Witam! W tym temacie chciałbym pochwalić kilkoro graczy za dobrą grę w Medical Rescue Center. Podczas mojej gry z nimi wykazali się swoją ambicją, szczególnie podczas dzisiejszego eventu ze snajperem.
W pierwszej kolejności chciałbym pochwalić gracza o nicku Wagner (Derek Guiterrez) za bardzo długie, dobrze skonstruowane i przede wszystkim dokładne odgrywanie RP. Rozmawiałem z nim przez chwilę i mówił, że jest nowym graczem w tej frakcji. Mam nadzieję, że ta pochwała da mu motywacji do dalszej gry, bo szkoda zmarnować taki materiał na gracza.
Kolejną osobą, która według mnie zasługuje na pochwałę jest Killus (Cody Ruis). Dokładnie tak jak poprzednik, ten gracz przykłada się do swojego role-play, a także do rozwoju MRC (widziałem liczne zdjęcia z jego gry na forum i pokazał, że zależy mu na tej frakcji a także dobrej opinii o MRC).
Kolejne dwie osoby to Pati_ (Patricia Coletti) oraz _Michał (Charlie Coletti). Oboje odwalają kawał dobrej roboty dla MRC, ich poziom role-play jest bardzo wysoki oraz mocno rozbudowany. Przeprowadzili bardzo ładnie wykłady z pierwszej pomocy dla LSPA, oraz nieźle poradzili sobie podczas dzisiejszego eventu.
Mam nadzieję, że inni gracze, którzy mieli do czynienia z wyżej wymienionymi osobami także je docenią i podpiszą się pod tą pochwałą.