Aha, to nazywasz opinią? Dla mnie jest to IDIOTYCZNY komentarz w celu nabicia postu.
Tutaj posty się nie nabijają.
Aha, to nazywasz opinią? Dla mnie jest to IDIOTYCZNY komentarz w celu nabicia postu.
Warto wiedzieć.
No chyba nie.
A przez mikrofon nocami krzyczysz "Oh tak" i wez tu zrozum.
:whistle:
hmm... Nie denerwuj mnie bo jak Cię lune to polecisz.
No chyba nie.
Może użytkowników serwera okłamiesz ale zmarłych przodków którzy na Ciebie patrzą i kręcą głową to nie zbyt.
Dziękuje najwspanialszy meżczyzno! <3
a Ty lej na nich wszystkich ciepłym moczem i nie przejmuj się tym, że nie pasuje im serwer - czekam na kolejny filmik.
no i aj lowiu w chuj.
Mi się podoba, coraz lepiej - tylko czekać, aż będą wychodzić jakieś kozackie produkcje. Czekam na więcej filmików, a póki co zostawiam like'a na zachętę.
a Ty lej na nich wszystkich ciepłym moczem i nie przejmuj się tym, że nie pasuje im serwer - czekam na kolejny filmik.
Maju a może Ci na których ma lać nie lubią jak się na nich leje?
Maju a może Ci na których ma lać nie lubią jak się na nich leje?
To już raczej nie moja ani Wioli sprawa.
Inaczej się nie da.
Liczą się chęci, a nie kurwa wykonanie, film naprawde wporzo - każdy ma swoje początki i nie będzie od razu nakurwać salt tą furmanką.. Żałośni są ludzie co komentują negatywnie, a w praktyce nawet nie potrafią odpalić takiego buffalo czy sultana - znaleźli się krytycy.. Piąteczka dla Ciebie koleżanko
Rzecz pierwsza - z pomocnika to ja mogę wstawić filmik jak robie trzy salta mananą.
Rzecz druga - te 'drifty' i skoki są beznadziejne.. Król driftów widzi i nie grzmi
Rzecz trzecia - radziłbym pobawić się trochę FPS Limitami i poduczyć się troszku na temat driftów w SAMPie bo to co tutaj zostało zaprezentowane to emperorem można zrobić bez nitra
ty robisz 3 salta mananą, driftujesz w grze, a ja śmigam e30.
Pozdrawiam.
Dziękuję @białczo !
jak macie hemoroidy to będą filmiki z n4g jak ścigam się buffallo. Driftować nie zbyt umiem, ale za to duzo się ścigam, gdzie indziej MTA ale nie będę reklamy robić. ^^
Mówię od razu, że poszukiwać będziemy ludzi do bardzo ekstremalnych akcji
Będę się gorączkować, bo tylko krytyka i bóle dupy o coś.
Chyba czas dorosnąć.
Krytyke trzeba umieć przyjąć na klate.
Żeby stwierdzić że zupa jest chujowa nie trzeba być szefem kuchni, nie?
No właśnie więc skoro wystawiasz tutaj filmik to licz się z tym że ludzie będą go oceniać.
ty robisz 3 salta mananą, driftujesz w grze, a ja śmigam e30.
Pozdrawiam.
Dziękuję @białczo !
jak macie hemoroidy to będą filmiki z n4g jak ścigam się buffallo.
Driftować nie zbyt umiem, ale za to duzo się ścigam, gdzie indziej MTA ale nie będę reklamy robić. ^^
Mówię od razu, że poszukiwać będziemy ludzi do bardzo ekstremalnych akcji
To było jeszcze bardziej dorosłe pha-ha!
Nie ma to jak wypowiadać się na temat człowieka którego się nie zna, ogólnie nie pozdrawiam i czekam na filmik na ktorym coś zaprezentujesz.
Mam to gdzieś. liczą się chęci.
aa i czekam na twój pokaz oraz montaż.
Efektów fchuy xd
Mi się podoba, coraz lepiej - tylko czekać, aż będą wychodzić jakieś kozackie produkcje.
Czekam na więcej filmików, a póki co zostawiam like'a na zachętę.
Liczą się chęci, a nie kurwa wykonanie, film naprawde wporzo - każdy ma swoje początki i nie będzie od razu nakurwać salt tą furmanką.. Żałośni są ludzie co komentują negatywnie, a w praktyce nawet nie potrafią odpalić takiego buffalo czy sultana - znaleźli się krytycy.. Piąteczka dla Ciebie koleżanko
@WujekPo a kiedy ja moge z wami ;c?
@WujekPo a kiedy ja moge z wami ;c?
Marna próba bycia fajnym Kamil.
A tak serio, to nie wiem, nie chcesz ze mna na pomocniku uciekac :c
Bo ty czitujesz i derbujesz mnie.
Bo ty czitujesz i derbujesz mnie.
Fajnie zrobiony filmik, o drifcie sie nie wypowiadam bo miałem na /p po 100 wszystkich części jak ja driftowałem, ale pytanie czemu na pomocniku? xD
Już miałem napisać "Połączyli skrypt to czemu go nie wykorzystać." jednak przeczytałem że nagrywane na pomocniku... Nie dam lajka bo powinieneś to wstawić do innego działu.
Filmik sam w sobie niezły.
Fajnie zrobiony filmik, o drifcie sie nie wypowiadam bo miałem na /p po 100 wszystkich części jak ja driftowałem, ale pytanie czemu na pomocniku? xD
Bo mnie jeszcze nie stać na nitro okey?
Już miałem napisać "Połączyli skrypt to czemu go nie wykorzystać." jednak przeczytałem że nagrywane na pomocniku... Nie dam lajka bo powinieneś to wstawić do innego działu.
A tam Lokalny marudzisz jak zwykle.
Gdzie drift?
Gdzie drift?
Znikł.
lepiej elegy robic drifftem ale co do filmiku to niest jest zle jak na pierwszy raz
bo sułtan to sie zbyt latwo trzyma drogi.
lepiej elegy robic drifftem
ale co do filmiku to niest jest zle jak na pierwszy raz
bo sułtan to sie zbyt latwo trzyma drogi.
To jest Elegy. :whistle:
Tylko na podmiance.
Użytkownik Wujek Po edytował ten post 07/07/2015 - 20:33
oj
oj
ej
ej
Następnym razem dobieraj termin jak ja jestem to pokminimy.
Janusze driftu i montażu.
Tylko na podmiance.
wybacz
Tylko na podmiance.
wybacz! ale tak to propsuje zobacze jak beda dalsze
Bardzo slabo, drift i ogolnie caly film.
Powiedz co jest w nim nie tak.
Dla mnie tutaj ten skill w driftcie nie jest ważny. Pomysł dobry (szkoda, że na pomocniku) powiedziałbym bardzo dobry, ale troche nie wykorzystany w produkcji i montażu. Mimo to propsuje, każdy może zaczynać i się uczyć ;d
Jak mi lucek nagrywał moje drifty to mi 1000 napraw w elegy przybyło... Ale nie mogę znaleźć linku do filmu =.=
Tutaj? Nie ma driftu, jest tylko jazda z dupy.
Gdzie drift?
Dla mnie tutaj ten skill w driftcie nie jest ważny. Pomysł dobry (szkoda, że na pomocniku) powiedziałbym bardzo dobry, ale troche nie wykorzystany w produkcji i montażu. Mimo to propsuje, każdy może zaczynać i się uczyć ;d
Arigato, to tylko po to aby wypromować troszkę yakuzę, pomysł powstał z dupy, że tak powiem. To nie pokaz super driftów jak niektórzy myślą bo tutaj nie chodzi o to. Jak są chętni z umiejętnościami to można się pobawić, coś nakręcić. Wiktor się uczy montować filmy na przyszłość. Mi tam się filmik podoba fajnie się ogląda i tyle, przy okazji muzyczka wporzo.
Użytkownik Scorpion 69 edytował ten post 08/07/2015 - 09:49
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych