Imię Nazwisko sedzięgo: Damian Rossi
Data Meczu: 18.08.15 - 19.30
Drużyny: Gold Lions - LS Mobile Team
Wynik: 0:10
Strzelcy:
Kartki:
Uwagi: W Gold było 3 zawodników, zgodnie z regulaminem przyznałem walkower. Do tego drużyna Gold za tego walkowera zostaje ukarane stratą 1 pkt w tabeli.
San Andreas Soccer League - informacje, temat ogólny.
— 370
18/08/2015 - 18:50
— 355
19/08/2015 - 20:21

Popularny
Imię Nazwisko sedzięgo: Mario Falicone (liniowy) Zane Russo (główny)
Data Meczu: 19.08.15 - 20:00
Drużyny: 12 Batalion - Nemezis Athletics
Wynik: 12:5
Strzelcy: Javier Bertucci - 3(12B) Pierre Gomez - 9(12B)
Cordell - 3 (NA) Hobbs - 2 (NA)
Kartki: Cordell - czerwona
Uwagi: Od początku 12 Batalion szybko zdobył 4 bramki, dopiero po tym Nemezis wzięło się do odrabiania strat, jednak przy wyniku 4:3 12 Batalion przypomniał sobie o stawce meczu i zaczął szybko strzelać kolejne gole. W czasie meczu zawodnicy robili sobie często kpiny z sędziego i podejmowanych przez niego decyzji. Skandalicznie zachował się Cordell który mimo że strzelił 3 bramki, nie mógł się pogodzić że jego zespół przegrywa i obraził się na resztę kolegów oraz sędziów. Kara Cordella zostanie złagodzona, i nie będzie ta czerwona kartka obowiązywać w następnym meczu, z tą inicjatywą wyszli sędziowie sędziujący mecz jednak mam nadzieję że takie wybryki się nie powtórzą.
— 370
20/08/2015 - 11:03

Popularny
TABELA PO 8 KOLEJKACH

Punkty Transferowe
12 Batalion - 1650 pkt
Gold Lions - 1300 pkt
LS Mobile Team - 890 pkt
Nemezis Athletic - 1450 pkt
Klasyfikacja strzelców
43 - Raul Bertucci (12B)
16 - Cordell Shatterville (NA)
13 - Louis Miller (LSMT)
9 - Pierre Gomez (12B)
8 - Javier Bertucci (12B)
8 - Collin Cesario (BUON/LSMT)
8 - Rylie Kozlov (LSMT)
8 - Ramon Walker (GL)
8 - Otto Nuschanger (GL)
7 - Joan Gonzalez (GL)
7 - Clara Ellis (BA)
Użytkownik Dżunior edytował ten post 20/08/2015 - 11:03
— 370
20/08/2015 - 19:38

Popularny
Data Meczu: 20.08.15 - 19.15
Drużyny: LS Mobile Team - Nemezis Athletic
Wynik: 15:6(3:4)
Strzelcy:
Nemezis: Cordell Shatterville - 2, Kenneth Hobbs - 2, Matthew Shatterville - 1, Satoshi Fushida - 1
LS Mobile Team: Collin Cesario - 6, Colton Owen - 5, Louis Miller - 2, Frank Ward - 1, Roman Elpueblo - 1
Kartki:
Graves(LS Mobile) - żółta kartka.
Uwagi: Pierwsza połowa była zaskakująca, Nemezis grało bardzo dobrze prowadząc do przerwy 4:3. W drugiej połowie LS Mobile zaczęło grać niesamowicie podaniami, klasyczna gra Nemezis nie pozwoliła juz na wiele. Wejście Collina Cesario było strzałem w dziesiątke, w drugiej połowie ten zawodnik zdobył aż 6 goli i głównie wraz z Owenem dali wygraną LS Mobile. Mimo to brawa dla Nemezis, bo wynik nie odzwierciedla przebiegu spotkania.
— 5501
21/08/2015 - 19:54
Jeśli Batalion przegra z LSMT to liczy się różnica bramek?
— 370
21/08/2015 - 20:09
Jeśli Batalion przegra z LSMT to liczy się różnica bramek?
Tak stosunek bramek się liczy, po to je liczymy.
— -1
21/08/2015 - 20:27
Tak stosunek bramek się liczy, po to je liczymy.
Jaki padł wynik w meczu 12 batalionu z Gold Lions ?!
— 370
21/08/2015 - 20:28
Jaki padł wynik w meczu 12 batalionu z Gold Lions ?!
Zaraz będzie sprawozdanie to się dowiesz.
— 517
21/08/2015 - 20:30
Użytkownik Katalończix edytował ten post 21/08/2015 - 20:32
— 370
21/08/2015 - 21:08
Tabela po 9 kolejkach

Została ostatnia 10 kolejka, więc tylko 2 mecze do zakończenia ligi. Nadal nikt nie jest pewny swojego miejsca, w przypadku tej samej liczby punktów liczy się stosunek bramek, więc LS Mobile potrzebuje wygranej 18 bramkami z 12 Batalionem aby zdobyć mistrzostwo, w drugim meczu o 3 miejsce powalczy Gold Lions z Nemezis Athletic.
Punkty Transferowe
12 Batalion - 1750 pkt
Gold Lions - 1250 pkt
LS Mobile Team - 990 pkt
Nemezis Athletic - 1400 pkt
Klasyfikacja strzelców
43 - Raul Bertucci (12B)
18 - Cordell Shatterville (NA)
15 - Louis Miller (LSMT)
14 - Pierre Gomez (12B)
14 - Collin Cesario (BUON/LSMT)
10 - Javier Bertucci (12B)
9 - Joan Gonzalez (GL)
8 - Rylie Kozlov (LSMT)
8 - Ramon Walker (GL)
8 - Otto Nuschanger (GL)
7 - Clara Ellis (BA)
Użytkownik Dżunior edytował ten post 21/08/2015 - 21:09
— 370
22/08/2015 - 12:24

Popularny
Na koniec sezonu planowane są niewielkie nagrody dla 6 najlepszych zawodników ligi. Oto zawodnicy nominowani do tej nagrody:
Bramkarze:
Seth Butler (NA)
Roman Elpueblo (LSM)
Silas Palmer (12B)
Zawodnicy z pola:
Cordell Shatterville (NA)
Javier Bertucci (12B)
Matthew Shatterville (NA)
Frank Ward (LSM)
Louis Miller (LSM)
Winston Durante (12B)
Pierre Gomez (12B)
Rayan Buckner (GL)
Joan Gonzalez (GL)
Ryan Otto (12B)
Lewis Mills (12B)
Kenneth Hobbs (NA)
Corey Graves (LSM)
Collin Cesario (LSM)
Spośród bramkarzy zostanie wybrany 1 najlepszy, zaś z 14 nominowanych zostanie wybranych tylko 5 do najlepszej "szóstki ligi".
Użytkownik Dżunior edytował ten post 22/08/2015 - 12:51
— 370
23/08/2015 - 19:15
Data Meczu: 23.08.15 - 20:00
Drużyny: Nemezis Athletic - Gold Lions
Wynik: 10:0 (walkower)
Strzelcy:
Kartki:
Uwagi: Drugi walkower Gold Lions wnioskuje wyrzuceniem z ligi, z racji iż jest koniec sezonu, to wszelkie punkty zostaną. Ale jako drużyna zostają usunięci. Nemezis zdobywa 3 miejsce, gratulacje
Użytkownik Dżunior edytował ten post 23/08/2015 - 19:15
— 370
24/08/2015 - 21:53
Imię Nazwisko sedzięgo: Sawyer Hermingway
Data Meczu: 24.08.15 - godz. 20:00
Drużyny: LS Mobile Team - 12 Batalion
Wynik: 10:0
Strzelcy:
Kartki:
Uwagi:
Walkower dla LS Mobile, według decyzji sędziego Sawyera Hermingwaya. Podczas meczu doszło do kilku błędów, przez co Batalion miał spiny do sędziego. Sędzia nie wytrzymał napięcia i zakończył mecz, przyznając walkowera. Batalion mając lepszy bilans bramek wygrywa ligę.
— 5501
24/08/2015 - 21:58

Popularny
To czyja to wina, jeśli sędzia nie wytrzymał napięcia? Batalionu czy jego?
— 370
24/08/2015 - 22:10
Wszyscy sądzą, że stoje za Batalionem. A według mnie od początku to mówiłem, że sędzia czyli Verter nie wytrzymał napięcia nie potrzebnie kończąc mecz, gdyż Batalion mógł grać, bo mieli jeszcze 4 zawodników. A Verter podjął decyzje o walkowerze, a w jego przypadku Batalion ma nadal lepszy stosunek bramek.
Tabela końcowa sezonu SASL

Punkty Transferowe
12 Batalion - 1700 pkt
Gold Lions - 1250 pkt
LS Mobile Team - 1090 pkt
Nemezis Athletic - 1400 pkt
Klasyfikacja strzelców
43 - Raul Bertucci (12B)
18 - Cordell Shatterville (NA)
15 - Louis Miller (LSMT)
14 - Pierre Gomez (12B)
14 - Collin Cesario (BUON/LSMT)
10 - Javier Bertucci (12B)
9 - Joan Gonzalez (GL)
8 - Rylie Kozlov (LSMT)
8 - Ramon Walker (GL)
8 - Otto Nuschanger (GL)
7 - Clara Ellis (BA)
Użytkownik Dżunior edytował ten post 24/08/2015 - 22:10
— 11
24/08/2015 - 22:14
Nawet nie próbuj im tego tłumaczyć, od razu zbesztają z błotem.
— 370
25/08/2015 - 09:57

Popularny
Najlepsza "szóstka" turnieju
Bramkarz:
Seth Butler(NA)/Roman Elpueblo(LSM) - zostali wybrani obaj
Zawodnicy z pola:
Cordell Shatterville (NA)
Javier Bertucci (12B)
Louis Miller (LSM)
Collin Cesario (LSM)
Rayan Buckner (GL)
Wymienieni zawodnicy proszeni są o odbiór małej nagrody i statuetki.
12 Batalion, LS Mobile Team i Nemezis Athletic, są proszeni o odbiór nagrody za zajęte miejsca w lidze.
Użytkownik Dżunior edytował ten post 25/08/2015 - 09:55
— 1514
26/08/2015 - 13:26

Popularny
Tu kolega dżunior zapomniał wyżej napisać kartki czerwonej dla drużyny 12 Batalionu. Dodatkowo jest pewien regulamin, którego przestrzegałem podczas spotkania. Nie, że nie wytrzymałem napięcia - po prostu zakończyłem mecz walkowerem bo miałem do tego takie prawo. Dodatkowo - 12 Batalion, porażka. Każda inna drużyna potrafiła przyjąć decyzje sędziego na klate i odbiec grając dalej - dodam, było dwóch sędziów liniowych miałem lagi więc słuchałem im opinii przy każdej bramce, oucie, czy spalonym. Oczywiście 12 Batalion zawsze prowokował gre na kropce, brat Dżuniora pisał mi tylko na /w "mój brat siedzi obok mówi że nie było" a totalnie gówno mnie to interesowało. Na konferencji SASL zostało wyjśnione wszystko między nami - mimo wszystko nikt mnie nie będzie oczerniał bo wszyscy na konferencji poparli mnie - nie Dżuniora. Kilka błędów na koniec tej porażkowej ligi;
- Dżunior wypłącił pieniądze i bajo, żadnego oficjalnego zakończenia.
- Żadnych sponsorów, zero aprobaty pieniężnej na radiostacje.
- LSPD i LSMC to już przeszłość, przychodzili na początku, piątka goście i dzięki!
- Sędziowie? Dwóch aktywnych - przy tym PREZES sam sędziował mecze.
A teraz kilka wycinek z regulaminu, bo Dżunior dalej uważa że oni "mogli" grać. Przypominam - grało pięciu, zawodnik dostał czerwoną, a poźniej z powodu burdów, wyzwisk, oraz zamieszek (ze strony 12 Batlaionu);
4.1. Każdy zawodnik zrzeszenia piłkarskiego, jak i jego zwierzchnik ma obowiązek okazywać należyty szacunek dla personelu San Andreas Soccer League.4.2. Oczernianie osób pracujących w SASL na temat przekupstw, kupowania meczy jest karane.4.3. Każdy piłkarz powinien odzywać się z szacunkiem i kulturą do innych piłkarzy.
6.3. Aroganckie zachowanie wobec zarządu SASL, licencjonowanych sędziów, brak kultury - 200$ kary pieniężnej oraz możliwość zawieszenia zawodnika.
6.4. Wszczynanie zamieszek - zawieszenie drużyny piłkarskiej do czasu powołania wewnętrznej komisji śledczej, lub kara pieniężna.
6.11. Oszczerstwa na temat SASL dot. kupowania meczy etc - 3.000$ kary oraz zawieszenie zawodnika/drużyny na czas nieokreślony
9.1. Każdy sędzia jest chroniony przez regulamin i zarząd San Andreas Soccer League, nie ponosi więc odpowiedzialności za podjęte przez niego decyzje.
Miałem masę powodów aby ich zawiesić, i tak też zrobiłem, nie mogli grać - bo mieli 3 zawdoników. Dzięki za uwagę.
— 370
26/08/2015 - 13:30
Tu kolega dżunior zapomniał wyżej napisać kartki czerwonej dla drużyny 12 Batalionu. Dodatkowo jest pewien regulamin, którego przestrzegałem podczas spotkania. Nie, że nie wytrzymałem napięcia - po prostu zakończyłem mecz walkowerem bo miałem do tego takie prawo. Dodatkowo - 12 Batalion, porażka. Każda inna drużyna potrafiła przyjąć decyzje sędziego na klate i odbiec grając dalej - dodam, było dwóch sędziów liniowych miałem lagi więc słuchałem im opinii przy każdej bramce, oucie, czy spalonym. Oczywiście 12 Batalion zawsze prowokował gre na kropce, brat Dżuniora pisał mi tylko na /w "mój brat siedzi obok mówi że nie było" a totalnie gówno mnie to interesowało.
Na konferencji SASL zostało wyjśnione wszystko między nami - mimo wszystko nikt mnie nie będzie oczerniał bo wszyscy na konferencji poparli mnie - nie Dżuniora. Kilka błędów na koniec tej porażkowej ligi;
- Dżunior wypłącił pieniądze i bajo, żadnego oficjalnego zakończenia.
- Żadnych sponsorów, zero aprobaty pieniężnej na radiostacje.
- LSPD i LSMC to już przeszłość, przychodzili na początku, piątka goście i dzięki!
- Sędziowie? Dwóch aktywnych - przy tym PREZES sam sędziował mecze.
A teraz kilka wycinek z regulaminu, bo Dżunior dalej uważa że oni "mogli" grać. Przypominam - grało pięciu, zawodnik dostał czerwoną, a poźniej z powodu burdów, wyzwisk, oraz zamieszek (ze strony 12 Batlaionu);
Miałem masę powodów aby ich zawiesić, i tak też zrobiłem, nie mogli grać - bo mieli 3 zawdoników. Dzięki za uwagę.
Gdybyś umiał sędziować to byłoby inaczej, a ja widziałem twoje sędziowanie i nie wiedziałeś nawet gdzie piłkę postawić po spalonym. Powinieneś normalnie wznowić ten mecz, a ty zacząłeś mieć wyjebane - cały czas uważam że to tylko i wyłącznie twoja wina. Po każdym błędzie sędziego jest zamieszanie, ty to zrobiłeś i dlatego to się stało.
Jeśli chcesz Verter to bierz się za organizowanie ligi.
W tym momencie po tym co napisałeś to znowu mi się odechciało robić ten drugi sezon.
I jeszcze dodam coś o tym regulaminie, od początku starałem się być pobłażliwy, po kilku burdach, płaczach na meczach nawet nie karałem drużyn, bojąc się że zrezygnują z ligi. Dlaczego miałem w ostatnim meczu ukarać Batalion, skoro nie ukarałem wcześniej poprzednich drużyn? Każda drużyna nabiłaby sobie licznik na 5000$ kary - już widze zresztą jak by mi to zapłacili.
Użytkownik Dżunior edytował ten post 26/08/2015 - 13:31
— 1514
26/08/2015 - 13:33
Gdybyś umiał sędziować to byłoby inaczej, a ja widziałem twoje sędziowanie i nie wiedziałeś nawet gdzie piłkę postawić po spalonym.
Jeśli chcesz Verter to bierz się za organizowanie ligi.
W tym momencie po tym co napisałeś to znowu mi się odechciało robić ten drugi sezon.
I jeszcze dodam coś o tym regulaminie, od początku starałem się być pobłażliwy, po kilku burdach, płaczach na meczach nawet nie karałem drużyn, bojąc się że zrezygnują z ligi. Dlaczego miałem w ostatnim meczu ukarać Batalion, skoro nie ukarałem wcześniej poprzednich drużyn? Każda drużyna nabiłaby sobie licznik na 5000$ kary - już widze zresztą jak by mi to zapłacili.
Skończ sie błaźnić nie będę z Tobą wchodził z dyskusje, trzeba było mnie wyjebać z konferencji na skypie po meczu który zakończyłem dałem /leave to mnie dodałeś - nie tym tylko poprzednim bo Twój brat nie umie przyjąć porażki na klate. Nie powinni grać w 2 lidze i tyle i powinni zostać ukarani, nikt by Ci nie dał, odebrać trzeba było z nagrody. Nie będę sie za to brał - niech weźmie to Bartek a po drugie; jaka niby inna drużyna zrobiła takie dziadostwo?
— 370
26/08/2015 - 13:38
Każda drużyna zrobiła coś, nie wspomnę już nawet po bójkach po każdym meczu. LS Mobile prawie w każdym meczu używało obraźliwych okrzyków, nawet na to nie zwracałem uwagi. Jak kiedyś Nemezis prowadziło mecz, to również mnie oczerniali że mecz jest przekupiony - nie dawałem im żadnych kar, skończyło się tylko na ostrzeżeniu. Nemezis równie często mieli spiny niemal po każdej sytuacji przy spalonych. Gold Lions w kilku meczach schodziło już z boiska, musiałem ich prosić żeby grali - gdyż najeżdżali na mnie, że sędziuje przeciwko nim.
Skończ sie błaźnić nie będę z Tobą wchodził z dyskusje, trzeba było mnie wyjebać z konferencji na skypie po meczu który zakończyłem dałem /leave to mnie dodałeś - nie tym tylko poprzednim bo Twój brat nie umie przyjąć porażki na klate. Nie powinni grać w 2 lidze i tyle i powinni zostać ukarani, nikt by Ci nie dał, odebrać trzeba było z nagrody. Nie będę sie za to brał - niech weźmie to Bartek a po drugie; jaka niby inna drużyna zrobiła takie dziadostwo?
Trochę przystosowania do tego Verter, nie będziesz miał 30 ludzi idealnych do gry, każdy walczy o swoje i takie rzeczy w realu też się zdarzają, że dochodzi do zamieszania po daniu czerwonej kartki, czy nieuznania prawidłowego gola. Właśnie takie rzeczy działy się w ostatnim meczu, popełniłeś 2 błędy na niekorzyść Batalionu i dlatego mieli do Ciebie spinę, tak samo po czerwonej kartce.
Użytkownik Dżunior edytował ten post 26/08/2015 - 13:39
— 517
26/08/2015 - 13:40
Ja tam po części rozumiem tego Vertera jak i też Dżuniora, co do kar to wiadomo, że nagle nie można karać jednej drużyny, a reszty nie karać, ale co do Batalionu to od początku był faworyzowany przez Dżuniora, bo był, każdy się ze mną zgodzi.Ja starałem się być bezstronny i mimo zarzutów, że nic nie robiłem dla tej ligi to jednak coś robiłem, przynajmniej patrząc ze swojej perspektywy.Co do sędziowania Vertera nie mam zarzutów, bo nie widziałem jak to robi, jednak nie można mieć do niego pretensji, lagi to nie jego wina, a przy ostatnim meczu błędy popełnili też liniowi.Mimo wszystko dzięki Verter, że zaangażowałeś się w ligę, nerwy mogą puścić każdemu, decyzja należy do sędziego, więc nie powinno być żadnych bluzg i pretensji do niego.Odejść i pogodzić się z decyzją to najlepsze rozwiązanie.Mam nadzieję, że drugi sezon będzie lepszy.Na pewno będziemy stawiali na pierwszym miejscu regulamin i karali bez namysłu za wybryki, bo będąc pobłażliwym tylko doprowadzamy do większego burdelu.Drużyny się rozbrykały, bo wiedziały, że i tak nie zostanie nałożona na nie kara.Jeżeli na serwerze pojawi się sąd to te kary będą coś znaczyły, teraz odwrócą się dupą i nie zapłacą, bo co im zrobimy? Myślę jednak, że będzie lepiej niż w poprzednim sezonie.
Użytkownik Katalończix edytował ten post 26/08/2015 - 13:41
— 370
26/08/2015 - 13:42
Ja tam po części rozumiem tego Vertera jak i też Dżuniora, co do kar to wiadomo, że nagle nie można karać jednej drużyny, a reszty nie karać, ale co do Batalionu to od początku był faworyzowany przez Dżuniora, bo był, każdy się ze mną zgodzi.Ja starałem się być bezstronny i mimo zarzutów, że nic nie robiłem dla tej ligi to jednak coś robiłem, przynajmniej patrząc ze swojej perspektywy.Co do sędziowania Vertera nie mam zarzutów, bo nie widziałem jak to robi, jednak nie można mieć do niego pretensji, lagi to nie jego wina, a przy ostatnim meczu błędy popełnili też liniowi.Mimo wszystko dzięki Verter, że zaangażowałeś się w ligę, nerwy mogą puścić każdemu, decyzja należy do sędziego, więc nie powinno być żadnych bluzg i pretensji do niego.Odejść i pogodzić się z decyzją to najlepsze rozwiązanie.Mam nadzieję, że drugi sezon będzie lepszy.Na pewno będziemy stawiali na pierwszym miejscu regulamin i karali bez namysłu za wybryki, bo będąc pobłażliwym tylko doprowadzamy do większego burdelu.Drużyny się rozbrykały, bo wiedziały, że i tak nie zostanie nałożona na nie kara.Jeżeli na serwerze pojawi się sąd to te kary będą coś znaczyły, teraz odwrócą się dupą i nie zapłacą, bo co im zrobimy? Myślę jednak, że będzie lepiej niż w poprzednim sezonie.
Faworyzowałem Batalion, bo Verter jechał po nich po całośći - według mnie nie zrobili nic takiego strasznego.
//Edit: Nie wspominam Verter o pieniędzach, które sobie wypłaciłeś bez mojej zgody. Wypłaciłeś z konta SASL 500$ i niby dałeś na radio, a nie widziałem żadnych reklam. Tylko przed jednym meczem kilka razy puścili to w radiu, według mnie z tym hajsem to też mnie oszukałeś, wziąłeś je poprostu dla siebie bo ci była potrzebna.
Użytkownik Dżunior edytował ten post 26/08/2015 - 13:43
— 1514
26/08/2015 - 13:46
Każda drużyna zrobiła coś, nie wspomnę już nawet po bójkach po każdym meczu. LS Mobile prawie w każdym meczu używało obraźliwych okrzyków, nawet na to nie zwracałem uwagi. Jak kiedyś Nemezis prowadziło mecz, to również mnie oczerniali że mecz jest przekupiony - nie dawałem im żadnych kar, skończyło się tylko na ostrzeżeniu. Nemezis równie często mieli spiny niemal po każdej sytuacji przy spalonych. Gold Lions w kilku meczach schodziło już z boiska, musiałem ich prosić żeby grali - gdyż najeżdżali na mnie, że sędziuje przeciwko nim.
Trochę przystosowania do tego Verter, nie będziesz miał 30 ludzi idealnych do gry, każdy walczy o swoje i takie rzeczy w realu też się zdarzają, że dochodzi do zamieszania po daniu czerwonej kartki, czy nieuznania prawidłowego gola. Właśnie takie rzeczy działy się w ostatnim meczu, popełniłeś 2 błędy na niekorzyść Batalionu i dlatego mieli do Ciebie spinę, tak samo po czerwonej kartce.
Super, ja i liniowi popelniliśmy, a Ty dalej broń braciszka i Batlionu. Spytaj brata czy ma dla mnie ten filmik który nagrał jak rzekomo nie uznałem spalonego który był, bo do teraz go nie widziałem. Nie będę robił tu już syfu, Termit powinien zauważyć że nie nadajesz sie na to miejsce, żadnego zakończenia eventu, żadnych gamescorów dla wszystkich którzy włożyli w to prace, żadnego... nic. Po prostu nic.
Niby jakie liniowi popełnili błędy? Bo nie rozumiem co to za problem stanąć obok bramki i przyznać decyzje do kogo należy piłka.
— 517
26/08/2015 - 13:47
Niby jakie liniowi popełnili błędy? Bo nie rozumiem co to za problem stanąć obok bramki i przyznać decyzje do kogo należy piłka.
Shevey pierwszy raz w życiu sędziował taki mecz, więc proste, że mógł popełnić błędy.Z resztą w realu ile jest błędów liniowych? Na przykład przy spalonym.
— 370
26/08/2015 - 13:52
Super, ja i liniowi popelniliśmy, a Ty dalej broń braciszka i Batlionu. Spytaj brata czy ma dla mnie ten filmik który nagrał jak rzekomo nie uznałem spalonego który był, bo do teraz go nie widziałem. Nie będę robił tu już syfu, Termit powinien zauważyć że nie nadajesz sie na to miejsce, żadnego zakończenia eventu, żadnych gamescorów dla wszystkich którzy włożyli w to prace, żadnego... nic. Po prostu nic.
Uważasz że zasługujesz na gamescore? Byłeś na góra 3 meczach, ja poświęcałem swój czas, byłem obecny niemal na każdym meczu i umieszczałem tematy na forum i wszelkie posty. Co do gs'ów to się nie martw, ja dla nich nie robiłem tego eventu - Termit mi pisał że mi je da. A co do zakończenia eventu chciałem je zrobić na UMF, ale odrazu prezes LSM i Batalionu powiedzieli, że ich nie będzie - więc zrezygnowałem z tego, bo komu innemu bym hajsu nie dał. Dałem im hajs na drugi dzien po finalowym meczu, a potem odrazu wszystkim.
Shevey pierwszy raz w życiu sędziował taki mecz, więc proste, że mógł popełnić błędy.Z resztą w realu ile jest błędów liniowych? Na przykład przy spalonym.
Sheveya i Matthewa Shatterville ogarnąłem w ostatniej chwili, mimo że nie są sędziami to troche grali w tej lidze, więc umieją skrypt - no ale to prawda bo popełnili kilka błędów. Ten mecz miałeś ty sędziować, ale nie przyszedłeś i od tego zaczał się ten cały burdel.
— 517
26/08/2015 - 13:53
Sheveya i Matthewa Shatterville ogarnąłem w ostatniej chwili, mimo że nie są sędziami to troche grali w tej lidze, więc umieją skrypt - no ale to prawda bo popełnili kilka błędów. Ten mecz miałeś ty sędziować, ale nie przyszedłeś i od tego zaczał się ten cały burdel.
Nie zaczynaj znowu, sam wiesz dlaczego mnie nie było.Przecież się nie rozdwoję.
— 370
26/08/2015 - 13:55
Szczerze to wątpie, że ktoś inny niż ja dałby radę zorganizować ten event. Jako jedyny chyba zostałem z starej epoki sprzed 5 lat, bo grałem wtedy w lidze i byłem sędzią. Teraz sporo osób już wie tyle co ja, bo chyba większość grając w meczach zobaczyli o co w tym chodzi.
Nie zaczynaj znowu, sam wiesz dlaczego mnie nie było.Przecież się nie rozdwoję.
Dobra, luz. Ale nie powiedziałeś mi, że na 100% nie będziesz. Może wtedy zaczęlibyśmy ten mecz wcześniej, tym bardziej że ten mecz był o taką stawkę to jeśli chodzi o organizacje i sędziów był najgorszy.
— 897
26/08/2015 - 13:58
Trzymam strone Vertera, ta liga to totalna porażka, zamiłowanie do tej śmiesznej drużyny Batalionu bo tam grał ktoś z prezesów czy jakoś tak, pamiętam jak Dżunior wbił na konfe Buon Appetito na skype i zaczął każdego wyzywać od różnych przekleństw, Mateusz może potwierdzić, porażka - byłem managerem w jednym meczu i więcej nie chciałem mieć z tym wspólnego.
— 370
26/08/2015 - 14:00
Trzymam strone Vertera, ta liga to totalna porażka, zamiłowanie do tej śmiesznej drużyny Batalionu bo tam grał ktoś z prezesów czy jakoś tak, pamiętam jak Dżunior wbił na konfe Buon Appetito na skype i zaczął każdego wyzywać od różnych przekleństw, Mateusz może potwierdzić, porażka - byłem managerem w jednym meczu i więcej nie chciałem mieć z tym wspólnego.
A jak myślisz dlaczego? Pamiętam jak dostaliście srogi wpierdol od Batalionu 19:2, wkurwiłem się na wasze zachowanie - zaczęliście płakać, dlatego z tej ligi zrezygnowały dwie drużyny, bo przegrywać niestety trzeba umieć.
A w Batalionie koleszko nie gra żaden prezes, ja nie brałem w lidze udziału jako zawodnik. W Nemezis grał Katalon.
Użytkownik Dżunior edytował ten post 26/08/2015 - 14:00
— 11
26/08/2015 - 14:01
VERTER twoja wypowiedź jest nie na miejscu, może na początku ligi na meczach drużyny miały do siebie szacunek, jednak pod koniec ligi każda drużyna i każdy zawodnik wyzywali się nawzajem i tak na prawdę było to już "normalne", tego ostatniego meczu w ogóle nie powinieneś sędziować ty, pytałem na początku czy masz lagi (ponieważ przypomniałem sobie twój poprzedni mecz jako sędzia kiedy nie wiedziałeś co się dzieje i co chwile Cie wywalało) - odpowiedziałeś że nie, jednak co jakiś czas /qs zdarzyło Ci się wpisać, nie chce Cie oskarżać bo nie wiem czy miałeś lagi czy nie - ale jeśli miałeś to powinieneś zakończyć sędziowanie. Śmieszne jest to że napisałeś że wszystkie informacje odnośnie sytuacji czy był gol, aut itp. brałeś od sędziów liniowych - jednak tak na prawdę nie byli to sędziowie tylko zawodnicy drużyn przeciwnych wyrażających lekką niechęć do batalionu - jak zresztą wszyscy może z powodu że wygraliśmy prawie wszystkie mecze.
Z tego co wiem Dżunior postanowił tą ligę ogarnąć w pełni, na początku pierwszej zrezygnował dwie drużyny co trochę skomplikowało sytuację w lidze. Poza tym Dżunior bardzo wiele razy uchylał prośby o ukaranie drużyny z powodu braku szacunku czy burd karami ponieważ nie chciał aby drużyny odchodził z ligi z powodu kar finansowych, wszyscy jednak po finałowym meczu nasiedli na batalion nie zwracając uwagi na wcześniejsze mecze i zachowanie innych drużyn które nie zawsze zachowywały się godnie.
Nie chce zaczynać tutaj żadnych awantur, jeśli jesteś chętny może pomóż Dżuniorowi w prowadzeniu ligi zamiast oskarżać go winą o wszystko. Może i liga nie wyszła rewelacyjnie jednak jest to dopiero powrót SASL po długiej przerwie, miejmy wszyscy nadzieję że liga będzie coraz bardziej ulepszana aż w końcu dojdziemy do perfekcji w rozgrywkach ligowych.
Pozdrawiam i proszę skończyć tą dyskusje, jeśli ktoś ma jakieś sugestie co można zmienić lub wprowadzić niech po prostu przedyskutuje to z Dżuniorem.
Użytkownik Pigeons edytował ten post 26/08/2015 - 14:11
— 1514
26/08/2015 - 14:39

Popularny
A jak myślisz dlaczego? Pamiętam jak dostaliście srogi wpierdol od Batalionu 19:2, wkurwiłem się na wasze zachowanie - zaczęliście płakać, dlatego z tej ligi zrezygnowały dwie drużyny, bo przegrywać niestety trzeba umieć.
A w Batalionie koleszko nie gra żaden prezes, ja nie brałem w lidze udziału jako zawodnik. W Nemezis grał Katalon.
Kłamstwo grałes w 12 Batalionie na początku ligi.
— 11
26/08/2015 - 14:42
przeszukałbym konfy i zrobił ssa ale nie gram narazie i mi to lotto. Powodzenia, a kolega ma lajka za post, ale pisalem ze mam lagi a qsy se na darmo robilem i na nowo stawialem pilke.
nie wypowiadam sie już w tej gówno burzy, i prosze o skasowanie nicknama mojego z pierwszej strony, dzieki!
Grał tylko w pierwszym meczu a potem kiedy zaczęliście mieć pretensje odszedł z naszej drużyny.
Ja już się tu nie udzielam, proponuje zabrać się za następną ligę, jeśli ktoś jest chętny do jej prowadzenia tak samo jak Dżunior to niech się do niego zgłosi - żeby nie było że faworyzuje batalion, proponuje zrobić dwóch pomocników Dżuniora którzy będą podejmować decyzje większością głosów, wtedy powinniśmy wykluczyć wszystkie problemy, pozdro.
— 370
26/08/2015 - 14:44
przeszukałbym konfy i zrobił ssa ale nie gram narazie i mi to lotto. Powodzenia, a kolega ma lajka za post, ale pisalem ze mam lagi a qsy se na darmo robilem i na nowo stawialem pilke.
nie wypowiadam sie już w tej gówno burzy, i prosze o skasowanie nicknama mojego z pierwszej strony, dzieki!
Człowieku, grałem w jednym sparingu i to było przed ligą, w lidze nie gralem w Batalionie, właśnie ze względu na takie spiny jakie ty teraz mi wyprawiasz. Żeby nie było jakiś przywilejów.
Sam zacząłeś ten spam, to teraz nie narzekaj.
Tematy o podobnych tagach: sasl, ogolny, temat, wszystko, tym, temacie
sasl
Gracze, rozrywka i inne →
Poradniki i początek gry →
Szukam gracza / Zagram →
[Szukam] Kogoś do graniaNapisany przez sagitos, 30/04/2019 |
|
|
||
Gracze, rozrywka i inne →
Poradniki i początek gry →
Szukam gracza / Zagram →