Gramy od dwudziestej, jakoś takoś. No i o to nam właśnie chodzi, żebyśmy byli mało widoczni.
Okay, to grajcie sobie chłopaki Miłej giery
Gramy od dwudziestej, jakoś takoś. No i o to nam właśnie chodzi, żebyśmy byli mało widoczni.
Okay, to grajcie sobie chłopaki Miłej giery

Popularny
Jak tam gra Panowie? 
No właśnie jak gra się toczy? Co tu tak cicho?
Chłopie, zbroimy się coraz więcej, niedługo taka armata będzie, że człowieku
https://www.youtube.com/watch?v=pe42MNDjxTk
Użytkownik miziek99 edytował ten post 24/06/2015 - 23:39
Chłopie, zbroimy się coraz więcej, niedługo taka armata będzie, że człowieku
Obyście stawiali jeszcze na klimat, a nie tylko DM.
Beka życia, nie pozdrawiam.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAAHAAHAH

Użytkownik Corsini edytował ten post 26/06/2015 - 18:44
ssoooooo beka

Popularny
ssoooooo beka
Co? śledziliśmy was aż do centrum - bo sie wystraszyliście, a jak nas zobaczyliście to już 10 km/h i jak zaczął się ostrzał to wyjście z auta. Brawo. A po całej akcji gdy już wracaliśmy do was, odspawnowane auto a reszta /q bo sie baliście wracać Soo beka.
Co? śledziliśmy was aż do centrum - bo sie wystraszyliście, a jak nas zobaczyliście to już 10 km/h i jak zaczął się ostrzał to wyjście z auta. Brawo. A po całej akcji gdy już wracaliśmy do was, odspawnowane auto a reszta /q bo sie baliście wracać
Soo beka.
Ja tam nadal stoje w centrum i cisne z was beke XDDDDDD Goniłeś nas w centrum? O ty gangsterze!
Ja tam nadal stoje w centrum i cisne z was beke XDDDDDD Goniłeś nas w centrum? O ty gangsterze!
Co? A myślałem że jesteś na Willow; ty kłamco!
Co? śledziliśmy was aż do centrum - bo sie wystraszyliście, a jak nas zobaczyliście to już 10 km/h i jak zaczął się ostrzał to wyjście z auta. Brawo. A po całej akcji gdy już wracaliśmy do was, odspawnowane auto a reszta /q bo sie baliście wracać
Soo beka.
Jakie /q? Że niby teraz jakieś /q? Po tym waszym PIĘKNYM OSTRZALE W CENTRUM, wbiłem do auta i odjechałem na ośke, lelz. Po drugie Drive-By w centrum #KLIMAT!

Popularny
Goniłem was od i-wood, bo sie wystraszyliście już - ale spoko, wypłaczcie sie w temacie, mnie to tam nie rusza. Ale już przynajmniej wiem jak gracie. Latynos w ekipe czarnóchów, pewnie wami lideruje? XDXDX

O lol.
Goniłem was od i-wood, bo sie wystraszyliście już - ale spoko, wypłaczcie sie w temacie, mnie to tam nie rusza. Ale już przynajmniej wiem jak gracie. Latynos w ekipe czarnóchów, pewnie wami lideruje? XDXDX
nie pogrążaj się xD

Popularny
https://www.youtube.com/watch?v=sZrk4mYxizk&feature=youtu.be
Ja lubie drajv baje, ja lubie je w centruumm!

zastanawia mnie jedno, co obie organizacje robiły w centrum?
zastanawia mnie jedno, co obie organizacje robiły w centrum?
Byliśmy po jedną osobe (na filmiku widać, ta co ma 0h) - podjechaliśmy pod nią i po prostu sobie wracaliśmy, a tu drajw baj.

Popularny
Byliśmy po jedną osobe (na filmiku widać, ta co ma 0h) - podjechaliśmy pod nią i po prostu sobie wracaliśmy, a tu drajw baj.
pewnie zinvajtować, co nie? pewnie tak - no cóż, możecie się tutaj spłakiwać, wyjebke mam na to. Kogo tym razem? Ruska? U was na ośce to wszystko jest, czarny, latynos, chińczyk XDXDX dobra, bez komentarza - nic już nie odpisuje wam, elo.
pewnie zinvajtować, co nie? pewnie tak - no cóż, możecie się tutaj spłakiwać, wyjebke mam na to. Kogo tym razem? Ruska? U was na ośce to wszystko jest, czarny, latynos, chińczyk XDXDX dobra, bez komentarza - nic już nie odpisuje wam, elo.
Invajtować, hehe. Nie, nie robimy jak wy :whistle: tak, będziemy tu płakać ;( bo organizacje przestępcze robią drive-by w centrum co jest bodajże zakazane ale dobra. A po drugie gramy MODERN więc
Nie koniecznie zinvajtować, chciałem poczuć trochę klimatu gangsterski, pograć HG, zobaczyć jak się gra u nich toczy. Cały czas w mafiach grać? Huh... trochę to męczące.
Przypomniałbym ci twoje norte w ostatniej edycji, heheh. Ogólnie na naszej ośce jest tylko Richardo ponieważ jest naszym Wigga, a jak wiemy gramy newschool, a w aktualnych czasach nawet biali siedzą z czarnymi.

Popularny
Pane usunięty; Są wakacje, nie chce mi sie pilnować wszystkich ludzi - gdy jest wolne od szkoły. Ale tak czy siak przegraliśmy ładnie miesiąc, no i mogliśmy jeszcze grać, ale by mi to nie pasowało. Pewnie norte kiedyś znowu będzie ale to kiedyś - teraz pogram sobie gdzieś na mieszku. Dzięki za gre wszystkim, trzymajcie się - ADIÓ'!
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych