Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Akademia No.2] SAR - Los Santos Central Hospital

• Please log in to reply
21 odpowiedzi w tym temacie

#1 Steefekk94 14/08/2015 - 23:19

Steefekk
  • Gracz

ANcyGt0.png

Search and Rescue - Wykwalifikowana jednostka, służąca w oddziałach Central Hospital. Jest to jednostka przeznaczona specjalnie do działań ratunkowych w terenie, działają oni w wszelkiego rodzaju niebezpieczeństwie, na przykład podczasostrzału. Ich zadanie polega na zapewnieniu pomocy osobom potrzebującym oraz przetransportowanie ich w bezpieczne miejsce. Zajmują się również poszukiwaniem osób zaginionych w przypadkach zatonięcia statków, wszelkich innych niebezpieczeństw, gdzie pomocy nie może zapewnić Medical Division lub Fire Division.

Zadaniem SAR jest również transportowanie medykamentów, sprawdzanie stanu technicznego jednostek.

Z dniem dzisiejszym tj.15.08.15r otwieramy drugą rekrutacje do wyborowej jednostki Serch and Rescue, czyli ekstremalnej jednostki wchodzącej w skład Los Santos Central Hospital.

Poprzednia rekrutacja była na podstawie podań które wysyłaliście na naszego mail'a. Zdajemy sobie sprawę, ze nikt nie rodzi się ratownikiem medycznym, więc po to właśnie ta akademia. 

Cała akademia będzie trwała trzy dni, każdego dnia będzie odpowiedni grafik zajęć który przedstawią wam wasi wykładowcy. Osobiście jako Chief SAR zapewniam, ze materiał jest bardzo łatwy wystarczy tylko chęć do nauki, sam osobiście go dla was rozłożyłem. 

Wykłady:

19.08.15 godz. 20:00 - Pierwszy dzień wykładów, wręczenie strojów, pojęcia medyczne itp. 

20.08.15 godz. 20:00 - Drugi dzień wykładów, co zrobić na miejscu zdarzenia, wypadki. (Akcje RP)

21.08.15 godz. 20:00 - Trzeci dzień wykładów, złamania, postrzały, rodzaje ran itp.

Jeśli chcesz dołączyć do akademii, złóż podanie tutaj.

((Ja, Imię_Nazwisko pragnę uczęszczać na wkłady LS Central Hospital Academy - SAR ))

Lokalizacja sali wykładowej:

Hi9A1Tv.jpg

OOC:

Hejka, jestem Stefan, większość z was mnie pewnie zna, ale nie będę mówił tutaj op tym. Otwieramy kolejną rekrutacje w nasze szeregi ponieważ ja jak i Konserwa zostaliśmy zalani setką pytań kiedy nabór do naszej jednostki. Cieszymy się, ze SAR ma taką opinię, staramy się grać na terenach SC i właśnie tam można cały ten poziom pokazać.

-Oczywiście wszystkie zgłoszenia na akademie będę staral się weryfikować, ponieważ cenię sobie dobre podejście do gry, i nie chce aby w mojej ekipie panował jeden wielki bałagan. - Sprawdzam Logi oraz czas przegrany na postaci.

Odpowiem na pytanie, funkcjonariusze LSPD mogą dołączyć do naszego składu prowadzać aktywną służbę w LSPD - Nie jesteśmy oficjalna frakcją  

Pozostaje mi tylko życzyć wam powodzenie, pamiętajcie warto próbować swoich sil w akademii może się nie uda ale będziesz mieć świadomość, ze chciałeś, osobiście jeśli zobaczę, że chcesz bardzo dołączyć a średnio rozumiesz materiał osobiście Ci w nim pomogę po wykładach, chce dać każdemu szansę, pozdrawiam. :)

• Do góry
    • -3

#2 NeilAndo-2 14/08/2015 - 23:37

NeilAndo
  • Gracz

((Ja, Neil Ando pragnę uczęszczać na wkłady LS Central Hospital Academy - SAR ))

• Do góry
    • -1

#3 Kamil Polish-17 15/08/2015 - 00:20

Kamil Polish
  • Gracz

((Ja, Stevo Young pragnę uczęszczać na wkłady LS Central Hospital Academy - SAR ))

• Do góry
    • -4

#4 BaQuR14 15/08/2015 - 02:34

BaQuR
  • Gracz

*
Popularny

((Ja, Jeff Campi pragnę uczęszczać na wkłady LS Central Hospital Academy - SAR))

• Do góry
    • 4

#5 Steefekk94 15/08/2015 - 13:12

Steefekk
  • Gracz

((Ja, Neil Ando pragnę uczęszczać na wkłady LS Central Hospital Academy - SAR ))

((Ja, Stevo Young pragnę uczęszczać na wkłady LS Central Hospital Academy - SAR ))

((Ja, Jeff Campi pragnę uczęszczać na wkłady LS Central Hospital Academy - SAR))

Okey, zapraszam w dzien wykaladow.
  • Do góry
    • 0

#6 Szarik80 15/08/2015 - 14:49

Szarik8
  • Gracz
((Ja, Dominik Aria pragnę uczęszczać na wykłady LS Central Hospital Academy - SAR ))
  • Do góry
    • 0

#7 GangsteremJestem29 15/08/2015 - 16:48

GangsteremJestem
  • Gracz

((Ja, Nickolas Angeletti pragnę uczęszczać na wkłady LS Central Hospital Academy - SAR. Od siebie proszę tylko o nie lekceważenie mojej małej ilości godzin na tym serwerze, gram wyśmienicie. ;) ))

Użytkownik GangsteremJestem edytował ten post 15/08/2015 - 16:48

• Do góry
    • 0

#8 SymbioN5 15/08/2015 - 16:57

SymbioN
  • Gracz

((Ja, Felix Hunt pragnę uczęszczać na wkłady LS Central Hospital Academy - SAR ))

• Do góry
    • 0

#9 Sandały MOjżesza0 15/08/2015 - 20:33

Sandały MOjżesza
  • Świeżak

((Ja, Ibrahim Delfavero pragnę uczęszczać na wkłady LS Central Hospital Academy - SAR ))

Użytkownik Sandały MOjżesza edytował ten post 15/08/2015 - 20:33

• Do góry
    • 0

#10 Zamachowiec-5 15/08/2015 - 20:37

Zamachowiec
  • Gracz

((Ja, Riley Cook pragnę uczęszczać na wkłady LS Central Hospital Academy - SAR ))

• Do góry
    • 0

#11 Steefekk94 15/08/2015 - 23:50

Steefekk
  • Gracz

((Ja, Dominik Aria pragnę uczęszczać na wykłady LS Central Hospital Academy - SAR ))

Przykro mi ale muszę zrezygnować z Ciebie, Twoje logi są ciekawe. 

((Ja, Nickolas Angeletti pragnę uczęszczać na wkłady LS Central Hospital Academy - SAR. Od siebie proszę tylko o nie lekceważenie mojej małej ilości godzin na tym serwerze, gram wyśmienicie. ;) ))

((Ja, Felix Hunt pragnę uczęszczać na wkłady LS Central Hospital Academy - SAR ))

((Ja, Ibrahim Delfavero pragnę uczęszczać na wkłady LS Central Hospital Academy - SAR ))

((Ja, Riley Cook pragnę uczęszczać na wkłady LS Central Hospital Academy - SAR ))

Zapraszam serdecznie w dzien wykładów. 

• Do góry
    • 0

#12 Puszekk13 17/08/2015 - 08:33

Puszekk
  • Gracz

((Ja, Julian Alvino pragnę uczęszczać na wkłady LS Central Hospital Academy - SAR ))

• Do góry
    • 0

#13 Szarik80 17/08/2015 - 14:46

Szarik8
  • Gracz
((Ja, Leon Zasa pragnę uczęszczać na wkłady LS Central Hospital Academy - SAR ))
  • Do góry
    • 0

#14 SaguaroPL45 18/08/2015 - 23:50

SaguaroPL
  • Gracz
Polecam zakonczyc ta dyskusje

Użytkownik SaguaroPL edytował ten post 18/08/2015 - 23:51

• Do góry
    • 0

#15 SzymiQ -29 19/08/2015 - 00:16

SzymiQ
  • Gracz
((Ja, Clinton Cozzi pragnę uczęszczać na wkłady LS Central Hospital Academy - SAR ))
  • Do góry
    • 0

#16 Steefekk94 19/08/2015 - 13:06

Steefekk
  • Gracz

((Ja, Clinton Cozzi pragnę uczęszczać na wkłady LS Central Hospital Academy - SAR ))

zapraszam

• Do góry
    • 0

#17 KreaQ7 20/08/2015 - 06:03

KreaQ
  • Gracz

((Będą jakieś ss'y ze szkoleń?? :D )) 

Użytkownik KreaQ edytował ten post 20/08/2015 - 10:12

• Do góry
    • 0

#18 Steefekk94 20/08/2015 - 14:47

Steefekk
  • Gracz

((Ja, Neil Ando pragnę uczęszczać na wkłady LS Central Hospital Academy - SAR ))

((Ja, Leon Zasa pragnę uczęszczać na wkłady LS Central Hospital Academy - SAR ))

((Ja, Jeff Campi pragnę uczęszczać na wkłady LS Central Hospital Academy - SAR))

((Ja, Stevo Young pragnę uczęszczać na wkłady LS Central Hospital Academy - SAR ))

Przepraszam, ze wczoraj mnie nie było lecz niestety nie miałem połączenia z internetem, zapraszam dziś o 20 do centrum handlowego, tam zabierzemy was do głównej siedziby SAR i zostaną przeprowadzone wykłady za dzien wczorajszy i dzisiejszy. 

• Do góry
    • 1

#19 SzymiQ -29 20/08/2015 - 14:53

SzymiQ
  • Gracz

Znam ten ból z internetem ;d. Znawie sie napewno :D.

• Do góry
    • 0

#20 Dj Arex 405 23/08/2015 - 19:02

Dj Arex
  • Gracz

((Ja, Colby Palmer pragnę uczęszczać na wkłady LS Central Hospital Academy - SAR ))

• Do góry
    • 0

#21 Adrianeek 40 11/09/2015 - 21:15

Adrianeek
  • Gracz

Ja, Ivan_Campbell pragnę uczęszczać na wkłady LS Central Hospital Academy - SAR.

• Do góry
    • 0

#22 Policjantovski3 18/09/2015 - 17:34

Policjantovski
  • Gracz

((Ja, Landon Quadrelli pragnę uczęszczać na wkłady LS Central Hospital Academy - SAR))

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych