https://www.youtube.com/watch?v=A5IXyhCXuvQ
prod by hejter/squn/ice

Popularny
https://www.youtube.com/watch?v=A5IXyhCXuvQ
prod by hejter/squn/ice
Bardzo ładny film, jechałem tam naćpany, ale oczywiście musiałem się znowu zbugować i nie postrzelałem, eh. Lajka zostawiłem.
Wiedziałem że Thug walił z tego admirala bo słaby strzelec, trafił mnie tylko raz ^^ AH Dam ci like Thugowsky <3
Wiedziałem że Thug walił z tego admirala bo słaby strzelec, trafił mnie tylko raz ^^ AH Dam ci like Thugowsky <3
nie ja, to nie mój filmik
propsidło
gites
nie ja, to nie mój filmik
I tak słabe strzelce z was
I tak słabe strzelce z was
3000 skila masz cos do mnie co
3000 skila masz cos do mnie co
El Wariato Ty się uspokój bo Cię poszachuje ^^ 3000 skilla na asg gdzie jeden zabija drugiego i tak na zmianę to nie skille wyskocz na poważnego strzelca ziomuś :bat:
El Wariato Ty się uspokój bo Cię poszachuje ^^ 3000 skilla na asg gdzie jeden zabija drugiego i tak na zmianę to nie skille
wyskocz na poważnego strzelca ziomuś :bat:
to dawaj gb
to dawaj gb
Dobra to zrobimy tak, ja sam kontra Ty i willow albo wiem! zawołaj jeszcze kolegów bo szans nie macie ^^
Dobra to zrobimy tak, ja sam kontra Ty i willow albo wiem! zawołaj jeszcze kolegów bo szans nie macie ^^
nie badz taki do przodu, bo ci tylu zabraknie; sam bym dal rade
nie badz taki do przodu, bo ci tylu zabraknie; sam bym dal rade
Ja mam nadzieje tylko że Willow teraz jest bardziej ogarnięte niż ostatnie, gdzie wbiliśmy się na driveby potem strzelaliśmy się z PD a na końcu niektórzy z willow mimo przestrzelonej nogi podchodzili i odgrywali /me przeszukuje , /do zabiera broń. Oczywiście nic nie zabrali tylko chodzi mi o to że teraz wydaje mi się Willow po prostu, lepsze w świeższej osłonie chociaż mam zastrzeżenie do 3 bądź 4 osób. Ale po za tym lubię ludzi z willow, Thug'a zwłaszcza <3. Spokojnie, już jestem do przodu a tył się ucina powoli
Ja mam nadzieje tylko że Willow teraz jest bardziej ogarnięte niż ostatnie, gdzie wbiliśmy się na driveby potem strzelaliśmy się z PD a na końcu niektórzy z willow mimo przestrzelonej nogi podchodzili i odgrywali /me przeszukuje , /do zabiera broń. Oczywiście nic nie zabrali tylko chodzi mi o to że teraz wydaje mi się Willow po prostu, lepsze w świeższej osłonie chociaż mam zastrzeżenie do 3 bądź 4 osób. Ale po za tym lubię ludzi z willow, Thug'a zwłaszcza <3. Spokojnie, już jestem do przodu a tył się ucina powoli
Nic się nie zmieniło, mordy stare, niektórzy są nowi; wszystko luz, a co z tym gb cykasz? xd
Nic się nie zmieniło, mordy stare, niektórzy są nowi; wszystko luz, a co z tym gb cykasz? xd
Kobietooooo nie chce ci wstydu zrobić.
Kobietooooo nie chce ci wstydu zrobić.
pff to dawaj pisz skype warianto06

Popularny
Moze być.
Gicior .
Dobry filmik, zostawiam plusa, nawet jestem na jednym ujęciu
Filmik fajny. Like.
Użytkownik Takushi edytował ten post 03/08/2015 - 08:49
el a jot ka.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych