https://www.youtube.com/watch?v=-9bnBBv9mQM

Popularny

https://www.youtube.com/watch?v=-9bnBBv9mQM
ale wjazd ja pierdole PIERWSZY xD

Popularny
fajna nutka. wjazd na cmentarz kozacki
Użytkownik Miedziak_ edytował ten post 10/05/2015 - 13:50
bardzo dobre wideo
Filmik spoko, nuta też.
maju zawrotka na 3 razy widze haha, zostwiam strzałkę w góre I lece dalej
zajebiście
Afganistan, lajk.
Ostro.
fajniutkie
Megaaa.
Pikne.
Elegancko, nuta zajebista!
O kurw... Dobry filmik.
DM.
widze, ze odkad gralem w bloods rukola duzo sie zmienilo. ciagly dm i afgany, ten serwer juz kompletnie sie zmienil.
Elegancko, jaka nazwa nutki?

Popularny
Jak zawsze produkcja na wysokim poziomie - zostawiam łapkę w górę i czekam na następny filmik
no Uparli się na bidnego rammuska, no uprali się . xD
Elegancko, jaka nazwa nutki?

Popularny
ten gang z takim arsenałem to już nie gang, a paramilitarna organizacja, chyba nie tędy droga...
Trochę niehonorowo atakować kogoś na cmentarzu, plus ten skok pcj'otką żeby nie dostać BW.
https://www.youtube.com/watch?v=wpfqHdRoGPA
https://www.youtube.com/watch?v=eB8t192oS3Q&hd=1
jemu chodzilo o to, a nie o jakichs podrabiancow
filmik spoko
Proposik.
Trochę niehonorowo atakować kogoś na cmentarzu, plus ten skok pcj'otką żeby nie dostać BW.
Normalny wlot gangu na inny gang, nikt nie patrzy czy to cmentarz, czy nie.
ten gang z takim arsenałem to już nie gang, a paramilitarna organizacja, chyba nie tędy droga...
Każdy się uzbraja, taka kolej rzeczy. Gangi mają spory arsenał OOC, więc gdzie widzisz problem?

Popularny
Nikt nie patrzy czy cmentarz czy nie? No chyba sobie ziomeczku żartujesz teraz. Faktem jest, że jeśli jedna z ekip przeżywa tragedie (gra ic) to i tak trzeba uszanować spokój itd. A przynajmniej tak było gdy jeszcze toczyła się wojna na linii bloods - latin kings. Faktem jest, że dwie ekipy jebały się w dupe i to przejdzie chyba do historii n4g, ale każdy z nich uszanował pogrzeb drugiej ekipy. Wjazd na cmentarz okazał się (według mnie) noobskim posunięciem, bo zaatakowano wroga wtedy kiedy był najbardziej odsłoniętym, wtedy kiedy seville było praktycznie rozłożone na łopatki. Dla mnie to, (gdy jakoś wtrące się w gre InCharakter) to było cios poniżej pasa i sprawiłbym wam piekło po drugiej stronie. Ale nie gram i tu i tam, stoję obok i można rzec, że jakoś obiektywnie na to patrzę. Filmik spoko, muzyka też dopasowana idealnie. Nie doczepiłbym się do tego DM'u na pogrzebie, ale jeśli typek takie rzeczy mi tu wypisuje, to aż ciężko nie odpowiedzieć. Mimo wszystko obserwowałem grę bloods jakiś czas i powiem szczerze, że fajnie grają i można z nimi coś NORMALNEGO odegrać, z własnej interakcji. Pozdrawiam serdecznie, ale tak jak piszę teraz, atak na crips w trakcie POGRZEBU strasznie noobskie. Pzdr.
@edit: minusujcie jak leci, sram w te lajki.
Użytkownik Maaxy edytował ten post 12/05/2015 - 01:46
Każdy się uzbraja, taka kolej rzeczy. Gangi mają spory arsenał OOC, więc gdzie widzisz problem?

Popularny
yyy, to że w filmie colors cripsi zaatakowali bloodsów na pogrzebie, nie znaczy że to jest honorowe... A co do gnatów, to nie wiem czy każdy dosłownie KAŻDY czarnuch ooc, biega z kałachem i emką na plecach (oczywiście OOC) może i ten klimat gdzieś jest, ale chyba nie podczas dm'u, bo już chyba zapomnieliście, że prawdziwy klimat to piątki, techniki, dziewiątki... Ale co ja mam do gadania, grajcie tam sobie Filmik wporzo.
yyy, to że w filmie colors cripsi zaatakowali bloodsów na pogrzebie, nie znaczy że to jest honorowe... A co do gnatów, to nie wiem czy każdy dosłownie KAŻDY czarnuch ooc, biega z kałachem i emką na plecach (oczywiście OOC) może i ten klimat gdzieś jest, ale chyba nie podczas dm'u, bo już chyba zapomnieliście, że prawdziwy klimat to piątki, techniki, dziewiątki... Ale co ja mam do gadania, grajcie tam sobie
Filmik wporzo.
Przecież to jest normalne, że każdy Chce mieć jakiegoś gnata. Jak już kupują to sobie kupują coś lepszego, co zrobisz? Kiedyś może nie było takiego nacisku na gnaty, ale gdy miałeś potrzebę - kupowałeś go, a że teraz są one strasznie tańsze, niż w 2k13 to już nie problem graczy i stać każdego na AK, czy M4. Jeżeli Chodzi o filmik to jest kozacki, w sumie jak każdy inny Crowda, pzdr.
yyy, to że w filmie colors cripsi zaatakowali bloodsów na pogrzebie, nie znaczy że to jest honorowe... A co do gnatów, to nie wiem czy każdy dosłownie KAŻDY czarnuch ooc, biega z kałachem i emką na plecach (oczywiście OOC) może i ten klimat gdzieś jest, ale chyba nie podczas dm'u, bo już chyba zapomnieliście, że prawdziwy klimat to piątki, techniki, dziewiątki... Ale co ja mam do gadania, grajcie tam sobie
Filmik wporzo.
Ja nie wspominałem o żadnym honorze, po prostu wyraziłem swoją opinię. Nie rozumiem tej fali, którą ciągnie się od mojej wypowiedzi. :] Na marginesie, nie każdy od nas biega z M4'ką albo kałachem.
Nikt nie patrzy czy cmentarz czy nie? No chyba sobie ziomeczku żartujesz teraz. Faktem jest, że jeśli jedna z ekip przeżywa tragedie (gra ic) to i tak trzeba uszanować spokój itd. A przynajmniej tak było gdy jeszcze toczyła się wojna na linii bloods - latin kings. Faktem jest, że dwie ekipy jebały się w dupe i to przejdzie chyba do historii n4g, ale każdy z nich uszanował pogrzeb drugiej ekipy. Wjazd na cmentarz okazał się (według mnie) noobskim posunięciem, bo zaatakowano wroga wtedy kiedy był najbardziej odsłoniętym, wtedy kiedy seville było praktycznie rozłożone na łopatki. Dla mnie to, (gdy jakoś wtrące się w gre InCharakter) to było cios poniżej pasa i sprawiłbym wam piekło po drugiej stronie. Ale nie gram i tu i tam, stoję obok i można rzec, że jakoś obiektywnie na to patrzę. Filmik spoko, muzyka też dopasowana idealnie. Nie doczepiłbym się do tego DM'u na pogrzebie, ale jeśli typek takie rzeczy mi tu wypisuje, to aż ciężko nie odpowiedzieć. Mimo wszystko obserwowałem grę bloods jakiś czas i powiem szczerze, że fajnie grają i można z nimi coś NORMALNEGO odegrać, z własnej interakcji. Pozdrawiam serdecznie, ale tak jak piszę teraz, atak na crips w trakcie POGRZEBU strasznie noobskie.
Pzdr.
@edit: minusujcie jak leci, sram w te lajki.
Nie rozumiem, dlaczego od razu cisną minusami. Wyraziłeś swoją opinię - doceniam to. Mam inny pogląd na całą sytuację i tyle. Dodam, że w tej akcji akurat nie uczestniczyłem.
Ej ja nie cisne, mam prawo do własnej wypowiedzi czy też krytyki, wyraziłeś swoją opinie, a ja swoją, tak? Mi też rzućcie więcej minusami, bo przecież inna wypowiedź pod filmikiem niż "zajebisty wjazd, wporzo nuta do filmu" nie przejdzie, ta? Coraz bardziej tracę wyrozumiałość do społeczności forum.
Zajebista produkcja muzyka też zajebista fajne akcje. Tylko jedynie co mi się nie spodobało to to że spierdoliliście pożegnanie osoby na cmentarzu.. Like zostawiam bo filmik fajny.
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych