Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Rekrutacja]Nauka jazdy U wuja Reya

• Please log in to reply
17 odpowiedzi w tym temacie

#1 dembin12312312310 06/08/2015 - 11:10

dembin123123123
  • Gracz

Nauka jazdy U wuja Reya

Masz prawo jazdy i uważasz się za dobrego kierowce i nauczyciela?

Znalazłeś właśnie prace dla siebie!

Wypłaty:

200$ za 30 minut

300$ za 60 minut + 1 klient

Dla pracownika tygodnia przewidujemy premie!

Szukamy osób które mają prawo jazdy od jakiegoś czasu i przejechały minimum 80-100 kilometrów.

PODANIE:

((IC))

Imię i Nazwisko:

Miejsce zamieszkania:

Gdzie pan pracuje?:

Telefon:

Ile masz przejechanych kilometrów?(autem,motorem):

Kilka słów o sobie:

Dlaczego chcesz pracować u nas?:

((OOC)

Imię:

Kilka słów o sobie:

Czy wiesz o co chodzi w Role Play?:

Zapraszam do składania podań na stronie lub w grze IC.

Po przyjęciu pracy proszę zgłosić się do:

Rey Russel

Kenneth Hoobs.

Użytkownik dembin123123123 edytował ten post 22/08/2015 - 11:46

• Do góry
    • 0

#2 Damage1234PL 127 06/08/2015 - 11:25

Damage1234PL
  • Gracz

((IC))

Imię i Nazwisko: Matthew Catone

Miejsce zamieszkania: Hotel pod Koksem

Gdzie pan pracuje?: Siłowania Orange Gym

Telefon: Muszę kupić nowy gdyż nie łapie zasięgu

Kilka słów o sobie: Nazywam się Matthew Catone. Mam 31 lat. Pracuję w siłowni Orange Gym. Urodziłem się w 1984

Dlaczego chcesz pracować u nas?: Od zawszę pracuję w branży taksówkarskiej lub naukach jazdy. Bardzo lubię to robić. Uczenie innych sprawia mi przyjemność i satysfakcje.

((OOC)

Imię: Filip

Kilka słów o sobie: Witam. Jestem Filip. Mam 15 lat. Mieszkam w małej miejscowości Rzepin w województwie lubuskim. Chodzę do tutejszego gimnazjum. Od całkiem niedawna uczęszczam do państwowej szkoły muzycznej w Słubicach. Moim hobby są gry komputerowe. Uwielbiam grać między innymi SA-MP oraz GTA V jak i inne części tej serii. Po szkole zazwyczaj od razu wchodzę na komputer i rozmawiam na TeamSpeaku. Bardzo lubię grać strzelanki. Jedną z moich ulubionych gier jest również CS:GO i CoD: Advanced Warfare. Gdy gram na serwerze SA-MP zazwyczaj składa się, że wszystkiego chce spróbować, dlatego wszystko co możliwe do kupienia zazwyczaj znajdzie się na moim koncie. Moim hobby poza graniem jest również jazda konna jak i pływanie. Mój ulubiony zespół muzyczny to Gang Albanii. Moim ulubionym sportem jest piłka nożna i siatkówka. Bardzo nie lubię koszykówki i innych tego typu gier :V. Mój ulubiony klub piłkarski to Real Madryt, a zawodnik Cristiano Ronaldo. Od małego bardzo lubiłem "kopać piłkę" i "grzebać w komputerze" jak to moi rodzice mówią ;P. Myślę, że nieco przedstawiłem moją osobę.

Czy wiesz o co chodzi w Role Play?: Jasne, że tak :)

• Do góry
    • 2

#3 dembin12312312310 06/08/2015 - 12:43

dembin123123123
  • Gracz

((IC))

Imię i Nazwisko: Matthew Catone

Gdzie pan pracuje?: Siłowania Orange Gym

Telefon: Muszę kupić nowy gdyż nie łapie zasięgu

Kilka słów o sobie: Nazywam się Matthew Catone. Mam 31 lat. Pracuję w siłowni Orange Gym. Urodziłem się w 1984

Dlaczego chcesz pracować u nas?: Od zawszę pracuję w branży taksówkarskiej lub naukach jazdy. Bardzo lubię to robić. Uczenie innych sprawia mi przyjemność i satysfakcje.

((OOC)

Kilka słów o sobie: Witam. Jestem Filip. Mam 15 lat. Mieszkam w małej miejscowości Rzepin w województwie lubuskim. Chodzę do tutejszego gimnazjum. Od całkiem niedawna uczęszczam do państwowej szkoły muzycznej w Słubicach. Moim hobby są gry komputerowe. Uwielbiam grać między innymi SA-MP oraz GTA V jak i inne części tej serii. Po szkole zazwyczaj od razu wchodzę na komputer i rozmawiam na TeamSpeaku. Bardzo lubię grać strzelanki. Jedną z moich ulubionych gier jest również CS:GO i CoD: Advanced Warfare. Gdy gram na serwerze SA-MP zazwyczaj składa się, że wszystkiego chce spróbować, dlatego wszystko co możliwe do kupienia zazwyczaj znajdzie się na moim koncie. Moim hobby poza graniem jest również jazda konna jak i pływanie. Mój ulubiony zespół muzyczny to Gang Albanii. Moim ulubionym sportem jest piłka nożna i siatkówka. Bardzo nie lubię koszykówki i innych tego typu gier :V. Mój ulubiony klub piłkarski to Real Madryt, a zawodnik Cristiano Ronaldo. Od małego bardzo lubiłem "kopać piłkę" i "grzebać w komputerze" jak to moi rodzice mówią ;P. Myślę, że nieco przedstawiłem moją osobę.

Czy wiesz o co chodzi w Role Play?: Jasne, że tak :)

Przyjęty.Zgłoś się w IC do Rey Russel lub Kenneth Hoobs.

Zapraszany serdecznie.

• Do góry
    • 0

#4 neg4game-64 10/08/2015 - 09:32

neg4game
  • Gracz

((IC))

Imię i Nazwisko:Carlo Sarno

Miejsce zamieszkania:hotel pod kokosem

Gdzie pan pracuje?:w aptece jako kierownik , jako mechanik pzryszły kierownik

Telefon:brak

Ile masz przejechanych kilometrów?(autem,motorem):538 km

Kilka słów o sobie:Jestem bardzo sumiennym pracownikiem i zawsze naprawiam auta

((OOC)

Imię:mateusz

Kilka słów o sobie:Jestm bardzo miłym gościem

Czy wiesz o co chodzi w Role Play?:o rp wiem dużo na jednej postaci mam 60 h a na drugiej postaci mam ok20h

i nie którzy mówią że mam bardzo dobre Rp

• Do góry
    • 0

#5 JanushSA0 10/08/2015 - 09:42

JanushSA
  • Gracz

((IC))

Imię i Nazwisko: Felix Campbell
Miejsce zamieszkania: Hotel pod koxem, Market.
Gdzie pan pracuje?: Modern Service - Kierownik II.
Telefon:5755289

Ile masz przejechanych kilometrów?(autem,motorem): 10km.
Kilka słów o sobie: Witam jestem Felix Campbell, mam 21 lat. Zamieszkuje w pobliskim hotelu lecz staram się zarobić na jakieś lepsze lokum, na lepsze życie. Pracuje aktualnie w warsztacie samochodowym Modern Service lecz staram się poszerzyć swe horyzonty.

Dlaczego chcesz pracować u nas?: Dlatego że w mieście jest duże zapotrzebowanie na instruktorów jazdy a swoją pracowitością chciałbym wspomóc firme aby się rozwijała na szeroką skale.

((OOC)
Imię: Przemek
Kilka słów o sobie: Nie będę się przedstawiał ani mówił jak mam na imie bo to pisałem już wcześniej. Zamieszkuje obecnie w Kielcach, skończyłem zawodówkę budowlankę i niedawno zacząłem prace w dużej firmie transportowej więc nie będę siedział całe dnie na serwie ale godzinke czy dwie dam radę poświęcić na to.
Czy wiesz o co chodzi w Role Play?: Oczywiście.

Użytkownik JanushSA edytował ten post 10/08/2015 - 09:45

• Do góry
    • 0

#6 dembin12312312310 11/08/2015 - 12:15

dembin123123123
  • Gracz

((IC))

Imię i Nazwisko:Carlo Sarno

Miejsce zamieszkania:hotel pod kokosem

Gdzie pan pracuje?:w aptece jako kierownik , jako mechanik pzryszły kierownik

Telefon:brak

Ile masz przejechanych kilometrów?(autem,motorem):538 km

Kilka słów o sobie:Jestem bardzo sumiennym pracownikiem i zawsze naprawiam auta

((OOC)

Imię:mateusz

Kilka słów o sobie:Jestm bardzo miłym gościem

Czy wiesz o co chodzi w Role Play? :o rp wiem dużo na jednej postaci mam 60 h a na drugiej postaci mam ok20h

i nie którzy mówią że mam bardzo dobre Rp

Przyjęty zgłoś się do mnie jak wyjde z pierdla :P Za 5 godzin.

((IC))

Imię i Nazwisko: Felix Campbell
Miejsce zamieszkania: Hotel pod koxem, Market.
Gdzie pan pracuje?: Modern Service - Kierownik II.
Telefon:5755289

Ile masz przejechanych kilometrów?(autem,motorem): 10km.
Kilka słów o sobie: Witam jestem Felix Campbell, mam 21 lat. Zamieszkuje w pobliskim hotelu lecz staram się zarobić na jakieś lepsze lokum, na lepsze życie. Pracuje aktualnie w warsztacie samochodowym Modern Service lecz staram się poszerzyć swe horyzonty.

Dlaczego chcesz pracować u nas?: Dlatego że w mieście jest duże zapotrzebowanie na instruktorów jazdy a swoją pracowitością chciałbym wspomóc firme aby się rozwijała na szeroką skale.

((OOC)
Imię: Przemek
Kilka słów o sobie: Nie będę się przedstawiał ani mówił jak mam na imie bo to pisałem już wcześniej. Zamieszkuje obecnie w Kielcach, skończyłem zawodówkę budowlankę i niedawno zacząłem prace w dużej firmie transportowej więc nie będę siedział całe dnie na serwie ale godzinke czy dwie dam radę poświęcić na to.
Czy wiesz o co chodzi w Role Play?: Oczywiście.

Sory,ale masz mało przejechanych kilometrów.

• Do góry
    • 0

#7 Fomfel0 13/08/2015 - 22:43

Fomfel
  • Gracz

((IC))

Imię i Nazwisko:River Watson

Miejsce zamieszkania: Hotel

Gdzie pan pracuje?: Pracuję w Los Santos Mobile, California Bar oraz jako kurier.

Telefon:576-22-09

Ile masz przejechanych kilometrów?(autem,motorem):541 kilometrów (cały czas się zwiększają).

Kilka słów o sobie: Nazywam się River i pracuję jako kurier. Uwielbiam jeździć różnymi pojazdami, a przede wszystkim pomagać ludziom. Jestem miły, cierpliwy oraz kulturalny.

Dlaczego chcesz pracować u nas?:Tak jak wyżej, ponieważ lubię jeździć i pomagać ludziom.

((OOC)

Imię:Kuba

Kilka słów o sobie:Uwielbiam grać w piłkę nożną, często wychodzę na dwór i chyba jak każdy nastolatek lubię grać w gry, jednak zawsze wolałem sport niż komputer. Myślę, że jestem miły oraz potrafię zachować się w towarzystwie.

Czy wiesz o co chodzi w Role Play?: Jasne, że wiem. Grałem na różnych serwerach role-play.

Użytkownik Fomfel edytował ten post 13/08/2015 - 22:44

• Do góry
    • 0

#8 dembin12312312310 14/08/2015 - 20:15

dembin123123123
  • Gracz

((IC))

Imię i Nazwisko:River Watson

Gdzie pan pracuje?: Pracuję w Los Santos Mobile, California Bar oraz jako kurier.

Ile masz przejechanych kilometrów?(autem,motorem):541 kilometrów (cały czas się zwiększają).

Kilka słów o sobie: Nazywam się River i pracuję jako kurier. Uwielbiam jeździć różnymi pojazdami, a przede wszystkim pomagać ludziom. Jestem miły, cierpliwy oraz kulturalny.

Dlaczego chcesz pracować u nas?:Tak jak wyżej, ponieważ lubię jeździć i pomagać ludziom.

((OOC)

Imię:Kuba

Kilka słów o sobie:Uwielbiam grać w piłkę nożną, często wychodzę na dwór i chyba jak każdy nastolatek lubię grać w gry, jednak zawsze wolałem sport niż komputer. Myślę, że jestem miły oraz potrafię zachować się w towarzystwie.

Czy wiesz o co chodzi w Role Play?: Jasne, że wiem. Grałem na różnych serwerach role-play.

Zgłoś się jutro do Rey Russel lub jak będzie to do Kenneth Hobbs.

• Do góry
    • 0

#9 Zamachowiec-5 15/08/2015 - 11:38

Zamachowiec
  • Gracz

((IC))

Imię i Nazwisko:Riley Cook

Miejsce zamieszkania: Hotel Sniki Fiki,pokój numer 18

Gdzie pan pracuje?: Aktualnie pracuje w Aptece Słoneczko,Radiu ESKA oraz dorywczo jako mechanik

Ile masz przejechanych kilometrów?(autem,motorem):11 kilometrów

Kilka słów o sobie: Nazywam się Riley,jestem bardzo ambitnym,miłym oraz kulturalny.Posiadam wielki poziom higieny osobistej,kocham czystość.Motoryzacją interesuję się od małego.

Dlaczego chcesz pracować u nas?:Kocham jezdzić autem,poznawać nowych ludzi oraz uwielbiam po prostu pomagać nowym kierowcom.

((OOC)

Imię:Wiktor

Kilka słów o sobie:Bardzo lubię grać w piłkę nożna oraz w koszykówkę.Chodzę na treningi KSZO 1929,tym samym lubię coś poszperać i poklikać z innymi na komputerze.Jestem bardzo aktywny,nienawidzę szkoły[Nie jestem jedyny] chociaż wiem dobrze że mi pomaga.

Czy wiesz o co chodzi w Role Play?: Oczywiśćie,Role-Play to jedna z moich ulubionych typów serwerów na Sampie jak i na MTA.Jestem bardzo obcykany w tej dziedzinie.Posiadam wielką wiedze o niej.

• Do góry
    • 0

#10 dembin12312312310 15/08/2015 - 19:16

dembin123123123
  • Gracz

((IC))

Imię i Nazwisko:Riley Cook

Miejsce zamieszkania: Hotel Sniki Fiki,pokój numer 18

Gdzie pan pracuje?: Aktualnie pracuje w Aptece Słoneczko,Radiu ESKA oraz dorywczo jako mechanik

Ile masz przejechanych kilometrów?(autem,motorem):11 kilometrów

Kilka słów o sobie: Nazywam się Riley,jestem bardzo ambitnym,miłym oraz kulturalny.Posiadam wielki poziom higieny osobistej,kocham czystość.Motoryzacją interesuję się od małego.

Dlaczego chcesz pracować u nas?:Kocham jezdzić autem,poznawać nowych ludzi oraz uwielbiam po prostu pomagać nowym kierowcom.

((OOC)

Imię:Wiktor

Kilka słów o sobie:Bardzo lubię grać w piłkę nożna oraz w koszykówkę.Chodzę na treningi KSZO 1929,tym samym lubię coś poszperać i poklikać z innymi na komputerze.Jestem bardzo aktywny,nienawidzę szkoły[Nie jestem jedyny] chociaż wiem dobrze że mi pomaga.

Czy wiesz o co chodzi w Role Play?: Oczywiśćie,Role-Play to jedna z moich ulubionych typów serwerów na Sampie jak i na MTA.Jestem bardzo obcykany w tej dziedzinie.Posiadam wielką wiedze o niej.

Zbyt mały staż na serwie i za mało przejechanych kilometrów.

• Do góry
    • 0

#11 Kola25 16/08/2015 - 15:43

Kola
  • Gracz

((IC))

Imię i Nazwisko: Gregory Parra

Miejsce zamieszkania: Commerce 389

Gdzie pan pracuje?: BvR - kierownik. Wlasna firma Taxi.

Telefon: 5763217

Ile masz przejechanych kilometrów?(autem,motorem): 5000

Kilka słów o sobie: Co tu dużo mówić, typowy centrum. Dobry kieorwca. Nie odwalam.

Dlaczego chcesz pracować u nas?:Przeszukałem sporo i wasza firma wypada najlepiej wg. innych na rynku.

((OOC)

Imię: Grzesiek

Kilka słów o sobie: A co, książke piszecie? To jest gra, więc OOC nie jest aż tak istotne.

Czy wiesz o co chodzi w Role Play?: Jasne

Nieaktualne

Użytkownik Kola edytował ten post 16/08/2015 - 15:54

• Do góry
    • 0

#12 Paul_Suzuki 5 16/08/2015 - 17:18

Paul_Suzuki
  • Gracz

Imię i Nazwisko:Maya Green

Gdzie pan pracuje?: Pracuję wTaxi i coby fm

Kilka słów o sobie: Nazywam się Maya i pracuję jakotaxowkarka. Uwielbiam jeździć różnymi pojazdami, a przede wszystkim pomagać ludziom. Jestem miła, cierpliwa oraz kulturalna.

((OOC)

Imię:Maja

Kilka słów o sobie:Uwielbiam grać w piłkę nożną, Myślę, że jestem miła oraz potrafię zachować się w towarzystwie.

Czy wiesz o co chodzi w Role Play?: Jasne, że wiem. Grałam na różnych serwerach role-play.

• Do góry
    • 1

#13 dembin12312312310 16/08/2015 - 20:19

dembin123123123
  • Gracz

Imię i Nazwisko:Maya Green

Gdzie pan pracuje?: Pracuję wTaxi i coby fm

Kilka słów o sobie: Nazywam się Maya i pracuję jakotaxowkarka. Uwielbiam jeździć różnymi pojazdami, a przede wszystkim pomagać ludziom. Jestem miła, cierpliwa oraz kulturalna.

((OOC)

Imię:Maja

Kilka słów o sobie:Uwielbiam grać w piłkę nożną, Myślę, że jestem miła oraz potrafię zachować się w towarzystwie.

Czy wiesz o co chodzi w Role Play?: Jasne, że wiem. Grałam na różnych serwerach role-play.

Ciekawie czytało się twoje logi.Masz za mały staż na serwie.Podanie odrzucone przez logi.

• Do góry
    • 0

#14 DrSkunek-48 17/08/2015 - 19:41

DrSkunek
  • Gracz

((IC))

Imię i Nazwisko:Jaxson Salvati

Miejsce zamieszkania:Hotel

Gdzie pan pracuje?:W Ristorante Italiano Jako Kierowniik i W OrangeGym Jako Pracownik

Telefon:Musze kupic nowy bo mi ukradli :(

Ile masz przejechanych kilometrów?(autem,motorem):10km Poniewaz niestac mnie jeszcze na auto ani motor ale mysle ze jak sie dobrze spisze u was to bedzie mie stac i urosnie liczba kilometrow :D

Kilka słów o sobie:Nazywam sie Jaxson bardzo dobrze poruszam sie pojazdami mechanicznymi a w szczegulnosci tymi na 4 kolach egzamin prawo jazdy zdalem za 1 razem i Mysle ze sie nadaje.

Dlaczego chcesz pracować u nas?:Poniewaz jestescie dobra firma i macie bardzo milych pracownikow wszystko wytlumacza i sie jedzie bez stresu chce byc kims takim jak wy :D

((OOC)

Imię:Damian

Kilka słów o sobie:Interesuje sie mechanika pomagam u wujka w warsztacie od 10 roku zycia. Mieszkam w Ugniewie na malej wsi na kturej jest bardzo przyjemna atmosfera panuje cisza i spokoj. Jestem osoba niepijaco poniewaz to nie dlamnie :} Bardzo duzo czasu przeznaczam na gre w GTA Cale GTA przeszlem w 2 dni co niebylo zbyt trudne a bez kodow 5 dni mysle ze sobie poradze jako egzaminator ale ta decyzja oczywiscie nienalezy do mnie. Licze na pozytywna ocene.

Czy wiesz o co chodzi w Role Play?:Oczywiscie ze tak kiedys gralem w Net4game ale niemialem czasu lecz teraz mam go az zaduzo :D

Użytkownik DrSkunek edytował ten post 17/08/2015 - 19:43

• Do góry
    • 0

#15 dembin12312312310 19/08/2015 - 10:13

dembin123123123
  • Gracz

((IC))

Imię i Nazwisko:Jaxson Salvati

Miejsce zamieszkania:Hotel

Gdzie pan pracuje?:W Ristorante Italiano Jako Kierowniik i W OrangeGym Jako Pracownik

Telefon:Musze kupic nowy bo mi ukradli :(

Ile masz przejechanych kilometrów?(autem,motorem):10km Poniewaz niestac mnie jeszcze na auto ani motor ale mysle ze jak sie dobrze spisze u was to bedzie mie stac i urosnie liczba kilometrow :D

Kilka słów o sobie:Nazywam sie Jaxson bardzo dobrze poruszam sie pojazdami mechanicznymi a w szczegulnosci tymi na 4 kolach egzamin prawo jazdy zdalem za 1 razem i Mysle ze sie nadaje.

Dlaczego chcesz pracować u nas?:Poniewaz jestescie dobra firma i macie bardzo milych pracownikow wszystko wytlumacza i sie jedzie bez stresu chce byc kims takim jak wy :D

((OOC)

Imię:Damian

Kilka słów o sobie:Interesuje sie mechanika pomagam u wujka w warsztacie od 10 roku zycia. Mieszkam w Ugniewie na malej wsi na kturej jest bardzo przyjemna atmosfera panuje cisza i spokoj. Jestem osoba niepijaco poniewaz to nie dlamnie :} Bardzo duzo czasu przeznaczam na gre w GTA Cale GTA przeszlem w 2 dni co niebylo zbyt trudne a bez kodow 5 dni mysle ze sobie poradze jako egzaminator ale ta decyzja oczywiscie nienalezy do mnie. Licze na pozytywna ocene.

Czy wiesz o co chodzi w Role Play?:Oczywiscie ze tak kiedys gralem w Net4game ale niemialem czasu lecz teraz mam go az zaduzo :D

Sory ale za mały staż na serwie i zbyt mało kilometrów przejechanych.

• Do góry
    • 0

#16 dembin12312312310 22/08/2015 - 11:45

dembin123123123
  • Gracz

Odświeżam szukam nadal pracowników i od niedawna współwłaściciela. W sprawie o współwłaściciela proszę o kontakt PW na forum.

• Do góry
    • 0

#17 dembin12312312310 22/08/2015 - 21:12

dembin123123123
  • Gracz

Odświeżam poszukuje pilnie pracowników.

• Do góry
    • 0

#18 Tyshawn0 05/09/2015 - 16:41

Tyshawn
  • Gracz

((IC))

Imię i Nazwisko: Robert Alvino

Miejsce zamieszkania: Hotel pod kokosem

Gdzie pan pracuje?: BvR i Green WorkShop (Moge naprawiać wam auta za grosze ;) )

Telefon:5763912

Ile masz przejechanych kilometrów?(autem,motorem):  26

Kilka słów o sobie: Jestem miłym umięśnionym mężczyzną z uśmiechem na twarzy

Dlaczego chcesz pracować u nas?: Dlatego że, lubię uczyć i jeździć więc łączę przyjemne z pożytecznym

((OOC)

Kilka słów o sobie: Chodzę do szkoły :D

Czy wiesz o co chodzi w Role Play?: tak, żeby się zachowywać w grze jak w realu

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych