Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Rekrutacja] LS Medical Center - Rekrutacja (OPEN) #1B

lsmc logan

• Please log in to reply
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 Paramedyk — 565 03/10/2015 - 18:00

Paramedyk
  • Gracz

*
Popularny

tvxN8ne.png

Hej.

Oficjalnie otwieram pierwszą turę rekrutacji 1B do nowej odsłony Los Santos Medical Center. Więcej informacji o "reaktywacji" możecie przeczytać tutaj -> CLICK. Znajdziecie też tam filmy-promo.

Ta rekrutacja jest otwarta dla osób posiadających wiedzę medyczną (nie musi być ogromna, podstawy też wystarczą). Omija ona cały cykl akademii, polega na napisaniu podania i ukończeniu egzaminu w postaci zrobienia w miarę prostego zabiegu oraz wykonania jednego patrolu.

Poprzez dołączenie do naszych szeregów, macie okazję cieszyć się przyjemną grą IC, w której możecie odgrywać ratownika/chirurga/lekarza i tak dalej. 

Aby się dostać, należy spełnić kilka warunków:

• Brak aktywnych kar. Systemówki się nie liczą. Klątwy przepuszczamy.
  • Należy posiadać przygotowane 50$ na zakup umundurowania.
  • Jeden wolny slot
  • Posiadać prawo jazdy oraz dowód osobisty.
  • Posiadać komunikator Skype celem dodania do konferencji tekstowej.
  • Posiadać jakąś wiedzę medyczną, nie musi być ogromna.

Oferujemy:

• Miłą, przyjazną atmosferę.
  • Treningi, zabiegi oraz operacje pod okiem specjalistów z LS Medical Center.
  • Praktyki w postaci patroli wykonanych z osobami wyższych rang.
  • Trzy karetki - flota prężnie się rozwija!
  • Budynek szpitala oraz akademii.

oraz wiele, wiele innych!

Rekrutacja do LSMC jest ZAMKNIĘTA

Wzór:

IC

Imię i nazwisko:
Data urodzenia:
Miejsce zamieszkania:
Numer telefonu:
Krótka charakterystyka postaci:

OOC

Imię:
Zachęć nas do siebie:

Podania przesyłacie na moje forumowe PW.

Osoby przyjęte będą otrzymywały wiadomości na PW.

Zapraszamy!

Użytkownik Paramedyk edytował ten post 16/12/2015 - 12:44

• Do góry
    • 6

#2 Silgoth — 295 03/10/2015 - 22:17

Silgoth
  • Gracz

IC

Imię i nazwisko: Dixon Forsell
Data urodzenia: 14.04.1992
Miejsce zamieszkania: Aleja Gwiazd
Numer telefonu: 5899961
Krótka charakterystyka postaci: Dixon Forsell pochodzi z Miami, mieszkał tam do szesnastego roku życia, po szkole wziął się za studia, ukończył prawo i administracje, oraz później medycyne i kurs ratownica, pracował w jednej z klinik medycznych jako ratownik. Teraz pracuje głównie dorywczo i dalej się uczy, jest w trakcie pisania pracy licencjackiej z medycyny. Zajmuje się głównie swoją firmą oraz pracą w urzędzie, jest miły sympatyczny tolerancyjny, zdarzały mu się sprzeczki z prawem. Jest lekko umięśniony i ma około 187 cm wzrostu.

OOC

Imię: Radek
Twoje doświadczenie/wiedza medyczna: Dość duże, siedziałem kiedyś w tym.
Zachęć nas do siebie: Grałem dosyć długo w jednej klinice, odgrywałem głównie chirurga i myślę, że dobrze to wykonywałem. Działam dosyć szybko i myślę, że bardzo dobrze rozwijam RP. Nie odwalam maniany i spędzam dużą ilość czasu na serwerze. Jestem dyspozycyjny w miarę możliwości, możliwość używania jakiegokolwiek komunikatora.

• Do góry
    • 0

#3 Julia_Nowakowska IC — 0 03/10/2015 - 23:46

Julia_Nowakowska IC
  • Gracz
IC

Imię i nazwisko: Burian Watson
Data urodzenia: 08.06.1990
Miejsce zamieszkania: Wynajmuję na downrown
Numer telefonu: 579-26-49
Krótka charakterystyka postaci: 25 letni rdzenny Amerykanin. Posiada żonę i dziecko w drodze. Zawsze myśli jak zarobić, oraz jak pomóc komuś biedniejszemu.((Nie mam pomysłu jak to do końca zrobić))

OOC

Imię: Dawid
Twoje doświadczenie/wiedza medyczna: Jestem członkiem MDP Sieradz
Zachęć nas do siebie: Jestem miły i wyrozumiały zawsze chętnie pomogę w razie czego. Jak wspomniałem jestem członkiem MDP Sieradz czyli młodzieżowej drużyny pożarniczej a troche jest tej 1 pomocy tam. Zreszta grałem na pewnym serwerze gdzie byłem w Pogotowiu Ratunkowym.
  • Do góry
    • 0

#4 TheSmaug — -8 04/10/2015 - 07:39

TheSmaug
  • Gracz

IC

Imię i nazwisko: Dixon Forsell
Data urodzenia: 14.04.1992
Miejsce zamieszkania: Aleja Gwiazd
Numer telefonu: 5899961
Krótka charakterystyka postaci: Dixon Forsell pochodzi z Miami, mieszkał tam do szesnastego roku życia, po szkole wziął się za studia, ukończył prawo i administracje, oraz później medycyne i kurs ratownica, pracował w jednej z klinik medycznych jako ratownik. Teraz pracuje głównie dorywczo i dalej się uczy, jest w trakcie pisania pracy licencjackiej z medycyny. Zajmuje się głównie swoją firmą oraz pracą w urzędzie, jest miły sympatyczny tolerancyjny, zdarzały mu się sprzeczki z prawem. Jest lekko umięśniony i ma około 187 cm wzrostu.

OOC

Imię: Radek
Twoje doświadczenie/wiedza medyczna: Dość duże, siedziałem kiedyś w tym.
Zachęć nas do siebie: Grałem dosyć długo w jednej klinice, odgrywałem głównie chirurga i myślę, że dobrze to wykonywałem. Działam dosyć szybko i myślę, że bardzo dobrze rozwijam RP. Nie odwalam maniany i spędzam dużą ilość czasu na serwerze. Jestem dyspozycyjny w miarę możliwości, możliwość używania jakiegokolwiek komunikatora.

IC

Imię i nazwisko: Burian Watson
Data urodzenia: 08.06.1990
Miejsce zamieszkania: Wynajmuję na downrown
Numer telefonu: 579-26-49
Krótka charakterystyka postaci: 25 letni rdzenny Amerykanin. Posiada żonę i dziecko w drodze. Zawsze myśli jak zarobić, oraz jak pomóc komuś biedniejszemu.((Nie mam pomysłu jak to do końca zrobić))

OOC

Imię: Dawid
Twoje doświadczenie/wiedza medyczna: Jestem członkiem MDP Sieradz
Zachęć nas do siebie: Jestem miły i wyrozumiały zawsze chętnie pomogę w razie czego. Jak wspomniałem jestem członkiem MDP Sieradz czyli młodzieżowej drużyny pożarniczej a troche jest tej 1 pomocy tam. Zreszta grałem na pewnym serwerze gdzie byłem w Pogotowiu Ratunkowym.

Podania przesyłacie na forumowe PW.

• Do góry
    • -2

#5 PawineX — 142 10/10/2015 - 17:05

PawineX
  • Gracz
IC Imię i nazwisko:PavloDolci Data urodzenia:27.19.90 Miejsce zamieszkania:El corona Numer telefonu:5700378 Krótka charakterystyka postaci: Pavlo-Umieśniony Amerykanin,krótkie czarne włosy,oczy koloru niebieskiego,na łydce widać tatuaż z symbolem ptaków, co oznacza wolność.Ciągły uśmiech na twarzy.OOC Imię:Paweł Wiek:17 Twoje doświadczenie/wiedza medyczna:Od podstawówki biorę udział w zawodach PCK.Interesuje się tym.W następnym roku jeszcze idę na kurs medyczny.z OSP.Zachęć nas do siebie:Jak pisałem wcześniej, interesuje się na ogół PCK,lecz Chodzę do technikum informatycznego.Dawno temu była apteka z karetka,bardzo się zaangażowalem (w logach GS od gm dostałem za nietypowa akcje właśnie odgrywane lekarza) lecz z dnia na dzień zostało wszystko usunięte,właściciel chyba zrezygnował z gry na serwerze,nie mam pojęcia. Myślę, że przez jakiś czas na serwerze szybko awansuje :) Pozdrawiam.
  • Do góry
    • 0

#6 CALI005 — 1 11/10/2015 - 19:19

CALI005
  • Świeżak

tvxN8ne.png

Hej.

Oficjalnie otwieram pierwszą turę rekrutacji 1B do nowej odsłony Los Santos Medical Center. Więcej informacji o "reaktywacji" możecie przeczytać tutaj -> CLICK. Znajdziecie też tam filmy-promo.

Ta rekrutacja jest otwarta dla osób posiadających wiedzę medyczną (nie musi być ogromna, podstawy też wystarczą). Omija ona cały cykl akademii, polega na napisaniu podania i ukończeniu egzaminu w postaci zrobienia w miarę prostego zabiegu oraz wykonania jednego patrolu.

Poprzez dołączenie do naszych szeregów, macie okazję cieszyć się przyjemną grą IC, w której możecie odgrywać ratownika/chirurga/lekarza i tak dalej. 

Aby się dostać, należy spełnić kilka warunków:

• Brak aktywnych kar. Systemówki się nie liczą. Klątwy przepuszczamy.
  • Należy posiadać przygotowane 50$ na zakup umundurowania.
  • Jeden wolny slot
  • Posiadać prawo jazdy oraz dowód osobisty.
  • Posiadać komunikator Skype celem dodania do konferencji tekstowej.
  • Posiadać jakąś wiedzę medyczną, nie musi być ogromna.
  • Oferujemy:

• Miłą, przyjazną atmosferę.
  • Treningi, zabiegi oraz operacje pod okiem specjalistów z LS Medical Center.
  • Praktyki w postaci patroli wykonanych z osobami wyższych rang.
  • Trzy karetki - flota prężnie się rozwija!
  • Budynek szpitala oraz akademii.
  • oraz wiele, wiele innych!

Rekrutacja do LSMC jest OTWARTA

Otwarta jest do odwołania.

Wzór:

IC Imię i nazwisko: Data urodzenia: Miejsce zamieszkania: Numer telefonu: Krótka charakterystyka postaci: OOC Imię: Wiek: Twoje doświadczenie/wiedza medyczna: Zachęć nas do siebie:

Podania przesyłacie na moje forumowe PW.

Osoby przyjęte będą otrzymywały wiadomości na PW.

Zapraszamy!

IC

Imię i nazwisko: Omar Cali
    Data urodzenia:23.12.1985r.
    Miejsce zamieszkania:Hotel pod koksem
    Numer telefonu:76588769
    Krótka charakterystyka postaci: Nazywam się Omar Cali jestem miły pomocny mam prawo jazdy i dowód osobisty przyjechałem z Tunisu [tunezja] gdzie byłem w wolontariacie medycznym.

OOC

Imię: Jakub
    Twoje doświadczenie/wiedza medyczna:
    Zachęć nas do siebie: Siema jestem Kuba [ksywka[,,łałi"] jestem członkiem MDP tata jest lekarzem mama dentystą. Medycyna to moja pasja mam wiedze na temat RKO. leki: Morfina,Dolargan,Diazepan, itd.

NIGDY NIE MIALEM OKAZIJ NA SERWERZE TYPOWO RP MIEĆ DOCZYNIENIA Z MEDYCYNĄ.

LICZĘ NA SZANSĘ POZDRAWIAM CIEPŁO KUBA!

• Do góry
      • 1

#7 Paramedyk — 565 14/10/2015 - 08:44

Paramedyk
    • Gracz

Skromnie przypominam, że wszystkie podania na moją skrzynkę PW.

• Do góry
      • 1

#8 Paramedyk — 565 01/11/2015 - 11:08

Paramedyk
    • Gracz

upik

• Do góry
      • 0

#9 Woras — 4 21/12/2015 - 14:02

Woras
    • Gracz

Wysłane oczekuję na odpowiedź :)