Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Szukam] Programu do zmiany głosu

szukam program zmiana

• Please log in to reply
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 xSzady — -1 05/05/2015 - 11:38

xSzady
  • Gracz

Witam..

Tak jak w tytułe, szukam programu najlepiej bezpłatnego do zmiany głosu, aczkolwiek najbardziej chodzi mi o to, by głos zmienić z męskiego na żeński. 

Czy ktoś w ogóle orientuje się, czy jest taki program do ściągnięcia? Najlepiej, by było gdyby taki program współpracował z programem typu AudaCity, bądź Cool Edit Pro.

Pozdrówki  :wub: 

Użytkownik xSzady edytował ten post 05/05/2015 - 11:38

• Do góry
    • 1

#2 SNBartek — 102 05/05/2015 - 14:26

SNBartek
  • Gracz

Clownfish. Bardzo prymitywny, ale darmowy. Działa na skype.

AV Voice Changer i ManyCam też chyba ma tę opcje.

Użytkownik SNBartek edytował ten post 05/05/2015 - 14:28

• Do góry
    • 0

#3 Uśmiech — 419 06/05/2015 - 02:20

Uśmiech
  • Gracz

*
Popularny

Chodzi o to, że chcemy nagrać kawałek a, że odgrywamy kobitki to musimy mieć dobry program.

• Do góry
    • 4

#4 StuartMalutki — 3 06/05/2015 - 06:05

StuartMalutki
  • Gracz

Można by było coś pokombinować w Audacity. Ale takowego programu niestety nie znam.

Clownfish. Bardzo prymitywny, ale darmowy. Działa na skype.

AV Voice Changer i ManyCam też chyba ma tę opcje.

Jak mi się zdaję nie współgrają one z Audacity lub Cool Edit Pro. Ale mogę się tu mylić.

• Do góry
    • 0

#5 SNBartek — 102 06/05/2015 - 06:41

SNBartek
  • Gracz

Można by było coś pokombinować w Audacity. Ale takowego programu niestety nie znam.

Jak mi się zdaję nie współgrają one z Audacity lub Cool Edit Pro. Ale mogę się tu mylić.

Nie mam pojęcia, czy działają z tymi programami, bo ich nie znam. Wiem, że w takich sytuacjach miks stereo dużo rozwiązuje. :)

Clownfish chyba od razu po włączeniu zmienia głos jakim się mówi i wystarczy pogrzebać w opcjach, by znaleźć nasłuchiwanie mikrofonu, lub coś podobnego. Wtedy już możecie mówić zmienionym głosem, a po włączeniu miks stereo będzie Wam wszystko ładnie nagrywać.

Użytkownik SNBartek edytował ten post 06/05/2015 - 06:46

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: szukam, program, zmiana

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych