Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Rekrutacja]Amnesia Night Club

• Please log in to reply
11 odpowiedzi w tym temacie

#1 Glodzik1410 06/08/2015 - 03:20

Glodzik
  • Gracz

*
Popularny

28rzsLT.png

Amnesia Night Club

- jeden z najbardziej ekskluzywnych klubów nocnych w mieście, znajdujący się na Commerce. Częste imprezy słyną z renomowanych DJ'ów oraz gorącej atmosfery, która zazwyczaj panuje w klubie. Piękne Panie umilają czas gościom swoją rozmową, wspólnym drinkiem czy też tańcem. Każda impreza jest mocno nagłaśniana, przez co o klubie wiele się mówi na mieście, a wrażenia z imprez są niezapomniane. Klub ten charakteryzuje jego elegancki wystrój - skórzane kanapy oraz elegancki bar. W tygodniu, gdy nie odbywa się żadna impreza stali bywalcy każdego wieczoru spędzają czas przy dobrym drinku. Dobry alkohol, oraz wykwintne jedzenie.

hnXp2jD.png

NkUqkLV.png

7mDIocL.png

ZtLDLEU.png

FXB4Cpx.png

YpAd5CV.png

Klub zatrudni chętne osoby, oferując przyzwoite zarobki oraz cotygodniowe premie. 

Poszukujemy osób na stanowiska: barman/ka, kelner/ka, tancerka, kucharz, DJ, ochroniarz. Zgłoszenia można wysyłać na adres meilowy klubu lub spotkanie na miejscu. W meilu prosimy o podanie wieku, danych osobowych oraz preferowane stanowisko, na które jest składane podanie. 

Podanie na barmana:

[b]Imię oraz nazwisko postaci:[/b]
[b]Numer telefonu:[/b]
[b]Kilka słów o sobie:[/b]

Podanie na DJ'a:

[b]Numer telefonu:[/b]
[b]Jakie masz doświadczenie w DJ'ce:[/b]

Kilka słów o sobie:
Przykład twojego stylu muzycznego:

Podanie na tancerke:

[b]Grałeś/aś już tancerkę?:[/b]

Użytkownik Glodzik edytował ten post 06/08/2015 - 03:23

• Do góry
    • 4

#2 Dirty_Snake 235 06/08/2015 - 08:24

Dirty_Snake
  • Gracz

*
Popularny

Imię oraz nazwisko postaci: Luis Powell
Numer telefonu: 5738653
Jakie masz doświadczenie w DJingu: 6 lat. Obecnie rezydent w klubie, oraz DJ w mniejszych i okolicznych klubach.
Kilka słów o sobie: Jako iż mam wolne w tygodniu, a tylko weekendy zajęte, postawnowiłem sobie zabić czas i zacząć tutaj grę. Dwa zdania w zupełności wystarczą do opisania mojej osoby :) 
Przykład twojego stylu muzycznego: Bigroom - Bounce - FutureHouse (w pierwszym przejściu spóźniłem się ułamek sekundy z przejściem, robiłem ją spontanicznie, bez rozgrzewki, ale kolejne przejścia nadrabiają całą resztę :))

Dirty Snake DJ - Net4game (06.08.2015 godz. 9.13)

Użytkownik Dirty_Snake edytował ten post 06/08/2015 - 08:30

• Do góry
    • 3

#3 Glodzik1410 06/08/2015 - 12:54

Glodzik
  • Gracz

Imię oraz nazwisko postaci: Luis Powell
Numer telefonu: 5738653
Jakie masz doświadczenie w DJingu: 6 lat. Obecnie rezydent w klubie, oraz DJ w mniejszych i okolicznych klubach.
Kilka słów o sobie: Jako iż mam wolne w tygodniu, a tylko weekendy zajęte, postawnowiłem sobie zabić czas i zacząć tutaj grę. Dwa zdania w zupełności wystarczą do opisania mojej osoby :) 
Przykład twojego stylu muzycznego: Bigroom - Bounce - FutureHouse (w pierwszym przejściu spóźniłem się ułamek sekundy z przejściem, robiłem ją spontanicznie, bez rozgrzewki, ale kolejne przejścia nadrabiają całą resztę :))

Dirty Snake DJ - Net4game (06.08.2015 godz. 9.13)

No sponio pewnie paker i dejw już się odezwali, liczę na fajne granie postaci DJ'a!   :wub:

• Do góry
    • 1

#4 Dirty_Snake 235 06/08/2015 - 12:55

Dirty_Snake
  • Gracz

No sponio pewnie paker i dejw już się odezwali, liczę na fajne granie postaci DJ'a!   :wub:

Zapraszam do odsłuchania próbki, i swojej oceny na PW w skali 1-10 :) facet już się odezwał, i wszystko mamy uklepane :)

• Do góry
    • 1

#5 Fighter13-2 09/08/2015 - 10:38

Fighter13
  • Świeżak

Imię oraz nazwisko postaci:Garrison Lewis
Numer telefonu:5755277
Kilka słów o sobie:Nazywam się Garrison Lewis poszukuje pracy jako barman , jestem osobą uczciwą i pracowitą a co najważniejsze że kocham nocne balety i dobrze się odnajduje w kontakcie z imprezowiczami , odpowiada mi nocny jak i dzienny tryb pracy. Pozdrawiam :)

• Do góry
    • 0

#6 Glodzik1410 12/08/2015 - 02:35

Glodzik
  • Gracz

Imię oraz nazwisko postaci:Garrison Lewis
Numer telefonu:5755277
Kilka słów o sobie:Nazywam się Garrison Lewis poszukuje pracy jako barman , jestem osobą uczciwą i pracowitą a co najważniejsze że kocham nocne balety i dobrze się odnajduje w kontakcie z imprezowiczami , odpowiada mi nocny jak i dzienny tryb pracy. Pozdrawiam :)

Spoko, spoko odezwij się do mnie w grze w wolnej chwili albo ja to zrobie nick Dangelo Ordonez

• Do góry
    • 0

#7 dominik140 12/08/2015 - 17:25

dominik14
  • Świeżak

Imię oraz nazwisko postaci:Neil Baker
Numer telefonu:**numer telefonu**
Kilka słów o sobie:Jestem osobą uczciwą i dokładną, będę starał się, aby w moim otoczeniu pracowało się bardzo dobrze. Posiadam również pewne doświadczenie w kwestii gastronomii/barów. Myślę, że jestem pracowity- co powinno być kolejną zaletą.

Użytkownik dominik14 edytował ten post 12/08/2015 - 17:26

• Do góry
    • 0

#8 Glodzik1410 16/09/2015 - 02:59

Glodzik
  • Gracz

Odświeżam po małej przerwie.

• Do góry
    • 0

#9 EverlasT99678 20/09/2015 - 17:11

EverlasT996
  • Gracz

Czy jest jakieś podanie na ochroniarza klubu ?

• Do góry
    • 0

#10 Biedak Kulpej 219 20/09/2015 - 17:13

Biedak Kulpej
  • Gracz

Czy jest jakieś podanie na ochroniarza klubu ?

Ochrone mamy ;)

• Do góry
    • 0

#11 EverlasT99678 20/09/2015 - 17:34

EverlasT996
  • Gracz

[b]Imię oraz nazwisko postaci:[/b]  Cortez Carpino
[b]Numer telefonu:[/b] Obecnie brak telefonu
[b]Kilka słów o sobie:[/b] IC : Cortezik po kilkunastu miesiącach wraca do Los Santos w poszukiwaniu lepszego życia i od razu zauważa ogrom rozrastającego się miasta i kilka nowych klubów nocnych. Nie czekając zbyt długo ma zamiar zatrudnić się w jednym z nich i zacząć pracę jako barman. OOC : Wojciech, lat 19 i bardzo bardzo bardzo lubię robić drinki. :D Telefonu nie mam bo postać wraca i jest prawie pusta.

• Do góry
    • 0

#12 Biedak Kulpej 219 20/09/2015 - 17:39

Biedak Kulpej
  • Gracz

[b]Imię oraz nazwisko postaci:[/b]  Cortez Carpino
[b]Numer telefonu:[/b] Obecnie brak telefonu
[b]Kilka słów o sobie:[/b] IC : Cortezik po kilkunastu miesiącach wraca do Los Santos w poszukiwaniu lepszego życia i od razu zauważa ogrom rozrastającego się miasta i kilka nowych klubów nocnych. Nie czekając zbyt długo ma zamiar zatrudnić się w jednym z nich i zacząć pracę jako barman. OOC : Wojciech, lat 19 i bardzo bardzo bardzo lubię robić drinki. :D Telefonu nie mam bo postać wraca i jest prawie pusta.

Zgłoś się po invite około 20 

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych