Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[SARL][26.07.2015] One last ride

• Please log in to reply
24 odpowiedzi w tym temacie

#1 Arcon2529 17/07/2015 - 19:31

Arcon
  • Gracz

*
Popularny

ZLUPP4O.jpg

**Po ciężkim dniu zasiadasz wygodnie przed telewizorem z ulubionym napojem opartym na kolanie. Przełączając raz po raz kanały natrafiasz na spot reklamowy San Andreas Racing League. Mrużąc oczyma spoglądasz na ekran widząc reklame Old Spice i od razu zawiedziony swoją lichą sylwetką w porównaniu z twarzą Old Spice przełączasz kanał dalej widząc film promocyjny.

https://www.youtube.com/watch?v=XhVlLy4hLaA&feature=youtu.be

(Dzięki Lucek, mordo)

A, więc siem-siemanko. To ostatni event w naszym wydaniu, więc niech wygląda jak z dawnych lat. Rywalizacje podzielone na klasy A, B, C, więc możemy mieć trzech różnych zwycięzców. Jedziemy własnymi pojazdami! Jako, że to ostatni event podejdziemy surowiej do regulaminu, więc nie będzie osób pokrzywdzonych. Każdy wyścig będzie nagrywany w przypadku niedomówień.

DXx06bm.png

1.Każdy uczestnik przed wyścigiem musi zarejestrować się według podanego wzoru.
2. Wpisowe na wyścig zbierane jest przy wjeździe na miejsce wydarzenia tylko przez organizatorów (Plakietka + duty „Racing League”) – wyłącznie gotówką.
3. Każdy uczestnik podczas wyścigu musi mieć w swoim pojeździe miejsce wolne dla obserwatora technicznego z naszej ekipy, który będzie kontrolować regulaminowość waszej jazdy.
4. Jazda non-rp wyklucza Cię z konkurencji.                                    

5. Zagrażanie bezpieczeństwa przeciwnikowi (pittowanie, spychanie, celowe taranowanie) automatycznie dyskwalifikuje zawodnika.
6. Zakaz stosowania podtlenku azotu podczas wyścigów i broni palnej, to legalna impreza.
7. Informacja o zapisach oraz planie imprezy wydana zostanie dużo wcześniej, dlatego prosimy trzymać się planu.
8. Złamanie któregokolwiek z powyższych punktów grozi: wykluczeniem i wyproszeniem z event’u, aresztem przez służby porządkowe, postępowaniem karnym oraz otrzymaniem stosownych kar przez administracje w wypadku odwalania i przeszkadzania w wydarzeniu.

9. Osoby które wbiegają na linie startową aby zatrzymać/uszkodzić pojazd uczestnika będzie automatycznie karany przed ekipe serwera. To samo tyczy się osób wjeżdżających pod koła podczas wyścigu.

XJ2Usvc.png

Grupa A:
Infernus, Turismo, Cheetah, Banshee, Bullet, Super GT, Comet
Grupa B :
Buffallo, Jester, ZR-350, Elegy, Sultan, Uranus, Flash
Grupa C:
Phoenix, Alpha, Slamvan, Euros, Sabre, Stratum, Blista Compact, Premier, Club, Stallion, Admiral, Previon i pozostałe samochody.

rkBO4Rk.png

Grupa A – 700 dolarów
Grupa B – 700 dolarów
Grupa C – 500 dolarów

MCHJlxc.png

REJESTRACJA W TYM TEMACIE

Spoiler

ztsycGE.png

hpMLbSH.png

ZizS5oW.png

Użytkownik Arcon edytował ten post 25/07/2015 - 02:37

• Do góry
    • 22

#2 Narid111 19/07/2015 - 20:27

Narid
  • Gracz

Imię i nazwisko: Troy Haris
Pojazd i jego klasa: Elegy B
Posiadane Nitro [Tak/Nie]: Nie
Czy zapoznałeś się i akceptujesz 9 punktów regulaminu? [Tak/Nie]: Tak

• Do góry
    • 1

#3 Arcon2529 19/07/2015 - 21:24

Arcon
  • Gracz

Jeśli Termit wywiąże się z umowy i wręczeniu tych 10 tysięcy to oświadczam, że całą tą kwote przeznaczam na nagrodę dla zwycięzców każdej z klas. Dodając sponsorów mamy dodatkową kwotę 13 tysięcy (plus wpisowe). To nasz ostatni event, zachęcam się do zapisywania. PYTANIA PROSZĘ NA PW/SKYPE.

• Do góry
    • 0

#4 Maaax806 19/07/2015 - 21:48

Maaax
  • Gracz

Imię i nazwisko: Max Skylline
Pojazd i jego klasa: Sultan B

• Do góry
    • 0

#5 Naqu37 20/07/2015 - 09:59

Naqu
  • Gracz

Imię i nazwisko: Ramon Walker
Pojazd i jego klasa: Sultan - B
Posiadane Nitro [Tak/Nie]: Nie.
Czy zapoznałeś się i akceptujesz 9 punktów regulaminu? [Tak/Nie]: Tak.

• Do góry
    • 0

#6 Ferbster0 20/07/2015 - 18:21

Ferbster
  • Świeżak
Imię i nazwisko: Ethan Grimes
Pojazd i jego klasa: Blista Compact - Klasa C
Posiadane Nitro [Tak/Nie]: Nope.
Czy zapoznałeś się i akceptujesz 9 punktów regulaminu? [Tak/Nie]:  Zapoznałem się i w pełni akceptuję.

• Do góry
    • 0

#7 Baszczyk 3244 20/07/2015 - 20:33

Baszczyk
  • Zbanowani
Imię i nazwisko: Greyson Walker
Czy zapoznałeś się i akceptujesz 9 punktów regulaminu? [Tak/Nie]: Tak.

• Do góry
    • 0

#8 Dżunior370 20/07/2015 - 21:31

Dżunior
  • Gracz

Szkoda, że nie ma osobnej rywalizacji pomiędzy motorami, to by było coś. :D Wyścigi PCJ, może nawet i skuterków :P

• Do góry
    • 0

#9 BosteRr 428 20/07/2015 - 22:35

BosteRr
  • Gracz

Imię i nazwisko: Mark Kash
Czy zapoznałeś się i akceptujesz 9 punktów regulaminu? [Tak/Nie]: Jasne.

• Do góry
    • 0

#10 Scharlqtte1681 21/07/2015 - 02:49

Scharlqtte
  • Gracz

Imię i nazwisko: Sonja Goldenmayer
Pojazd i jego klasa: Cheetah, A

• Do góry
    • 1

#11 Kręgiel94856 21/07/2015 - 02:55

Kręgiel94
  • Gracz

Imię i nazwisko: Jacobe Thomson

Pojazd i jego klasa: Sultan B

Użytkownik Kręgiel94 edytował ten post 25/07/2015 - 18:37

• Do góry
    • 0

#12 SamToNazwij98 21/07/2015 - 12:25

SamToNazwij
  • Gracz

Imię i nazwisko: Brayan Eliot
Pojazd i jego klasa: Sultan - B

Użytkownik SamToNazwij edytował ten post 21/07/2015 - 12:25

• Do góry
    • 0

#13 Czarny190949 24/07/2015 - 08:03

Czarny190
  • Gracz
Możecie wygrać nawet 26.000$!!!
Tak duża pulę pieniędzy przewidujemy do rozdania dla zwycięzców. Pula cały czas rośnie i dzięki sponsorom zbliża się do 30.000$.
Powiedzcie znajomym!
  • Do góry
    • 0

#14 Keszmejker Mxsi1903 24/07/2015 - 09:00

Keszmejker Mxsi
  • Gracz
Chcial bym się dorzucić jako sponsor, $10.000. Tylko ze jestem tylko dzisiaj dostępny wiec jak coś cześć z was mam na skype to się zgadamy. Życzę miłego uczestnictwa w evencie i miłej zabawy.
  • Do góry
    • 1

#15 BogHonorOjczyzna339 24/07/2015 - 09:07

BogHonorOjczyzna
  • Gracz

*
Popularny

Imię i nazwisko: Kristian Calis
Pojazd i jego klasa: GRUPA B - sultan
Posiadane Nitro [Tak/Nie]: NIE
Czy zapoznałeś się i akceptujesz 9 punktów regulaminu? [Tak/Nie]: TAK

• Do góry
    • 4

#16 Suicide Is The Way74 24/07/2015 - 13:47

Suicide Is The Way
  • Gracz

O kurwa !
Co to za filmik! Szanuje w chuj !!

• Do góry
    • 0

#17 JackDaniels1285 24/07/2015 - 16:11

JackDaniels
  • Gracz

Imię i nazwisko: Nikodem Grabowski
Pojazd i jego klasa: Klasa A - Bullet

• Do góry
    • 1

#18 Nerek830 24/07/2015 - 23:26

Nerek
  • Gracz

Imię i nazwisko: Casey Heights
Pojazd i jego klasa: Klasa B - Sultan

Posiadane Nitro [Tak/Nie]: Nie
Czy zapoznałeś się i akceptujesz 9 punktów regulaminu? [Tak/Nie]: Jasne.

• Do góry
    • 0

#19 Takushi 116 26/07/2015 - 17:46

Takushi
  • Gracz

Imię i nazwisko: Trevor Berthner
Pojazd i jego klasa: Premier - C.

• Do góry
    • 0

#20 Arcon2529 26/07/2015 - 21:51

Arcon
  • Gracz

*
Popularny

Co prawda wszedłęm na chwile pomóc chłopakom w evencie chciałbym serdecznie podziękować wszystkich którzy wzieli udział w evencie. Widzicie, że można pobawić się raz na jakiś czas odbiegając chwilowo od rutyny. Chciałbym w podziękowaniach wyróżnić Prostyqa i Wodo za to, że zawsze wspierali ze strony technicznej nasze eventy, Termitowi, Mxsimu i Czereśni za zasponsorowanie dodatkowej nagrody oraz wielu innym co postanowili zasponsorować nasze poprzednie eventy (Monster Mobile, Empire Workshop i wielu innych). Tym samym dziękuje też z wyróżnieniem wielu GMom którzy zawsze wyciągali pomocną dłoń - jednym z nich jest Dixonek, Dandusiek.

Ale najbardziej z tych wszystkich serdeczne dzięki Klejowi, BBoyowi za pomoc w każdym (dosłownie) evencie. Ogłaszam, że to mój ostatni event i kończe na tym przygodę tutaj. Moja gra będzie ograniczała się do nabicia czasem duty i ucieczce PD admiralem dla zabawy. Trzymajcie się i bierzcie czynny udział w ciężko zorganizowanych eventach - one są dla Was.

Zwycięzcy ostatniej z serii wyścigów San Andreas Racing League!

C - Nikolai Lyakhov ($11000) - pamiętam jak przed zapisami napisał, że bierze udział tylko dla zabawy a wykosił wszystkich
B - Kristian Calis ($14.000)
A - Nikodem Grabowski ($6500)

A i dzięki Rangy'emu za stream'a!

• Do góry
    • 9

#21 BogHonorOjczyzna339 26/07/2015 - 22:03

BogHonorOjczyzna
  • Gracz

*
Popularny

Świetny event, wysokie nagrody, przepięknie czytelna trasa, a przede wszystkim długa, co zdołało wyłonić najlepszych kierowców. Propsuje eventy Arcona i ekipy. Szkoda, że to ostatni taki event. Jestem zadowolony bardzo. :)

• Do góry
    • 3

#22 KlejsonN1555 26/07/2015 - 22:05

KlejsonN
  • Gracz

*
Popularny

Od siebie chciałbym podziękować Arconowi za wszystkie eventy które wspólnie organizowaliśmy pod szyldem SARL, tym samym chciałbym przekazać że wspólnie z pozostałą częścią ekipy nie mamy zamiaru rezygnować z tego typu eventów i jak dobrze pójdzie to najbliższy tego typu event pojawi się w ciągu 2-3 tygodni.

Gratuluje odważnym którzy nie bali się poświęcić 500-700 dolarów na rzecz dobrej zabawy, jak widać z małej kwoty można było wyciągnąć lekko ponad 10 kafli więc przebicie jest ogromne, wszystkie eventy robimy dla was i tak pozostanie w dalszym ciągu.
Na końcu chcę jeszcze podziękować tym którzy pomogli nam w organizacji, Nolajf, Dejw, Rangy, jak również Czereśnia, odwalili kawał dobrej roboty w trakcie samej imprezy, co prawda bez problemów się nie obeszło, jednak mimo to daliśmy radę.

Użytkownik KlejsonN edytował ten post 26/07/2015 - 22:08

• Do góry
    • 3

#23 Doktor DIIL 2288 26/07/2015 - 22:15

Doktor DIIL
  • Gracz

*
Popularny

Arcon i jego ekipa odwalali kawał świetnej roboty. Smutno słyszeć, że to był ostatni event przez nich zorganizowany, gdyż sam fakt ile oni na to czasu poświęcali mówi za siebie. Sam żałuję, że nie miałem okazji uczestniczyć w zorganizowaniu tego - chodź często byłem otwarty na wszelkie propozycje pomocy. Co mi jedynie zostało to podziękować za nakład pracy i liczyć, że jeszcze kiedyś zorganizujecie event w podobnym stylu. Założę się, że reszta serwera powiedziałaby to samo.

Użytkownik Doktor DIIL edytował ten post 26/07/2015 - 22:15

• Do góry
    • 4

#24 Baszczyk 3244 26/07/2015 - 22:17

Baszczyk
  • Zbanowani

Arcon i jego ekipa odwalali kawał świetnej roboty. Smutno słyszeć, że to był ostatni event przez nich zorganizowany, gdyż sam fakt ile oni na to czasu poświęcali mówi za siebie. Sam żałuję, że nie miałem okazji uczestniczyć w zorganizowaniu tego - chodź często byłem otwarty na wszelkie propozycje pomocy. Co mi jedynie zostało to podziękować za nakład pracy i liczyć, że jeszcze kiedyś zorganizujecie event w podobnym stylu. Założę się, że reszta serwera powiedziałaby to samo.

Arcon odchodzi, ale SARL nadal jest i niedługo zaskoczą was zapewne czymś nowym.

• Do góry
    • 1

#25 Kręgiel94856 26/07/2015 - 22:31

Kręgiel94
  • Gracz

To ja również dorzucę swoje skromne zdanie, bardzo fajny event, trasa bardzo fajna, pasowała pod sultana, ale no cóż przegrałem i nie szkoda mi było wydać trochę kasy, brałem udział w trzech takich eventach tworzonych przez wymienioną ekipę, chciałem podziękować Arconowi i Klejowi że robili coś takiego dla nas czyli dla graczy, będzie tego brakować, ale naprawdę było fajnie, zostawiam łapkę w górę. :)

Użytkownik Kręgiel94 edytował ten post 26/07/2015 - 23:28

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych