Siemanko, interesuje mnie telefon z przynajmniej 5 calowym wyświetlaczem i żeby miał przynajmniej 1 gb ramu, procesor do tego sensowny i system android.
Polecicie coś?
Siemanko, interesuje mnie telefon z przynajmniej 5 calowym wyświetlaczem i żeby miał przynajmniej 1 gb ramu, procesor do tego sensowny i system android.
Polecicie coś?
Użytkownik The real ROUCY edytował ten post 13/07/2015 - 13:26
Dokładnie, jak wyżej - podaj cenę, a postaram się wybrać ciekawego smartfona.
Cena raczej nie gra roli, wiadomo, że chciałbym coś z tańszej półki, ale aby miał te parametry co napisałem wyżej.
Do jakiej ceny? HTC Desire (któryś model) LG, Sony też są w porządku, ale wszystko zależy od ceny
Dokładnie, jak wyżej - podaj cenę, a postaram się wybrać ciekawego smartfona.
Cena raczej nie gra roli, wiadomo, że chciałbym coś z tańszej półki, ale aby miał te parametry co napisałem wyżej.
Z tańszej półki, zbyt ogólnie. Napisz konkretnie do jakiej kwoty: 400/500/600zł czy więcej?
Z tańszej półki, zbyt ogólnie. Napisz konkretnie do jakiej kwoty: 400/500/600zł czy więcej?
No myślę tak 500-600zł.
za tą cenę nie kupisz takiego telefonu - a jeżeli już to się będzie ścinał i to ostro
LG G3S
Sony Xperia m2 polecam w cenie od 500-700 zł wyrwiesz juz nówkę na allegro
Ja mam HTC Desire 820, jestem bardzo zadowolony, ludzie mówią, że niby bateria krótko wytrzymuję, ale to na nie prawda. Przynajmniej w moim przypadku.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych