tutaj o poszczególnych osobach, a nie o całym LSPD. Poza tym pisz ze swojego głównego konta, a nie MK.
Ostatnio na forum był film gdzie gościu tirem uciekał z nadmierną prędkością, wszyscy mówili, żeby go rozstrzelać. Teraz gdy autobus zapierdziela i pituję przy tym radiolki, nagle wszyscy płaczą o poziom. Dobrze zrobili, mogli strzelać trochę szybciej jedynie.
Użytkownik BosteRr edytował ten post 17/10/2015 - 12:43

Popularny
Ja to bym z rpg strzelił, dobrze zrobili. :fp:
A tam ostatnia, apelka mu przejdzie i nie raz jeszcze będziecie płakać przez niego.

Popularny
Hi. Osobiście rozkazałem rozstrzelać pojazd z racji bezustającego taranowania i bezpośredniego zagrożenia życia officerów. Obecnie, LSPD zostało wyposażone w FBI Trucki które będą właśnie do takich sytuacji jak ta tutaj, obejdzie się bez strzelanin - wtedy nie mieliśmy takiej możliwości.
A tak by the way, to szkoda że czereśnia skończył z banem. Większego fun'u dla LSPD nikt chyba nie dostarczał z pościgów
Hi. Osobiście rozkazałem rozstrzelać pojazd z racji bezustającego taranowania i bezpośredniego zagrożenia życia officerów. Obecnie, LSPD zostało wyposażone w FBI Trucki które będą właśnie do takich sytuacji jak ta tutaj, obejdzie się bez strzelanin - wtedy nie mieliśmy takiej możliwości.
A tak by the way, to szkoda że czereśnia skończył z banem. Większego fun'u dla LSPD nikt chyba nie dostarczał z pościgów
i największej ilości "derbów" - Sam raz miałem okazję się o tym przekonać jak mi wjechał Sandking'iem.
Tutaj się fajnie derbowało, pozdrawiam tych co wtedy za nami ganiali.
https://www.youtube.com/watch?v=X1Bo5PhQmQY

Popularny
Psioczycie na niego zbytecznie, ogólnie idzie się z nim dogadać i jest okey. To jak kreuje swoją postać i postępuje IC - to już zachowania IC. OOC jest całkiem w porządku.
i największej ilości "derbów" - Sam raz miałem okazję się o tym przekonać jak mi wjechał Sandking'iem.
Podczas pościgów to ja akurat nie derbuje no chyba, że jest trzeba. Wracając tarana sandkingiem dostałeś dlatego, że jeździłeś za mną radiowozem przez pół centrum, aleja, temple, centrum handlowe i szukałeś tylko zaczepki żeby mnie zatrzymać aż w końcu to zrobiłeś...zdenerwowałem się bo denerwuje mnie takie coś jak jeżdzenie tym radiowozem wszędzie za mną byle tylko zatrzymać mnie do kontroli i wlepić mandat.
Szczególnie ostatnie sytuacje z pcj gdzie trzy razy zwiałem mając dwie dyntki za trzecim wjechałem do budynku i w czasie gdy SASP wywalało drzwi za pomocą ładunku i w czasie wybuchu wyjechałem sobie pcj i odjechałem. XD
Ładne wymuszenie kicka na końcu. xd
Ładne wymuszenie kicka na końcu. xd
To nie było wymuszenie kicka. Siedziałem w autobusie kiedy on wybuchł i dostaje się za to kicki. Poza tym po kicku wróciłem na serwer, gm tp`nął mnie w tamto miejsce i gra dalej się toczyła.
To nie było wymuszenie kicka. Siedziałem w autobusie kiedy on wybuchł i dostaje się za to kicki. Poza tym po kicku wróciłem na serwer, gm tp`nął mnie w tamto miejsce i gra dalej się toczyła.
Spoko spoko, poprostu myslałem że wymusiłeś żeby bus nie wybuchł. ;p
Podczas pościgów to ja akurat nie derbuje no chyba, że jest trzeba. Wracając tarana sandkingiem dostałeś dlatego, że jeździłeś za mną radiowozem przez pół centrum, aleja, temple, centrum handlowe i szukałeś tylko zaczepki żeby mnie zatrzymać aż w końcu to zrobiłeś...zdenerwowałem się bo denerwuje mnie takie coś jak jeżdzenie tym radiowozem wszędzie za mną byle tylko zatrzymać mnie do kontroli i wlepić mandat.
Szczególnie ostatnie sytuacje z pcj gdzie trzy razy zwiałem mając dwie dyntki za trzecim wjechałem do budynku i w czasie gdy SASP wywalało drzwi za pomocą ładunku i w czasie wybuchu wyjechałem sobie pcj i odjechałem. XD
Nie pamiętam abym tak długo jeździł aż temple itp. Może się mijaliśmy i dlatego tak, napewno jechałem za tobą od urzędu to pamiętam. - Ale luzik nie łącze OOC i IC.
o kurva! ![]()
Skoro macie te FBI trucki (derbo wozy) to przydałby sie zakaz strzelania podczas pościgów, jezeli strona uciekająca nie odda strzałów. 15/20 minut pościgu i przeważnie zaczynaja walić, czemu? "Bo im pozwalają" po co jeździć, szkolić swoje umiejętności skoro mozna rozjebac auto do wybuchu, słaba opinie sobie wyrabiasz takimi elementami, a net4game zawsze słynęło z długich i ciekawych pościgów, a moge sie założyć ze jak tak dalej bedzie to nawet czeresnia nie bedzie chciał uciekac ;pPsioczycie na niego zbytecznie, ogólnie idzie się z nim dogadać i jest okey. To jak kreuje swoją postać i postępuje IC - to już zachowania IC. OOC jest całkiem w porządku.
Skoro macie te FBI trucki (derbo wozy) to przydałby sie zakaz strzelania podczas pościgów, jezeli strona uciekająca nie odda strzałów. 15/20 minut pościgu i przeważnie zaczynaja walić, czemu? "Bo im pozwalają" po co jeździć, szkolić swoje umiejętności skoro mozna rozjebac auto do wybuchu, słaba opinie sobie wyrabiasz takimi elementami, a net4game zawsze słynęło z długich i ciekawych pościgów, a moge sie założyć ze jak tak dalej bedzie to nawet czeresnia nie bedzie chciał uciekac ;p
Nie mowie tego z jakiegos wylewnego powodu, poprostu chce zeby każdej stronie sie przyjemnie grało.
Taka ostateczność ze od kiedy to weszło, strasznie ją nadużywają.Istnieje zakaz oddawania strzałów jeśli uciekający nie łamie żadnych zasad z których tytułu my moglibyśmy rozpocząć ostrzał. ostrzał do wybuchu to ostateczna ostateczność.
Taka ostateczność ze od kiedy to weszło, strasznie ją nadużywają.
No ale okej, zobaczymy jak to działa w praktyce za jakis czas.
Trzeba będzie zmienić tytuł filmiku, bo to na pewno nie będzie ostatnia ucieczka.
Trzeba będzie zmienić tytuł filmiku, bo to na pewno nie będzie ostatnia ucieczka.
Rozmyślam nad czymś, nie chce mi się póki co ale zawsze jak mówie/ piszę że mi się nie chce to i tak uciekam bo mnie denerwują. Zobaczymy może nie długo się poucieka.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych