Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[REKRUTACJA] TYTAN RESTAURANT || Wypłaty nawet do $300! || Na przeciwko Play Mobile! || Smaczne dania, tylko $8! ||

rekrutacja restaurant

• Zamknięty Temat jest zamknięty
11 odpowiedzi w tym temacie

#1 Boxidro — 627 06/06/2015 - 14:01

Boxidro
  • Gracz

rYEg3Pa.png

Poszukujemy pracowników na stanowisko Kelnera, Barmana, a także Kierownika. Masz doświadczenie i chciałbyś spróbować swoich sił? Nic trudnego! Złóż podanie już dziś, a my sprawdzimy je do 24h od wysłania! Nie czekaj. Zgłoś swoją kandydaturę na wymarzone stanowisko w pracy!

Podanie na stanowisko: Barman oraz Kelner

Imię i Nazwisko:
Czy pracowałeś wcześniej w tego typu branży?:
Które stanowisko byś chciał wybrać? [Kelner/Barman]:

Podanie na stanowisko: Kierownik

Imię i Nazwisko:
Gdzie aktualnie pracujesz?:
Czemu chcesz zostać kierownikiem?:
Co wprowadzisz swoja osoba do firmy jak kierownik?:
Pracowałeś już na stanowisku kierownika?:

Do sprawdzania podań upoważniony jest Boxidro, Banan4don

Tekst: Boxidro
Grafika: Levy

Użytkownik Boxidro edytował ten post 06/06/2015 - 14:34

• Do góry
    • -2

#2 Krzychuuu — 577 06/06/2015 - 14:42

Krzychuuu
  • Gracz

Imię i Nazwisko: Isaac Alvino.
Gdzie aktualnie pracujesz?: Aktualnie pracuję tylko w Bel Visto ASG.
Czemu chcesz zostać kierownikiem?: Słyszałem, że niedawno była reaktywacja. Chciałbym zostać kierownikiem, ponieważ chcę, żeby jak najwięcej ludzi pracowało w tej restauracji :)
Co wprowadzisz swoja osoba do firmy jak kierownik?: Swoją osobą wprowadzę przede wszystkim kulturę osobistą. Jestem spokojny, opanowany. Będę również sprawdzał, czy pracownicy mają na sobie plakietki. 
Pracowałeś już na stanowisku kierownika?: Tak, pracowałem dwa razy. Pierwszy raz w Bel Visto Restaurant, natomiast drugi w Blackwater Security ((Chyba tak to się nazywało)), więc wiem, jak się na tym stanowisku zachować.

Z poważaniem, Isaac Alvino.

• Do góry
    • 0

#3 Banan4don — 897 06/06/2015 - 14:51

Banan4don
  • Gracz

Imię i Nazwisko: Isaac Alvino.
Gdzie aktualnie pracujesz?: Aktualnie pracuję tylko w Bel Visto ASG.
Czemu chcesz zostać kierownikiem?: Słyszałem, że niedawno była reaktywacja. Chciałbym zostać kierownikiem, ponieważ chcę, żeby jak najwięcej ludzi pracowało w tej restauracji :)
Co wprowadzisz swoja osoba do firmy jak kierownik?: Swoją osobą wprowadzę przede wszystkim kulturę osobistą. Jestem spokojny, opanowany. Będę również sprawdzał, czy pracownicy mają na sobie plakietki. 
Pracowałeś już na stanowisku kierownika?: Tak, pracowałem dwa razy. Pierwszy raz w Bel Visto Restaurant, natomiast drugi w Blackwater Security ((Chyba tak to się nazywało)), więc wiem, jak się na tym stanowisku zachować.

Z poważaniem, Isaac Alvino.

Akceptuje, zgłoś się teraz do Tytana.

• Do góry
    • 0

#4 Nicholas_Angel — -2 09/06/2015 - 19:05

Nicholas_Angel
  • Gracz

Imię i Nazwisko: Kiril Abate
Gdzie aktualnie pracujesz?: Aktualnie nie mam pracy, wróciłem z pogrzebu mojego stryja i musiałem zwolnić się z pracy.
Czemu chcesz zostać kierownikiem?: Chcę, aby biznes Tytan Restaurant rozwijał się jak najlepiej i by dochody dla szefa były jak największe. Pragnę również, by restauracja była lepsza od bardzo sławnego Bel Visto.
Co wprowadzisz swoja osoba do firmy jak kierownik?: Jestem człowiekiem dość spokojnym, zdyscyplinowanym. Znam kulturę osobistą i raczej trudno mnie zdenerwować. Jestem w stanie pilnować sprzedawców, czy wywiązują się ze swoich obowiązków. Nie kłamię i zawsze przyznaję się do winy, jeśli coś popsuję.
Pracowałeś już na stanowisku kierownika?: Nie, ale wiem, że to jest bardzo bardzo odpowiedzialne zadanie i postaram się nie zawieść oczekiwań postawionych przez szefa.

Z wyrazami szacunku

** Odręczny podpis **

Kiril Abate.

• Do góry
    • 0

#5 Boxidro — 627 09/06/2015 - 20:27

Boxidro
  • Gracz

Imię i Nazwisko: Kiril Abate
Gdzie aktualnie pracujesz?: Aktualnie nie mam pracy, wróciłem z pogrzebu mojego stryja i musiałem zwolnić się z pracy.
Czemu chcesz zostać kierownikiem?: Chcę, aby biznes Tytan Restaurant rozwijał się jak najlepiej i by dochody dla szefa były jak największe. Pragnę również, by restauracja była lepsza od bardzo sławnego Bel Visto.
Co wprowadzisz swoja osoba do firmy jak kierownik?: Jestem człowiekiem dość spokojnym, zdyscyplinowanym. Znam kulturę osobistą i raczej trudno mnie zdenerwować. Jestem w stanie pilnować sprzedawców, czy wywiązują się ze swoich obowiązków. Nie kłamię i zawsze przyznaję się do winy, jeśli coś popsuję.
Pracowałeś już na stanowisku kierownika?: Nie, ale wiem, że to jest bardzo bardzo odpowiedzialne zadanie i postaram się nie zawieść oczekiwań postawionych przez szefa.

Z wyrazami szacunku

** Odręczny podpis **

Kiril Abate.

Akceptuje, zgłoś się za 5 minut do Tytana.

• Do góry
    • -3

#6 Boxidro — 627 13/06/2015 - 17:55

Boxidro
  • Gracz

3vEWVyI.png

To już dzisiaj!!

Zapraszamy dziś o 20:00 do Tytan Restaurant na mega imprezę! Liczymy na waszą obecność!!

Zagra dla was DJ RANGY!!!

• Do góry
    • -2

#7 Banan4don — 897 17/06/2015 - 11:23

Banan4don
  • Gracz
Zapraszam do składania podań :)
  • Do góry
    • 0

#8 VaSteR — 2 30/06/2015 - 10:32

VaSteR
  • Gracz

Imię i Nazwisko: Graham White 

Gdzie aktualnie pracujesz?: Verizon GSM

Czemu chcesz zostać kierownikiem?: Chciałbym tutaj pracować na stanowisku kierownika, ponieważ chce pomóc w rozwoju firmy.

Co wprowadzisz swoja osoba do firmy jak kierownik?: Wprowadze miłą atmosfere, będe miły i zwłaszcza posłuszny, będe pilnować jak i zatrudniać nowych pracowników.

Pracowałes już na stanowisku kierownika?: Tak.

• Do góry
    • 0

#9 Boxidro — 627 30/06/2015 - 11:03

Boxidro
  • Gracz

Imię i Nazwisko: Graham White 

Gdzie aktualnie pracujesz?: Verizon GSM

Czemu chcesz zostać kierownikiem?: Chciałbym tutaj pracować na stanowisku kierownika, ponieważ chce pomóc w rozwoju firmy.

Co wprowadzisz swoja osoba do firmy jak kierownik?: Wprowadze miłą atmosfere, będe miły i zwłaszcza posłuszny, będe pilnować jak i zatrudniać nowych pracowników.

Pracowałes już na stanowisku kierownika?: Tak.

Akceptuje, zgłoś się do Anthony Valenti lub Jaron Clark.

• Do góry
    • 0

#10 FunNyGaNja — 128 30/06/2015 - 17:09

FunNyGaNja
  • Gracz

Imię i Nazwisko:Kazuyoshi Hiyama

Gdzie aktualnie pracujesz?:Bel Visto Restaurant, Verizon GSM, Costa Workshop i Bel Visto ASG.

Czemu chcesz zostać kierownikiem?:Chciałbym pomóc w dalszym rozwoju firmy, również chciałbym aby sporo ludzi pracowało w tej restauracji.

Co wprowadzisz swoja osoba do firmy jak kierownik?:Na pewno zadbam o dyscyplinę, postaram się zatrudnić jak najwięcej osób dziennie oraz będę dążył do rozwijania firmy.

Pracowałeś już na stanowisku kierownika?:Tak, nie raz ani nie dwa :)

• Do góry
    • -2

#11 Banan4don — 897 30/06/2015 - 18:12

Banan4don
  • Gracz

Imię i Nazwisko:Kazuyoshi Hiyama

Gdzie aktualnie pracujesz?:Bel Visto Restaurant, Verizon GSM, Costa Workshop i Bel Visto ASG.

Czemu chcesz zostać kierownikiem?:Chciałbym pomóc w dalszym rozwoju firmy, również chciałbym aby sporo ludzi pracowało w tej restauracji.

Co wprowadzisz swoja osoba do firmy jak kierownik?:Na pewno zadbam o dyscyplinę, postaram się zatrudnić jak najwięcej osób dziennie oraz będę dążył do rozwijania firmy.

Pracowałeś już na stanowisku kierownika?:Tak, nie raz ani nie dwa :)

Akceptuje, możesz zgłosić się w grze nawet teraz do Jaron_Clark lub Anthony_Valenti

• Do góry
    • 0

#12 Slavik213 — -1 28/07/2015 - 11:55

Slavik213
  • Gracz

Imię i Nazwisko:Ralph Ando
Telefon kontaktowy:5713540

Czy pracowałeś wcześniej w tego typu branży?:Tak pracowałem w różnych Barach i mam naprawdę duże doświadczenie.
Które stanowisko byś chciał wybrać? [Kelner/Barman]:Barman

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: rekrutacja, restaurant

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych