https://www.youtube.com/watch?v=4PN9EYyiY58
Wybiera się ktoś na Tomorrowland albo już ktoś był?
https://www.youtube.com/watch?v=4PN9EYyiY58
Wybiera się ktoś na Tomorrowland albo już ktoś był?
Bilety są jeszcze w sprzedaży? Raptem 150km mam to bym się przejechał w sumie.
Nie wiem czy teraz coś będą organizować, Ja kiedyś pojadę bo chce się pobawić tam na miejscu a nie ciągle przed komputerem.
Edit: 24 Lipca była impreza w Boom w Belgii a teraz nie mam pojęcia.
Edit2: 25, 26, 27 września Ma być Tomorrowworld w Atlanta, USA 2015.
Edit3: Najbliższy Tomorrowland to w kwietniu 21, 22, 23 2016 w Sao Paulo, Brazylia.
Użytkownik Syrenka Lilu edytował ten post 31/08/2015 - 00:45
Bilety są jeszcze w sprzedaży? Raptem 150km mam to bym się przejechał w sumie.
Nie wiem czy teraz coś będą organizować, Ja kiedyś pojadę bo chce się pobawić tam na miejscu a nie ciągle przed komputerem.
Edit: 24 Lipca była impreza w Boom w Belgii a teraz nie mam pojęcia.
Impreza jest raz w roku. Aczkolwiek raz w roku, w kilku krajach w krótkim odstępie czasowym. Belgia, Brazylia, Chile, Japonia jeżeli mowa o Tomorrowland.
Jezeli mowa o UMF, także raz w roku w krótkich odstępach czasu ale w Miami, Chorwacji, Japonii (i dwóch krajów nie pamiętam)
Ja w tym roku jade na Tomorrow do Belgii.
Użytkownik Dirty_Snake edytował ten post 31/08/2015 - 00:45
Impreza jest raz w roku. Aczkolwiek raz w roku, w kilku krajach w krótkim odstępie czasowym. Belgia, Brazylia, Chile, Japonia jeżeli mowa o Tomorrowland.
Jezeli mowa o UMF, także raz w roku w krótkich odstępach czasu ale w Miami, Chorwacji, Japonii (i dwóch krajów nie pamiętam)
Ja w tym roku jade na Tomorrow do Belgii.
Kurcze też chciałbym pojechać, ostatnio oglądałem Ultra Music Festival właśnie w Miami.
Jade za rok albo dwa. W tym roku byłem na Ibizie, zdjęcie z Aokim w Mambo i impreza z D-Vegasem & Like Mike w Amnesi również zaliczona!
Polecam każdemu w chuj - zupełnie inny klimat, oderwanie od rzeczywistości. Ludzie na plaży o 7 rano, ogólnie rozpierdol. Na House of Madness w Amnesi po 20 minutach na Vegasie i Like Mike lało się ze mnie, jakbym się oblał wiadrem wody. Było chyba +60 stopni w klubie, poza tym w środku około 8k typa. Jest co wspominać
Jade za rok albo dwa. W tym roku byłem na Ibizie, zdjęcie z Aokim w Mambo i impreza z D-Vegasem & Like Mike w Amnesi również zaliczona!
Polecam każdemu w chuj - zupełnie inny klimat, oderwanie od rzeczywistości. Ludzie na plaży o 7 rano, ogólnie rozpierdol. Na House of Madness w Amnesi po 20 minutach na Vegasie i Like Mike lało się ze mnie, jakbym się oblał wiadrem wody. Było chyba +60 stopni w klubie, poza tym w środku około 8k typa. Jest co wspominać
Kurcze też chciałbym pojechać, ostatnio oglądałem Ultra Music Festival właśnie w Miami.
Mój znajomy to Dee Push, miałem okazję być na wakacjach kiedy grał na Malcie w Isle of MTV. Zupełnie co innego. Kołobrzeg w tym roku też zaliczony. DVLM grają z playbacku czasami dlatego opinia o nich u mnie spadła.
Ibiza pierwszorzędnie za rok, później Tomorrow i Kołobrzeg.
Wiem że to coś innego dlatego chce pojechać i zobaczyć jak to wygląda od środka, jeszcze przy takiej muzyce się bawić to już w ogóle!
Zazdro...
No zajebiste. Bardzo mi się podoba tomorrowland. Pojechał bym ale za daleko jest. Ogólnie w tym roku mi się wydaje że najlepiej zagrali Dimitri Vegas - Like Mike oraz Hardwell Bardzo fajne nutki. I tiesto też miał fajne. Szkoda że Spinnint's records nie ma. *martin garix* Bo też ma fajne nutki. A dla osób co się w tym bardziej orientują. Kiedy będzie coś podobnego jak np. United We Are Hardwell. Czy coś takiego pojechał bym. XD Jaram się w fluj!
https://www.youtube.com/watch?v=EU1SaAun2r0
Hardwell
https://www.youtube.com/watch?v=MxQ1HM8RKbY
Dimitri Vegas and Like Mike.
No zajebiste. Bardzo mi się podoba tomorrowland. Pojechał bym ale za daleko jest. Ogólnie w tym roku mi się wydaje że najlepiej zagrali Dimitri Vegas - Like Mike oraz Hardwell Bardzo fajne nutki. I tiesto też miał fajne. Szkoda że Spinnint's records nie ma. *martin garix* Bo też ma fajne nutki. A dla osób co się w tym bardziej orientują. Kiedy będzie coś podobnego jak np. United We Are Hardwell. Czy coś takiego pojechał bym. XD Jaram się w fluj!
Ziom, Spinnin' Records to wytwórnia, nie producent
A Garrix gra na Tomorrowlandzie. Hardwell w tym roku chyba w listopadzie w Manchester. Chyba się pojawie, bo mam tam ciocie i wujka, a na Hardwell'u nigdy nie byłem. Również ta sama ciocia i wujek dzisiaj byli na Creamfields, to mówili, że Aoki, D-Vegas i Like Mike oraz Hardwell sztos i za rok muszą to powtórzyć
Mój znajomy to Dee Push, miałem okazję być na wakacjach kiedy grał na Malcie w Isle of MTV. Zupełnie co innego. Kołobrzeg w tym roku też zaliczony. DVLM grają z playbacku czasami dlatego opinia o nich u mnie spadła.
Ibiza pierwszorzędnie za rok, później Tomorrow i Kołobrzeg.
Powiem tak, że jak chcesz jechać na Ibize, to przygotuj sobie 8 tysi. Nie radze jechać, żeby być.
Co polecam?
- Na pewno VIP w Mambo, we wszystkie poniedziałki gra Aoki z jakimiś gośćmi. Płacisz 150euro/osobe, masz swój stolik i te 150 euro jest do przepicia i do przejedzenia. Ceny są w chuj wysokie, ale jak będziesz chciał, to lajtowo się najesz i najebiesz (jeśli to Cię kręci)
- Amnesia w niedziele - totalny rozkurw. Impreza od 24 do 7 rano.
- Ocean Beach. 80euro/osobe za kanape. Również do przejedzenia i przepicia. Również da się najeść i dobrze wypić.
Nie polecam Ocean Beat, jeśli masz chorobę lokomocyjną. Ja nie mam, a i tak chce mi się rzygać. Ogólnie impreza na łódce - nic specjalnego.
- Ushuaia - Dzień w dzień grają kozaki. Hardwell, Nicki Romero, Avicii, Van Buuren, Guetta.
No, to tyle. Polecam się osiedlić w Playa den Bossa - miasto, gdzie jest Cafe Mambo. Jest 30-40km od Amnesi, ale w nocy jeżdżą busy, więc lajt.
Tu w sumie moja produkcja, z całego wyjazdu. Troche zjebana jakość i niektórych może znudzić, ale starałem się uchwycić najlepsze momenty, a było ich w chuuuuuuuuuuuuuuj dużo
https://www.youtube.com/watch?v=xjWzkjuRE6A
Użytkownik Pakeer edytował ten post 31/08/2015 - 01:37
Myślę poważnie by pojawić się tam w 2016 roku
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych