Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

**Los Santos Times**Katastrofa infrastrukturalna na Marinie!

times dzemblues migus event zlot parada remont most marina

• Please log in to reply
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Strażak Eryk — 3747 06/05/2015 - 21:05

Strażak Eryk
  • Gracz

*
Popularny

d926b1affd2cf9d3.jpg

RsPO81C.jpg

Los Santos miastem dobrobytu? Ludziom żyje się lepiej? Łatwiej? Z pewnością powołanie Rady Miasta zmieni coś w tym kierunku. Ale, które z problemów będą dla nich priorytetowe? Jakby się mogło wydawać, to nie największym problemem mieszkańców są uzbrojeni po zęby ludzie na terenach South', niezabezpieczone dystrybutory na starej stacji I-wood niedziałającej już od kilku lat a tragiczny stan jednego z ważnych mostów w popularnej, malowniczej dzielnicy naszego miasta. W końcu ten problem dotyczy każdego obywatela.

Dzisiaj rano, korzystając z pięknej pogody postanowiłem wybrać się na spacer po naszej plaży, jadąc mostem który wchodzi w skład Rodeo Road, znajdującego się między dwupasmową drogą Western Avenue a Panopticon Ave zaczynającej się przy niebieskiej 425 a kończącej przy 77' Street Division HQ usłyszałem głośny huk. Zatrzymałem samochód a to co ujrzałem po wyjściu z niego niemal nie doprowadziło mnie do łez. Wygięta felga w moim nowym Mercedesie, a spacerowa uliczka poniżej zasypana w odłamkach mostu.

Obiekt jest w opłakanym stanie, konstrukcja wali się i sypie na głowę. Niegdyś upragnione przez wielu domy, znajdujące się nad kanałem Marina dzisiaj są zagrożone, że przywali je most, który postawiony został w 1987 roku i od tej pory nie przeszedł żadnego gruntownego remontu. Może właśnie od tego Rada Miasta powinna zacząć starania o poprawę naszego bezpieczeństwa?

Parker Ward

((Temat jest zapowiedzią pewnego wydarzenia związanego z LS Gov oraz eventu jaki planujemy))

• Do góry
    • 9

#2 Konrad` — 4078 06/05/2015 - 21:28

Konrad`
  • Gracz

** Mickey, leżąc w łóżku, przegląda strony informacyjne na swoim netbooku, trafił na owy artykuł, następnie czytając go uważnie, krzywi się chwilę, a finalnie wstając z łóżka, chwyta za telefon, wybiera numer i dzwoni: **

-Cześć... wejdź na Stronę LS Times i zobacz artykuł o moście. To nie postawi miasta w dobrym świetle!

-Na wczoraj chcę dostać ekspertyzy i wszystkie dokumenty, potrzebne do jego remontu! Bez najmniejszego ale!

** Rozłączył się, wracając do łóżka, odłożył netbooka i uderzył w kime. **

• Do góry
    • 1

#3 bor5412 — 156 06/05/2015 - 21:29

bor5412
  • Gracz

**Patrick siadając w domu na kanapie, je kolacje , i przegląda gazetę. Zauważywszy artykuł, odstawił talerz na stolik, następnie dokładnie przeczytał cały tekst, i dodał pod nosem:**

To jest pomysł! Nie raz przejeżdżając tam uszkodziłem sobie felgi - powinni coś z tym zrobić. Taka ładna dzielnica, bez porządnej drogi - komedia.

**Dokończył kolacje, następnie wyszedł z domu, i skierował się w kierunku warsztatu** 

Użytkownik bor5412 edytował ten post 06/05/2015 - 21:31

• Do góry
    • 0

#4 Papryk — 582 06/05/2015 - 21:37

Papryk
  • Gracz
**Danny wjeżdzając swoją wierną, co rzecz jasna wcale nie znaczy sprawną Impalą do garażu, chwycił w dłoń gazetę nabytą kilka chwil temu. Idąc w kierunku domu, rozpoczął lekturę.**
Na spacer, tak?! Na spacer się chciał przejść, a samochodem zapierdalał. A to redaktorek, wszystko byłoby fajnie, gdyby nie to, że jeździ Mercem. Niemiecka technologia, psia mać - chciałbym spotkać go w tym mercu na światłach, damn!
**Zaśmiał się i otworzył piwko, z którego wziął sporego łyka.**
((Potem zmienie kolorek akcji - piszę z telefonu.))

Użytkownik cris17z edytował ten post 06/05/2015 - 21:37

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: times, dzemblues, migus, event, zlot, parada, remont, most, marina

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych