Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[MR] Machinegun Records (wytwórnia muzyczna)

tribal shot machinegun records wytwórnia muzyka rap hip hop vaza

• Please log in to reply
9 odpowiedzi w tym temacie

#1 Generator — 2804 10/09/2015 - 16:04

Generator
  • Gracz

*
Popularny

KzchApq.png

Wytwórnia muzyczna specjalizująca sie w muzyce hip-hop. Założycielem wytwórni jest Jeezy Kingstone, oraz Jacobe Thomson którzy rozpoczęli działalność w 2014 roku. Siedziba znajduje się na Carson ST 1150 w dzielnicy Jefferson.  Wytwórnia ma na swoim koncie kilka już wydanych krążków takich jak Territory, Verbal Eater, New Times czy Refined Poet. Główni wykonawcy oraz prowadzący tę działalność to Tribal, Shot, Vaza i Tonic. Raperzy mają na swoim koncie mase beefów, klipów oraz bestsllerowych kawałków. Cieszą się popularnością wśród młodych jak i tych starszych słuchaczy oraz posiadają własną firmową odzież związaną z tematyką wytwórni.

Kontakt: [email protected] (PW)

Aevc2Ta.jpg

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Numery Tribal'a!
ocjBnMN.jpg

Tribal - Chased (Teledysk)
Spoiler
Tribal - Home (Teledysk)
Spoiler
Tribal - Donors (Teledysk)
Spoiler

Tribal ft. Vaza - Big City Life (Teledysk)

Spoiler

Tribal - Ganja (Teledysk)

Spoiler

Tribal ft. Tonic - We (Teledysk)

Spoiler

Tribal - Monsters (Teledysk)

Spoiler

Tribal - South Central (Teledysk)

Spoiler

---------------------------------------------------------------------------------------------
Numery Vazy
Jmksse7.jpg

Vaza - Police evil (Teledysk)
Spoiler

Vaza - My city (Teledysk)

Spoiler

Vaza feat. Dr. Jamal - Jefferson my district (Teledysk)

Spoiler

Vaza - Come back (Teledysk)

Spoiler

Vaza - The time (Teledysk)

Spoiler

Vaza - end for them (Teledysk)

Spoiler

Vaza - Young Supplier (Teledysk)

Spoiler

Vaza - Mother Streets (Teledysk)

Spoiler

Vaza - Machinegun (Teledysk)

Spoiler

Vaza - WEST SIDE (Teledysk)

Spoiler

---------------------------------------------------------------------------------------------

Sklep internetowy Machinegun Records

Spoiler

OOC: Wziąłem sie w końcu za to co w sumie robie od czasu założenia postaci, czyli za rap i za moją wytwórnie. Plan na gre jest prosty, bede nagrywał kawałki i to wszystko... eventów itp nie mam zamiaru organizować, bo nie mam warunków i hajsu aż tyle. Plan mam taki, że jak dużo osób bedzie zgłaszać sie do współpracy, by im płacić za wydawanie muzyki w tej o to wytwórni... wynagrodzenie dla wykonawcy bedzie zależało od ilości zdobytych lajków na forum w danym numerze. Jak na razie temat taki wstawiam i z czasem będzie on ulepszany.

Użytkownik Generator edytował ten post 21/09/2016 - 10:45

• Do góry
    • 30

#2 KSIĄŻE THUGINI — 2958 10/09/2015 - 16:26

KSIĄŻE THUGINI
  • Gracz

kozacka sprawa ;p jeszcze te ciuszki ;d

• Do góry
    • 0

#3 Gomułka — 1015 10/09/2015 - 17:06

Gomułka
  • Gracz
Polecam wytwórnię :)
  • Do góry
    • 0

#4 Generator — 2804 19/09/2015 - 10:28

Generator
  • Gracz

*
Popularny

*Na stronie MR pojawiły sie dwa nowe kawałki promujące nowe płyty dwóch wykonawców, Vazy i Shota pt: Verbel eater, oraz Meet me!*

https://www.youtube.com/watch?v=xQtBo2vOrCw

https://www.youtube.com/watch?v=VqOnYbNFqJM

• Do góry
    • 7

#5 Generator — 2804 24/01/2016 - 07:41

Generator
  • Gracz

*
Popularny

*Na stronie głównej Machunegun Records pojawiła się wiadomość z następująca treścią*

Siemanko, ostatnie wydarzenia dla Jefferson były szokujące, wielu popadło w załamanie i przestali nawet z domów wychodzić... ten który wykupił obecną siedzibę wytwórni, ten który był sponsorem tej działalności... z dniem 21.01.2016 odszedł z tego świata z reki funkcjonariuszy policji, a głównie mowa o Wesley'u Kingstone, bratanku Tribala. Kto wydał taki wyrok? Sama policja wydała taki wyrok... BÓG DAJE ŻYCIE, POLICJA JE ZABIERA - NO I KTO JEST TYM ZŁYM?

Spoiler

Najnowszy kawałek Vazy:

https://www.youtube.com/watch?v=QaPcGpEy2Ro

Zabytkowa już nutka, akurat pasująca do wydarzenia ostatniego... Peace!

https://www.youtube.com/watch?v=i5E7NZ2gQoQ

Użytkownik Generator edytował ten post 24/01/2016 - 07:43

• Do góry
    • 5

#6 Generator — 2804 17/04/2016 - 06:50

Generator
  • Gracz

*na stronie głównej MR pojawił sie news*

Czyżby powrót Shota do rapu? Raper prezentujący uliczny styl ma na celu wydanie swojej solowej płyty. Utwór który wydał ostatnio, obiegł zaledwie w pięć godzin całe miasto przynosząc dobre opinie na jego temat. Patrząc na zapowiedź, nowa płyta może być jego jedną z lepszym, a kto pojawi sie na tej płycie? ewentualnie może to będzie płyta kompletnie solowa? Przekonamy sie już wkrótce. 

https://www.youtube.com/watch?v=OdMY6dpPYHo

Użytkownik Generator edytował ten post 17/04/2016 - 06:50

• Do góry
    • 0

#7 Gomułka — 1015 10/06/2016 - 14:33

Gomułka
  • Gracz

**Na stronę internetową portalu informacyjnego World Wide News w Los Santos, wpłynął nowy artykuł dotyczący rapera z Jefferson - Vazy.**

"Kolejny kawałek promocyjny artysty z Jefferson zawitał w naszej siedzibie... Wszystkich naszych oraz jego słuchaczy zapraszamy do komentowania i oceny owej produkcji!"

**Niedługo później na oficjalnym kanale wytwórni Machinegun Records pojawiła się podobna notka...**

*Siemacie wariaty! Ostatnio mogło wam się wydawać że trochę się opie*dalam... Ale to tylko wasze fantazje! Otóż w czasie mojej nieobecności, podpisałem kontrakt z rozgłośnią radiową World Wide News! Która to ma na celu poszerzenie moich i swoich horyzontów. Od dzisiaj moje najnowsze produkcje możecie usłyszeć na antenie ich radia... A prace nad płytą będą nieprzerwanie prowadzone. Pamiętajcie że wasze głosy motywują mnie do dalszej pracy. Oceńcie sami co o tym sądzicie a ja zapraszam was do odsłuchu mordeczki! Do zobaczenia na South Bentral! Pięć! ~Vaza*

https://www.youtube.com/watch?v=iG1VoBURDj0

• Do góry
    • 1

#8 Gomułka — 1015 06/08/2016 - 18:34

Gomułka
  • Gracz

*
Popularny

**Wcześnie rano, na kanale wytwórni Machinegun Records pojawił się nowy track promujący jego kolejną solową płytę "Prodigal Son".**

https://www.youtube.com/watch?v=mQ-i-YzTm0Q

Wytwórnia: 

Dawno nic nie było... Dla dociekliwych Vaza żyje.   B) 

• Do góry
    • 3

#9 Generator — 2804 20/09/2016 - 11:01

Generator
  • Gracz

*
Popularny

*Na stronie MR pojawił sie news!"

Ostatnimi czasy rap co raz mniej się sprzedaje, idzie z tym mniej kawałków od czołowych raperów w mieście. Jedni to robią dla kasy, drudzy dla przyjemności. Raperzy tworzący rap z pasji wciąż próbują coś stworzyć nowego dla samaych siebie, nie tylko i wyłącznie dla innych. Tribal wraz z nową płytą wchodzi powoli na rynek, jego 3 numer na płycie nie długo ukarze się w internecie pt.: Tribal - Crips & Bloods. Jak to wyszło? wkrótce przekonacie się sami!

7rgQFcw.jpg

• Do góry
    • 7

#10 Nashi — 1790 20/09/2016 - 15:41

Nashi
  • Gracz

*
Popularny

** Demyan Jones zasiadł przed komputerkiem jak codziennie, zaczął przewijać fejsbuki i natknął się na odnośnik na stronę MR zamieszczony przez jakiś fanpage poświęcony klimatom hip-hopowym, obczaił nawijkę i dodał: **

Noo, nazwa sama przyciąga, ciekawe cóż to będzie. Czekam na więcej informacji!

** Po przeczytaniu całej informacji wyłączył stronę i zaczął scrollować dalej fb **

Użytkownik Bóg Nashi edytował ten post 20/09/2016 - 15:41

• Do góry
    • 3

Tematy o podobnych tagach: tribal, shot, machinegun, records, wytwórnia, muzyka, rap, hip hop, vaza

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych