Pytałem w jakich godzinach gracie. Nie pisałem do niego, wiadomość była kierowana do osób które grają u Was, obojętnie kogo.
różnie, czasami 21+ czasami popołudniu. Zostaw Skype to Cię ktoś wrzuci na konfę jak chcesz.
Pytałem w jakich godzinach gracie. Nie pisałem do niego, wiadomość była kierowana do osób które grają u Was, obojętnie kogo.
różnie, czasami 21+ czasami popołudniu. Zostaw Skype to Cię ktoś wrzuci na konfę jak chcesz.

Popularny
Fajno, fajno - pozdrawiam raina.

Fajno, fajno - pozdrawiam raina.
![]()
dzieki kotq
dzieki kotq
np, kiedy randka??
np, kiedy randka??
musze sie ograć w CSa bo nie grałem chyba z miesiąc, na razie mam zamiar poćwiczyć strzelanie na matkojebcach z Know Me

Użytkownik rainyeye edytował ten post 08/08/2015 - 23:59
musze sie ograć w CSa bo nie grałem chyba z miesiąc, na razie mam zamiar poćwiczyć strzelanie na matkojebcach z Know Me

Popularny
**Dennis Gonzales nagrał bengjer, dokonał profesjonalnej obróbki filmowej i wypuścił filmik w eter na serwis youtube.com**
https://www.youtube.com/watch?v=Sch-lNuv__w
xD
na razie mam zamiar poćwiczyć strzelanie na matkojebcach z Know Me

Popularny

nie wiem czy teraz sobie poradzimy
też nie wiem, niewątpliwie odszedł jeden z wielkich liderów potężnej frakcji sureno i podpora moralności oraz dobrych gangsterskich manier.
Ohh, ale ten Gonzales to popularny!
No, umarł na oczach chińczyka, chociaż ten cały Dennis też miał coś wspólnego z nimi. :whistle:
No, umarł na oczach chińczyka, chociaż ten cały Dennis też miał coś wspólnego z nimi. :whistle:

xD
Użytkownik rainyeye edytował ten post 10/08/2015 - 23:16
xD
Ja nic konkretnego nie powiedziałem przecież. Pewnie Dennis chciał robić interesy z nimi.
też nie wiem, niewątpliwie odszedł jeden z wielkich liderów potężnej frakcji sureno i podpora moralności oraz dobrych gangsterskich manier.
Spoko nam zbugowała się brama i wyjebało nam huntleya pełnego broni z c4 XD z 20k w dupe XD
Jak tam, trzymacie się jakoś?
Jak tam, trzymacie się jakoś?
Robimy reorganizację.
Właśnie, widać że pogoda trochę wygoniła Was na dwór? SS'ki jakieś wrzucie, chętnie popatrzę jak tutaj Ramzes sobie radzi.
Właśnie, widać że pogoda trochę wygoniła Was na dwór? SS'ki jakieś wrzucie, chętnie popatrzę jak tutaj Ramzes sobie radzi.
Zaraz go pogonimy

Popularny
OGŁASZAM WSZEM I WOBEC, ŻE W ZWIĄZKU Z ZAISTNIAŁĄ SYTUACJĄ POSTANOWILIŚMY WRAZ Z ZARZĄDEM POŁĄCZYĆ SIĘ Z FLORENCIĄ!!!
Dziękujemy za wspólną rozgrywkę. LATYNOSY DO BOJU
Hyde Park →
Muzyka →
Flume - SleeplessNapisany przez donSKORPION, 14/01/2017 |
|
|
||
Hyde Park →
Muzyka →
ARAB - 30Napisany przez donSKORPION, 18/10/2016 |
|
|
||
Gracze, rozrywka i inne →
Wydarzenia (eventy) i zrzuty ekranów →
Southern Playboys Clique X3 - Haga algún ruidoNapisany przez Frosi, 11/09/2016 |
|
|
||
![]() |
San Andreas Multiplayer (IP: samp1.net4game.com:7777) →
Organizacje przestępcze →
Prezentacje grup →
Southern Playboys Clique X3Napisany przez Czareek_ , 26/08/2016 |
|
|
|
Hyde Park →
Muzyka →
Tchami - Promesses (Pep & Rash Bootleg)Napisany przez GutmixTheDon, 12/05/2016 |
|
|
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych