Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Odrzucono][SAMP] Jaxson Salvati

• Zamknięty Temat jest zamknięty
11 odpowiedzi w tym temacie

#1 Błażejowyy870 24/08/2015 - 11:51

Błażejowyy
  • Gracz

*
Popularny

Link do profilu/postaci raportowanego/raportowanychhttp://net4game.com/...40470-drskunek/

Nazwa postaci raportowanego/raportowanych: Jaxson Salvati

Opis sytuacji: No więc jechałem w kierunku Centrum swoim samochodem gdy nagle ten oto Pan wyżej wjechał we mnie swoją Mananą, nie odegrał ani wypadku ani nic więc pojechałem za nim, gdy się zatrzymał powiedziałem mu że ma pokryć koszty naprawy ten odpowiedział że nie da no więc odegrałem na nim akcję że go wywracam i zaczynam bić na ziemi a ten gdy tylko ujrzał ową akcję zaczął uciekać, spytałem go na /do czy Udane odpowiedział że Nie, spytałem Dlaczego a ten ''Bo nie'' po czym wsiadł do Manany i odjechał. Proszę o jakąś karę dla tego Pana ponieważ to jest ucieczka od akcji RP, dodam że nie chce z takim typem Człowieka odgrywać znów akcji. Pozdrawiam.

Zrzuty ekranu wrzucone na imgur.com: (obowiązkowe)

Użytkownik Błażejowyy edytował ten post 24/08/2015 - 18:53

• Do góry
    • 8

#2 Dawca 224 24/08/2015 - 15:01

Dawca
  • Gracz

Okej Poinformuj go, niech się wypowie, ma na to 24 godziny.

• Do góry
    • 0

#3 Błażejowyy870 24/08/2015 - 18:50

Błażejowyy
  • Gracz

*
Popularny

Poinformowany.

• Do góry
    • 4

#4 DrSkunek-48 25/08/2015 - 06:05

DrSkunek
  • Gracz

Haha ale potem podjechalem po 2 stronie stalem i napisalem ze szybko sie obrucilem poczym wsiadlem do manany i ucieklem

A tej stluczki ja nie zrobilem on domie podcjechal niewiadomo z kad ja jechalem po motor on podjezdza i mowi zebym mu kase dawal za fure a ja w nikogo nie wlnolem bo manana byly nauki jazdy wiec by mi zabralo kase a nic niewzielo.

A i niewidze na SS zebym napisal 'Bo nie' Napisalem ze "szybko sie obrucilem poczym wsiadlem do manany i ucieklem" wiec to bylo odegranie akci rp wiec nwm w czym problem.

• Do góry
    • -4

#5 Mysiek13223 25/08/2015 - 06:21

Mysiek132
  • Gracz

*
Popularny

Nie jestem powiązany ze skargą, ale ten pan powinien dostać dodatkowego warn'a za ortografię. Pozdrawiam!

• Do góry
    • 15

#6 Błażejowyy870 25/08/2015 - 06:48

Błażejowyy
  • Gracz

Haha ale potem podjechalem po 2 stronie stalem i napisalem ze szybko sie obrucilem poczym wsiadlem do manany i ucieklem

A tej stluczki ja nie zrobilem on domie podcjechal niewiadomo z kad ja jechalem po motor on podjezdza i mowi zebym mu kase dawal za fure a ja w nikogo nie wlnolem bo manana byly nauki jazdy wiec by mi zabralo kase a nic niewzielo.

A i niewidze na SS zebym napisal 'Bo nie' Napisalem ze "szybko sie obrucilem poczym wsiadlem do manany i ucieklem" wiec to bylo odegranie akci rp wiec nwm w czym problem.

Na drugim SS'ie jest wszystko jasne, popatrz dobrze a będziesz widział - Co do stłuczki, jechałem prosto w kierunku Centrum po Alei Gwiazd, i ty nagle skręciłeś w swoje lewo, Ale jak ma się Ślepotę 5 stopnia to tak już jest. :) Polecam udać się do okulisty z Mamą.

Użytkownik Błażejowyy edytował ten post 25/08/2015 - 06:50

• Do góry
    • 0

#7 DrSkunek-48 25/08/2015 - 08:47

DrSkunek
  • Gracz

To i pokaz ss jak napisalem ze sie obrucilem i ucieklem a nie tylko swoje ss pokazujesz mondralo a po 2 skrecilem bo musialem i cie niewidzialem zadnej kasy mi nieodebralo wiec stluczki niebyl owiec nwm oco ci chodzi tak to bym mial mniej a mialem tyle samo

Poprostu niemiales dokogo sie przyebac to przybales sie do niewinnego gracza

Jesli to wszystko to prosze o oddalenie zarzutow bo nic niebylo jak bym przywalil to bym zemdlal albo by mi sie hp odjelo czy cos a nic niebylo.

• Do góry
    • -1

#8 Błażejowyy870 25/08/2015 - 08:54

Błażejowyy
  • Gracz

*
Popularny

To i pokaz ss jak napisalem ze sie obrucilem i ucieklem a nie tylko swoje ss pokazujesz mondralo a po 2 skrecilem bo musialem i cie niewidzialem zadnej kasy mi nieodebralo wiec stluczki niebyl owiec nwm oco ci chodzi tak to bym mial mniej a mialem tyle samo

Poprostu niemiales dokogo sie przyebac to przybales sie do niewinnego gracza

Jesli to wszystko to prosze o oddalenie zarzutow bo nic niebylo jak bym przywalil to bym zemdlal albo by mi sie hp odjelo czy cos a nic niebylo.

Na ss'ach wszystko widnieje, wystarczy popatrzeć, i radze udaj się do szkoły już bo widać że Cię Języka Ojczystego nie nauczyli jeszcze.

• Do góry
    • 3

#9 DrSkunek-48 25/08/2015 - 09:05

DrSkunek
  • Gracz

Prosze mnie nieobrazac ja do pana z szacunkiem wiec i oczekuje tego samego a moze poprostu wale na ortografie hmm ?

• Do góry
    • -2

#10 Błażejowyy870 25/08/2015 - 09:22

Błażejowyy
  • Gracz

*
Popularny

Prosze mnie nieobrazac ja do pana z szacunkiem wiec i oczekuje tego samego a moze poprostu wale na ortografie hmm ?

Dobra, nie ma co się kłócić, czekamy na werdykt, dla mnie ewidentnie uciekłeś z miejsca akcji rozegranej na tobie.

• Do góry
    • 5

#11 DrSkunek-48 25/08/2015 - 09:47

DrSkunek
  • Gracz

Ale odegralem ze obrucilem sie i ucieklem wiec byla ucieczka ale odegrana wiec akcja rp sie odbyla. Ale masz racje niema co sie klucic czekamy na werdykt mysle ze dobrze to odegralem wiec rowniez czekam na werdykt.

Użytkownik DrSkunek edytował ten post 25/08/2015 - 14:29

• Do góry
    • -8

#12 Dawca 224 30/08/2015 - 11:43

Dawca
  • Gracz

Skargę odrzucam, na samym początku nie zauważyłem tego 2 ssa na którym jest odegrana akcja, skoro udało mu się uciec to uciekł. Wybaczcie za tak długi okres rozpatrywania ale mam problemy z internetem.

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych