kreciu mefedroniarz
maju a sex in wchodzi w gre?
Nima
kreciu mefedroniarz
maju a sex in wchodzi w gre?
Nima
Nima
czemu bucpaw

Popularny
Według mnie to jest tylko pic na wodę, niestety apteka nie będzie się trzymać, przynajmniej ja tak myślę, ciągle są jakieś zmiany, jak nie apteka to siłownia, a szefa i tak zawsze brak, ale i życzę powodzenia, być może się mylę.
Według mnie to jest tylko pic na wodę, niestety apteka nie będzie się trzymać, przynajmniej ja tak myślę, ciągle są jakieś zmiany, jak nie apteka to siłownia, a szefa i tak zawsze brak, ale i życzę powodzenia, być może się mylę.
Na co Ci szef, jak masz kierowników? Tak się nie trzyma i taki z tego pic na wodę, że od początku mamy 100% klientów.
Być może, to ja uważnie nie spoglądałem na tą aptekę, w pewnym sensie masz racje.
Super atmosfera polecam
w sumie se refreszne a co!
zostały stworzone dla umilenia gry projektom medycznym, tak samo jak dodanie skinow strażaków oraz pojazdów. :/
co Ty pieprzysz gościu - zrób dobry projekt to Ci przyjdą ludzie grac do niego a nie kupisz jedną karetke i myślisz, że jesteś ordynatorem. Apteka to apteka a nie jakieś gówno kliniki co nigdy się doprosić o pomoc nie można.
pic na wode a za pare dni nowy sultan bedzie FT.
Słyszałem że gra się kręci.
HG jest cały czas i mieszków coraz więcej.
może tak ssy z gry?
![]() |
premium gold
Gracze, rozrywka i inne →
Handel usługami między graczami →
[KUPIĘ] Zdrapka premium GOLDNapisany przez REMSEY, 14/08/2019 |
|
|
|
Gracze, rozrywka i inne →
Handel usługami między graczami →
[Kupie] Zdrapke Premium SilverNapisany przez Kubonzo, 02/08/2019 |