Witam, z racji zakończenia 1 sezonu SASL, który ukończyło ostatecznie 4 drużyny, gdyż 2 wypadły szukamy drużyn chętnych do udziału w drugim sezonie SASL. Poniżej tabela końcowa 1 sezonu:

Pierwszy sezon wygrała drużyna 12 Batalionu, dzięki lepszemu bilansowi bramek - które w przypadku tej samej liczby punktów liczą się jako pierwsze.
Zapraszam do wzięcia udziału nowe drużyny, z tego co wiem z obecnych - 3 drużyny wyraziły chęć wzięcia udziału w drugim sezonie. Ekipy, które wzięły udział w pierwszym sezonie płacą mniej wpisowego na nagrody, które są wysokie. W pierwszym sezonie w puli nagród mieliśmy 22.000$. SASL posiada również własną grupę, która jest wyposażona w busy, oraz wszyscy zawodnicy otrzymują dzienną wypłate w wysokości 200$. Każda drużyna posiada swoją podgrupę, dzięki której może pisać na czacie. Wpisowe dla nowych drużyn wynosi 2000$, zaś dla drużyn które wzięły udział w pierwszym sezonie 1000$. Szukamy oczywiście sponsorów, ja sam zamierzam dorzucić się do puli nagród, tak jak w pierwszym sezonie. Szukam również sędziów, gdyż w pierwszym sezonie sędziowie popełniali bardzo dużo błędów, teraz zamierzam to zmienić.
Oto wzór rekrutacji drużyn:
Nazwa drużyny: Prezes: Trener: Herb drużyny: Czy posiadasz 2000$(1000$ - dla starych drużyn) na wpisowe?
Umieszczajcie aplikacje na drużyny pod tematem.
Oto wzór rekrutacji na sędziego(na PW do mnie)
Imie i Nazwisko: Wiek: Doświadczenie piłkarskie: Wyjaśnij własnymi słowami kiedy jest "out", "spalony", "rzut rożny": Skype:
http://net4game.com/...t-ogólny/page-3 - tutaj macie wszelkie informacje o 1 sezonie, oraz regulamin.
Użytkownik Dżunior edytował ten post 26/08/2015 - 11:23