Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Rekrutacja] Virgin Continental Transport LTD.

taxi rekrutacja kierowca virgin continental

• Zamknięty Temat jest zamknięty
17 odpowiedzi w tym temacie

#1 MathMan17 06/07/2015 - 13:45

MathMan
  • Gracz

fvxke9.jpg
VIRGIN CONTINENTAL POSZUKUJE PRACOWNIKÓW NA STANOWISKO: KIEROWCA.
2dhs45t.png
Nasza firma posiada dwa pojazdy marki
Ford Crown Victoria, wyposażone w urządzenia lokalizujące GPS, CB Radio oraz ogumienie Continental najnowszej generacji, ponadto każdy z kierowców po podpisaniu umowy,otrzymuje od nas słuchawkę LTE w celu komunikacji z innymi pracownikami poza pojazdem.

Wymagamy od Ciebie conajmniej
30 minut minimalnego czasu pracy dziennie, zaawansowanej znajomości punktów orientacyjnych w Stanie San Andreas, środków na pokrycie ewentualnych przez Ciebie zniszczeń.

Oferujemy stawkę dzienną w wysokości od
200$; do 300$; zależną od ilości zdobytych klientów, system premii, komfortowe pojazdy będące miejscem Twojej pracy, zaplecze wypoczynkowe oraz kuchenne, a dodatkowo stały kontakt z działem zarządu.

Nie tolerujemy pojazdów uszkodzonych podczas służby, niewłaściwego używania naklejek umieszczonych na pojeździe, pozostawiania pojazdu w stanie nagannym, osób smutnych i bez doświadczenia, oraz braku usprawiedliwień za nieaktywność do trzech dni.

Aby dołączyć do profesjonalnej kadry kierowców
Virgin Continental, musisz pomyślnie przejść rozmowę rekrutacyjną oraz zdać test wiedzy teoretycznej podczas interview.

OOC: Minimalnie 3000GS, brak aktywnych kar od zarządu serwera, 50h gry na postaci dołączającej do frakcji.
Jeśli nie spełniasz minimalnych wymagań, przeprowadzone będzie szkolenie, które sprawdzi Twój poziom wiedzy, oraz wartości, którymi się kierujesz.

WZÓR PODANIA:

1)IMIĘ I NAZWISKO:
2)ADRES ZAMIESZKANIA:
3)TELEFON KONTAKTOWY:

4)LIST MOTYWACYJNY:
5)ZAŁĄCZNIK CV:

Po pomyślnej weryfikacji Twojej aplikacji, otrzymasz e-mail na swoją skrzynkę odbiorczą, a następnie osoba odpowiedzialna za rekrutację skontaktuje się z Tobą pod podanym numerem telefonu.

Aplikacje proszę wysyłać pod adres e-mail: [email protected]
((
PW: MrShadowUK)) w temacie wpisując [PODANIE]Imię Nazwisko - Kierowca.
Wszelkie źle wypełnione podania zostaną odrzucone.

Po wysłaniu aplikacji prosimy o wstawienie w tym temacie informację o treści:

Ja, Imię Nazwisko: zapoznałem się ze wszelkimi informacjami, oraz złożyłem aplikację na stanowisko kierowcy.

Użytkownik MrShadowUK edytował ten post 10/07/2015 - 09:42

• Do góry
    • 0

#2 Laczuś11 06/07/2015 - 14:06

Laczuś
  • Gracz

Ja, Calvin_Dito: zapoznałem się ze wszelkimi informacjami, oraz złożyłem aplikację na stanowisko kierowcy.

• Do góry
    • 2

#3 Trusii588 06/07/2015 - 14:41

Trusii
  • Gracz

Ja, Patricia Clarkson: zapoznałem się ze wszelkimi informacjami, oraz złożyłam aplikację na stanowisko kierowcy.

• Do góry
    • 0

#4 PudziekStyle373 06/07/2015 - 15:34

PudziekStyle
  • Gracz

Ja, Dmitrij Priselkov: zapoznałem się ze wszelkimi informacjami, oraz złożyłem aplikację na stanowisko kierowcy.

• Do góry
    • 0

#5 MathMan17 06/07/2015 - 19:39

MathMan
  • Gracz

Ja, Calvin_Dito: zapoznałem się ze wszelkimi informacjami, oraz złożyłem aplikację na stanowisko kierowcy.

Aplikacja została rozpatrzona pozytywnie.

Ja, Patricia Clarkson: zapoznałem się ze wszelkimi informacjami, oraz złożyłam aplikację na stanowisko kierowcy.

Ja, Dmitrij Priselkov: zapoznałem się ze wszelkimi informacjami, oraz złożyłem aplikację na stanowisko kierowcy.

Użytkownik MrShadowUK edytował ten post 06/07/2015 - 19:41

• Do góry
    • 0

#6 GruBy Shina159 06/07/2015 - 20:44

GruBy Shina
  • Gracz

Ja, Bruno Chirichigno: zapoznałem się ze wszelkimi informacjami, oraz złożyłem aplikację na stanowisko kierowcy.

• Do góry
    • 0

#7 MathMan17 07/07/2015 - 08:32

MathMan
  • Gracz

Ja, Bruno Chirichigno: zapoznałem się ze wszelkimi informacjami, oraz złożyłem aplikację na stanowisko kierowcy.

Aplikacja została wysłana do zarządu firmy Virgin Lines, w której po pomyślnym przebiegu rozmowy rekrutacyjnej przejdziesz staż aby dostać się do Virgin Continental.

• Do góry
    • 0

#8 MathMan17 08/07/2015 - 18:42

MathMan
  • Gracz

/ref

• Do góry
    • 0

#9 PELIKAN ADAS X440 09/07/2015 - 11:38

PELIKAN ADAS X4
  • Gracz

Ja, Samir Piotrovskii: zapoznałem się ze wszelkimi informacjami, oraz złożyłem aplikację na stanowisko kierowcy.

• Do góry
    • 0

#10 Tedzix2 09/07/2015 - 17:13

Tedzix
  • Gracz

Ja, Nolan Young: zapoznałem się ze wszelkimi informacjami, oraz złożyłem aplikację na stanowisko kierowcy.

• Do góry
    • 0

#11 MathMan17 10/07/2015 - 08:05

MathMan
  • Gracz

Ja, Samir Piotrovskii: zapoznałem się ze wszelkimi informacjami, oraz złożyłem aplikację na stanowisko kierowcy.

Ja, Nolan Young: zapoznałem się ze wszelkimi informacjami, oraz złożyłem aplikację na stanowisko kierowcy.

Aplikacja nie została do Nas wysłana. Spróbuj ponownie. ((wyślij ją na PW: MrShadowUK)).

• Do góry
    • 0

#12 EzRa2-15 10/07/2015 - 09:06

EzRa2
  • Gracz

Ja, Emilie Rodriguez: zapoznałem się ze wszelkimi informacjami, oraz złożyłem aplikację na stanowisko kierowcy.

• Do góry
    • 0

#13 MathMan17 10/07/2015 - 09:43

MathMan
  • Gracz

Ja, Emilie Rodriguez: zapoznałem się ze wszelkimi informacjami, oraz złożyłem aplikację na stanowisko kierowcy.

• Do góry
    • 0

#14 hvpe-1 12/07/2015 - 10:26

hvpe
  • Świeżak

Ja, Douglas Martinez: zapoznałem się ze wszelkimi informacjami, oraz złożyłem aplikację na stanowisko kierowcy.

• Do góry
    • 0

#15 MathMan17 13/07/2015 - 18:32

MathMan
  • Gracz

Ja, Douglas Martinez: zapoznałem się ze wszelkimi informacjami, oraz złożyłem aplikację na stanowisko kierowcy.

• Do góry
    • 0

#16 Patryk70 15/07/2015 - 01:16

Patryk7
  • Gracz

Ja, Cesar Rao: zapoznałem się ze wszelkimi informacjami, oraz złożyłem aplikację na stanowisko kierowcy.

• Do góry
    • 0

#17 MathMan17 15/07/2015 - 18:48

MathMan
  • Gracz

Ja, Cesar Rao: zapoznałem się ze wszelkimi informacjami, oraz złożyłem aplikację na stanowisko kierowcy.

Aplikacja nie została do Nas wysłana. Spróbuj ponownie. ((wyślij ją na PW: MrShadowUK)).

• Do góry
    • 0

#18 deleted21 26/07/2015 - 18:14

deleted
  • Gracz

Ja, Jordy Bogdanjwa zapoznałem się ze wszelkimi informacjami, oraz złożyłem aplikację na stanowisko kierowcy.

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych