Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Zrealizowano][SAMP]Gav Watson i Reginald Arca

• Zamknięty Temat jest zamknięty
13 odpowiedzi w tym temacie

#1 KarolesX3 — 312 12/07/2015 - 12:00

KarolesX3
  • Ofiara włamania(włamanie)

Link do profilu/postaci raportowanego/raportowanych: http://net4game.com/...giczny-kapucyn/

http://net4game.com/...7003-gracjan15/

Nazwa postaci raportowanego/raportowanych:Gav Watson i Reginald Arca

Opis sytuacji:to było dziś rano o godzinę około 13.Chodziłem sobie po centrum nagle podjechał Gav i jego kolega Reginald powiedzieli mi żebym wsiadał do auta następnie wywieźli mnie na Verona i zaczeli robić na mnie fcj oczewiście nie dawałem im hajsu bo nie musiałem robili na mnie fcj i tutaj są ss.A i jeszcze  później jakieś czaruchy jechały i zobaczyły że przy mnie dziwnie stoją i mają opis **na mordzie maska** spytali się co jest?i jeden Reginald zaczął uckiekać a Gav został postrzelony i miał animkę gdy oni go bili dał esc,płakał na kropce i dawał esc.A jeszcze Reginald zaczął uckiekać ale nie odegrał że mnie puszcza to można zoabaczyć w logach.

Zrzuty ekranu wrzucone na imgur.com: (obowiązkowe)tutaj jak Gav daje esc:TxnHcb1.jpg

tutaj jak chcą robić fcj:PJpgTFX.jpg

• Do góry
    • 1

#2 Dixonek — 1660 12/07/2015 - 23:00

Dixonek
  • Zasłużony

Powiadom ich.

• Do góry
    • 0

#3 KarolesX3 — 312 13/07/2015 - 11:20

KarolesX3

neeVEvp.jpg

zoHmWgR.png

Powiadomieni

• Do góry
    • 0

#4 Hannibals — 249 13/07/2015 - 12:03

Hannibals
  • Gracz

*
Popularny

Dołączam się do skargi, iż dziś koło godziny 12:30 owe osoby: Gav Watson, Reginald Arca wymuszali pieniądze od jednego kolesia Dion Torres robili to w ten sam sposób co na skardze:

BkFBMgQ.jpg

Dość tego, po tym jak wymuszali jeden z pracowników wezwał PD, Gav Watson razem z Reginald'em Arcą, uciekli z miejsca, a po kilku sekundach wylogowali, dowodów większych nie ma, ale inni nie zaprzeczali:

Q3rfoLI.jpg

• Do góry
    • 3

#5 Magiczny Kapucyn — -18 13/07/2015 - 15:25

Magiczny Kapucyn
  • Świeżak

Odgrywalem taka postac, przepraszam, prosze o lagodna kare, przepraszam jeszcze raz.

Zreszta nie wylogowalismy się, Reginald wyszedł na chwilę, z powodów prywatnych,a ja ucieklem do pokoju hotelowego reginald wylogowal się w pokoju hotelowym. Przepraszamy nie wiedzieliśmy że tak nie można dajcie nam szansę.
  • Do góry
    • -16

#6 KarolesX3 — 312 14/07/2015 - 08:28

KarolesX3

czekamy teraz na werdykt na Reginald'a.

• Do góry
    • 0

#7 gracjan15 — -3 14/07/2015 - 10:31

gracjan15
  • Świeżak

przepraszam zato co zrobiłem z gavem ale ogólnie nie wylogowaliśmy się kilka sekund po najpierw uciekliśmy do hoteli ogólnie gav nie wyszedł tylko ja ale już w hotelu myśle że dostane łagodną kare np. klątwa gdzieś na 50dni lub ban gdzieś na 60 lub 50 dni myśle że dacie mi szanse.

• Do góry
    • -3

#8 Strażak Eryk — 3747 14/07/2015 - 10:38

Strażak Eryk
  • Gracz

Z tą sytuacją nie mam nic wspólnego, ale Gav Watson to zwykły szkodnik, poza tym dostał już blokadę postaci za wczorajszą akcje

w1UEyFh.jpg

• Do góry
    • 1

#9 Skrrkilt — 10 14/07/2015 - 11:02

Skrrkilt
  • Gracz

Czemu moje ogloszenia co nadaje w radiu sa praktycznie w kazdej skardze xd ?

Ta 2 akcja to wymuszanie loginu i hasla do konta Diona ogarnijcie co tam pisali :P

• Do góry
    • 2

#10 Magiczny Kapucyn — -18 14/07/2015 - 11:28

Magiczny Kapucyn
  • Świeżak

Czemu moje ogloszenia co nadaje w radiu sa praktycznie w kazdej skardze xd ?

Ta 2 akcja to wymuszanie loginu i hasla do konta Diona ogarnijcie co tam pisali :P

Wymuszanie loginu i hasla do jego konta bankowego IC....

• Do góry
    • -1

#11 GruBy Shina — 159 14/07/2015 - 12:09

GruBy Shina
  • Gracz

*
Popularny

U mnie też próbował ukraść hajs, to odwalacze nie gracze. 

• Do góry
    • 3

#12 KarolesX3 — 312 14/07/2015 - 12:42

KarolesX3

Dziękuje wszystkim graczą który udostępnili SS z akcji tych odwalaczy.Czekam jeszcze na końcowy werdykt Dixon'ka na reginald'a i Gav'a cóż że dostał blokadę postaci jeżeli będzie pewnie odwalał na innej postaci ;/ Jeszcze raz dziękuje :)

• Do góry
    • 0

#13 Skrrkilt — 10 14/07/2015 - 13:41

Skrrkilt
  • Gracz

*
Popularny

Wymuszanie loginu i hasla do jego konta bankowego IC....

A to przepraszam nie zrozumialam ale nie zmienia faktu ze tak nie wolno robic zwykli odwalacze :P

• Do góry
    • 3

#14 Dixonek — 1660 15/07/2015 - 10:03

Dixonek
  • Zasłużony

Gav Watson - Ban - Wielokrotne porywanie/okradanie/napadanie bez org. przestepczej

Reginald Arca - Ban - Wielokrotne porywanie/okradanie/napadanie bez org. przestepczej

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych