Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Special Driving School - wypłaty $200 + NIEBOTYCZNE premie!

rekrutacja nauka jazdy

• Please log in to reply
87 odpowiedzi w tym temacie

#1 Korgu241 07/08/2015 - 07:54

Korgu
  • Gracz

0YwzYZo.png

Witam! Jeśli szukasz pracy w nauce jazdy - dobrze trafiłeś! Kilka dni temu, na rynek w Los Santos weszła nowa firma, Special Driving School, która swoją jakością usług bije wszystkie inne firmy na głowę!

Oferujemy:

Dostęp do służbowych pojazdów

Wypłata w wysokości $200

Liczne premie ((więcej informacji w panelu))

Wymagamy:

Tankowanie i naprawa wozu po jego użytkowaniu

Sumienność i uczciwość

Prawo jazdy

Jeśli chcesz do nas dołączyć - napisz na dole według wzoru!

Ja, Imię_Nazwisko chcę dołączyć do Special Driving School. Jednocześnie zaświadczam, że mam prawo jazdy kategorii B oraz, że będę przestrzegał regulaminu firmy.

Podania sprawdza:
Korgu (Korg1354)

WojTec

Każda osoba, która się zgłosi będzie sprawdzana pod kątem kar w kartotece, GSów, reputacji i godzin online.

Jeśli chciałbyś pracować również w innych firmach naszej korporacji, poniżej podajemy Ci cały spis naszych działalności! Sprawdź sam!

Użytkownik Korg1354 edytował ten post 07/08/2015 - 07:56

• Do góry
    • -5

#2 OppaiDragon-1 07/08/2015 - 08:07

OppaiDragon
  • Gracz

Ja, Yaremka_Takahashi chcę dołączyć do Special Driving School. Jednocześnie zaświadczam, że mam prawo jazdy kategorii B oraz, że będę przestrzegał regulaminu firmy.

• Do góry
    • 0

#3 Korgu241 07/08/2015 - 08:15

Korgu
  • Gracz

Ja, Yaremka_Takahashi chcę dołączyć do Special Driving School. Jednocześnie zaświadczam, że mam prawo jazdy kategorii B oraz, że będę przestrzegał regulaminu firmy.

Akceptuję. Zgłoś się IG do Seito Honda.

• Do góry
    • 0

#4 Doktor Jack8 07/08/2015 - 12:45

Doktor Jack
  • Gracz

Ja, Jack Brocklebount chcę dołączyć do Special Driving School. Jednocześnie zaświadczam, że mam prawo jazdy kategorii B oraz, że będę przestrzegał regulaminu firmy.

• Do góry
    • 0

#5 Korgu241 07/08/2015 - 13:07

Korgu
  • Gracz

Ja, Jack Brocklebount chcę dołączyć do Special Driving School. Jednocześnie zaświadczam, że mam prawo jazdy kategorii B oraz, że będę przestrzegał regulaminu firmy.

Jestem w stanie zaryzykować, akceptuję. Zgłoś się IG do Seito Honda.

• Do góry
    • 0

#6 Czarny9-5 07/08/2015 - 14:34

Czarny9
  • Gracz
Ja, Ronaldo Cribaro chcę dołączyć do Special Driving School. Jednocześnie zaświadczam, że mam prawo jazdy kategorii B oraz, że będę przestrzegał regulaminu firmy.

• Do góry
    • 1

#7 Korgu241 07/08/2015 - 14:48

Korgu
  • Gracz

Ja, Ronaldo Cribaro chcę dołączyć do Special Driving School. Jednocześnie zaświadczam, że mam prawo jazdy kategorii B oraz, że będę przestrzegał regulaminu firmy.

Do nauki jazdy z blokadą prowadzenia pojazdów? Dobrze się czujemy? Odrzucam.

• Do góry
    • 1

#8 Tristas0 07/08/2015 - 18:13

Tristas
  • Gracz

Ja, Boris_Arcari chcę dołączyć do Special Driving School. Jednocześnie zaświadczam, że mam prawo jazdy kategorii B oraz, że będę przestrzegał regulaminu firmy. Aktualnie pracuje w sklepie telefoniczym. Trafiam szybko i do celu dzięki czemu dla firmy jest większy zarobek.

OOC.

-Te kartoteki to nie moja wina tylko mojego starszego brata bo wgrał s0beita ja akurat grałem na serwie on myślał że to zwykły serw na którym on zazwyczaj gra. I zaczoł haksować. Ja jak gram to wyłączam S0beita [F12]. Tylko on se go spowrotem włącza...

Ale niedam mu już dojscia na laptopa. A zwłaszcza jak będe na serwerze.

Użytkownik Tristas edytował ten post 07/08/2015 - 18:23

• Do góry
    • 0

#9 Yudai-24 07/08/2015 - 18:23

Yudai
  • Gracz

Ja, Yuudai Stevens chcę dołączyć do Special Driving School. Jednocześnie zaświadczam, że mam prawo jazdy kategorii B oraz, że będę przestrzegał regulaminu firmy.

• Do góry
    • -2

#10 Korgu241 07/08/2015 - 18:38

Korgu
  • Gracz

Ja, Boris_Arcari chcę dołączyć do Special Driving School. Jednocześnie zaświadczam, że mam prawo jazdy kategorii B oraz, że będę przestrzegał regulaminu firmy. Aktualnie pracuje w sklepie telefoniczym. Trafiam szybko i do celu dzięki czemu dla firmy jest większy zarobek.

OOC.

-Te kartoteki to nie moja wina tylko mojego starszego brata bo wgrał s0beita ja akurat grałem na serwie on myślał że to zwykły serw na którym on zazwyczaj gra. I zaczoł haksować. Ja jak gram to wyłączam S0beita [F12]. Tylko on se go spowrotem włącza...

Ale niedam mu już dojscia na laptopa. A zwłaszcza jak będe na serwerze.

Ja, Yuudai Stevens chcę dołączyć do Special Driving School. Jednocześnie zaświadczam, że mam prawo jazdy kategorii B oraz, że będę przestrzegał regulaminu firmy.

Niestety odrzucam. Nie mogę sobie pozwolić na utratę zaufania...

• Do góry
    • 0

#11 f0x17 07/08/2015 - 19:22

f0x
  • Gracz

Ja, Hitari Yamasaki chcę dołączyć do Special Driving School. Jednocześnie zaświadczam, że mam prawo jazdy kategorii B oraz, że będę przestrzegał regulaminu firmy.

Użytkownik f0x edytował ten post 07/08/2015 - 19:23

• Do góry
    • 0

#12 Korgu241 07/08/2015 - 19:56

Korgu
  • Gracz

Ja, Hitari Yamasaki chcę dołączyć do Special Driving School. Jednocześnie zaświadczam, że mam prawo jazdy kategorii B oraz, że będę przestrzegał regulaminu firmy.

Odrzucam. Kartoteka.

• Do góry
    • 0

#13 Fighter13-2 08/08/2015 - 13:43

Fighter13
  • Świeżak

Ja, Garrison Lewis chcę dołączyć do Special Driving School. Jednocześnie zaświadczam, że mam prawo jazdy kategorii B oraz, że będę przestrzegałregulaminu firmy. Mam spore doświadczenie jako taxi oraz pracowałem już w firmie szkoleniowej na prawo jazdy jako instruktor. 

• Do góry
    • 0

#14 Korgu241 08/08/2015 - 18:07

Korgu
  • Gracz

Ja, Garrison Lewis chcę dołączyć do Special Driving School. Jednocześnie zaświadczam, że mam prawo jazdy kategorii B oraz, że będę przestrzegałregulaminu firmy. Mam spore doświadczenie jako taxi oraz pracowałem już w firmie szkoleniowej na prawo jazdy jako instruktor. 

Ja, Jude Hill chcę dołączyć do Special Driving School. Jednocześnie zaświadczam, że mam prawo jazdy kategorii B oraz, że będę przestrzegał regulaminu firmy.

Ja, Jaime Jones chcę dołączyć do Special Driving School. Jednocześnie zaświadczam, że mam prawo jazdy kategorii B oraz, że będę przestrzegał regulaminu firmy.
Prosze sobie zobaczyc profil Wujo poniewaz zabtal mi ta postac :( A.. juz wiem ze mnie nie dodacie z powodu GS

Odrzucam. Powodami są braki GSów, a do Pana KtosWazny - postać ma być przypisana pod Twoje konto. Niemożliwością jest, że ktoś Ci zabrał postać...

• Do góry
    • 0

#15 jacol11200 08/08/2015 - 19:07

jacol1120
  • Gracz

Ja, Harold Barker chcę dołączyć do Special Driving School. Jednocześnie zaświadczam, że mam prawo jazdy kategorii B oraz, że będę przestrzegał regulaminu firmy.

• Do góry
    • 0

#16 Korgu241 08/08/2015 - 19:44

Korgu
  • Gracz

Ja, Harold Barker chcę dołączyć do Special Driving School. Jednocześnie zaświadczam, że mam prawo jazdy kategorii B oraz, że będę przestrzegał regulaminu firmy.

Akceptuję. Zgłoś się IG do Blanca Zhang, bądź Seito Honda.

Użytkownik Korg1354 edytował ten post 08/08/2015 - 19:44

• Do góry
    • 0

#17 TheIce30 09/08/2015 - 11:07

TheIce3
  • Gracz

Ja, Ronald Barker chcę dołączyć do Special Driving School. Jednocześnie zaświadczam, że mam prawo jazdy kategorii B oraz, że będę przestrzegał regulaminu firmy.

• Do góry
    • 0

#18 Korgu241 09/08/2015 - 11:09

Korgu
  • Gracz

Ja, Ronald Barker chcę dołączyć do Special Driving School. Jednocześnie zaświadczam, że mam prawo jazdy kategorii B oraz, że będę przestrzegał regulaminu firmy.

Odrzucam. Pograj trochę ;)

• Do góry
    • 0

#19 Yudai-24 09/08/2015 - 11:10

Yudai
  • Gracz

Troszkę więcej pograłem, obecnie mam 1 wolny slocik, jestem w taxi i drugiej szkółce, trzeba jakoś zarobić. :)

• Do góry
    • 0

#20 Korgu241 09/08/2015 - 11:12

Korgu
  • Gracz

Troszkę więcej pograłem, obecnie mam 1 wolny slocik, jestem w taxi i drugiej szkółce, trzeba jakoś zarobić. :)

Nadal słabo to wygląda, ale widzę, że Ci zależy. Akceptuję ;)

• Do góry
    • 2

#21 mrKolejorz-2 09/08/2015 - 13:29

mrKolejorz
  • Gracz

Ja, Roy Garcia chcę dołączyć do Special Driving School. Jednocześnie zaświadczam, że mam prawo jazdy kategorii B oraz, że będę przestrzegał regulaminu firmy.

• Do góry
    • 0

#22 Korgu241 09/08/2015 - 14:12

Korgu
  • Gracz

Ja, Roy Garcia chcę dołączyć do Special Driving School. Jednocześnie zaświadczam, że mam prawo jazdy kategorii B oraz, że będę przestrzegał regulaminu firmy.

Akceptuję, przyjęty.

• Do góry
    • 0

#23 LubiszTo3 09/08/2015 - 15:10

LubiszTo
  • Gracz

Ja, Mikel Cook chcę dołączyć do Special Driving School. Jednocześnie zaświadczam, że mam prawo jazdy kategorii B oraz, że będę przestrzegał regulaminu firmy.

• Do góry
    • 0

#24 Korgu241 09/08/2015 - 18:05

Korgu
  • Gracz

Ja, Mikel Cook chcę dołączyć do Special Driving School. Jednocześnie zaświadczam, że mam prawo jazdy kategorii B oraz, że będę przestrzegał regulaminu firmy.

• Do góry
    • 0

#25 JanushSA0 10/08/2015 - 08:28

JanushSA
  • Gracz

Ja, Felix Campbell chcę dołączyć do Special Driving School. Jednocześnie zaświadczam, że mam prawo jazdy kategorii B oraz, że będę przestrzegał regulaminu firmy.
  • Do góry
    • 0

#26 Korgu241 10/08/2015 - 09:14

Korgu
  • Gracz

Ja, Felix Campbell chcę dołączyć do Special Driving School. Jednocześnie zaświadczam, że mam prawo jazdy kategorii B oraz, że będę przestrzegał regulaminu firmy.

Odrzucam. Pograj trochę.

• Do góry
    • 0

#27 kumorex 0 10/08/2015 - 12:33

kumorex
  • Gracz

Ja, Zechariah_Brown chcę dołączyć do Special Driving School. Jednocześnie zaświadczam, że mam prawo jazdy kategorii B oraz, że będę przestrzegał regulaminu firmy.

• Do góry
    • 0

#28 Korgu241 10/08/2015 - 13:37

Korgu
  • Gracz

Ja, Zechariah_Brown chcę dołączyć do Special Driving School. Jednocześnie zaświadczam, że mam prawo jazdy kategorii B oraz, że będę przestrzegał regulaminu firmy.

Odrzucam. Pograj trochę, nabierz doświadczenia. 2 dni gry na serwerach RolePlay to jednak za mało, żeby startować do tak odpowiedzialnej pracy ;)

• Do góry
    • 0

#29 Misiek6960 10/08/2015 - 14:15

Misiek696
  • Gracz

Ja, Anthony_Donato chcę dołączyć do Special Driving School. Jednocześnie zaświadczam, że mam prawo jazdy kategorii B oraz, że będę przestrzegał regulaminu firmy.

• Do góry
    • 0

#30 Korgu241 10/08/2015 - 14:19

Korgu
  • Gracz

Ja, Anthony_Donato chcę dołączyć do Special Driving School. Jednocześnie zaświadczam, że mam prawo jazdy kategorii B oraz, że będę przestrzegał regulaminu firmy.

Odrzucam. Pograj trochę, nabierz doświadczenia.

• Do góry
    • 0

#31 Korgu241 11/08/2015 - 10:47

Korgu
  • Gracz

Jeśli chcesz do nas dołączyć - napisz na dole według wzoru!
Ja, Jaime Jones chcę dołączyć do Special Driving School. Jednocześnie zaświadczam, że mam prawo jazdy kategorii B oraz, że będę przestrzegał regulaminu firmy. Niestety moj brat skopal mi all poniewaz zmienil haslo i e mail randomowe wszystko. Prosze sobie zobaczyc profil Wujo

Chłopie, już raz pisałeś u mnie podanie, powiedziałem co o tym myślę. Koniec w temacie. Ogarnij się i wróć do żywych...

• Do góry
    • 0

#32 Adrianeek 40 11/08/2015 - 11:09

Adrianeek
  • Gracz

Ja Richard_Benitez , mam prawko, będę dbał o firme, dobrze jezdze na drodze przestrzegram regulaminu firmy... Pracowałem w Taxi.. ( ale nie bylo mnie dlugo na serwie i zwolnili mnie )

• Do góry
    • 0

#33 Korgu241 11/08/2015 - 11:30

Korgu
  • Gracz

Ja Richard_Benitez , mam prawko, będę dbał o firme, dobrze jezdze na drodze przestrzegram regulaminu firmy... Pracowałem w Taxi.. ( ale nie bylo mnie dlugo na serwie i zwolnili mnie )

Trzymaj się wzoru. Odrzucam.

• Do góry
    • 0

#34 Govi0 11/08/2015 - 13:51

Govi
  • Świeżak

Ja, Maxim DeFiore chcę dołączyć do Special Driving School. Jednocześnie zaświadczam, że mam prawo jazdy kategorii B oraz, że będę przestrzegał regulaminu firmy.

• Do góry
    • 0

#35 Korgu241 11/08/2015 - 15:24

Korgu
  • Gracz

Ja, Shaylee Agostino, chcę dołączyć do Special Driving School. Jednocześnie zaświadczam, że mam prawo jazdy kategorii B oraz, że będę przestrzegała regulaminu firmy.

Ja, Maxim DeFiore chcę dołączyć do Special Driving School. Jednocześnie zaświadczam, że mam prawo jazdy kategorii B oraz, że będę przestrzegał regulaminu firmy.

Odrzucam, pograj dłużej.

• Do góry
    • 0

#36 ELPREZYDENTEPL35 11/08/2015 - 22:49

ELPREZYDENTEPL
  • Świeżak

Ja, Deven Basile chcę dołączyć do Special Driving School. Jednocześnie zaświadczam, że mam prawo jazdy kategorii B oraz, że będę przestrzegał regulaminu firmy.

• Do góry
    • 0

#37 Korgu241 12/08/2015 - 07:12

Korgu
  • Gracz

Ja, Deven Basile chcę dołączyć do Special Driving School. Jednocześnie zaświadczam, że mam prawo jazdy kategorii B oraz, że będę przestrzegał regulaminu firmy.

Odrzucam, pograj dłużej.
  • Do góry
    • 0

#38 MateuszPl160 12/08/2015 - 09:06

MateuszPl16
  • Świeżak
  1. Ja Daniel Cesario  chcę dołączyć do Special Driving School. Jednocześnie zaświadczam, że mam prawo jazdy kategorii B oraz, że będę przestrzegał regulaminu firmy.
  2.  

• Do góry
    • 0

#39 Shaqiri0 12/08/2015 - 09:51

Shaqiri
  • Świeżak

Ja, Alonzo Vargas chcę dołączyć do Special Driving School. Jednocześnie zaświadczam, że mam prawo jazdy kategorii B oraz, że będę przestrzegał regulaminu firmy.

• Do góry
    • 0

#40 Tyshawn0 12/08/2015 - 10:24

Tyshawn
  • Gracz

Ja, Robert_Alvino chcę dołączyć do Special Driving School. Jednocześnie zaświadczam, że mam prawo jazdy kategorii B oraz, że będę przestrzegał regulaminu firmy.

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych