Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

**Przeglądając Facebooka, można trafić na fanpage Miley Beaverbrook (Loxar)**

miley gotuj jedzenie fanpage loxar francois cuisine kuchnia francuska

• Please log in to reply
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 Juvia367 04/09/2015 - 16:58

Juvia
  • Gracz

*
Popularny

Beztytulu_spnrrsx.png

Kwalifikacje zawodowe: Absolwentka prestiżowej francuskiej szkoły Le Cordon Bleu. Wieloletnie staże w restauracjach, znakomitych szefów kuchni, we Francji, Hiszpanii, Włoszech i Stanach.  Prowadząca kulinarne programy radiowe oraz blogi kulinarne Gotuj z Miley oraz Cuisine française avec Miley.

Data urodzin: ??.??.????

Interesują mnie: Mężczyźni

Związek: W związku małżeńskim z Theodore Beaverbrook.

Użytkownik Juvia edytował ten post 04/09/2015 - 21:13

• Do góry
    • 7

#2 Juvia367 05/09/2015 - 16:30

Juvia
  • Gracz

*
Popularny

** Miley podczas przerwy w pracy, poszła do biura i usiadła do komputera, po czym podłączyła się do internetu, a następnie weszła na swój fanpage i dodała nowy post **

2png_spnnxsq.png

http://net4game.com/...iley/?p=2842023

3png_spnnxan.png

** Po dodaniu nowego postu, odeszła od komputera i spoglądając na zegarek, wyszła z pracy by odbyć przyjemny spacer po mieście. **

• Do góry
    • 3

#3 Juvia367 06/09/2015 - 21:33

Juvia
  • Gracz

*
Popularny

** Lekko oburzona i poddenerwowana, po przeglądzie i naprawie auta po zderzeniu, wróciła do domu i weszła na internet, a następnie zaczęła pisać post na swoim fanpage'u. **

4png_spnasrx.png

** Dodała post, a następnie położyła się spać. **

• Do góry
    • 5

#4 Unlucky Converse 2181 07/09/2015 - 15:35

Unlucky Converse
  • Gracz

** Widząc dodany przez Miley post, Rachel zaśmiała się i dodała do siebie. **

- Szkoda, że zignorowała sygnalizację i przywaliła we mnie jak dzik w sosnę. Nie no, dobra babka.

** Po wypowiedzeniu tych słów, zamknęła laptopa i wyszła z domu. **

• Do góry
    • -3

#5 Juvia367 07/09/2015 - 16:44

Juvia
  • Gracz

** Będąc w restauracji, otrzymała powiadomienie o komentarzu pod jej postem i szybciutko odczytała go, po czym bez zastanowienia dodała odpowiedź. **

Rozumiem, że przywaliłam bokiem? Nie wiem jak Pani Officer, ale ja nie potrafię jeździć bokiem. Bynajmniej mój samochód porusza się  do przodu i do tyłu ;)

To się nazywa nadużywanie władzy, względem obywatela, nie zwracając uwagi na własne wykroczenie. Mam tu na myśli, również przekroczenie prędkości.

Zwłaszcza, że nie posiadając sygnalizacji ów funkcjonariuszka winna była się zatrzymać i rozejrzeć, czy nic nie jedzie :)

** Z uśmiechem dodała swoją odpowiedź i zgasiła swój telefon. **

Użytkownik Juvia edytował ten post 07/09/2015 - 16:46

• Do góry
    • 1

#6 Unlucky Converse 2181 07/09/2015 - 16:51

Unlucky Converse
  • Gracz

*
Popularny

** Będąc w restauracji, otrzymała powiadomienie o komentarzu pod jej postem i szybciutko odczytała go, po czym bez zastanowienia dodała odpowiedź. **

Rozumiem, że przywaliłam bokiem? Nie wiem jak Pani Officer, ale ja nie potrafię jeździć bokiem. Bynajmniej mój samochód porusza się  do przodu i do tyłu ;)
To się nazywa nadużywanie władzy, względem obywatela, nie zwracając uwagi na własne wykroczenie. Mam tu na myśli, również przekroczenie prędkości.
Zwłaszcza, że nie posiadając sygnalizacji ów funkcjonariuszka winna była się zatrzymać i rozejrzeć, czy nic nie jedzie :)

** Z uśmiechem dodała swoją odpowiedź i zgasiła swój telefon. **

**Ptaszki ćwierkają.**

((Nie chce nic mówić, ziomeczku, ale przeczytaj dobrze akcję w moim poście. Żadnego komentarza Ci nie dodałem. :|))
  • Do góry
    • 4

#7 Haracz Jaracz249 09/09/2015 - 16:53

Haracz Jaracz
  • Gracz

**Winston Chapman siedząc przygnębiony w swoim domu oraz przeglądając swój profil na Facebook'u, mógł dojrzeć od swojego dodanego znajomego like'owany owy fanpage. Wchodząc na fanpage i widząc ostatni wpis nt. Rachel Lyons zaśmiał się i przypominała mu się sytuacja z kilku tygodni temu, no i mówi do swojego brata**

-Widzisz ten wpis? Też mam nadzieję na degradację. Ta funkcjonariuszka nie powinna pracować w służbach umundurowanych. Najzabawniejsze! Rada Miasta, haha! Służy naszemu miastu, a jeździć pod prąd to też umie! Czas zrealizować ten plan.

**Skinął głową, po tym co powiedział i kliknął "Lubię to" na tym poscie oraz kliknął "Lubię to" na jej fanpage i zamknął tą kartę od przeglądarki**

• Do góry
    • -1

Tematy o podobnych tagach: miley, gotuj, jedzenie, fanpage, loxar, francois, cuisine, kuchnia, francuska

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych