Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Rekrutacja] Cheetah Taxi || Wypłaty 200-300$

rekrutacja taxi

• Zamknięty Temat jest zamknięty
22 odpowiedzi w tym temacie

#1 Szymkowiak39 16/08/2015 - 20:48

Szymkowiak
  • Gracz

L2wXdzQ.png
Cheetah Taxi - Jedna z najszybciej rozwijających się firm taksówkarskich w Los Santos. Założona przez nowożeńców ze Stanów Zjednoczonych.

Wymagamy:
- Ważnego prawa jazdy oraz dok. tożsamości.
- Aktywności.
- Kultury osobistej wobec pracowników oraz kursantów.
- Naprawiania oraz tankowania po sobie pojazdów.
-Godnego reprezentowania firmy.
- Przestrzegania kodeksu ruchu drogowego.

Oferujemy:
- Wypłaty 200-300 dolarów.
- Premie dla aktywnych pracowników.
- Firmowe pojazdy (wraz z przybywaniem zarobków, zostanie zakupiony kolejny pojazd).
- Wyjazdy integracyjne co jakiś czas.
- Doświadczony i pomocny zarząd.

Wzór podania:

Spoiler

Każda zgłoszona osoba będzie sprawdzana pod kątem kar oraz GameScore.

Podania sprawdza:
Natalia99
Szymkowiak

Użytkownik Szymkowiak edytował ten post 20/08/2015 - 08:55

• Do góry
    • 1

#2 Fighter13-2 17/08/2015 - 12:24

Fighter13
  • Świeżak

Witam nazywam się Garrison Lewis szukam  pracy w taxi jestem odpowiedzialnym kierowcom mam wszystkie ważne dokumenty.Pracowałem jako instruktor prawa jazdy oraz w firmie taxi . Oczekuje pozytywnego rozpatrzenia mojego CV :D . Jestem kulturalny oraz pracowity . Posiadam wszystkie wymagania dotyczące pracy w waszej firmie . Pozdrawiam

• Do góry
    • -2

#3 Malas47 17/08/2015 - 12:35

Malas
  • Gracz

((IC))
Imię i Nazwisko: Marcin Piotrowski
Numer telefonu: Narazie brak.
Miejsce zamieszkania: Domek Grove Street.
Doświadczenie
: Posiadam duże doświadczenie w prowadzeniu pojazdów, motocykle oraz auta osobowe i nie tylko

((OOC))
Imie: Alex
Staż na serwerze:2 lata.
Coś o sobie:Jestem Alex, interesuje się motoryzacją oraz komputerami. Na naszym serwie dużo grałem, i z tego wynika że dobrze jeżdze autem.
Dlaczego Ty?: Duże doświadczenie w prowadzeniu aut, jestem bardzo miły i chętny do rozmowy z klientem. Myśle że dzięki mnie dużo zarobicie.

• Do góry
    • 0

#4 Natalia9958 17/08/2015 - 13:30

Natalia99
  • Gracz

((IC))
Imię i Nazwisko: Marcin Piotrowski
Numer telefonu: Narazie brak.
Miejsce zamieszkania: Domek Grove Street.
Doświadczenie
: Posiadam duże doświadczenie w prowadzeniu pojazdów, motocykle oraz auta osobowe i nie tylko

((OOC))
Imie: Alex
Staż na serwerze:2 lata.
Coś o sobie:Jestem Alex, interesuje się motoryzacją oraz komputerami. Na naszym serwie dużo grałem, i z tego wynika że dobrze jeżdze autem.
Dlaczego Ty?: Duże doświadczenie w prowadzeniu aut, jestem bardzo miły i chętny do rozmowy z klientem. Myśle że dzięki mnie dużo zarobicie.

Akceptuje. Zgłoś się IG do Nolan'a Martinez'a bądź Cariny Bosco. :)

Witam nazywam się Garrison Lewis szukam  pracy w taxi jestem odpowiedzialnym kierowcom mam wszystkie ważne dokumenty.Pracowałem jako instruktor prawa jazdy oraz w firmie taxi . Oczekuje pozytywnego rozpatrzenia mojego CV :D . Jestem kulturalny oraz pracowity . Posiadam wszystkie wymagania dotyczące pracy w waszej firmie . Pozdrawiam

Odrzucam. Po pierwsze nie zastosowałeś się do wzoru podania. ;)

• Do góry
    • 0

#5 MajewskiShow0 17/08/2015 - 17:27

MajewskiShow
  • Świeżak

((IC))
Imię i Nazwisko:  Jamal Garrido
Numer telefonu: 5785870
Miejsce zamieszkania: Hotel przy centrum
Doświadczenie: Na Liberty City był dostawcą i kurierem. Pracował też niedługo w firmie taksówkarskiej męża swojej siostry. Przed przeprowadzką do Liberty siedział długo w mechanice.

((OOC))
Imie: Adrian
Staż na serwerze: Około rok temu grałem przez kilka miesięcy i wróciłem po przerwie w nowym charakterze.
Coś o sobie: Jestem Adrian, mam 14 lat. Interesuje się grami takimi jak CS, SAMP. Grywam też w kosza ze znajomymi. Lubie pograć dobre Role Play. Na platformie SAMP siedze około rok z przerwami. Moja przygoda z RolePlay zaczęła się na platformie Gothic Multiplayer w 2012 roku. Gram do dziś ;)
Dlaczego Ty?: Ponieważ lubię jeździć samochodami. Potrafię prowadzić, w podstawowej wersji gry wychodziło mi to dobrze. Znam się na przepisach drogowych i uwielbiam grać kuriera/taksówkarza. Poza tym, szukam pracy odpowiedniej dla mnie, a stanie za ladą to nie mój żywioł.

((Chciałem spytać... Czy wymagana jest bardzo dobra znajomość miasta? Bo jak mi ktoś powie, że chce jechać np. na Jefferson, to nie bardzo... Dlatego pytam. Jest jakiś znacznik, czy jak to wygląda? W MTA było tak, że pasażer zaznaczał miejsce w które chce dojechać))

Użytkownik MajewskiShow edytował ten post 17/08/2015 - 17:28

• Do góry
    • 0

#6 Natalia9958 17/08/2015 - 18:22

Natalia99
  • Gracz

((IC))
Imię i Nazwisko:  Jamal Garrido
Numer telefonu: 5785870
Miejsce zamieszkania: Hotel przy centrum
Doświadczenie: Na Liberty City był dostawcą i kurierem. Pracował też niedługo w firmie taksówkarskiej męża swojej siostry. Przed przeprowadzką do Liberty siedział długo w mechanice.

((OOC))
Staż na serwerze: Około rok temu grałem przez kilka miesięcy i wróciłem po przerwie w nowym charakterze.
Coś o sobie: Jestem Adrian, mam 14 lat. Interesuje się grami takimi jak CS, SAMP. Grywam też w kosza ze znajomymi. Lubie pograć dobre Role Play. Na platformie SAMP siedze około rok z przerwami. Moja przygoda z RolePlay zaczęła się na platformie Gothic Multiplayer w 2012 roku. Gram do dziś ;)
Dlaczego Ty?: Ponieważ lubię jeździć samochodami. Potrafię prowadzić, w podstawowej wersji gry wychodziło mi to dobrze. Znam się na przepisach drogowych i uwielbiam grać kuriera/taksówkarza. Poza tym, szukam pracy odpowiedniej dla mnie, a stanie za ladą to nie mój żywioł.

((Chciałem spytać... Czy wymagana jest bardzo dobra znajomość miasta? Bo jak mi ktoś powie, że chce jechać np. na Jefferson, to nie bardzo... Dlatego pytam. Jest jakiś znacznik, czy jak to wygląda? W MTA było tak, że pasażer zaznaczał miejsce w które chce dojechać))

Akceptuje. Zgłoś się do Nolan'a Martinez'a lub Cariny Bosco.

((Nie, nie jest potrzebna. Najwyżej poprosisz kogoś aby Ci zaznaczył na mapie :) ))

• Do góry
    • 0

#7 MrSpoks0 18/08/2015 - 12:01

MrSpoks
  • Gracz

((IC))
Imię i Nazwisko: John Arca
Numer telefonu: 4157702
Miejsce zamieszkania: Hotel przy metrze
Doświadczenie: Słabe dlatego, że mam dopiero 11 godzin ale jazde ogarniam ponieważ jeździłem już autem a także skuterem :)

((OOC))
Imie: Patryk
Staż na serwerze: 1 rok
Coś o sobie: Mam 16 lat, lubie grać w różne gry takie jak CS:GO, GTA V i GTA SAN ANDREAS ale poza tym interesuje się także programowaniem i lubie grać w piłkę :)
Dlaczego Ty?: Ponieważ ja znam całe Los Santos i jestem miły a także dbam o auta. Przestrzegam prawa w Los Santos, mam zdane prawo jazdy i... I chyba tyle :P

Użytkownik MrSpoks edytował ten post 18/08/2015 - 12:09

• Do góry
    • 0

#8 Natalia9958 18/08/2015 - 12:10

Natalia99
  • Gracz

((IC))
Imię i Nazwisko: John Arca
Numer telefonu:
Miejsce zamieszkania: Hotel przy metrze
Doświadczenie: Słabe dlatego, że mam dopiero 11 godzin ale jazde ogarniam ponieważ jeździłem już autem a także skuterem :)

((OOC))
Imie: Patryk
Coś o sobie: Mam 16 lat, lubie grać w różne gry takie jak CS:GO, GTA V i GTA SAN ANDREAS ale poza tym interesuje się także programowaniem i lubie grać w piłkę :)
Dlaczego Ty?: Ponieważ ja znam całe Los Santos i jestem miły a także dbam o auta. Przestrzegam prawa w Los Santos, mam zdane prawo jazdy i... I chyba tyle :P

Odrzucam. Podanie napisane na odwal. Postaraj się jeszcze raz i sprawdzę. :)

• Do góry
    • 1

#9 Natalia9958 19/08/2015 - 19:56

Natalia99
  • Gracz

@ref

• Do góry
    • 0

#10 HadesPL33 20/08/2015 - 15:24

HadesPL
  • Gracz

((IC))
Imię i Nazwisko:Jaron Cattaneo
Numer telefonu:5780257
Miejsce zamieszkania: Hotel w centrum.

Doświadczenie: Dosyć duże.

((OOC))
Imie:Miłosz
Staż na serwerze: Dwa lata już gram ( z 6 miesięczną przerwą ) dobrze ogarniam RP, dobrze odgrywam. 
Coś o sobie(min. 3 zdania): No co ja mam tu o sobie mówić. :D Gram przeciętnie 3-6 godzin dziennie. Zależy jaki dzień i czy dużo do roboty mam. Interesuję się gastronomią oraz informatyką. Ale zdecydowanie to gotowanie bardziej mnie interesuje, hehe :D 
Dlaczego Ty?(min. 3 zdania): Ponieważ nadaję się do tej pracy, proste. Pracowałem już w kilku takich firmach, zawsze za sobą zalewałem paliwa i naprawiałem, jeżeli była stłuczka (Owe rzadko były) . Staram się uważać na pojazd którym jeżdżę, szanuję takie rzeczy. Na innej postaci miałem voodoo z 10 K przebiegu i 1 K napraw :P 

• Do góry
    • 0

#11 Natalia9958 20/08/2015 - 19:43

Natalia99
  • Gracz

((IC))
Imię i Nazwisko:Jaron Cattaneo
Numer telefonu:5780257
Miejsce zamieszkania: Hotel w centrum.

Doświadczenie: Dosyć duże.

((OOC))
Imie:Miłosz
Staż na serwerze: Dwa lata już gram ( z 6 miesięczną przerwą ) dobrze ogarniam RP, dobrze odgrywam. 
Coś o sobie(min. 3 zdania): No co ja mam tu o sobie mówić. :D Gram przeciętnie 3-6 godzin dziennie. Zależy jaki dzień i czy dużo do roboty mam. Interesuję się gastronomią oraz informatyką. Ale zdecydowanie to gotowanie bardziej mnie interesuje, hehe :D 
Dlaczego Ty?(min. 3 zdania): Ponieważ nadaję się do tej pracy, proste. Pracowałem już w kilku takich firmach, zawsze za sobą zalewałem paliwa i naprawiałem, jeżeli była stłuczka (Owe rzadko były) . Staram się uważać na pojazd którym jeżdżę, szanuję takie rzeczy. Na innej postaci miałem voodoo z 10 K przebiegu i 1 K napraw :P 

Oczywiście Akceptuje! Zgłoś się do mnie IG. :)

• Do góry
    • 0

#12 Sandały MOjżesza0 20/08/2015 - 20:31

Sandały MOjżesza
  • Świeżak

((IC))
Imię i Nazwisko: Ibrahim Delfavero
Numer telefonu: 5755377
Miejsce zamieszkania: Hotel naprzeciwko parkingu brayan'a w centrum (Aqua Hotel)
Doświadczenie
: Obecnie jestem instruktorem w Nexus Driving School, poza tym grałem jako taksówkarz na innych serwerach Role play takch jak: Pylife. Staram się dobrze odgrywać a zarazem być przy tym kreatywnym.

((OOC))
Imię: Norbert
Staż na serwerze: zacząłem na początku wakacji czyli jakieś 2 miesiące 
 (z przerwami)

Coś o sobie: Mam 15 lat, interesuje się komputerami oraz technologią a także motoryzacją. Na serwerze przesiaduje dziennie 5-6 godzin
Dlaczego Ty?:  Myśle że nadaje się do tej pracy. Pracowałem na innych serwerach jako taksówkarz a moi klienci zawsze z uśmiechem wsiadali gdy ja siedziałem za kierownicą.  Zawsze naprawiam oraz tankuje pojazd po służbie, staram się troszczyć o samochód którym jeżdżę i szanować go.

Użytkownik Sandały MOjżesza edytował ten post 20/08/2015 - 20:38

• Do góry
    • 0

#13 Natalia9958 20/08/2015 - 20:53

Natalia99
  • Gracz

((IC))
Imię i Nazwisko: Ibrahim Delfavero
Numer telefonu: 5755377
Miejsce zamieszkania: Hotel naprzeciwko parkingu brayan'a w centrum (Aqua Hotel)
Doświadczenie
: Obecnie jestem instruktorem w Nexus Driving School, poza tym grałem jako taksówkarz na innych serwerach Role play takch jak: Pylife. Staram się dobrze odgrywać a zarazem być przy tym kreatywnym.

((OOC))
Imię: Norbert
Staż na serwerze: zacząłem na początku wakacji czyli jakieś 2 miesiące 
 (z przerwami)

Coś o sobie: Mam 15 lat, interesuje się komputerami oraz technologią a także motoryzacją. Na serwerze przesiaduje dziennie 5-6 godzin
Dlaczego Ty?:  Myśle że nadaje się do tej pracy. Pracowałem na innych serwerach jako taksówkarz a moi klienci zawsze z uśmiechem wsiadali gdy ja siedziałem za kierownicą.  Zawsze naprawiam oraz tankuje pojazd po służbie, staram się troszczyć o samochód którym jeżdżę i szanować go.

Akceptuje. Dam Ci szansę. Zgłoś się IG. :)

• Do góry
    • 0

#14 Kali_Paluch0 26/08/2015 - 17:16

Kali_Paluch
  • Gracz
Spoiler

Pozdrawiam
  • Do góry
    • 0

#15 Koksi1900 26/08/2015 - 19:07

Koksi190
  • Gracz

((IC))
Imię i Nazwisko: Allie Amato
NUMER TELEFONUarrow-10x10.png: 5812862
Miejsce zamieszkania: Hotelarrow-10x10.png sniki fiki czy jakoś w prawo od metra i ten pierwszy.
Doświadczenie:w sumie żadne pracuje teraz w OSK kameleon ale chyba za niedlugo juz nie bede dlatego gdyz maja 1 pojazd i jeszcze blokada jest na tym pojeździe. jeździłam mananą, faggio i taxi jako pasażer.

((OOC))
Imię: Adrian 

Staż na serweże: około 50h

Coś o sobie: Mam 13 lat, interesuje się grami komputerowymi. Na serwerze przesiaduje dziennie minimum 3 godziny zawsze wchodzę z rana. czasem potrafię grać cały dzień i noc z przerwami.
Dlaczego Ty?:  Myślę że nadaje się do tej pracy. Zawsze naprawiam oraz tankuje pojazd po służbie, staram się troszczyć o samochód którym jeżdżę i szanować go. lubię grać w gta san andreas. dobra przyznam się w ostatnim zdaniu nie wiedziałem co napisać proszę mi to wybaczyć. jeszcze jedno proszę się nie przejmować rangą oszust w kasynie raz nie dałem kasy nie wiedziałem że to się tak skończy wtedy byłem początkujący na od tamtej pory staram się być tak grzeczny jak mogę:P.

Użytkownik Koksi190 edytował ten post 26/08/2015 - 19:15

• Do góry
    • 0

#16 RayBan0 26/08/2015 - 19:51

RayBan
  • Świeżak

((IC))
Imię i Nazwisko:Lewis Costa
Numer telefonu:5815161
Miejsce zamieszkania:Hotel Centrum
Doświadczenie:Niewielkie ale szybko się uczę oraz znam dobrze miasto.

((OOC))
Imie:Hubert
Staż na serwerze:miesiąć(nowa postać)
Coś o sobie(min. 3 zdania):Jestem Hubert mam 15 lat i idę do 2 gimnazjum.Interesuję się sportem oraz komputerem.Czasem też lubie wyjść z kolegami na miasto albo do galerii.Jestem osobą miłą,dokładną,wyrozumiałą.Lubie się pośmiać ale jak trzeba to jestem poważny.poważny. I myślę że w 3 zdaniach tak mogę opisać siebie jeżeli potrzeba więcej info proszę napisać :)
Dlaczego Ty?(min. 3 zdania):Ponieważ jestem dużo aktywny na serwerze,umiem bardzo dobrze prowadzić pojazdy,dbam o pojazdy.Moją dobrą stroną jest kultura oraz pomoc.A słabą hmm nie ma chyba takiej :P tak jak już mówiłem lubię robić coś dla innych więc dlatego powinniście wybrać mnie :)

Liczę na pozytywne rozpatrzenie mego podania dziękuje i pozdrawiam :)

• Do góry
    • 0

#17 Dominic Demma0 26/08/2015 - 21:53

Dominic Demma
  • Świeżak

((IC))
Imię i Nazwisko:Dominic Demma
Numer telefonu:230-68-58
Miejsce zamieszkania: obok stacji metra
Doświadczenie: pomagalem koledze w rezkreceniu biznesu

((OOC))
Imie: Konrad
Staż na serwerze: 3 miechy
Coś o sobie(min. 3 zdania): Nazywam się Konrad . Mam  15 lat .  Chodzę do 3 gimnazjum . Interesuje sie sportem .
Dlaczego Ty?(min. 3 zdania):Poniewaz jestem inteligentym i prawidlowym pracownikiem .  Przestrzegam prawa  . W prowdzeniu samochodem jestem duty-perfekt XD .

• Do góry
    • 0

#18 Szymkowiak39 27/08/2015 - 02:40

Szymkowiak
  • Gracz

Spoiler

Pozdrawiam

((IC))
Imię i Nazwisko: Allie Amato
NUMER TELEFONUarrow-10x10.png: 5812862
Miejsce zamieszkania: Hotelarrow-10x10.png sniki fiki czy jakoś w prawo od metra i ten pierwszy.
Doświadczenie:w sumie żadne pracuje teraz w OSK kameleon ale chyba za niedlugo juz nie bede dlatego gdyz maja 1 pojazd i jeszcze blokada jest na tym pojeździe. jeździłam mananą, faggio i taxi jako pasażer.

((OOC))
Imię: Adrian 

Staż na serweże: około 50h

Coś o sobie: Mam 13 lat, interesuje się grami komputerowymi. Na serwerze przesiaduje dziennie minimum 3 godziny zawsze wchodzę z rana. czasem potrafię grać cały dzień i noc z przerwami.
Dlaczego Ty?:  Myślę że nadaje się do tej pracy. Zawsze naprawiam oraz tankuje pojazd po służbie, staram się troszczyć o samochód którym jeżdżę i szanować go. lubię grać w gta san andreas. dobra przyznam się w ostatnim zdaniu nie wiedziałem co napisać proszę mi to wybaczyć. jeszcze jedno proszę się nie przejmować rangą oszust w kasynie raz nie dałem kasy nie wiedziałem że to się tak skończy wtedy byłem początkujący na od tamtej pory staram się być tak grzeczny jak mogę :P.

((IC))
Imię i Nazwisko:Lewis Costa
Numer telefonu:5815161
Miejsce zamieszkania:Hotel Centrum
Doświadczenie:Niewielkie ale szybko się uczę oraz znam dobrze miasto.

((OOC))
Imie:Hubert
Staż na serwerze:miesiąć(nowa postać)
Coś o sobie(min. 3 zdania):Jestem Hubert mam 15 lat i idę do 2 gimnazjum.Interesuję się sportem oraz komputerem.Czasem też lubie wyjść z kolegami na miasto albo do galerii.Jestem osobą miłą,dokładną,wyrozumiałą.Lubie się pośmiać ale jak trzeba to jestem poważny.poważny. I myślę że w 3 zdaniach tak mogę opisać siebie jeżeli potrzeba więcej info proszę napisać :)
Dlaczego Ty?(min. 3 zdania):Ponieważ jestem dużo aktywny na serwerze,umiem bardzo dobrze prowadzić pojazdy,dbam o pojazdy.Moją dobrą stroną jest kultura oraz pomoc.A słabą hmm nie ma chyba takiej :P tak jak już mówiłem lubię robić coś dla innych więc dlatego powinniście wybrać mnie :)

Liczę na pozytywne rozpatrzenie mego podania dziękuje i pozdrawiam :)

((IC))
Imię i Nazwisko:Dominic Demma
Numer telefonu:230-68-58
Miejsce zamieszkania: obok stacji metra
Doświadczenie: pomagalem koledze w rezkreceniu biznesu

((OOC))
Imie: Konrad
Staż na serwerze: 3 miechy
Coś o sobie(min. 3 zdania): Nazywam się Konrad . Mam  15 lat .  Chodzę do 3 gimnazjum . Interesuje sie sportem .
Dlaczego Ty?(min. 3 zdania):Poniewaz jestem inteligentym i prawidlowym pracownikiem .  Przestrzegam prawa  . W prowdzeniu samochodem jestem duty-perfekt XD .

Dam wam szansę. Zgłoście się IG. /Nolan Martinez

• Do góry
    • 0

#19 Młyn Ostry13 30/08/2015 - 07:45

Młyn Ostry
  • Gracz

((IC))
Imię i Nazwisko: Cheslav Carello
Numer telefonu: 57-88-169
Miejsce zamieszkania: Glen Park
Doświadczenie: Potrafię prowadzić pojazd, przestrzegam zasady ruchu drogowego. Dbam o auta i tankuje je po robocie :)

((OOC))
Imie:Maciek
Coś o sobie(min. 3 zdania): Interesuję się sportem, motoryzacją i grami komputerowymi. 
Dlaczego Ty?(min. 3 zdania): Jestem miły i pracowity. Będę pracował po 1h.

• Do góry
    • 0

#20 AzotoN42 30/08/2015 - 13:01

AzotoN
  • Gracz

((IC))
Imię i Nazwisko: Travis Sparks
Numer telefonu: 
5205547

Miejsce zamieszkania: Wynajęte mieszkanie
Doświadczenie: Poprzednio pracowałem w dwóch firmach taksówkarskich na poziomie kierowniczym.

((OOC))
Imie: Damian
Staż na serwerze: 2 lata
Coś o sobie(min. 3 zdania): Jestem ambitny i doświadczony. Staram się aby rozwój RP na serwerze był na jak najwyższym poziomie, aby każdy gracz czuł się swobodnie i cieszył rozgrywką.
Dlaczego Ty?(min. 3 zdania): Tak jak wyżej. Ambicja, zaangażowanie i walka o swoje racje to moje główne cechy. Nie jestem Odwalaczem ani osobą dla którą rozwalanie innym gry jest przyjemnością.

• Do góry
    • 0

#21 Natalia9958 30/08/2015 - 20:27

Natalia99
  • Gracz

((IC))
Imię i Nazwisko: Cheslav Carello
Numer telefonu: 57-88-169
Miejsce zamieszkania: Glen Park
Doświadczenie: Potrafię prowadzić pojazd, przestrzegam zasady ruchu drogowego. Dbam o auta i tankuje je po robocie :)

((OOC))
Imie:Maciek
Coś o sobie(min. 3 zdania): Interesuję się sportem, motoryzacją i grami komputerowymi. 
Dlaczego Ty?(min. 3 zdania): Jestem miły i pracowity. Będę pracował po 1h.

Dam Ci szansę. Akceptuje. Zgłoś się IG //Chloe Price

((IC))
Imię i Nazwisko: Travis Sparks
Numer telefonu: 
5205547

Miejsce zamieszkania: Wynajęte mieszkanie
Doświadczenie: Poprzednio pracowałem w dwóch firmach taksówkarskich na poziomie kierowniczym.

((OOC))
Imie: Damian
Staż na serwerze: 2 lata
Coś o sobie(min. 3 zdania): Jestem ambitny i doświadczony. Staram się aby rozwój RP na serwerze był na jak najwyższym poziomie, aby każdy gracz czuł się swobodnie i cieszył rozgrywką.
Dlaczego Ty?(min. 3 zdania): Tak jak wyżej. Ambicja, zaangażowanie i walka o swoje racje to moje główne cechy. Nie jestem Odwalaczem ani osobą dla którą rozwalanie innym gry jest przyjemnością.

Akceptuje. Zgłoś się do mnie IG :) //Chloe Price

• Do góry
    • 0

#22 Tofuu0 01/09/2015 - 09:37

Tofuu
  • Świeżak

((IC))
Imię i Nazwisko: Eryk Silva 
Numer telefonu: 5836577
Miejsce zamieszkania: Hotel w centrum
Doświadczenie: Mam bardzo dobre doświadzczenie w prowadzeniu pojazdów 

((OOC))
Staż na serwerze: 6-7 dni
Coś o sobie(min. 3 zdania): Jestem uczciwy miły , i ogarnięty. Zawsze jak ktoś prosi o pomoc pomagam . Umiem rozbawić oraz podnieść na duchu
Dlaczego Ty?(min. 3 zdania): Jestem osobą dojrzałą ogarniętą . Zawsze walczę o to co moje . Jestem bardzo ambitny do pracy 

Użytkownik Tofuu edytował ten post 01/09/2015 - 09:37

• Do góry
    • 0

#23 Natalia9958 01/09/2015 - 13:39

Natalia99
  • Gracz

((IC))
Imię i Nazwisko: Eryk Silva 
Numer telefonu: 5836577
Miejsce zamieszkania: Hotel w centrum
Doświadczenie: Mam bardzo dobre doświadzczenie w prowadzeniu pojazdów 

((OOC))
Staż na serwerze: 6-7 dni
Coś o sobie(min. 3 zdania): Jestem uczciwy miły , i ogarnięty. Zawsze jak ktoś prosi o pomoc pomagam . Umiem rozbawić oraz podnieść na duchu
Dlaczego Ty?(min. 3 zdania): Jestem osobą dojrzałą ogarniętą . Zawsze walczę o to co moje . Jestem bardzo ambitny do pracy 

Dam Ci szansę, zgłoś się IG //Chloe Price

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych