Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Czeresnia ostatnia ucieczka przed LSPD

czereśnia ucieka przed

• Please log in to reply
33 odpowiedzi w tym temacie

#1 Marcinovski — 1858 17/10/2015 - 10:05

Marcinovski
  • Gracz

*
Popularny

Takie tam, skrócone bo pościg trwał 35 minut, a nie stać mnie na program do konwertowania.

https://www.youtube.com/watch?v=ZErOsQC-c_w

• Do góry
    • 15

#2 Scharlqtte — 1681 17/10/2015 - 10:12

Scharlqtte
  • Gracz

Normalnie emocje jak na grzybobraniu.  <_< 
PS. Są darmowe programy, nie tylko od obróbki.

• Do góry
    • 0

#3 proe — 84 17/10/2015 - 10:13

proe
  • Gracz

Nie oglądałem całego tylko w momentach.. I dlaczego ten pd walił z db cały czas pierw zrobił opone a potem do wybuchu.. Nie dawali rady to strzelali.. I dobrze że to nagrał i powinni polecieć za to.

• Do góry
    • -5

#4 MieciO — 85 17/10/2015 - 10:20

MieciO
  • Gracz

Nie oglądałem całego tylko w momentach.. I dlaczego ten pd walił z db cały czas pierw zrobił opone a potem do wybuchu.. Nie dawali rady to strzelali.. I dobrze że to nagrał i powinni polecieć za to.

Istnieje coś takiego jak zagrożenie życia, w Ameryce jak ktoś zagraża komuś, np. właśnie w taki sposób to nawet i C4 podłożą mu pod dupę. ;)

• Do góry
    • 1

#5 xBanshee — 1 17/10/2015 - 10:27

xBanshee
  • Gracz

Takie tam, skrócone bo pościg trwał 35 minut, a nie stać mnie na program do konwertowania.

Czemu ostatnia?

• Do góry
    • 0

#6 Stary_Anona — 546 17/10/2015 - 10:29

Stary_Anona
  • Gracz

Czemu ostatnia?

Bo Czereśnia wyrwał bana

• Do góry
    • 0

#7 C z e R E s N i A — 4042 17/10/2015 - 10:31

C z e R E s N i A
  • Gracz

Bo Czereśnia wyrwał bana

Smutek i żal. Postawicie mi krzyż na parkingu mam nadzieje :( Na pożegnanie https://www.youtube.com/watch?v=y6o6QQZotOQ 

• Do góry
    • 1

#8 Scharlqtte — 1681 17/10/2015 - 10:31

Scharlqtte
  • Gracz

Istnieje coś takiego jak zagrożenie życia, w Ameryce jak ktoś zagraża komuś, np. właśnie w taki sposób to nawet i C4 podłożą mu pod dupę. ;)

W Ameryce.  :s

• Do góry
    • 0

#9 Stary_Anona — 546 17/10/2015 - 10:31

Stary_Anona
  • Gracz

Smutek i żal. Postawicie mi krzyż na parkingu mam nadzieje :( Na pożegnanie https://www.youtube.com/watch?v=y6o6QQZotOQ 

Yh nie spinaj się ja tylko mu normalnie odpowiedziałem zgodnie z prawdą zresztą..

• Do góry
    • 0

#10 ovv — 5501 17/10/2015 - 10:32

ovv
  • Gracz

Prowokacja ze strony PD, przecież on tylko uciekał autobusem. #ehehehe

• Do góry
    • 0

#11 C z e R E s N i A — 4042 17/10/2015 - 10:32

C z e R E s N i A
  • Gracz

Yh nie spinaj się ja tylko mu normalnie odpowiedziałem zgodnie z prawdą zresztą..

Lol czy ja się spinam przecież normalnie ci odpowiedziałem w żartobliwy sposób.

• Do góry
    • 0

#12 Stary_Anona — 546 17/10/2015 - 10:36

Stary_Anona
  • Gracz

Lol czy ja się spinam przecież normalnie ci odpowiedziałem w żartobliwy sposób.

A no to chyba, że tak ok

• Do góry
    • 0

#13 THE REAL DESTROY — 1111 17/10/2015 - 10:56

THE REAL DESTROY
  • Gracz

*
Popularny

W sumie dobrze że to nagrałeś, bo widać te specjalne tarany autobusem w radiowozy pod koniec zanim dostał opony ;)

• Do góry
    • 7

#14 REVOO — 896 17/10/2015 - 11:12

REVOO
  • GameMaster SA-MP

Nie wiem czy teraz jest dozwolone takie strzelanie do wybuchu podczas ucieczki, ale kiedy ja byłem w LSPD za to się wylatywało. Moim zdaniem powinni Ci zrobić tylko opony, a nie strzelać przez cały czas z DB. Już nie wspomnę o tym gościu, który wysiadł z radiowozu i zaczął do Ciebie naparzać z M4/MP5. Tragedia...

• Do góry
    • 2

#15 REVOO — 896 17/10/2015 - 11:50

REVOO
  • GameMaster SA-MP

I zobaczcie, jacy Wy jesteście fałszywi i nieznośni. Gardzicie jednym drugim, wyzywacie jednego, nic tylko "outa mu dać! Wyjebać!" , "ach co za poziom, OMGGGG!!!!!!!~!!!!!!". Nawet nie rozumiecie tego faktu, że to jest tylko gra. Gramy tutaj dla zabawy, dla funu, żeby się zrelaksować. A Wy ciągle narzekacie, ciągle obrzucacie kogoś błotem. Z TEGO CO JA PAMIĘTAM, Mister reVoo, to jak Ty grałeś w LSPD, to nie miałeś takiego podejścia, jak teraz.. Że wszystko, co robi LSPD to "brak poziomu" i 

Tylko razem z nami to robiłeś. Ja się nie dziwię, że niektórzy boją się cokolwiek zrobić. Ja się nawet im nie dziwię, bo jak coś zrobią i leci to na forum, to zaraz dziesięć stron hejtu "wywalić go!" , "#poziom #lspd". 

Czy ja mam teraz podejście, że wszystko co robi LSPD to brak poziomu? No chyba nie. :D Mówię tutaj o poszczególnych osobach, a nie o całym LSPD. Poza tym pisz ze swojego głównego konta, a nie MK.

• Do góry
    • 0

#16 BosteRr — 428 17/10/2015 - 12:32

BosteRr
  • Gracz

Ostatnio na forum był film gdzie gościu tirem uciekał z nadmierną prędkością, wszyscy mówili, żeby go rozstrzelać. Teraz gdy autobus zapierdziela i pituję przy tym radiolki, nagle wszyscy płaczą o poziom. Dobrze zrobili, mogli strzelać trochę szybciej jedynie. :)

Użytkownik BosteRr edytował ten post 17/10/2015 - 12:43

• Do góry
    • 0

#17 Matuz — 833 17/10/2015 - 12:42

Matuz
  • Gracz

*
Popularny

Ja to bym z rpg strzelił, dobrze zrobili. :fp:

• Do góry
    • 3

#18 Narrator — 280 17/10/2015 - 12:48

Narrator
  • Gracz

A tam ostatnia, apelka mu przejdzie i nie raz jeszcze będziecie płakać przez niego. 

• Do góry
    • 0

#19 Juma — 1225 17/10/2015 - 12:55

Juma
  • Gracz

*
Popularny

Hi. Osobiście rozkazałem rozstrzelać pojazd z racji bezustającego taranowania i bezpośredniego zagrożenia życia officerów. Obecnie, LSPD zostało wyposażone w FBI Trucki które będą właśnie do takich sytuacji jak ta tutaj, obejdzie się bez strzelanin - wtedy nie mieliśmy takiej możliwości. ;)

A tak by the way, to szkoda że czereśnia skończył z banem. Większego fun'u dla LSPD nikt chyba nie dostarczał z pościgów :D

• Do góry
    • 22

#20 Mekrin — 1185 17/10/2015 - 13:01

Mekrin
  • Gracz

Hi. Osobiście rozkazałem rozstrzelać pojazd z racji bezustającego taranowania i bezpośredniego zagrożenia życia officerów. Obecnie, LSPD zostało wyposażone w FBI Trucki które będą właśnie do takich sytuacji jak ta tutaj, obejdzie się bez strzelanin - wtedy nie mieliśmy takiej możliwości. ;)

A tak by the way, to szkoda że czereśnia skończył z banem. Większego fun'u dla LSPD nikt chyba nie dostarczał z pościgów :D

i największej ilości "derbów" - Sam raz miałem okazję się o tym przekonać jak mi wjechał Sandking'iem.  :s

• Do góry
    • 0

#21 Narrator — 280 17/10/2015 - 13:03

Narrator
  • Gracz

Tutaj się fajnie derbowało, pozdrawiam tych co wtedy za nami ganiali. 

https://www.youtube.com/watch?v=X1Bo5PhQmQY

• Do góry
    • 1

#22 Juma — 1225 17/10/2015 - 13:04

Juma
  • Gracz

*
Popularny

Psioczycie na niego zbytecznie, ogólnie idzie się z nim dogadać i jest okey. To jak kreuje swoją postać i postępuje IC - to już zachowania IC. OOC jest całkiem w porządku.

• Do góry
    • 4

#23 C z e R E s N i A — 4042 17/10/2015 - 13:20

C z e R E s N i A
  • Gracz

i największej ilości "derbów" - Sam raz miałem okazję się o tym przekonać jak mi wjechał Sandking'iem.  :s

Podczas pościgów to ja akurat nie derbuje no chyba, że jest trzeba. Wracając tarana sandkingiem dostałeś dlatego, że jeździłeś za mną radiowozem przez pół centrum, aleja, temple, centrum handlowe i szukałeś tylko zaczepki żeby mnie zatrzymać aż w końcu to zrobiłeś...zdenerwowałem się bo denerwuje mnie takie coś jak jeżdzenie tym radiowozem wszędzie za mną byle tylko zatrzymać mnie do kontroli i wlepić mandat.

Szczególnie ostatnie sytuacje z pcj gdzie trzy razy zwiałem mając dwie dyntki za trzecim wjechałem do budynku i w czasie gdy SASP wywalało drzwi za pomocą ładunku i w czasie wybuchu wyjechałem sobie pcj i odjechałem. XD

• Do góry
    • 1

#24 far — 8 17/10/2015 - 13:29

far
  • Gracz

Ładne wymuszenie kicka na końcu. xd

• Do góry
    • 0

#25 C z e R E s N i A — 4042 17/10/2015 - 13:32

C z e R E s N i A
  • Gracz

Ładne wymuszenie kicka na końcu. xd

To nie było wymuszenie kicka. Siedziałem w autobusie kiedy on wybuchł i dostaje się za to kicki. Poza tym po kicku wróciłem na serwer, gm tp`nął mnie w tamto miejsce i gra dalej się toczyła. 

• Do góry
    • 0

#26 far — 8 17/10/2015 - 13:33

far
  • Gracz

To nie było wymuszenie kicka. Siedziałem w autobusie kiedy on wybuchł i dostaje się za to kicki. Poza tym po kicku wróciłem na serwer, gm tp`nął mnie w tamto miejsce i gra dalej się toczyła. 

Spoko spoko, poprostu myslałem że wymusiłeś żeby bus nie wybuchł. ;p

• Do góry
    • 0

#27 Mekrin — 1185 17/10/2015 - 13:37

Mekrin
  • Gracz

Podczas pościgów to ja akurat nie derbuje no chyba, że jest trzeba. Wracając tarana sandkingiem dostałeś dlatego, że jeździłeś za mną radiowozem przez pół centrum, aleja, temple, centrum handlowe i szukałeś tylko zaczepki żeby mnie zatrzymać aż w końcu to zrobiłeś...zdenerwowałem się bo denerwuje mnie takie coś jak jeżdzenie tym radiowozem wszędzie za mną byle tylko zatrzymać mnie do kontroli i wlepić mandat.

Szczególnie ostatnie sytuacje z pcj gdzie trzy razy zwiałem mając dwie dyntki za trzecim wjechałem do budynku i w czasie gdy SASP wywalało drzwi za pomocą ładunku i w czasie wybuchu wyjechałem sobie pcj i odjechałem. XD

Nie pamiętam abym tak długo jeździł aż temple itp. Może się mijaliśmy i dlatego tak, napewno jechałem za tobą od urzędu to pamiętam. - Ale luzik nie łącze OOC i IC.  ;)

• Do góry
    • 0

#28 HayZ — 10 19/10/2015 - 16:20

HayZ
  • Gracz

o kurva!  :lol2:

• Do góry
    • 1

#29 Nerek — 830 19/10/2015 - 17:11

Nerek
  • Gracz

Psioczycie na niego zbytecznie, ogólnie idzie się z nim dogadać i jest okey. To jak kreuje swoją postać i postępuje IC - to już zachowania IC. OOC jest całkiem w porządku.

Skoro macie te FBI trucki (derbo wozy) to przydałby sie zakaz strzelania podczas pościgów, jezeli strona uciekająca nie odda strzałów. 15/20 minut pościgu i przeważnie zaczynaja walić, czemu? "Bo im pozwalają" po co jeździć, szkolić swoje umiejętności skoro mozna rozjebac auto do wybuchu, słaba opinie sobie wyrabiasz takimi elementami, a net4game zawsze słynęło z długich i ciekawych pościgów, a moge sie założyć ze jak tak dalej bedzie to nawet czeresnia nie bedzie chciał uciekac ;p
Nie mowie tego z jakiegos wylewnego powodu, poprostu chce zeby każdej stronie sie przyjemnie grało. ;)
  • Do góry
    • 0

#30 Juma — 1225 19/10/2015 - 17:17

Juma
  • Gracz

Skoro macie te FBI trucki (derbo wozy) to przydałby sie zakaz strzelania podczas pościgów, jezeli strona uciekająca nie odda strzałów. 15/20 minut pościgu i przeważnie zaczynaja walić, czemu? "Bo im pozwalają" po co jeździć, szkolić swoje umiejętności skoro mozna rozjebac auto do wybuchu, słaba opinie sobie wyrabiasz takimi elementami, a net4game zawsze słynęło z długich i ciekawych pościgów, a moge sie założyć ze jak tak dalej bedzie to nawet czeresnia nie bedzie chciał uciekac ;p
Nie mowie tego z jakiegos wylewnego powodu, poprostu chce zeby każdej stronie sie przyjemnie grało. ;)

Istnieje zakaz oddawania strzałów jeśli uciekający nie łamie żadnych zasad z których tytułu my moglibyśmy rozpocząć ostrzał. ostrzał do wybuchu to ostateczna ostateczność.
  • Do góry
    • 0

#31 Nerek — 830 19/10/2015 - 17:25

Nerek
  • Gracz

Istnieje zakaz oddawania strzałów jeśli uciekający nie łamie żadnych zasad z których tytułu my moglibyśmy rozpocząć ostrzał. ostrzał do wybuchu to ostateczna ostateczność.

Taka ostateczność ze od kiedy to weszło, strasznie ją nadużywają.
No ale okej, zobaczymy jak to działa w praktyce za jakis czas.
  • Do góry
    • 1

#32 Juma — 1225 20/10/2015 - 07:24

Juma
  • Gracz

Taka ostateczność ze od kiedy to weszło, strasznie ją nadużywają.
No ale okej, zobaczymy jak to działa w praktyce za jakis czas.

Mówione było setki razy i dalej nie dociera. Ktoś łamie regulamin lub coś nie tak? Napisz do mnie na pw to wyjaśnimy każdą kwestie.
  • Do góry
    • 1

#33 DRYWUŚ — 54 20/10/2015 - 09:22

DRYWUŚ
  • Gracz

Trzeba będzie zmienić tytuł filmiku, bo to na pewno nie będzie ostatnia ucieczka. :D

• Do góry
    • 0

#34 C z e R E s N i A — 4042 22/10/2015 - 10:05

C z e R E s N i A
  • Gracz

Trzeba będzie zmienić tytuł filmiku, bo to na pewno nie będzie ostatnia ucieczka. :D

Rozmyślam nad czymś, nie chce mi się póki co ale zawsze jak mówie/ piszę że mi się nie chce to i tak uciekam bo mnie denerwują. Zobaczymy może nie długo się poucieka.

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: czereśnia, ucieka, przed

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych