Pierwszy porządny filmik z Woodstocku.
Pokazujący trochę tą zwariowaną stronę aczkolwiek nie najbardziej zwariowaną.
Zapraszam za rok !!
https://www.youtube.com/watch?v=9jxDblEL35U

Pierwszy porządny filmik z Woodstocku.
Pokazujący trochę tą zwariowaną stronę aczkolwiek nie najbardziej zwariowaną.
Zapraszam za rok !!
https://www.youtube.com/watch?v=9jxDblEL35U
brudstok to jeden syf, kiła i mogiła. - Nie wiem jak można pojechać do takiego syfu.
Fajny film Nieocenzurowane cycki
Użytkownik Skrux edytował ten post 17/08/2015 - 14:17
Typowy Polski sceptyzm ignorancja oraz mierzenie każdego człowieka jedną miarą - już sobie przypomniałem czemu postanowiłem opuścić ten kraj wiele lat temu, jednakże wracam każdego roku na tę parę dni by pobawić się na Woodstock'u czy Jarocinie!
PS: Naprawdę dobrze sklejony klip, pozdrawiam ReMes!
Woodstock, jak dla mnie jest największą syfiastą imprezą która powinna zostać złożona do grobu. Nie dość że owsiak z WOŚPu, na cele charytatywne, 70% pieniędezy idzie na organizację Woodstocku.
Diabelstwo K***a! Najgorszy, śmierdzący, kretyński festival na świecie.
Tak rozumiem, sam sobie czasami jebne kreske do nosa mefedronu czy amfetaminy, ale nie jestem pojebem który ładuje w żyłe!
Syn koleżanki mojej Matki, pojechał na Woodstock, i już nie wrocił? Jak zginał? Jaciś naćpani idioci, paskiem od spodni, przypieli go za gardło do drzewa.
Mało tego!! Impreza jest kurwa przygotowana na 100.000 osó a przyjeżdza 500.000, a zasrane służby bezpiecze3ństwa zapewniają że wszystko jest pod kontrolą. GÓWNO PRAWDA!
SUNRISE FESTIVAL, To jest coś, ELECTROCITY W Lubiążu, 10 km, od mojego domu, to jest festiwal, a nie jakieś popierdolone Woodstocki.
((SŁOWNICTWO WYRAŻA MÓJ TON W DANYM MOMENCIE))
Zajebiście tam jest, zajebiste jest skakanie z bungee. i zajebiste cyckie ;3
Tylko sunrise, żadne brudstocki. (Albo impreza na Sosnowcu)
Tylko sunrise, żadne brudstocki. (Albo impreza na Sosnowcu)
Dolnyslask Only.
Tomorrowland ziom, ewentualnie UMF.
Wybieram się od kilku lat(jeszcze nie wyszło, jakoś zawsze rezygnowałem), ze względu na znajomych - bo co do samego woodstocku to jest raczej mnóstwo dużo bardziej zachęcających i po prostu lepszych festiwali. Miano największego festiwalu uzyskał tylko dzięki temu że jest darmowy(a to wiadomo zrzesza mnóstwo ludzi, często okazujących się super osobami zapewne - logiczne). Oczywiście nie jest to w żadnym sensie hejt, bo ten będę mógł napisać jak pojadę i przeżyję.
@Edit: Zapomniałem! Co do filmiku - zajebiście zmontowany, naprawdę dobra robota.
Użytkownik Brok edytował ten post 18/08/2015 - 00:01
Hyde Park →
Muzyka →
"Cud nad Wisłą" (Sabaton - In The Army Now)Napisany przez Dejwit, 10/06/2014 |
|
|
||
Hyde Park →
Humor, dowcipy i znaleziska z Sieci →
Jak oberwać darmowego causa w policzek?Napisany przez ViLLAGE, 30/01/2014 |
|
|