Witam wszystkich zgromadzonych przed odbiornikami, mianowicie mam problem, iż tylko na stronie net4game.com nie wyświetlają mi się avatary, różnego typu grafika ( np. "gwiazdki" w profilu gracza, funkcja zaloguj przez FB), nie mogę również wysłać prywatnej wiadomości, oraz dodać komentarz w statusie. Ktoś pomoże ? próbowałem chyba wszystkiego, aktualizowałem Win, sterowniki w karcie graficznej ustawienia w Chrome, reinstalacja Chrome i nadal nic......
[Problem] Google Chrome Grafika.
— 150
06/09/2015 - 17:59
— 627
06/09/2015 - 18:04
Witam wszystkich zgromadzonych przed odbiornikami, mianowicie mam problem, iż tylko na stronie net4game.com nie wyświetlają mi się avatary, różnego typu grafika ( np. "gwiazdki" w profilu gracza, funkcja zaloguj przez FB), nie mogę również wysłać prywatnej wiadomości, oraz dodać komentarz w statusie. Ktoś pomoże ? próbowałem chyba wszystkiego, aktualizowałem Win, sterowniki w karcie graficznej ustawienia w Chrome, reinstalacja Chrome i nadal nic......
Za naukę się bierz, albo pole orej a nie kurwa internet penerze.
— 150
06/09/2015 - 18:07
Za naukę się bierz, albo pole orej a nie kurwa internet penerze.
To też musi działać, a nie odpalam i zamiast forum, jakaś stronka dla nauczania moderatorów ;c
— 279
06/09/2015 - 18:19
Identyczny problem mam z przeglądarką OPERA. Reinstal, jak i grzebanie w sterownikach nie pomogło.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych