Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie
- - - - -

Gang Albanii w szkole

gang albanii szkola

• Please log in to reply
15 odpowiedzi w tym temacie

#1 PudziekStyle — 373 28/05/2015 - 06:57

PudziekStyle
  • Gracz

http://wyborcza.pl/1...era_Popka_.html

Polecam przeczytać sobie artykuł. :P

• Do góry
    • 1

#2 Jebus Chytrus — 71 28/05/2015 - 07:08

Jebus Chytrus
  • Gracz
Było
  • Do góry
    • -1

#3 Garrison — 1071 28/05/2015 - 07:53

Garrison
  • Gracz
Won z tym debilnym Bobkiem i niech przepadnie to idiotyczne społeczeństwo zachwycające się "pizdą nad głową". Przydałaby się trzecia wojna światowa, w 1945 poziom skurwienia nie był tak wysoki, a przynajmniej debile się nie wychylali i był spokój.

Użytkownik Garrison edytował ten post 28/05/2015 - 07:54

• Do góry
    • -1

#4 Aleksanderr — 724 28/05/2015 - 08:04

Aleksanderr
  • Gracz

*
Popularny

Przydałaby się trzecia wojna światowa

Tu kolego przesadziłeś. Nie wiesz o czym piszesz. Polecam pojechać w miejsca jak Auschwitz, Stutthof i spróbować napisać to ponownie, no ja bym nie dał rady.
  • Do góry
    • 3

#5 Opar — 21 28/05/2015 - 08:17

Opar
  • Gracz

Tu kolego przesadziłeś. Nie wiesz o czym piszesz. Polecam pojechać w miejsca jak Auschwitz, Stutthof i spróbować napisać to ponownie, no ja bym nie dał rady.

jeden mądrze gada, to że Gang Albani to trzech zdegenrowanych kretynów udających gangsterów i chwalących się tym ile mają hajsu koksu i dziwek, nie znaczy że znowu na tym świecie mają wybuchać wojny, jak świat światem debile żyli na tym świecie i żyć będą, nic się na to nie da poradzić, więc najlepiej to olać.

• Do góry
    • 2

#6 Garrison — 1071 28/05/2015 - 08:23

Garrison
  • Gracz

Może i przesadziłem, ale przydałoby się nieznacznie dopomóc selekcję naturalną.
  • Do góry
    • 0

#7 Samara — 1155 28/05/2015 - 08:23

Samara
  • Gracz
XDDDDD
  • Do góry
    • 0

#8 Aleksanderr — 724 28/05/2015 - 08:27

Aleksanderr
  • Gracz

Może i przesadziłem, ale przydałoby się nieznacznie dopomóc selekcję naturalną.

Wojną ginie więcej bohaterów niż tchórzy. Taka prawda.
  • Do góry
    • 2

#9 NaPewnoNiePawek — 176 28/05/2015 - 08:33

NaPewnoNiePawek
  • Gracz

Won z tym debilnym Bobkiem i niech przepadnie to idiotyczne społeczeństwo zachwycające się "pizdą nad głową". Przydałaby się trzecia wojna światowa, w 1945 poziom skurwienia nie był tak wysoki, a przynajmniej debile się nie wychylali i był spokój.

jebnij się

• Do góry
    • 0

#10 Pan Ahmed — 1373 28/05/2015 - 09:27

Pan Ahmed
  • Gracz

Bohaterowie nigdy nie umierają
  • Do góry
    • 1

#11 Aleksanderr — 724 28/05/2015 - 09:29

Aleksanderr
  • Gracz

Bohaterowie nigdy nie umierają

"Istniejemy dopóki ktoś o nas pamięta" - Też dobry cytat.
Ale wiadomo o co chodziło ;)
  • Do góry
    • 0

#12 Garrison — 1071 28/05/2015 - 09:34

Garrison
  • Gracz

jebnij się

Twórczy komentarz. Mów mi więcej proszę (czyt. rozwiń wypowiedź i uniknij najeżdżania, bo nawet jeśli jesteś fanem Popka to nie mówiłem stricte do Ciebie pisząc "debile"), albo zamilcz na wieki, skoro brak Ci umiejętności argumentowania.

Faktycznie, ale zauważ, że bohaterów robi się czasami z nieodpowiednich osób.

Dajmy więc działać selekcji naturalnej, skąd muszą brać się filmy "ku przestrodze". Może, nie daj Boże, komuś z fanów Popka się uda dołączyć do tego grona.

Ps. Dzisiejszy system wartości jest tak gówniany, że bohaterami są np. panie trzymające colę cyckami, więc o czym mowa? To nie czasy, kiedy ludzie stawiali na wspólne dobro, rozwój i przekazywanie wartości następnym pokoleniom.

Użytkownik Garrison edytował ten post 28/05/2015 - 09:39

• Do góry
    • 2

#13 NaPewnoNiePawek — 176 28/05/2015 - 10:00

NaPewnoNiePawek
  • Gracz

Twórczy komentarz. Mów mi więcej proszę (czyt. rozwiń wypowiedź i uniknij najeżdżania, bo nawet jeśli jesteś fanem Popka to nie mówiłem stricte do Ciebie pisząc "debile"), albo zamilcz na wieki, skoro brak Ci umiejętności argumentowania.

nie jestem fanem popka, i gardzę ludźmi którzy się nim jarają

napisałem tu się jebnij odnosząc się do tego

Przydałaby się trzecia wojna światowa, w 1945 poziom skurwienia nie był tak wysoki, a przynajmniej debile się nie wychylali i był spokój.

• Do góry
    • 1

#14 Garrison — 1071 28/05/2015 - 12:21

Garrison
  • Gracz

nie jestem fanem popka, i gardzę ludźmi którzy się nim jarają

napisałem tu się jebnij odnosząc się do tego

Chodzi o pomoc selekcji naturalnej. Na świecie jest wiele osób, które nijak nie powinny ujrzeć światła dziennego z powodu głupoty, która niby jest zaraźliwa. Między innymi autorzy durnych pranków, czy ludzie nagrywający pionowo.
  • Do góry
    • 1

#15 Jebus Chytrus — 71 28/05/2015 - 12:59

Jebus Chytrus
  • Gracz
Garrison ma rację. Nawet nie wiecie kim on jest. Zobaczcie dział "Pokaż swoją twarz".
  • Do góry
    • 0

#16 Garrison — 1071 28/05/2015 - 15:36

Garrison
  • Gracz

Garrison ma rację. Nawet nie wiecie kim on jest. Zobaczcie dział "Pokaż swoją twarz".

Rekonstruktorem i pasjonatem, jeśli chodzi o tematykę zdjęć :P Do chęci wstąpienia w szeregi armii by walczyć mi daleko*.

*daleko, bo wojny toczą się przez widzimisię polityków, a nie w związku z obroną państwa. Nie chcę zostawać mięsem armatnim jakiegoś idioty mającego większe biurko od mojego. Ogólnie wygląda to tak, że Polacy walczą jako państwo członkowskie NATO by się przypodobać, a USA walczy z tego względu, że jest to opłacalne. Poza tym każda wojna jest im na rękę (patrz: zadłużenie), gdyż w trakcie wojen długów się nie spłaca. Armię mają liczną (patrząc na wszystkie jednostki), bogatą w pojazdy. Japonia czy Chiny nie wiem, czy są w stanie im zagrozić. 30 lat po wojnie Japończycy wciąż się poddawali, bo mieli złe wspomnienia po wpierdolu za Pearl Harbor.

Użytkownik Garrison edytował ten post 28/05/2015 - 15:39

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: gang, albanii, szkola

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych