Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

eXqable_ Zbanowany, tylko chcę wiedzieć za co. :D

ban exqable ten prawdziwy podmianki lol

Najlepsza odpowiedź Prostyq, 12/10/2015 - 19:38

Witam, witam. Prostyq ma mnie gdzieś :) jak do niego napisałem na skype to chcę się dowiedzieć za co zbanował mi całe konto , na które de facto logowałem się bez celu i czasem wszedłem do gry. :v Wrzucałem głównie podmianki, nie wiem co sobie koleś ubzdurał, że jestem hejterem czy coś tam (W dodatku na mk XD). Ponadto miałem zablokowane pisanie od lipca więc jak mogłem coś pisać :D

Ostrzeżenie nadane przez  Prostyq (powóD: Mutlikonto) w Profil. 
Nadano 10 punktów.
Możliwość pisania zablokowana wiecznie.
Konto zawieszone wiecznie.
Hejter na MK.

edit: No jakieś tam mk mam, na które logowałem się z rok, albo dwa lata temu. xD A no i nie usuwajcie tego tematu, miejcie chociaż odrobinę honoru i odpowiedzcie jak ludzie.

Mała pomyłka z mojej strony, wybacz - zaraz odblokujemy. Dziś wyjątkowo mam jakiegoś pecha, zajmowałem się osobą, która hejtowała na nowym MK (gdzie jego poprzednie konta były zbanowane) - przy sprawdzaniu trafiłem na Twój profil i omyłkowo pozbawiłem Ciebie dostępu do konta. :)

Kwestia skype - proszę do mnie tam nie pisać, ponieważ bardzo rzadko tam zaglądam. Na wszelki wypadek usuwam identyfikator z mojego profilu. Wszystkie prośby kierujcie do mnie na PW z dobrym tytułem opisującym problem, pozdrawiam.

Zobacz cały post

• Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Ten Prawdziwy eXqable — 13 12/10/2015 - 16:17

Ten Prawdziwy eXqable
  • Świeżak

*
Popularny

Witam, witam. Prostyq ma mnie gdzieś :) jak do niego napisałem na skype to chcę się dowiedzieć za co zbanował mi całe konto , na które de facto logowałem się bez celu i czasem wszedłem do gry. :v Wrzucałem głównie podmianki, nie wiem co sobie koleś ubzdurał, że jestem hejterem czy coś tam (W dodatku na mk XD). Ponadto miałem zablokowane pisanie od lipca więc jak mogłem coś pisać :D

Nadano 10 punktów.
Hejter na MK.

edit: No jakieś tam mk mam, na które logowałem się z rok, albo dwa lata temu. xD A no i nie usuwajcie tego tematu, miejcie chociaż odrobinę honoru i odpowiedzcie jak ludzie.

Użytkownik Ten Prawdziwy eXqable edytował ten post 12/10/2015 - 16:22

• Do góry
    • 11

#2 dzik_ — 1913 12/10/2015 - 19:04

dzik_
  • Gracz

Jeśli nie hejtował to chyba wyjaśnienia się należą. :l Połowa serwera jak nie większa ma podmianki gościa. Powodzenia, może dostaniesz odpowiedź.

• Do góry
    • 0

#3 Kempuś — 430 12/10/2015 - 19:12

Kempuś
  • Gracz

Developer na konkurencji, nie masz tu czego szukac - definitywnie do zbanowania od razu wysłać do bacutilu na utylizację.. :lol: :lol: :lol: :lol: :blink:

// Takie rozumowanie chyba jest w zarządzie. >.< :-/ :-/

• Do góry
    • 0

#4 Ten Prawdziwy eXqable — 13 12/10/2015 - 19:13

Ten Prawdziwy eXqable
  • Świeżak

Developer na konkurencji, nie masz tu czego szukac - definitywnie do zbanowania od razu wysłać do bacutilu na utylizację.. :lol: :lol: :lol: :lol: :blink:

// Takie rozumowanie chyba jest w zarządzie. >.< :-/ :-/

To była pierwsza myśl moich znajomych. :D Mi po prostu zależy na tym żeby mody dodawać z tamtego konta i nic więcej.

• Do góry
    • 0

#5 Prostyq — 5341 12/10/2015 - 19:38

Prostyq
  • Zasłużony

Najlepsza odpowiedź

Nadano 10 punktów.
Hejter na MK.

Mała pomyłka z mojej strony, wybacz - zaraz odblokujemy. Dziś wyjątkowo mam jakiegoś pecha, zajmowałem się osobą, która hejtowała na nowym MK (gdzie jego poprzednie konta były zbanowane) - przy sprawdzaniu trafiłem na Twój profil i omyłkowo pozbawiłem Ciebie dostępu do konta. :)

Kwestia skype - proszę do mnie tam nie pisać, ponieważ bardzo rzadko tam zaglądam. Na wszelki wypadek usuwam identyfikator z mojego profilu. Wszystkie prośby kierujcie do mnie na PW z dobrym tytułem opisującym problem, pozdrawiam.

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: ban, exqable, ten, prawdziwy, podmianki, lol

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych