Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Problemy z kontem globalnym.

• Zamknięty Temat jest zamknięty
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 hombson1 16/07/2015 - 20:25

hombson
  • Gracz

Witam całą społeczność serwisu Net4game!

Mój  problem polega na tym że na koncie globbalnym nie mogę dodawać znajomych i ustawić avatara wyskakuje mi ograniczenie do 1kb. Kolega twierdzi że takiego ograniczenia nie miał więc nie wiem gdzie leży problem.

• Do góry
    • 0

#2 Astarterate1 16/07/2015 - 20:43

Astarterate
  • Gracz

Może musisz napisać parę postów, które następnie zostaną zaakceptowane przez moderatora. Innego rozwiązania nie widzę.

• Do góry
    • 1

#3 hombson1 17/07/2015 - 10:52

hombson
  • Gracz

Może, napiszę coś w najbliższym czasie.

• Do góry
    • 0

#4 Marcinovski1858 17/07/2015 - 13:19

Marcinovski
  • Gracz

Avatar zgrywasz z pulpitu. Najlepiej załóż konto na gravatar.com. Tam wgraj obrazek i tam idealnie zmniejszy się do rozmiaru gravatara na tym forum, następnie przytnij ten obrazek i wszystko zaakceptuj. Następnie ściągnij sobie ten obrazek na pulpit i wtedy wgraj, będzie działać, bo tak samo ja zrobiłem. Co do znajomych, też tak miałem, że nie mogłem kilku dodać. Po jakimś czasie mogłem, uważam że musisz nabić tam kilkanaście postów.

• Do góry
    • 0

#5 afka142 17/07/2015 - 15:33

afka
  • Gracz
Po pierwsze, każdy pierdoły pisze gravatar raz działa, raz nie - po prostu dodaj normalny obrazek z google grafika i wklej obrazek, nie patrząc ile on ma - nie zgrywaj go na pulpit tylko zostaw w pobrane, co do znajomych w ustawieniach zobacz opcję, czy nie masz zablokowanych - dodawanie znajomych nie działa tak że gdy masz 10 możesz dodawać.
  • Do góry
    • 0

#6 hombson1 17/07/2015 - 20:43

hombson
  • Gracz

W ustawieniach nie mam takiej opcji sprawddzałem kilka razy, nie bardzo wiem jak ten obraze wkleić.

Problem rozwiązany, po zakupie golda wszysto działa tak że dzięki za pomoc.

• Do góry
    • 0

#7 Kolbaa1332 18/07/2015 - 10:49

Kolbaa
  • Gracz
Problem rozwiązany, zamykam.
  • Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych