https://www.youtube.com/watch?v=mk7SQwmp8LA&feature=youtu.be
HD chyba się już włączyło; mało też materiału, bo bardzo mało gram. ;c
Użytkownik Maaxy edytował ten post 17/08/2015 - 23:01

Popularny

https://www.youtube.com/watch?v=mk7SQwmp8LA&feature=youtu.be
HD chyba się już włączyło; mało też materiału, bo bardzo mało gram. ;c
Użytkownik Maaxy edytował ten post 17/08/2015 - 23:01
pierwszy, oglądam.
@edit; moje filmiki bardziej wieją klimatem, hehe.
nie no, zajebiście jest. fajnie tam gościu na koniec dla dwóch na raz bw wbija, podoba mi sie, daj namiar.
Użytkownik Dvmian edytował ten post 17/08/2015 - 23:07
max dwa tygodnie XD
max dwa tygodnie XD
co dwa tygodnie
Zajebisty filmik. Leci plus.
Git
co dwa tygodnie
Nie nic przeczytałem tagi w filmiku i coś sobie dodałem xD
Nie nic przeczytałem tagi w filmiku i coś sobie dodałem xD
aaa bo ja tu juz chciałem hejting wlaczyc XD
aaa bo ja tu juz chciałem hejting wlaczyc XD
Hahaha, powodzenia!
Edit: z prowadzeniem!
Użytkownik Paczko edytował ten post 17/08/2015 - 23:15
Wszystkie filmy maxa so zajebiste.
Klimat filmiku zdecydowanie urzekający i prawidłowy. Jak nie moje klimaty, tak mi się spodobało
Zajebisty filmik, daje like - podobają mi się filmiki, no i co tu dużo pisać, wpierdol w pierdlu.
santa ćilla
Fajne bójki w pierdlu pod klimat Surenos Lajk.
słaba muzyka zmień ten czarny rap następnym razem
Ale po co tytuł po hiszpańsku jak nikt i tak nie rozumie XDDDD
Tytuł nie gra dużej roli. Bardziej wkurwiają ludzie, którzy wpierdalają języki do IC.
Tytuł nie gra dużej roli. Bardziej wkurwiają ludzie, którzy wpierdalają języki do IC.
To jest już maksymalne spierdolenie
sprawdzilem na google tlumacz co to znaczy ;]
słaba muzyka zmień ten czarny rap następnym razem
dla ciebie zawsze ziomal
Panowie, istnieje coś takiego jak Spanglish. Wielu Meksykanów współcześnie łączy język hiszpański z angielskim - jako, że IC odgrywamy Stany Zjednoczone to nasze postacie rozmawiają po angielsku mimo, że piszemy po polsku. Dlatego w dodawaniu Meksykańskich słówek do zdań IC nie jest złeTo jest już maksymalne spierdolenie
Panowie, istnieje coś takiego jak Spanglish. Wielu Meksykanów współcześnie łączy język hiszpański z angielskim - jako, że IC odgrywamy Stany Zjednoczone to nasze postacie rozmawiają po angielsku mimo, że piszemy po polsku. Dlatego w dodawaniu Meksykańskich słówek do zdań IC nie jest złe
o chuj stary, dokryłes ameryke.
ja nie mówie o dodawaniu powiedzmy słów takich jak vato, czy hóla, ale o ludziach którzy mają takie odpały, że stoją na osce i napierdalają cały czas z tłumacza (albo posługują się na tyle prostymi słowami, które umieją), głównie to jest w czarnych gangach. Podbija nowy mieszek na oske, a member chce sie popisac i do niego napierdala po englishu. ja nie mam problemów z angielskim, ale są ludzie, którzy nie potrafią powiedzieć ani słowa, więc wiesz. Odgrywamy teoretycznie amerykę, więc przypuszczam, że polski język, którym piszemy, jest na tym serwerze jakby takim angielskim. Jak czarnuch nawinie 2 zdania po polsku, zaraz potem 3 po angielsku i znowu dwa po polsku, to to po prostu chujowo wygląda.
Czemu nie walnąc czasem jakiegoś slangowego zdania, którego nie da sie przetłumaczyć na polski? Kiedyś ludzie jak grali w HP to uczyli sie kultury i SLANGU a nie czekali na DM XD Teraz takie są realia, że nikomu nie chce sie poświecić 15 minut na poznanie podstawowych slangowych tekstów.o chuj stary, dokryłes ameryke.
ja nie mówie o dodawaniu powiedzmy słów takich jak vato, czy hóla, ale o ludziach którzy mają takie odpały, że stoją na osce i napierdalają cały czas z tłumacza (albo posługują się na tyle prostymi słowami, które umieją), głównie to jest w czarnych gangach. Podbija nowy mieszek na oske, a member chce sie popisac i do niego napierdala po englishu. ja nie mam problemów z angielskim, ale są ludzie, którzy nie potrafią powiedzieć ani słowa, więc wiesz. Odgrywamy teoretycznie amerykę, więc przypuszczam, że polski język, którym piszemy, jest na tym serwerze jakby takim angielskim. Jak czarnuch nawinie 2 zdania po polsku, zaraz potem 3 po angielsku i znowu dwa po polsku, to to po prostu chujowo wygląda.
Czemu nie walnąc czasem jakiegoś slangowego zdania, którego nie da sie przetłumaczyć na polski? Kiedyś ludzie jak grali w HP to uczyli sie kultury i SLANGU a nie czekali na DM XD Teraz takie są realia, że nikomu nie chce sie poświecić 15 minut na poznanie podstawowych slangowych tekstów.
nie rozumiem twojego pierwszego zdania. I nie rozumiem co do naszej dyskusji ma dm.
nie rozumiem twojego pierwszego zdania. I nie rozumiem co do naszej dyskusji ma dm.
Odniosłem się do twojego zdania o tym, że memberzy rzucają slangiem a mieszki tego nie rozumieją - mam na myśli to, że kiedyś mieszkańcy uczyli sie slangu i kultury czy to od memberów czy też samemu czerpiąc wiedzę z różnych źródeł. Teraz jest tak jak opisałeś - mieszkaniec nic nie zrozumie, ale dlaczego? Bo jest taka mentalność, że zamiast poznawać kulture i slang i pograć fajnie to lepiej poczekać na jakiś DM, albo odklepać swoje przez tydzień i dostać inva xD
Prawilny DM props, klepać czarne mordy ile wlezie.
![]() |
Hyde Park →
Luźne szelki →
Nike Air Max 90 (Pomoc przy identyfikacji modelu).Napisany przez Gwynvan, 09/10/2016 |
|
|
|
![]() |
[Pytanie] Przebieg oraz NaprawyNapisany przez Tomskik , 29/04/2016 |
|
|
|
Gracze, rozrywka i inne →
Wydarzenia (eventy) i zrzuty ekranów →
MR CALABRO x REVO - SEÑORA CALLENapisany przez Czareek_ , 30/03/2016 |
|
|
||
Hyde Park →
Problemy niezwiązane z net4game →
Problemy z FPS'amiNapisany przez Joint, 17/02/2016 |
|
|
||
Gracze, rozrywka i inne →
Wydarzenia (eventy) i zrzuty ekranów →
Florencia X3 - Quien a hierro mata a hierro muerte. + BonusNapisany przez Frosi, 31/01/2016 |
|
|
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych