Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

MISTRZ KIEROWNICY UCIEKA #3: wirtuozi prowadzenia

• Please log in to reply
127 odpowiedzi w tym temacie

#41 Sadysta_Krul 96 23/07/2015 - 17:44

Sadysta_Krul
  • Gracz

Bardzo fajny filmik, idzie się pośmiać. :D

• Do góry
    • 1

#42 Sasoriza714 23/07/2015 - 17:47

Sasoriza
  • Gracz

pamietam moje paczątki na serverze rok temu Calis oferuje mi wyścig z elegałkami i ups :D I am loser. :D 

• Do góry
    • 2

#43 WATYKANSKIE KATAKUMBY 804 23/07/2015 - 17:47

WATYKANSKIE KATAKUMBY
  • Gracz

Co ma lider do innych graczy i ich umiejętności prowadzenia?

Stary to gra, trochę derbów i FUN'u nie zaszkodzi.

to ty chyba nigdy w LSPD nie byłeś i nie wiesz jakie zasady tam panują, weź się schowaj typie, bo to jest RP, a nie serwer derby ;)

• Do góry
    • 0

#44 TwinK 286 23/07/2015 - 17:49

TwinK
  • Nieaktywni

I kolejny raz, Krystian udowodnił, że LSPD nie mają doświadczenia w prowadzeniu pojazdem podczas pościgu. LSPD kolejny raz ośmiesza sie swoim poziomem RP. No to tyle chyba :D

(według mnie, powinni wprowadzić jakieś szkolenia na temat pościgu)

100% cię propsuje ziomeczku. Po takich filmikach się zastanawiam kto wydaje pozwolenia na prowadzenie radiowozów. :)

No ale cóż :) 

• Do góry
    • 0

#45 Elitarny Evans135 23/07/2015 - 17:52

Elitarny Evans
  • Gracz

hahaha, props :D

• Do góry
    • 0

#46 Juma1225 23/07/2015 - 17:52

Juma
  • Gracz

Niektórzy je stracili, w sumie materiał mi się by mógł przydać, gdyby nie to, że połowa tutaj scen albo i więcej jest sprzed mojej kadencji. Po prostu stare scenki. ;) 

• Do góry
    • 0

#47 Thief Stiffler 1586 23/07/2015 - 17:55

Thief Stiffler
  • Gracz

Co ma lider do innych graczy i ich umiejętności prowadzenia?

Stary to gra, trochę derbów i FUN'u nie zaszkodzi.

Nie chodzi o umiejętność prowadzenia, ale zachowanie jakiegoś normalnego "szyku" na pościgu. A nie byle do przodu, zderzając się przy tym z własnymi radiolkami. ;>

• Do góry
    • 0

#48 Dżemik656 23/07/2015 - 17:59

Dżemik
  • Gracz

zajebiste!  :lol:

• Do góry
    • 0

#49 MieciO85 23/07/2015 - 18:06

MieciO
  • Gracz

to ty chyba nigdy w LSPD nie byłeś i nie wiesz jakie zasady tam panują, weź się schowaj typie, bo to jest RP, a nie serwer derby ;)

Uh uh żeś mi pojechał, koleś który ma dziesiątki apelacji w profilu w tym "Twoja jazda jest tragiczna. Jezdzi i specjalnie wdupca sie w inne auta, prowokuje LSPD.

" I uczy mnie co to RP, wielke propsy. Bez spiny już, bo to nie potrzebne, prawda jest jaka jest. Ktoś nie umie jeździć to jego sprawa, już się nie nauczy, bo się poprostu nie da. Większość sytuacji to teoria, bo niektórzy nie wiedzą, gdzie krawężnik "wybija" i w sytuacji przykładowo "O pisiont groszy", wybiło radiowóz, wina nie umiejętności a wiedzy. Tak samo sytuacja przy motelu jefferson, kierowca z pewnością ćwiczył go nie raz na pomocniku.  <_<

A zapomniałem dodać - dlaczego nie wstawicie Waszych porażek? Tylko z pół roku zbieracie coś do kupy i tyle :D. Trochę to nie fair w dodatku wyśmiewając się z innych :(.

Użytkownik BoskiDżon edytował ten post 23/07/2015 - 18:23

• Do góry
    • 0

#50 Jaaa1 23/07/2015 - 18:17

Jaaa
  • Świeżak

o matkoooo niech ktos ich nareszcie nauczy jezdzic.

• Do góry
    • 0

#51 Nikola91 152 23/07/2015 - 18:32

Nikola91
  • Gracz

100% cię propsuje ziomeczku. Po takich filmikach się zastanawiam kto wydaje pozwolenia na prowadzenie radiowozów. :)

No ale cóż :)

Ziomeczku? Hm, nie zmieniłam jeszcze płci :)

• Do góry
    • 0

#52 Kuuba1851 23/07/2015 - 18:34

Kuuba
  • Gracz

I kolejny raz, Krystian udowodnił, że LSPD nie mają doświadczenia w prowadzeniu pojazdem podczas pościgu. LSPD kolejny raz ośmiesza sie swoim poziomem RP. No to tyle chyba :D

Wytłumaczysz mi proszę, co RP ma do poziomu jazdy? Boże, co Ci ludzie piszą w tym temacie. A, i nie wrzucaj każdego do jednego worka, bo to, że parę osób w LSPD nie najlepiej sobie radzi za kierownicą, nie oznacza, że każdy ; ) fIlmik jak już mówiłem git, mam nadzieję, że się niedługo spotkamy w mieście ; >

@edit

Co do poziomu? Ona ma szczera racje bo przypierdolił tam nie raz tak że powini się zatrzymać ratować kierowce i pasażera z radiowozu bo nie było by z nimi zbyt ciekawie. A ten obrócił się i pojechał dalej. Pewnie o to chodzi  :)

A myślisz, że uciekinierzy się zatrzymują gdy dachują dziesięć razy? Nie, dlatego pościgi są do BW więc dalej Wasze wypowiedzi nie mają sensu bo RP nie ma nic do pościgów na tym serwerze ;p

Użytkownik Kuuba edytował ten post 23/07/2015 - 18:39

• Do góry
    • 0

#53 TwinK 286 23/07/2015 - 18:37

TwinK
  • Nieaktywni

Ziomeczku? Hm, nie zmieniłam jeszcze płci :)

Oj bardzo przepraszam :) Bejbe xD <3

Wytłumaczysz mi proszę, co RP ma do poziomu jazdy? Boże, co Ci ludzie piszą w tym temacie. A, i nie wrzucaj każdego do jednego worka, bo to, że parę osób w LSPD nie najlepiej sobie radzi za kierownicą, nie oznacza, że każdy ; ) fIlmik jak już mówiłem git, mam nadzieję, że się niedługo spotkamy w mieście ; >

Co do poziomu? Ona ma szczera racje bo przypierdolił tam nie raz tak że powini się zatrzymać ratować kierowce i pasażera z radiowozu bo nie było by z nimi zbyt ciekawie. A ten obrócił się i pojechał dalej. Pewnie o to chodzi :)

• Do góry
    • 0

#54 Walkerski_ 3752 23/07/2015 - 18:39

Walkerski_
  • Gracz

Uh uh żeś mi pojechał, koleś który ma dziesiątki apelacji w profilu w tym "Twoja jazda jest tragiczna. Jezdzi i specjalnie wdupca sie w inne auta, prowokuje LSPD.

" I uczy mnie co to RP, wielke propsy. Bez spiny już, bo to nie potrzebne, prawda jest jaka jest. Ktoś nie umie jeździć to jego sprawa, już się nie nauczy, bo się poprostu nie da. Większość sytuacji to teoria, bo niektórzy nie wiedzą, gdzie krawężnik "wybija" i w sytuacji przykładowo "O pisiont groszy", wybiło radiowóz, wina nie umiejętności a wiedzy. Tak samo sytuacja przy motelu jefferson, kierowca z pewnością ćwiczył go nie raz na pomocniku.  <_<

A zapomniałem dodać - dlaczego nie wstawicie Waszych porażek? Tylko z pół roku zbieracie coś do kupy i tyle :D. Trochę to nie fair w dodatku wyśmiewając się z innych :(.

Oho, nie mów na zapas. To są wasze faile, a nie nasze. Gdybym chciał wstawić nasze, to nie byłoby to takie śmieszne - podczas nagrywania całego filmiku ucierpieliśmy dwa razy. Raz podbił nas śmietnik - drugi, kiedy byliśmy rozstrzelani. Pół roku? Wiesz.. zbieranie trwało jakiś tydzień łącznie razem z montowaniem. Byliśmy zbyt leniwi na nagranie tego na raz, trzy dni uciekaliśmy kiedyś a teraz kilka dni - tak to powstało.. Zrobił faila - to znaczy, że nie potrafił przejechać poprawnie danej miejscówki. 

• Do góry
    • 0

#55 Nikola91 152 23/07/2015 - 18:41

Nikola91
  • Gracz

@edit

A myślisz, że uciekinierzy się zatrzymują gdy dachują dziesięć razy? Nie, dlatego pościgi są do BW więc dalej Wasze wypowiedzi nie mają sensu bo RP nie ma nic do pościgów na tym serwerze ;p

Poziomu? No wybacz ale czy LSPD na każdym kroku musi we wszystko walnąc, wszystkie słupy zaliczyć? RP chyba ich by troszkę obowiązywało, nie wspomnę o derbach, gdzie wlecą Ci na dach aby Cię zatrzymać. :)

• Do góry
    • 0

#56 Banan4don897 23/07/2015 - 18:43

Banan4don
  • Gracz

0:16 JESTEM TO JA!! A tak btw. to dosyć stara ta scena bo chyba z lutego/stycznia.

• Do góry
    • 0

#57 Błażejowyy870 23/07/2015 - 18:46

Błażejowyy
  • Gracz

mózg rozj**** :D

• Do góry
    • 0

#58 Trusii588 23/07/2015 - 18:47

Trusii
  • Gracz

Poziomu? No wybacz ale czy LSPD na każdym kroku musi we wszystko walnąc, wszystkie słupy zaliczyć? RP chyba ich by troszkę obowiązywało, nie wspomnę o derbach, gdzie wlecą Ci na dach aby Cię zatrzymać. :)

Powiem Ci tak. Nie każdy ma dobry komputer - często są spadki FPS'ów przez co troszkę trudniej się prowadzi to raz. Dwa, co do Twoich poprzednich komentarzy, tu jest wstawiony filmik z "fejlami" LSPD, natomiast jak Kristian sobie jeździ po małych uliczkach, nagle uderza w kartony niczym Hanka Mostowiak i dachuje to już nie jest wrzucone - fakt nie jego wina, czysty przypadek. Tak samo można określić, niektóre wypadki LSPD. Nie każdy zna całą mapę na pamięć typu, gdzie jest wybijający krawężnik, gdzie mogę przejechać a gdzie nie mogę, bo zdachuje. 

Co do filmiku fajnie, ale pokażcie też "fejle" innych a nie tylko LSPD, dlaczego? Przez was inni cierpią (nie, ja nie. ;)) bo okurat wam się udało coś nagrać. Do tego jak już prowadzisz pościg i wychodzą takie "fejle" a ludzie twierdzą, że LSPD nie gra RP, bo coś tam, to może i kierowca Admirala zacznie mniej skakać?

Jeszcze raz dodam, filmik fajny tylko tu są zbędne komentarze ludzi, którzy twierdzą jakie to LSPD jest złe. :)

• Do góry
    • 1

#59 _Req_238 23/07/2015 - 18:48

_Req_
  • Gracz

"Dzień w którym zmieniłem płeć"

Co do filmu to gicior i popieram wszystko to co napisał użytkownik Kuuba.

• Do góry
    • 1

#60 Nikola91 152 23/07/2015 - 18:50

Nikola91
  • Gracz

Powiem Ci tak. Nie każdy ma dobry komputer - często są spadki FPS'ów przez co troszkę trudniej się prowadzi to raz. Dwa, co do Twoich poprzednich komentarzy, tu jest wstawiony filmik z "fejlami" LSPD, natomiast jak Kristian sobie jeździ po małych uliczkach, nagle uderza w kartony niczym Hanka Mostowiak i dachuje to już nie jest wrzucone - fakt nie jego wina, czysty przypadek. Tak samo można określić, niektóre wypadki LSPD. Nie każdy zna całą mapę na pamięć typu, gdzie jest wybijający krawężnik, gdzie mogę przejechać a gdzie nie mogę, bo zdachuje. 

Co do filmiku fajnie, ale pokażcie też "fejle" innych a nie tylko LSPD, dlaczego? Przez was inni cierpią (nie, ja nie. ;)) bo okurat wam się udało coś nagrać. Do tego jak już prowadzisz pościg i wychodzą takie "fejle" a ludzie twierdzą, że LSPD nie gra RP, bo coś tam, to może i kierowca Admirala zacznie mniej skakać?

Jeszcze raz dodam, filmik fajny tylko tu są zbędne komentarze ludzi, którzy twierdzą jakie to LSPD jest złe. :)

W pierwszej kwestii się z Tobą zgodzę :) Uciekający zawsze w coś przyłoży, bądź będzie dachować, tego się nie da uniknąć :P No ale LSPD też by mogło ostrożniej jeździć. Dam Ci jednego małego lajka za mądre wypowiedzenie ;) ;) :thumbsup:

• Do góry
    • 1

#61 PolskaDusza 107 23/07/2015 - 18:51

PolskaDusza
  • Gracz

Hahaha - pewnie teraz troche pd zrobiło sie głupio. Propsuję.

• Do góry
    • 2

#62 Patryk_40 23/07/2015 - 18:58

Patryk_
  • Gracz

Zapewnie gdyby to byly ich własne pojazdy tak by nie robili, ale racja co do LSPD to w cale jezdzic nie umieja, a filmik propsuje ;)

• Do góry
    • 0

#63 Patrykx7 1880 23/07/2015 - 18:58

Patrykx7
  • Gracz

Czasami mam ochotę wybrać się do LSPD, żeby pokazać wam jak prawilnie złapać uciekiniera :D Juma, weź swoich ludzi na pomocnika, potrenuj ich troche i będzie o niebo lepiej.

• Do góry
    • 1

#64 Chmurka2940 23/07/2015 - 18:59

Chmurka
  • Gracz

Uśmiałam się.  :grin:  czekam na więcej!

• Do góry
    • -2

#65 Kodor2154 23/07/2015 - 19:03

Kodor
  • Gracz

<_<

• Do góry
    • 0

#66 Patryk_40 23/07/2015 - 19:05

Patryk_
  • Gracz

chmurka pokaż im jak się jeżdzi :v moze jako ty jedna z LSPD bedziesz miała skilla :D Ale no no wszystkie części są dobre ;D

• Do góry
    • 0

#67 Chmurka2940 23/07/2015 - 19:07

Chmurka
  • Gracz

<_<

hahahah Kodorek sorry no!  :lol:

chmurka pokaż im jak się jeżdzi :v moze jako ty jedna z LSPD bedziesz miała skilla :D Ale no no wszystkie części są dobre ;D

mój partner mi nie daje jeździć (i dobrze...)

• Do góry
    • 0

#68 Kodor2154 23/07/2015 - 19:07

Kodor
  • Gracz

hahahah Kodorek sorry no!  :lol:

mój partner mi nie daje jeździć (i dobrze...)

>.< :>

• Do góry
    • 0

#69 Chmurka2940 23/07/2015 - 19:08

Chmurka
  • Gracz

>.< :>

Akysz akysz!

• Do góry
    • 0

#70 Kodor2154 23/07/2015 - 19:09

Kodor
  • Gracz

Akysz akysz!

End of Watch.

• Do góry
    • 0

#71 Chmurka2940 23/07/2015 - 19:10

Chmurka
  • Gracz

End of Watch.

No se nawet jaj nie rób.

• Do góry
    • 0

#72 WATYKANSKIE KATAKUMBY 804 23/07/2015 - 19:13

WATYKANSKIE KATAKUMBY
  • Gracz

A zapomniałem dodać - dlaczego nie wstawicie Waszych porażek? Tylko z pół roku zbieracie coś do kupy i tyle :D. Trochę to nie fair w dodatku wyśmiewając się z innych :(

Chłopcze, jak chcesz się kłócić to przy okazji wypomnij mi datę tych apelacji i spójrz jaki ty masz staż na serwerze i jaki ja mam. Ja w LSPD byłem kilka razy i mam tam przegrane minimum 1000h, więc nie ucz ojca dzieci robić. ;) Nie mówię, że gdziekolwiek jest wina umiejętności, a nie wiedzy, ja wspomniałem o derbach, a ty zmieniłeś temat. Co ma piernik do wiatraka? Tak, wiem - tyle samo liter. :)

• Do góry
    • 2

#73 BogHonorOjczyzna339 23/07/2015 - 19:18

BogHonorOjczyzna
  • Gracz

*
Popularny

Przepraszam bardzo przyjacielu, ja uciekając ani razu nie skakałem admiralem tylko gubiłem was czystą jazdą ;p

• Do góry
    • 6

#74 Kodor2154 23/07/2015 - 19:26

Kodor
  • Gracz

*
Popularny

Adnotacja do filmiku: W czasie kręcenia tego materiału nie ucierpiał żaden policjant ani ścigany. (tylko kodor dostał zakaz jazdy w LSPD na miesiąc)

• Do góry
    • 4

#75 Yeari326 23/07/2015 - 19:29

Yeari
  • Gracz

Adnotacja do filmiku: W czasie kręcenia tego materiału nie ucierpiał żaden policjant ani ścigany. (tylko kodor dostał zakaz jazdy w LSPD na miesiąc)

Obejrzałem filmik i pozniej zobaczylem ten zakaz twoj, to myslalem, ze jebne xD

No jeblem no xD

• Do góry
    • 0

#76 5iy60r283 23/07/2015 - 19:33

5iy60r
  • Gracz

Zajebiste XDDDD, końcówka wymiata

• Do góry
    • 0

#77 Milord BajVad 1116 23/07/2015 - 20:43

Milord BajVad
  • Ofiara włamania(włamanie)

Sliuchaj dziewczynko, nie wiem czy wiesz, ale to są tylko faile ucięte z pościgów. A bylo ich wiele. Takze to nie jest jeden podlscig, żeby stwierdzac, ze ktos nie ma doświadczenia. A wypowiadasz sie na temat poziomu. To jak Ty go posiadasz bardzo dużo, to chodź do LSPD i naucz nas grać jak należy, skoro my nie potrafimy.
  • Do góry
    • 2

#78 Nikola91 152 23/07/2015 - 20:46

Nikola91
  • Gracz

Sliuchaj dziewczynko, nie wiem czy wiesz, ale to są tylko faile ucięte z pościgów. A bylo ich wiele. Takze to nie jest jeden podlscig, żeby stwierdzac, ze ktos nie ma doświadczenia. A wypowiadasz sie na temat poziomu. To jak Ty go posiadasz bardzo dużo, to chodź do LSPD i naucz nas grać jak należy, skoro my nie potrafimy.

Z miłą chęcią bym dołączyła, lecz logi kar nie pozwalają. :/

• Do góry
    • 1

#79 Scharlqtte1681 23/07/2015 - 21:03

Scharlqtte
  • Gracz

Może i cichy hejcik ale to prawda.  :> 

• Do góry
    • 0

#80 Vilom117 23/07/2015 - 21:11

Vilom
  • Gracz

Fakt, można się nieźle uśmiać. :D

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych