Mad Black Dawgz - świeżo utworzona grupa przestępcza, którą zapoczątkował Maniac', wraz z Quit'em. Ugrupowanie okazuje swoją wzmożoną aktywność głównie na terenach Idlewood oraz pobliskich osiedli. Organizacja ta zajmuje się przeważnie wytwarzaniem, oraz sprzedażą narkotyków, do tego też dochodzą różnego rodzaju rozboje, napady, morderstwa. Średnia wieku członków tej grupy, szacuje się w granicach od 18 do 25, z czego dożyć w tej grupie do tylu lat, zdarza się z cudem. Osoby utożsamiające się z tą grupą, zazwyczaj odziani są w bogate ciuchy, bądź poruszają się sportowymi autami. Charakteryzują się tatuażami na swoim ciele, a także, szarymi bandanami, które są przewiązane przez lewy nadgarstek, szyje, lub wystają z lewej kieszeni spodni.

Mason Street - dzielnica zagospodarowana przez świeżo utworzoną grupę przestępczą Mad Black Dawgz. Można na niej zauważyć różnego rodzaju sportowe samochody, bądź też młodych czarnuchów ubranych w markowe ciuchy Gucci, z opuszczonymi spodniami i złotym grillem na zębach. Z okolic można usłyszeć mocny drill, bądź trap, w zależności od której strony się podejdzie. W kilku zaułkach możesz zauważyć jednego z członków owej organizacji, który opycha różnego rodzaju dragi. Jeżeli boisz się o utratę życia, bądź pieniędzy, dla których żyjesz - lepiej omijać tą dzielnice szerokim łukiem.

Sześcioramienna gwiazda - Głównym symbolem Mad Black Dawgz jest sześcioramienna, która wygląda bardzo podobnie jak Gwiazda Dawida. Posiada ona sześć punktów, które oznaczają: HOOD, RESPECT, MONEY, DRUG, FAMILY, POWER.
Znak dolara - głównym celem Mad Black Dawgz jest zarabianie pieniędzy, dlatego też znak waluty dolara znalazł się w kulturze owej organizacji przestępczej. Oznacza on zarobek, a także mówi jak ważne dla gangu są pieniądze.
Tatuaże - każdy pełnoprawny członek organizacji, podczas otrzymywania szarej bandany, otrzymuje wraz z nią tatuaże, które świadczą również o jego przynależności do owej grupy, m.in: sześcioramienna gwiazda, GDK, BD, MBD, 3HUNNA/6HUNNA.

Basstard - Cześć! Z tej strony Basstard, jedni mnie może znajdą, drudzy nie, jedni mnie mogą lubić, drudzy nie, lecz to nie czas na rozmowy o mnie. Wraz z Martinem wzięliśmy sprawy w swoje ręce i chcieliśmy zrobić coś swojego i oto powstaje, Black Disciples. Będziemy działać na Idlewood, starając się rozkręcić tam grę nie tylko sobie, ale i innym ludziom. Stawiamy przede wszystkim na klimat, będziemy grać modern, jak to na BD przystało, czyli sportowe auta, markowe ciuchy, złoty grill na zębach i tak dalej. Każdy kto zechce posmakować bogactwa, może śmiało podbić do Nas IC i zacząć grę przy Naszym boku, jeżeli nie znasz się na tych klimatach, nie przejmuj się! Pomożemy Ci wszystko zrozumieć i ogarnąć tak, aby gra sprawiała Ci przyjemność, bez żadnych problemów.
Martin - Jestem Martin i wraz z Basstardem postanowiliśmy stworzyć coś "swojego". Ulokowaliśmy swój hood na Mason, gdzie jak dla Mnie jest to idealne miejsce, ze względu na bliski kontakt ze środkiem Idlewood. Niedługo powinno pojawić się Housing Project, w którym to będzie możliwość wzięcia udziału w naszym projekcie. Jeśli jesteś na siłach i chciałbyś spróbować swoich sił to serdecznie zapraszam.
//EDIT: Powstał temat HP, serdecznie zapraszam: http://net4game.com/...ad-black-dawgz/
Kredki:
Grafika - Basstard
Tekst - Martin, Basstard
Kultura - Basstard, Martin, wikipedia
Rangi - Basstard, Martin, wikipedia
Użytkownik Basstard edytował ten post 11/08/2015 - 19:57

Temat jest zamknięty