Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Wznawiamy rektutację do Oriental Taxi!

• Please log in to reply
17 odpowiedzi w tym temacie

#1 luuk1993 — 70 20/09/2015 - 22:14

luuk1993
  • Gracz

OrientaTaxi

OGŁASZA OTWARCIE REKRUTACJI NA KIEROWCÓW Oraz Pracowników.

OFERUJEMY:

Dwa służbowe pojazdy (Emperory),jeden na felgach .

Elastyczne godziny pracy

Możliwość awansu

Premie dla pracowników dnia

WYMAGAMY:

Przepracowania minimum 18 minut

Szacunku i kultury dla klientów jak i współpracowników

Dbania o pojazdy służbowe oraz wrazie potrzeby naprawianie ich.

Po każdej służbie pojazd ma być zatankowany.

Wzór podania 

Imię i nazwisko:

Telefon: 

Kilka słów o sobie: 

Ile czasu jesteś w Los Santos?(ilość godzin przegranych na postaci)

Kiedy mógłbyś stawić się na rozmowę rekrutacyjną?: 

Użytkownik Tara35 edytował ten post 17/08/2015 - 16:20

• Do góry
    • 0

#2 Lisu_ — 384 21/09/2015 - 08:29

Lisu_
  • Gracz

Imię i nazwisko: Vito Volpe
Telefon: 5878834
Kilka słów o sobie: Pochodze z Sycylii a właściwie z Katanii. Do Santos przyjechałem razem z kumplami. Interesuje się również gotowaniem motoryzacją. Los Santos znam doskonale ponieważ często jeżdżę po całym mieście.
Ile czasu jesteś w Los Santos(ilość godzin przegranych na postaci): 46
Kiedy mógłbyś stawić się na rozmowę rekrutacyjną?: W każdy dzień tygodnia tylko od godziny 15 do 20 ;)

Użytkownik Pan Lisiu edytował ten post 21/09/2015 - 14:13

• Do góry
    • 0

#3 luuk1993 — 70 21/09/2015 - 15:51

luuk1993
  • Gracz

Imię i nazwisko: Vito Volpe
Telefon: 5878834
Kilka słów o sobie: Pochodze z Sycylii a właściwie z Katanii. Do Santos przyjechałem razem z kumplami. Interesuje się również gotowaniem motoryzacją. Los Santos znam doskonale ponieważ często jeżdżę po całym mieście.
Ile czasu jesteś w Los Santos(ilość godzin przegranych na postaci): 46
Kiedy mógłbyś stawić się na rozmowę rekrutacyjną?: W każdy dzień tygodnia tylko od godziny 15 do 20 ;)

Przyjmuje

• Do góry
    • 1

#4 biały wilk — 0 21/09/2015 - 20:05

biały wilk
  • Świeżak

Imię i nazwisko: Franklin Spina

Telefon: 5685568

Kilka słów o sobie: Nazywam się franklin, mam 24 lata. Interesuje się motoryzacją i sportem. mieszkam w hotelu w centrum. Bardzo dobrze prowadzę pojazdy, potrafię szybko i bezpiecznie obsłużyć klienta.

Ile czasu jesteś w Los Santos?(ilość godzin przegranych na postaci): 62

Kiedy mógłbyś stawić się na rozmowę rekrutacyjną?: Codziennie o 18 - 20

• Do góry
    • 0

#5 MrGumczakPL — 0 22/09/2015 - 19:10

MrGumczakPL
  • Świeżak

Imię i nazwisko: Ellis Aria

Telefon: 5902880

Kilka słów o sobie: Nazywam się Ellis. Mieszkam w Hotelu w centrum.Dobrze prowadze pojazdy,

nie uszkadzam ich i potrafię szybko dojechać do celu.

Ile czasu jesteś w Los Santos?(ilość godzin przegranych na postaci):Na tej postaci 1:30 minut a ogółem miałem też inne postacie a tak ogólnie gram na serwie z 1 rok

Kiedy mógłbyś stawić się na rozmowę rekrutacyjną?: Każdego tygodnia 16-19

• Do góry
    • 0

#6 KVezzi — -19 22/09/2015 - 20:24

KVezzi
  • Gracz

Imię i nazwisko: Kenny Vezzi.

Telefon: 5889783.

Kilka słów o sobie:  Nazywam się Kenny, od pewnego czasu mieszkam w Los Santos. Po przybyciu do miasta uzależniłem się od hazardu, od pewnego czasu zacząłem przegrywać duże sumy pieniężne, dlatego przestałem się w to dalej wkręcać. Potrafię kierować pojazdami, nie wyrządzając przy tym żadnych szkód.

Ile czasu jesteś w Los Santos?(ilość godzin przegranych na postaci) 27h.

Kiedy mógłbyś stawić się na rozmowę rekrutacyjną?: Każdego dnia od godziny 15-16 do 24, może krócej.

Użytkownik KVezzi edytował ten post 22/09/2015 - 20:25

• Do góry
    • 0

#7 Wujo — 4 22/09/2015 - 21:08

Wujo
  • Gracz
Wzór podania 

Imię i nazwisko: Jaime Jones
Telefon: nie znam :C
Kilka słów o sobie: Jestem mily bardzo lubie prace zwiazane z 4 kolkami. Bardzo fasycynuja mnie auta jak ,,audi mercedesy hondy itp.
Ile czasu jesteś w Los Santos?(ilość godzin przegranych na postaci)16 h
Kiedy mógłbyś stawić się na rozmowę rekrutacyjną?: w piatek o godzinie 18-19
  • Do góry
    • 0

#8 luuk1993 — 70 22/09/2015 - 23:34

luuk1993
  • Gracz

Imię i nazwisko: Franklin Spina

Telefon: 5685568

Kilka słów o sobie: Nazywam się franklin, mam 24 lata. Interesuje się motoryzacją i sportem. mieszkam w hotelu w centrum. Bardzo dobrze prowadzę pojazdy, potrafię szybko i bezpiecznie obsłużyć klienta.

Ile czasu jesteś w Los Santos?(ilość godzin przegranych na postaci): 62

Kiedy mógłbyś stawić się na rozmowę rekrutacyjną?: Codziennie o 18 - 20

Przyjmuje

Wzór podania 

Imię i nazwisko: Jaime Jones
Telefon: nie znam :C
Kilka słów o sobie: Jestem mily bardzo lubie prace zwiazane z 4 kolkami. Bardzo fasycynuja mnie auta jak ,,audi mercedesy hondy itp.
Ile czasu jesteś w Los Santos?(ilość godzin przegranych na postaci)16 h
Kiedy mógłbyś stawić się na rozmowę rekrutacyjną?: w piatek o godzinie 18-19

odrzucam

Imię i nazwisko: Kenny Vezzi.

Telefon: 5889783.

Kilka słów o sobie:  Nazywam się Kenny, od pewnego czasu mieszkam w Los Santos. Po przybyciu do miasta uzależniłem się od hazardu, od pewnego czasu zacząłem przegrywać duże sumy pieniężne, dlatego przestałem się w to dalej wkręcać. Potrafię kierować pojazdami, nie wyrządzając przy tym żadnych szkód.

Ile czasu jesteś w Los Santos?(ilość godzin przegranych na postaci) 27h.

Kiedy mógłbyś stawić się na rozmowę rekrutacyjną?: Każdego dnia od godziny 15-16 do 24, może krócej.

odrzucam 

Imię i nazwisko: Ellis Aria

Telefon: 5902880

Kilka słów o sobie: Nazywam się Ellis. Mieszkam w Hotelu w centrum.Dobrze prowadze pojazdy,

nie uszkadzam ich i potrafię szybko dojechać do celu.

Ile czasu jesteś w Los Santos?(ilość godzin przegranych na postaci):Na tej postaci 1:30 minut a ogółem miałem też inne postacie a tak ogólnie gram na serwie z 1 rok

Kiedy mógłbyś stawić się na rozmowę rekrutacyjną?: Każdego tygodnia 16-19

Przyjmuje

• Do góry
    • 0

#9 Ciocia Ola — 152 23/09/2015 - 19:36

Ciocia Ola
  • Gracz

Imię i nazwisko: Astrid Barker

Telefon: 5886382

Kilka słów o sobie: Mam na imię Astrid, mieszkam w hotelu w centrum. W Los Santos żyję od urodzenia, tutaj się wychowałam, uczęszczałam do szkoły i studiowałam. Mam na koncie już bardzo wiele prac, jednak mimo dość dużych umiejętności w posługiwaniu się pojazdami silnikowymi, jeszcze nie pracowałam jako kierowca Taxówki. Co mogę o sobie powiedzieć? Jestem koleżeńską i uprzejmą dla klientów osobą. Nie narzekam na brak pieniędzy, co sprawia że tankowanie auta nie sprawiałoby dla mnie najmniejszego problemu. Jeśli chodzi zaś o kolizje, to nie zdarzają mi się one. Na potrzeby pracy takiej jak ta, ukończyłam krótki kurs instruktora jazdy oraz licencję na prowadzenie taxówek. Mam nadzieję, że rozpatrzą państwo moje podanie pozytywnie i nie będziecie się państwo kierować nieprawdziwym zresztą stereotypem o ,,kobiecie za kierownicą''. Pozdrawiam ciepło.

Ile czasu jesteś w Los Santos?(ilość godzin przegranych na postaci): 35 godzin (mam inne postacie z większą ilością godzin, zaś na serwerze gram od 2012 roku)

Kiedy mógłbyś stawić się na rozmowę rekrutacyjną?: Codziennie od godziny 16 do 22.

• Do góry
    • 0

#10 luuk1993 — 70 24/09/2015 - 16:26

luuk1993
  • Gracz

Imię i nazwisko: Astrid Barker

Telefon: 5886382

Kilka słów o sobie: Mam na imię Astrid, mieszkam w hotelu w centrum. W Los Santos żyję od urodzenia, tutaj się wychowałam, uczęszczałam do szkoły i studiowałam. Mam na koncie już bardzo wiele prac, jednak mimo dość dużych umiejętności w posługiwaniu się pojazdami silnikowymi, jeszcze nie pracowałam jako kierowca Taxówki. Co mogę o sobie powiedzieć? Jestem koleżeńską i uprzejmą dla klientów osobą. Nie narzekam na brak pieniędzy, co sprawia że tankowanie auta nie sprawiałoby dla mnie najmniejszego problemu. Jeśli chodzi zaś o kolizje, to nie zdarzają mi się one. Na potrzeby pracy takiej jak ta, ukończyłam krótki kurs instruktora jazdy oraz licencję na prowadzenie taxówek. Mam nadzieję, że rozpatrzą państwo moje podanie pozytywnie i nie będziecie się państwo kierować nieprawdziwym zresztą stereotypem o ,,kobiecie za kierownicą''. Pozdrawiam ciepło.

Ile czasu jesteś w Los Santos?(ilość godzin przegranych na postaci): 35 godzin (mam inne postacie z większą ilością godzin, zaś na serwerze gram od 2012 roku)

Kiedy mógłbyś stawić się na rozmowę rekrutacyjną?: Codziennie od godziny 16 do 22.

Przyjmuje

• Do góry
    • 0

#11 El capo — 0 25/09/2015 - 18:09

El capo
  • Gracz

Imię i nazwisko: Matteo Bertocchi

Telefon: 5903864

Kilka słów o sobie: Do Santos przylecialem jakis czas temu, czesto uzywam swojego pojazdu jako srodku komunikacji, takze miasto znam doskonale. Jestem czlowiekiem ambitnym, więc nie jestem zainteresowany staniem za byle jaką ladą, kocham motoryzację i jazdę samochodem.

Mogę zagwarantować swojego zaangażowanie do mojej ewentualnej pracy na taryfie.

Ile czasu jesteś w Los Santos?(ilość godzin przegranych na postaci) 18

Kiedy mógłbyś stawić się na rozmowę rekrutacyjną?: Codziennie w godzinach popołudniowych.

• Do góry
    • 0

#12 luuk1993 — 70 25/09/2015 - 22:18

luuk1993
  • Gracz

Imię i nazwisko: Matteo Bertocchi

Telefon: 5903864

Kilka słów o sobie: Do Santos przylecialem jakis czas temu, czesto uzywam swojego pojazdu jako srodku komunikacji, takze miasto znam doskonale. Jestem czlowiekiem ambitnym, więc nie jestem zainteresowany staniem za byle jaką ladą, kocham motoryzację i jazdę samochodem.

Mogę zagwarantować swojego zaangażowanie do mojej ewentualnej pracy na taryfie.

Ile czasu jesteś w Los Santos?(ilość godzin przegranych na postaci) 18

Kiedy mógłbyś stawić się na rozmowę rekrutacyjną?: Codziennie w godzinach popołudniowych.

odrzucam

• Do góry
    • 0

#13 Grubonq — 1 29/09/2015 - 17:05

Grubonq
  • Gracz

Imię i nazwisko: Carter Pogorzelski

Telefon: 5846880

Kilka słów o sobie: Jestem, czarno-skórym amerykaninem który przybył do LS odpocząć od zgiełku w moim rodzinnym mieście. Szukam pracy w LS pracowałem już w korporacji i źle mi nie szło. Potrafię zadbać o pojazd. 

Ile czasu jesteś w Los Santos?(ilość godzin przegranych na postaci): 17

Kiedy mógłbyś stawić się na rozmowę rekrutacyjną?: Codziennie od 15-22.

• Do góry
    • 0

#14 luuk1993 — 70 29/09/2015 - 18:42

luuk1993
  • Gracz

Imię i nazwisko: Carter Pogorzelski

Telefon: 5846880

Kilka słów o sobie: Jestem, czarno-skórym amerykaninem który przybył do LS odpocząć od zgiełku w moim rodzinnym mieście. Szukam pracy w LS pracowałem już w korporacji i źle mi nie szło. Potrafię zadbać o pojazd. 

Ile czasu jesteś w Los Santos?(ilość godzin przegranych na postaci): 17

Kiedy mógłbyś stawić się na rozmowę rekrutacyjną?: Codziennie od 15-22.

odrzucam

• Do góry
    • 0

#15 MakiS — 1 02/10/2015 - 14:44

MakiS
  • Gracz

Imię i nazwisko:

Justin Petrov

23 L

Telefon: 

5930922

Kilka słów o sobie: 

Nazywam się Justin i pochodzę z miasta Los Santos. Moimi zainteresowaniami są firmy ochroniarskie i korporacje taksówkarskie. Urodziłem się w Los Santos na obrzeżach miast mieszkałem, ale gdy miałem 15 lat musiałem wyjechać do San Fierro gdzie dużo pracowałem jako taksówkarz. Teraz gdy mam 23 lat znów przeprowadziłem się do Los Santos. Na razie pracuję jako ochroniarz oraz urzędnik w urzędzie, nadal poszukuję dobrej pracy gdzie dobrze płacą i mają dobre samochody.

Ile czasu jesteś w Los Santos?(ilość godzin przegranych na postaci): prawie 14 H

Kiedy mógłbyś stawić się na rozmowę rekrutacyjną?: Jakoś 15-16 od razu po przyjęciu mnie

• Do góry
    • 0

#16 luuk1993 — 70 02/10/2015 - 15:39

luuk1993
  • Gracz

potwier

Imię i nazwisko:

Justin Petrov

23 L

Telefon: 

5930922

Kilka słów o sobie: 

Nazywam się Justin i pochodzę z miasta Los Santos. Moimi zainteresowaniami są firmy ochroniarskie i korporacje taksówkarskie. Urodziłem się w Los Santos na obrzeżach miast mieszkałem, ale gdy miałem 15 lat musiałem wyjechać do San Fierro gdzie dużo pracowałem jako taksówkarz. Teraz gdy mam 23 lat znów przeprowadziłem się do Los Santos. Na razie pracuję jako ochroniarz oraz urzędnik w urzędzie, nadal poszukuję dobrej pracy gdzie dobrze płacą i mają dobre samochody.

Ile czasu jesteś w Los Santos?(ilość godzin przegranych na postaci): prawie 14 H

Kiedy mógłbyś stawić się na rozmowę rekrutacyjną?: Jakoś 15-16 od razu po przyjęciu mnie

Przyjmuje

Użytkownik luuk1993 edytował ten post 02/10/2015 - 15:40

• Do góry
    • 1

#17 MakiS — 1 02/10/2015 - 16:08

MakiS
  • Gracz

NIE POLECAM!! Strasznie nie miłe szefostwo!

• Do góry
    • 0

#18 tjunN — 2 14/10/2015 - 14:05

tjunN
  • Gracz

Nie wiem czy rekrutacja jest otwarta. Mimo to, napiszę.

Imię i nazwisko: Gustavo Serpe

Telefon: 5961770

Kilka słów o sobie: Witam szanowne szefostwo Oriental Taxi. Jestem Gustavo, mam lat 26. Pochodzę z północnej części Włoch. Do USA przyjechałem całkiem niedawno. Na chwilę obecną dorabiam w sklepie z częściami samochodowymi. Jestem miłą i kultularną osobą, która angażuje całego siebie w to, co robi. Prawo jazdy mam od 19 roku życia, zdane za drugim razem. Przejechałem już sporo, lecz jeszcze nigdy nie pracowałem w firmie taksówkarskiej. Specjalnie na tą okazję poćwiczyłem topografię miasta Los Santos, więc i z nią nie będę miał problemów. Mieszkając we Włoszech byłem też kurierem.  Prócz tego lubię jeździć wszelkimi możliwymi pojazdami.

Ile czasu jesteś w Los Santos?(ilość godzin przegranych na postaci) : Jak wspominałem, w Los Santos jestem niewiele. Spędziłem tutaj dopiero kilka dni (1,5h)

Kiedy mógłbyś stawić się na rozmowę rekrutacyjną?: W każdej chwili, kiedy tylko odezwie się telefon.

Zwracam się z prośbą o pozytywne rozpatrzenie mojego CV. Miłego dnia.

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych