Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Otwierająca się sama przeglądarka

mhm fajnie

• Please log in to reply
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 Chellun — 164 10/08/2015 - 13:49

Chellun
  • Gracz

Witajcie! 

Mam problem z przeglądarką, gdy włączam aplikację z egzaminem na Kat B. przy każdym kliknięciu myszki czy to w odpowiedz, czy w filmik odpala mi się przeglądarka. Używam Google Chroma, czyściłem komputer CCleaner tak samo ADWcleaner i nie pomogło, w ostatnim czasie jedynie pobierałem GTA San Andreas i (piractwo=ban)a do niego, nie wiem czy to nie przez to... Skanowałem komputer anty wirusem i nic nie wykryło....

• Do góry
    • 0

#2 Teeth — 23 10/08/2015 - 18:35

Teeth
  • Gracz

Google Chrome: wejdź do ustawień, w Rozszerzeniach sprawdź co się powtarza z powyższej listy i odinstaluj, w zarządzaniu wyszukiwarkami ustaw Google jako domyślną.

• Do góry
    • 0

#3 Chellun — 164 10/08/2015 - 19:09

Chellun
  • Gracz

Google Chrome: wejdź do ustawień, w Rozszerzeniach sprawdź co się powtarza z powyższej listy i odinstaluj, w zarządzaniu wyszukiwarkami ustaw Google jako domyślną.

Nic się ne powtarza, a przeglądarka google chrome jest ustawiona jako domyślna przeglądarka.

http://iv.pl/images/...43537948792.png

• Do góry
    • 0

#4 Szemek — 390 12/08/2015 - 01:39

Szemek
  • Gracz

Z jaką stroną otwiera?

PS. Nic dziwnego, że może otwierać, skoro może być spiracone i przekierowuje do kupienia :frantics:

Użytkownik Szemek edytował ten post 12/08/2015 - 01:40

• Do góry
    • 0

#5 Chellun — 164 12/08/2015 - 01:58

Chellun
  • Gracz

Z jaką stroną otwiera?

PS. Nic dziwnego, że może otwierać, skoro może być spiracone i przekierowuje do kupienia :frantics:

Różne strony mi otwiera, to samo jak używam samej przeglądarki otwiera mi nowa karta, ew. masa reklam, które są irytujące. 

• Do góry
    • 0

#6 Szemek — 390 12/08/2015 - 02:04

Szemek
  • Gracz

ADW cleaner, junk remove tool + przywrócenie przeglądarki do ustawień fabrycznych (konieczne), usunięcie syfu ze startupa, usunięcie syfu z "programy" :)

• Do góry
    • 0

#7 isparkygee — 45 12/08/2015 - 06:52

isparkygee
  • Gracz
Razem z czymś, co sciagnales zainstalowalo Ci jakiś syf, który włącza reklamy. U mnie czyszczenie programami nic nie dało, po prostu musisz przejrzeć zainstalowane programy i odistalowac te dziwnie wyglądające i których sam nie instalowałeś.
  • Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: mhm, fajnie

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych