Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Odrzucono][SAMP]xantes2, Kupione konto.

• Zamknięty Temat jest zamknięty
1 odpowiedź w tym temacie

#1 xKuba123 — -9 19/07/2015 - 16:57

xKuba123
  • Świeżak

Link do profilu/postaci raportowanego/raportowanych:http://net4game.com/...106442-xantes2/

Nazwa postaci raportowanego/raportowanych: -

Opis sytuacji:

Zaczynając od początku cała akcja miała miejsce dnia 7 Lipca tego roku, gdy użytkownik xantes2 (czyli ja wcześniej)

sprzedałem graczowi o nicku Lubię_Cię sprzedałem konto za 70zł przez PaySafeCard.

Gracz ten jest ogromnym "noobem" global Lubię_Cię nie był jego jedynym globalem, miał ich wiele, na każdym jednak skończył z banem, najczęściej za odwalanie i czity.

Już drugiego dnia z moich informacji gracz zaczął odwalać, opuścił Red Nation zmienił nick i poszedł grać do centrum, natomiast drugą postacią zrobił to samo, lecz w tym wypadku poszedł do kasyna bez licencji krupierskiej, po jakimś czasie został za to zatrzymany, na posterunku FBI (chyba) rzucił się z pięściami na Agentów, dostał bw i wbił sobie CK.

Sądzę, że kilku graczy mogło zauważyć że jego poziom RP zmienił się w 1 dzień diametralnie, bo ja tak noobsko nie grałem, nicków tych osób nie będę wymieniał bo nie czuję takiej potrzeby,

Jedynymi dowodami na to że moja wersja zdarzeń jest prawdziwa są logi, np. zobaczcie mój email z tego konta i email z tamtego z 7Lipca kiedy to się zmienia.

Wszystko jest w logach, że również zmienia się IP i w ciągu kilku minut z punktu A do punktu B który jest ok.300km dalej się ktoś loguje.

Szczerze nie wiem co mną kieruje zgłaszając osobę która dała mi zarobić, być może to że już jako były gracz nie chcę zostać uważany za nooba, a osoba posiadająca ten global jest noobem i jedyne co umie robić to DM co udowodniła.

Zrzuty ekranu wrzucone na imgur.com:Nie mam SSów bo cała akcja przebiegała na skype, a dowody stamtąd jest łatwo podrobić. (obowiązkowe)

Pozdrawiam, liczę że skarga ta nie zostanie odrzucona z powodów niejasnych dowodów, choć są jasne.

• Do góry
    • 0

#2 Sully — 2123 20/07/2015 - 11:53

Sully
  • Zasłużony

Brak dowodów, odrzucam.

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych